Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Göngyölt hajtás lesz. Ezért átterveztem a dokumentumot balról jobbra 97mm, 99mm, 101 mm-re a hasábokat.
bal oldali lenne az amit először kéne behajtani majd a jobb oldalit a baloldalira rá.
Nagyon kezdő vagyok Indesignben.
Na most annyit, hogy az A4-es lapnak adtam a kezdetekkor egy 3 mm-es kifutót minden irányban (bleed asszem) na most a 3mm-en belül vagy kívül jelöljem meg szaggatott vonallal?
tudnál segíteni nekem angol Indesignben hogyan tehetem meg a szaggatott vonallal való jelölést a hajtásoknál?
Akkor kell megadni mikor a printelési beállításnál szeretnék Postscript fájlt generálni?Kérlek ennek folyamatát le tudnád írni nekem lépésről lépésre ha a fenti beállítások megvannak már? Pl ciki, de azt sem tudom hol van a szaggatott vonal.
Köszönettel: Robb202
kérlek nehogy azt hidd, hogy ilyen tudással vállaltam el munkákat, szigorúan saját munka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest