Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Dluinet #1780 üzenetére
Használom én, és nyilvánvalóan amit új oldalra szánok, az új oldalon is fog kezdődni, de a kép független a textflow-tól, még akkor is, ha körbefuttatom rajta a szöveget. Ha átméretezem, nagyítom, vagy kroppolom, már csúszik az egész textflow. És természetesen az oldaltörés is marad, így előfordul, hogy lesz a cucc közepén egy üres oldal két sornyi szövettel, viszont a grafikai elemek mind a helyükön maradnak.
Most egy 11, illetve egy 12 oldalas doksit csináltam, és a végére sikerült csak elkapnom a koncepciót. Az eleje tehát ilyen-olyan béna lett. Semmi baj, visszamegyek az elejére, kiveszek egy hasábot innen, ezt a képet kihúzom faltól-falig és kész… Aztán úgy szétcsúszott nekem az egész, hogy tovább tartott helyükre rendezgetni az elemeket, mintha elölről kezdtem volna az egészet. Van benne grafika és kép bőven, pályázatra készül, interaktív, linkekkel, gombokkal és minden nyavalyával.
Szerintem máma megdöntöttem a káromkodási rekordomat.
Szóval valami olyasmi érdekelne, hogy nem lehet-e képet, rajzelemet hozzáhorgonyozni mondjuk bekezdéshez? Hogy ha át is tördeli a szöveget, azért amit hozzáillesztettem, azt vigye már magával. Hogy a pofája megmaradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NBA és kosárlabda topic
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office