- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mibog
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Szia!
Általában a válaszaidat órákig-napokig emésztem, mire rájövök hogy mit jelent amit írtál, és mikor rájövök akkor már pofonegyszerűnek látom.
de most szinte csak a temp mappa pucolást értettem
na meg a reinstallt. ez utóbbi be is fog következni ha végre leadom a katalógus projektet.
hogy milyen eszközzel van baja?
ezt nem értem. windows xp egy pentium mittomén min, azon egyetlen program nem fut és ez a distiller.
minden más rendben van. na meg a nyomdáról is mesélek, mert Ti jófejek vagytok, mindig meghallgattok
a nyomda valóban csak .ps-ből disztillált pdf-et fogad el, a többit visszadobja.
a nyomda nem szereti a .psd fájlokat az indesignben használni de természetesen ezt csak akkor közölte mikor már elkészült a katalógus. a psd pedig az adobe programcsomag egyik alap saját fájltípusa... azt mondták a transparent háttér alatt levő árnyékok kockásak lehetnek és a transparenttel fedett részek csíkosak. úgyhogy Ti nehogy az Indesign saját pdf exportálási lehetőségét és nehogy a programcsomag egyik saját fájltípusát használjátok mert az Indesign ilyen eszméletlenül jól megalkotott program...
a nyomda minden oldalt fel tud dolgozni levilágításhoz a katalógusomból, tehát a rostán mind átmegy, mégis egyes oldalak belefagynak a rendszerükbe.. én ezeket átnéztem, ezeken az oldalakon nem találtam semmi hibát. mégis azt állítják hogy a hiba nálam van.
a nyomda állítása szerint semelyik másik ügyfelével nincs probléma csak velem.
a nyomda és én szeretjük egymást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóhifi
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a nyomda valóban csak .ps-ből disztillált pdf-et fogad el, a többit visszadobja.