Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Dluinet #1780 üzenetére

Használom én, és nyilvánvalóan amit új oldalra szánok, az új oldalon is fog kezdődni, de a kép független a textflow-tól, még akkor is, ha körbefuttatom rajta a szöveget. Ha átméretezem, nagyítom, vagy kroppolom, már csúszik az egész textflow. És természetesen az oldaltörés is marad, így előfordul, hogy lesz a cucc közepén egy üres oldal két sornyi szövettel, viszont a grafikai elemek mind a helyükön maradnak.

Most egy 11, illetve egy 12 oldalas doksit csináltam, és a végére sikerült csak elkapnom a koncepciót. Az eleje tehát ilyen-olyan béna lett. Semmi baj, visszamegyek az elejére, kiveszek egy hasábot innen, ezt a képet kihúzom faltól-falig és kész… Aztán úgy szétcsúszott nekem az egész, hogy tovább tartott helyükre rendezgetni az elemeket, mintha elölről kezdtem volna az egészet. Van benne grafika és kép bőven, pályázatra készül, interaktív, linkekkel, gombokkal és minden nyavalyával.

Szerintem máma megdöntöttem a káromkodási rekordomat.

Szóval valami olyasmi érdekelne, hogy nem lehet-e képet, rajzelemet hozzáhorgonyozni mondjuk bekezdéshez? Hogy ha át is tördeli a szöveget, azért amit hozzáillesztettem, azt vigye már magával. Hogy a pofája megmaradjon.

Új hozzászólás Aktív témák