Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Márton #5500 üzenetére

    Galaxy S7. Sima, nem edge. Nekem nem tűnt fel semmi, de majd ha legközelebb használom akkor megpróbálok ezekre odafigyelni. Az viszont biztos, hogy a kép középen a legélesebb, illetve nagyon be kell állítani ahhogy, hogy jó képet láss. Ha pár mm-rel arrébb van a HMD, akkor már nem éles a kép, színtorzulás is van. Viszont könnyű megtalálni a sweet spotot.

    Sajnos a fehér GV-t nem próbáltam, így nem tudom összehasonlítani olyan szinten, ahogy te. Viszont szerintem Vive-ban sem kellemes a kép szélét nézni, ott is sokkal jobb a kép középen nézve és úgy mozogva. A hullámosodást kipróbálom ma vagy holnap este.

    (#5503) Raymond: Ebben a reddit témában igen sok érdekes dolgot lehet olvasni! A fene tudja, hogy kinél mi okozta a problémát, de úgy tűnik jelen volt azt viszont nem tudom hogy lett-e már javítva a dolog.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák