Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
ebbe én már nem futottam bele szerencsére. már az ezt kaptuk-ba. mindig visszaszólnak mindenért, ráadásul türelmesek. volt, hogy simán telefonos helpdesket játszottak, amíg jó nem lett a végeredmény.
a modellezés meg tényleg fontos. legutóbb A4-es szóróanyagot kértek tőlem, de úgy, hogy 3-ba lehessen hajtani és úgy mind a 6 kis oldalán legyen szöveg vagy kép. plusz a háttér legyen összefüggő kép, bárhogy is hajtják a flyert.
nekiálltunk egy lapot hajtogatni, mert fejben ezt már nem bírtam elsőre összerakni
más: az előbb fejeztem be sikeresen 72dpi-ben egy hátlapot, 300dpi helyett. nincs szebb, mint elölről kezdeni az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest