Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Azt vágjátok hogy kijött a Hubris Quest 2-re és cross buy? Azt írják hogy grafikában olyan kb mint a Red Matter 2. Igazából azt nézegettem hogy 40% akcióban van épp, az alatt dobta fel véletlenül. Mondjuk én is nyaraltam, meg VR-em sincs most, várom a Quest 3-at, csak érdekesség képpen dobtam be hogy aki most venné ne Steam-re vegye.
[link]
Red Matter 2-t meg lehet behúzom mert az eddigiek alapján tuti megcsinálják rá 0. napra a Quest 3 tuningot.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
izomman1
senior tag
válasz zsozsa74 #53195 üzenetére
HP ba lehet küldeni pesten is van ügyfélszolgálat De nekem door to door garanciám van a bestware nél egyébként ők visznek el mindent tőlem annak idején ilyen kiterjesztett garanciára fizettem +50 eurót (HP kiterjesztett garancia egyenesen ők intézik kábel cserém már 2 db volt így ) .. De akkor ez ha jól értem nem normális . én hiába húzom akárhova a csavarral ha mozgatom van , hogy elveszti a hangot kicsit meg kell jobbra balra mozgatni oldalra , hogy vissza jöjjön ha megvan a pozició akkor működik rendesen ( következő el nem bozgatásig ) akkor ez garanciális probléma? ez nem normális vagy ennél az eszköznél ez teljesen normális?
[ Szerkesztve ]
-
zsozsa74
őstag
válasz izomman1 #53193 üzenetére
Nekem is ez van , de ez érintkezési probléma. Meghúzom rendesen, elmúlik. De persze le is szerelheted, használhatsz vele minőségibbet is akár.
Amúgy milyen központba küldenéd? Én az olasz Amazonról vettem, oda nyilván nem küldeném...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Danecay
addikt
válasz csicskusz #53187 üzenetére
Én is küzdök a játékkal, szintén Q2 és RTX3070, igaz nem Ti kombóval. Majd kipróbálom én is amimet írtál. A '22-t sokkal játszhatóbbá sikerült tenni, igaz OpenXR alatt, ami a '23-al nem működik, amire remélhetőleg lesz később megoldás, javítás. Én eddig leginkább csak a Quest szoftvrrben variáltam a felbontással, aminek látszólag volt is hatása, élesebb kép a teljesítmény kárára, de legutóbb kipróbáltam, hogy a SteamVR-ban állítom a felbontást, de olyan volt mintha nemnigazán lett volna hatása, sem a kepminőségre, sem pedig a teljesítményre, igaz, hogy én csak vagy 120-130%-ra állítottam. Tehát azt mondod, hogy a Qest szoftverben állítsam be az alapértelmezett felbontást és gondolom mellé 72Hz-et, SteamVR-ban pedig toljam fel 200%-ra a felbontást? Ha jól láttam a '23-as j@tékból hiányzik a Super sampling beállítás. Egyébként én is a TAA and Fidelity FX Sharpening-et találtam a leghasználhatóbb beállításnak. Nem tudom, hogy ez felbontás skálázással is jár e, vagy csak élesítéssel és ha nem akkor pl. egy NIS-t vagy valami hasonlót be lehet e még valagogy kapcsolni hozzá és, hogy így egyűtz az milyen képminóséget eredményezne.
-
izomman1
senior tag
véleményeteket szeretném kérni, hogy ez garanciális kategória e.
Reverb G2 őt mióta megkaptam a kezdetek óta az egyik fülesnél néha elmegy a hang pattog és mozgatni kell ha beállítom akkor jó és megy szépen , de sokszor kis mozgásra elmegy a hang.. HIába húztam meg csavarral vagy lazítottam meg akkor is néha csinálja ezt..
Ez garanciális kategória ezért beküldhetem a központba vagy ez normális mert a fülest amúgy is lehet állítani mozgatni .. Vagy ennek bárhogy mozgatom a fülesét tökéletesen kihagyás nélkül kéne működnie?
Köszi -
gulasoft
őstag
Meg írnak olyat, hogy modilos aplikációba be kéne jelölni, hogy már meg lett véve, de nem találom
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz Raymond #53190 üzenetére
Hát szerintem a high score-ok törlődhetnek ha nem a felhőben tárolja, és minden játék állás és mi van azokkal a játékokkal amiket az adott user vette (és most az adott user alatt csak azok látszanak). Nem ígérnek erre valami javítást? Valamelyik update ronthatta el. (Mint azt is, hogy újraindításnál kötelező belépni az adminnal, hogy utána át tudj véltani a nem admin userre, ami szembeköpi az eddigi gyakorlatot, mert tudnod kell az admin mintázatát ahhoz, hogy be tudj lépni a fejszettbe egy nem admin userrel.)
Megint nem gondolkodnak ott a metánál.
Közben ezt találtam:
"I then proceeded to find solutions online to this problem and sort out a way to fix this. There were 2 ways to try and fix this:Go through the process of removing the secondary account and disabling app sharing, then reenabling app sharing and add the secondary account again.
Factory reset the headset and start fresh.
Both of these options failed. I am not upset that we couldn't play together with our new game, I figured it would be something fixed in the near future and we would play it then.What I am upset about is that the games we used to play together are now not available to be reinstalled. All games that are capable of app sharing cannot be installed on the secondary account. They were once there, and since I went through the process to try and fix this, they are no longer installed. We've lost our shared games.
Please fix this immediately. There has to be a solution, update, squash the bug, or whatever."
Tehát nem jó az eltávolítás és visszarakás, ráadásul veszik minden.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
-
gulasoft
őstag
Van arra öteletetk hogyan lehet megoldani azt, hogy volt egy app sharing a Q2-őn, az admin által megvett összes játék látszott és ment és az app sharing. Most be van kapcsolva, de semmi nem látszik az admin által vásároltakból a többi felhasználó nevével bejelentkezve. Kikapcsoltam az app sharingot meg vissza, de semmi.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz motown5l #53182 üzenetére
Próbáltam volna, de vr módban a menüből hibauzenet nélkül kilep a játék.
nimfas: valószínűleg igazad van, koca vr játékos vagyok.. nincs időm állítgatni finomhangolni a rendszert. Pl legutóbb is lett volna 30 percem játszani, erre a steam vr 2d-ben indított a játékot...10 perc sikertelen próbálkozás után hagytam, es jatszottam mást. Jelenleg nem fér bele több. De remélhetőleg ez jövőre változik. -
motown5l
senior tag
Sziasztok valaki próbálta már az f1 2023 at. Pc Ocolus quest 2 vel, ami, egy rtx 3070 ti kezel?
Van esélyem rá hogy játszható a játék vele? -
prtvlogan
aktív tag
Nem vagyok nagy VR fogyaszttó. de pont ezért akarom most eladni a quest2-t,. Most még jó áron elviszik, és a különbözet megéri nekem a jobb felbontásért, és a + garanciáért. Sajnos nem sokat tudtam használni, de megtetszett, és hátha a hármat, már jobban tudom használni. ( + nem tetszett, hoy pc-s játékoknál a quest 2 elég pixeles/homályos.
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz Bagoly81 #53172 üzenetére
Mi itthon eleve nem rendelhetjük. Ide a meta nem szállít. A kérdés az, hogy az amazon raktárit feltöltik e előtte, vagy ők is akkor kezdhetnek rendelni. Egyébként meg kéne várni pár tesztet, lehet az egész egy használhatatlan sitthulladék lesz, tele pixel hibákkal.
Nézd csak meg a pico-kat meg adva melyik szériát kell venni a többi szar.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Busterftw #53175 üzenetére
igen, de pont ezért kerestem rá a quest pro ra hogy ott hogy csinálták, ott pedig a bejelentés után pár napra már rendelhető is volt, ebből gondolom, azt hogy most is igy lesz, továbbá a karácsonyfa alá is akarják a fejszettet , ahhoz pedig jobb időpont nem is lehetne mint szeptember.
-
Crus
őstag
Szvsz a bölcs döntés a kivárás. Sose jó ómen valamiből rögtön az 1. szériát venni. Nekem a Q3 emiatt jövő nyár, addigra kiderül minden is.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Busterftw #53168 üzenetére
https://www.meta.com/quest/quest-3/
dehát már bevan jelentve, igaz a paramétereit nemismerjük, tavaly a 22. én jelentették be és 25. én lehetett rendelni a quest pro-t ha jol értelmezem az internet hireket, szoval én szerintem ezt szeptermberben már rendelhetjük is, aztán a bejelentés után a 3. percben elfog fogyni 3-4-8 hetes váró listák lesznek, és szerintem átlag ember karácsony fele hozzá is juthat..
-
Busterftw
nagyúr
Meta Quest 3. Meta Connect. Sept 27.
-
Raymond
félisten
Ez egy 2023 julius 12. cikk [link]
Vagy komabol ebredt eppen a szerzo vagy egy AI content farm oldalrol van szo
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
veterán
-
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz nimfas #53149 üzenetére
"de ahogy olvastam az Intel-nVidia páros ajánlottabb VR-ra."
Aztán a konfig amit összeválogattál AMD VGA-val van szerelve... Az ilyen ellentmondásokat valahogy sosem értettem meg.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
Crus
őstag
válasz coolinggg #53152 üzenetére
Egy működő mobil esetében, melyet éppen a fejedhez tartasz: 10000 mW/m2
De ki is hangosíthatod, akkor mondjuk nem 10k fog érni, hanem 3-5000 mW/m2.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
veterán
Sziasztok!
Ki akartam próbálni a fiam PS4 Pro-hoz használt PS VR 1 szemüvegét számítógéppel egy youtube videó alapján.
Tehát feltettem a SteamVR-t és az iVRy-t. Beállítottam amennyire tudtam, még kellett a SteamVR-ral néhány alapbeállítást is csinálni.
Egyszer sikerült picit játszanom GTA-val, de Theater módban, így semmi értelme hiszen bele szeretném magam a játékba 3D-ben élni.
Valamiért nagyon darabos volt, miközben a monitoron ugyan az teljesen smooth futott.Mit tudnék csinálni, hgoy ne így legyen? Próbáltam még egy kört, de csak narancssárgaságot láttam meg mésőbb egy alap iVRy üres teret csillagokkal. Nem tudom mit csinálok rosszul, új vagyok ebben.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
GalaHU
őstag
válasz nimfas #53149 üzenetére
A konkrét cucc tesztelése nélkül nehéz bármilyen épkézláb tanácsot adni, ha esetleg csak azt nem, hogy vedd meg a legerősebb VGA+proci kombót amit még elbír a pénztárcád.
Lehet szenvedni a beállításokkal, de mindig csak "ahhoz képest" lesz szép a látvány és elfogadható a teljesítmény. Az egyik barátomnak meggyőződése volt hogy tökéletes a 3080-a a Reverb-jéhez, aztán került alá egy 4080 és azóta sem találja az állát...
Nyilván minden az orosz klasszikusokon múlik (Anyegin), de ha teheted, akkor ne add 4080 alá.
Ja, és a non-RGB a teljes konfighoz képest aprópénz csak a spórolás terén. (én is utálom, de VR-ban úgy sem látszik)
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Ahogy többen is én is a Quest 3-ra várok év végén.
Jelenlegi gépemet cserélném hogy PCVR-ra is megfelelő legyen, (PC game mellett).
Tudom, hogy alig tudni valamit az új "fejesről", de ahogy olvastam az Intel-nVidia páros ajánlottabb VR-ra.Szeretnék összerakni-rakatni egy gépet, nem kell csicsa rgb-led csoda, árban nem tudom mi az ami egy középmezőny, nagyon nem követtem az utóbbi években a "trendeket".
Ki milyen konfigot ajánlana, teszem azt egy 4070 elég lenne alá, vagy mindenképp a 4080 a preferált. Tudom sebességben a 3080 is jó, de fogyasztásban pl. sokkal kedvezőbb az új és szeretném ha időtállóbb legyen ha lehet ilyet mondani PC fronton.
Jelenlegi config:
i5-4590 CPU @ 3.30GHz
24 GB RAM
RX 480/8GB
Asus Z97-PRO Gamer alaplap
27" Full HD Acer XV272 (144 HZ) (Nem nem érzem hiányát egyelőre a 4K-nak)
(Tárhely szarásig) -
Mattyokar
tag
Ha valaki Pico 4 -et vett júli 05 és 21 között, akkor referral kódot használva kap ingyen játékokat és 30% kedvezményt a szoftverboltban , ha jól értem.
A kódom: 8E277E82
Az oldal, ahova be kell írni: https://fission-global.picovr.com/referral?source=award_emailNincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
gulasoft
őstag
válasz Raymond #53144 üzenetére
Most akkor végkép nem értem. Azt írtátok itt többen is, hogy már nincs hozzá fb fiók, mert már meta van. Arra emlékszem, hogy mikor át kellett állni metára, össze lehetett kötni az fb fiókal. Ha most csinál egy hard resetet az törli a szemüvegről a fb. accountot. Ezek után ha törli a fb. fiókot és csak a meta marad fent, és azzal lép vissza a szemüvegre akkor nem oldódik meg a probléma? (Én mondjuk azért hagytam összekötve, mert féltem, hogy a játékok eltűnnek)
-
Márton
nagyúr
válasz gulasoft #53141 üzenetére
???
Van neki meta acc-ja, mint ahogy mindenkinek...Olvasod is, amit Raymond linkelt?
Szétválasztás:
You will be asked to create a new password. This is required because you will no longer be able to log in to Meta using your Facebook account, so a new Meta login will be created using the same email from your Facebook account but with a new, separate password.ehh
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Danecay
addikt
válasz gulasoft #53141 üzenetére
Szerintem pont az a lényeg, ha van, é amennyiben kötelező akkor van Meta account-ja, akkor nem kell a Facebook. Ezt azért írom így mert mint emennyire tudom, korábbna kötelező volt a Facebook, viszont amikor én, decemberben csatlakoztam az illusztris társasághoz, elég volt egy email alapú Meta acc-ot regisztrálni, én sem FB-al vagyok fent.
-
pimpi001
tag
Skacok. Meguntam a facebook-ot. Torolni akarom. Hogyan tudom levalasztani a quest-emet rolla? Thx.
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Raymond
félisten
válasz Danecay #53136 üzenetére
En a kijelzok minosegere leszek kivancsi. A szivargott felbontas alapjan kb az a 2160x2160 szemenkent mint a P4, de mivel a vizszintes felbontas kisebb picit (es talan valtozo max FOV-rol is volt szo?) igy lehet megint csak egy nagy kijelzo lesz es csak a lencsek mozognak. A nagyon jo motoros FOV allitas mint a P4-nel szerintem nem lesz sajnos.
-
Danecay
addikt
válasz -Solt- #53127 üzenetére
Erre mondjuk azért van esély, és valószínűleg azért sok embernek nem mindegy, hogy mondjuk 250e Ft-ért tud venni egy Q3-at, vagy 150e Ft alatt, használtan pl. 120-ért egy itt a fórumon is éveken keresztül ajánlott Q2-t, vagy ha Pancake lencsét akar és első körben a PCVR a cél, akkor pedig ott van a Pico 4, szintén egy 100-assal olcsóbban. Nem tudom, hogy a felbontáskülönbség mennyit tesz majd hozzá, és hogy arányban lesz e az árkülönbséggel, de PCVR vonalon maradva, annak a kihasználása, erősen, sőt, első sorban PC függő, ami ismételten csak pénz kérdése
Na úgy látom, hogy közben született vár válasz Eredetileg az első válaszolók között lettem volna, aztán most vettem észre, hogy nem fejeztem be és nem küldtem el amit addig írtam
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz xfulop #53129 üzenetére
Az érdekelt volna, hogy egy ismert tény fényében miképpen jutsz el a gyanúig? Amit csak gyanítani lehet, hogy megéri-e a felárat, avagy sem... amint ismerni fogjuk a paramétereit és képességeit, máris lehet majd rá választ adni, de addig a jelenlegi infók csak arra jók, hogy érdemes kivárni ezt a pár hónapot.
350 euró a Q2, várhatóan 550 euró körül lesz a Q3... hogy sok vagy nem sok a + 200 euró az majd kiderül az ősszel.
www.smart-bus.hu
-
xfulop
csendes tag
válasz -Solt- #53127 üzenetére
Leginkább azért mert ajánlott fogyasztói ár 300 usd vs 500 usd.
De nézhetjük az árakat is példa a német amazonon Q2 áfa nélkül ~285€(108ezer) vs 300usd(100e).
500usd~170e*1,08*1,27=~233e német különbözettel(8%)+magyar áfával(27%).
Itthon roszabbak az árak, 160 ezer a Q2-re nem tudom hogy jön ki, talán azért mert így is el tudják adni. Magyar áfával németből 345€*1,05%(áfakülönbözet)+8€ ~140e szállítással. -
xfulop
csendes tag
válasz Androdeusz #53120 üzenetére
Pico4-et kb egy hónapja vettem első vr-nak ~137-ért. Q3 ígéretes de gyanítom lényegesen drágább lesz mint a pico4/q2 akár újonnan akár használtan.
-
Márton
nagyúr
válasz Androdeusz #53118 üzenetére
tenger/balaton/medence
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Androdeusz
újonc
Erőteljesen meggyőztetek amúgy nem kellett hozzá sok de bőven elég
-
Apollyon
Korrektor
válasz Androdeusz #53122 üzenetére
Csatlakozom, mármint szerintem is várd meg a Q3-at. Nekem Q2 van, én elégedett vagyok vele és nem adom el, de ha nem lenne VR-om én is várnék inkább a frissített, jobb verzióra...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Raymond
félisten
válasz Androdeusz #53120 üzenetére
3 honappal a Q3 megjelenese elott nincs ertelme P4-el foglalkozni.
-
Raymond
félisten
válasz Androdeusz #53118 üzenetére
"tudom hogy jön a 3"
Akkor vard meg. Ha nagyon kell valami akkor egy olcso hasznalt Q2, sokan adjak el most a Q3 kijovetele elott, a topicbol is joparan megvaltak mar tole.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Androdeusz
újonc
Skacok Pico 4 vagy quest 2 ? tudom hogy jön a 3 de most ezek közül ti melyiket vennétek ? pcvr-nak venném nem standalonba .
-
sheep
addikt
Az egész grafika pl. 10m után homály. Nem beállítás kérdése, nem user error, egyszerűen mintha egy 10 éves játékkal játszanál.
Lehet hogy azóta javítottak rajta de nem hiszem, van egy ismerősöm aki a világ egyik legnagyobb f1 fanja, ő megvette a játékot de ő is letörölte mert annyira gagyi az egész.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
bali777
aktív tag
Megjelenéskor megvettem, de borzalmas beta állapotban volt, így refund. Akkor még nem volt benne, amit kérdeztem, de reménykedem, hátha beleteszik később. Bár a multi egésze borzalmas volt a tavalyiban is, szerintem idén is ilyen bugos és instabil lesz
[ Szerkesztve ]
Meta Quest 3
-
bali777
aktív tag
remek Ha megkérlek, megnéznéd nekem a multiban, hogy van-e a tavalyihoz hasonlóan "beginner friendly" része a multinak, ahol alapból ki van kapcsolva az ütközés? Mert én már csak multizom, és egyedül ebben a részben lehet normálisan versenyezni, a többi lobby roncsderby
Meta Quest 3
-
bali777
aktív tag
Sziasztok!
Valaki játszott már F1 2023-mal VR-ban? Ha igen, milyen?Meta Quest 3
-
kevike576
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
Amikor új volt a VR-om, akkor simán mentek 3-4 órás sessionök, alvás helyett. Rekord az olyan 6-7 óra volt egyhuzamban, After the fall nevű játékkal. De Phasmophobia-ba meg No man's sky-ba is be tudtunk ragadni haverral néha. Ez mind multi... Ja és full wireless, sose használtam a kábelt. Az én Q2-m óta megvan a boboVR (igazából a kieg előbb érkezett meg mint maga a headset ), amíg egyik aksit használom, a másik tölt. Mire az egyik lemerül, simán feltölt 100-ra a másik. És akkor még ott van a headset saját aksija is... Biztos, hogy soha nem kábeleznék már, wireless abszolút must have kategória itt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Crus
őstag
válasz gubabela #53104 üzenetére
HL Alyx-ba van egy 4 órás rekordom, de utána 2 napig nem akartam VR-t a fejemre. Gondolom a 20 évesek jobban bírják. Nem az émelygés volt a gond, hanem a szemem egyszerűen elfáradt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Steam topic
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest