Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mibog

tag

válasz Dexter68 #406 üzenetére

Szia!
    Általában a válaszaidat órákig-napokig emésztem, mire rájövök hogy mit jelent amit írtál, és mikor rájövök akkor már pofonegyszerűnek látom.
    de most szinte csak a temp mappa pucolást értettem ;)
    na meg a reinstallt. ez utóbbi be is fog következni ha végre leadom a katalógus projektet.
    hogy milyen eszközzel van baja?
    ezt nem értem. windows xp egy pentium mittomén min, azon egyetlen program nem fut és ez a distiller.
    minden más rendben van. na meg a nyomdáról is mesélek, mert Ti jófejek vagytok, mindig meghallgattok :D
    :Y a nyomda valóban csak .ps-ből disztillált pdf-et fogad el, a többit visszadobja.
    :Y a nyomda nem szereti a .psd fájlokat az indesignben használni de természetesen ezt csak akkor közölte mikor már elkészült a katalógus. a psd pedig az adobe programcsomag egyik alap saját fájltípusa... azt mondták a transparent háttér alatt levő árnyékok kockásak lehetnek és a transparenttel fedett részek csíkosak. úgyhogy Ti nehogy az Indesign saját pdf exportálási lehetőségét és nehogy a programcsomag egyik saját fájltípusát használjátok mert az Indesign ilyen eszméletlenül jól megalkotott program... :(
    :Y a nyomda minden oldalt fel tud dolgozni levilágításhoz a katalógusomból, tehát a rostán mind átmegy, mégis egyes oldalak belefagynak a rendszerükbe.. én ezeket átnéztem, ezeken az oldalakon nem találtam semmi hibát. mégis azt állítják hogy a hiba nálam van.
    :Y a nyomda állítása szerint semelyik másik ügyfelével nincs probléma csak velem. :C
    :Y a nyomda és én szeretjük egymást!

Új hozzászólás Aktív témák