Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
(#1346) Syl:
a képdobozok vagymik igen .-) meg bármi képet rántok be indesign-ba, egyből aktív rajta az autófit.
(korábban is volt már ilyen, akkor 0-ról mindent ... de most jó lenne már nem ..ha nincs képdoboz, nem látszik az auto-fit check-box sem .-(
amit leírtál, az prímán működik pld. text-box-nál napi szinten kell használnim hogy text-tool inaktív, és akkor kiválasztok character, meg paragraph style, vagy a rectangle tool-ra meg érvényes lesz a fill color, meg a stroke color vagymi nem vagyok "olyan" gép előtt .-)
lehet, hogy ez lenne majd az?(#1347) marilllyo:
azt is lehet, hogy minden file 01 02 03 .... 22, 23, 24 és a nyomdai megrendelőben közlöd, ha másfajta papírra kell nyomni azt a 4 oldalt (különben nem sok ráció van bajlóni a b1-b2-b3-b4-el), 24 oldalas dokumentum esetében: 01.pdf (b1), 02.pdf (b2), 23.pdf (b3), 24.pdf (b4)küldhetsz nekik "forgatót" is, amibe beírod melyik file melyik oldal, egy egyszerű sematikus rajz, mint ahogy a pages pakettán is látható, csak benne a filenamekkel, ... leküldöd a nyomdának az anyagot, ők lerippelik, és meg tudják neked mutatni akár kilövés szerinti nézetben is, hogy hogy dolgozták fel, hova esnek az oldalak, így tudod ellennőrizni, azt fogod-e kapni, amit szeretnél. a révai nyomdánál meg egy totálisan automatizált feület van, de szerintem katasztrófa azt használni, ... na'ott a weben, ha kértél-megrendeltél nyomdaimunkát a revaitól, akkor a megfelelő oldalszámmal, mérettel )meg idalmatlan beléptetési folyamattal) várni fog egy x-oldalas template vagymi (szintén mint a pages paletta) és neked kel lmind a huszon-negyven-x pdf-et drag-n-drop-pal ráhuzigálni ...
én azt szeretem: ftp, upload, telefon ctp-nek hajnal 2-kor, tiszteletem, fen'van az anyag
de a revai asszem meg már menet közbe csekkolja is az anyagot. .... más nyomda meg a 8-kor feltöltött anyagnál éjfélkor jut el oda (talán), hogy bzmeg van, és akkor ők csörögnekde ha a borító a b1.pdf, b2.pdf b3.pdf, b4.pdf, akkor a nyomdai pdf-ek esetében a filenamek így alakulnának szerintem
b1.pdf, b2.pdf, 03.pdf, 04.pdf ..... 22.pdf, b3.pdf, b4.pdf
(ez esetben mindenképp kell egy megrendelő, mert a filenamek közt is előre fog kerülni a 4 "b"-betűs.tovább már nem érdemes bonyolítani:
01_b1.pdf,
02_b2.pdf,
03_03.pdf,
.
.
22_22.pdf,
23_b3.pdf,
24_b4.pdfszóval id-ben, a page-s palettán is meg a nyomda felé is mindegy hogy hogy nevezed el .-) csak jobb egy megrendelőt mellékelni ....
de -bár 3200 oldalt minimum nyomdába adtam az elmúlt 8 évben, meg az előtte levőben nemtom mennyit, - nem vagyok gyakorlott a nyomdával való kommunikációban .-)
meg a nyomda el kellett, hogy küldje neked, hogy hogy várja az anyagot
rich black, kifutó, vágó jelek helye, export pdf, vagy postcript-ből distillált pdf
nyomdai pdf-t az adobe acrobat-ban nindig overprint preview-ban nézd, mert az hozza ki az esetleges overprint fill-t, illustrator fileok-ban levő spot szineket nem forgatja be asszem az indesign ... vagy csak mi nem érünk rá ezt keresgélni, minden ai megy cmyk-ba ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest