Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Google Chromecast topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
ericdrawen74 #55597 üzenetére
Sidequest, csak a rendeset telepítsd fel mert van valami egyszerűsített is.
-
-Solt-
veterán
válasz
BusinessGuy #55598 üzenetére
Nehéz a bétateszterek élete!
-
BusinessGuy
őstag
Egyre több helyen irják a Quest 3 akksi problémákat én is tapasztalom sajnos,van hogy egy szaros filmet nem tudok benne végignézni "moziteremben" mert konkrétan lemerül ami vicc annak fényében hogy streaming....
Itt például ez a teszter is emliti hogy volt hogy 26 perc alatt a fullra töltött BoboVr akksit is lemeritette, ami brutális......
Gyakorlatilag még a Questhez adott töltő és kábel is épphogy csak szinten tudja tartani a gépet. Az Elite strap sokaknál pár nap alatt megdöglött....
[link]
Remélem ez valami bug amit hamar javitanak mert ez jelen formájában gyorsan gyilkolja a beépitett akksikat és a rápattintott akksikat egyaránt, és teljesen véletlenszerüen.... Azt még megértem hogy mikor a fejest dolgoztatjuk ezerrel játékokban akkor zabál, de azért streameknél, stream gamingnál nem kéne igy fogyasztani főleg nem ennyire véletlenszerüen pláne nem egy 5000mah-s akksit 26perc alatt kinullázni.... -
ericdrawen74
senior tag
Van rá mód, hogy pc-ről fájlokat lehessen másolni a quest 3-ra?
-
-
-Rolika-
senior tag
Van arra esetleg valami beállítás VD-ben, hogy PCVR-nál(esetemben simeknél) a játékok menüjében egységesen(egér vagy kontroller) lehessen navigálni?
Amst2-ben egész jó volt az egész, de pl AC-ben ha elindítottam egy versenyt vagy bármit, akkor nyomtam egy esc-et, akkor az egérrel már nem tudtam lemenni a quitreezért be kellett zárnom az egész játékot.
-
barcalaci84
őstag
válasz
gulasoft #55591 üzenetére
A Pc -n lévő Virtual desktop Streamer appban a pipát vedd ki az " Automatically adjust bitrate " mellől .
A VD-ben pedig a" Streamer" tabon told fel a bitratet 150-200-ra (hevc vagy av1 esetén )
H264+ -en meg 300 -körülre ( gyors mozgásos játékoknál pl autószimeknél szerintem ezt érdemes inkább használni.. -
gulasoft
őstag
Meg próbáltam virtulal desktopvan 48 fölé vinni a bitrátát de hiába húztam odébb mindíg 48 maradt. Ötlet?
-
-
Vektast
aktív tag
Pár érdekességet találtam a neten a Q3 töltésével kapcsolatban szóval leírom.
Akksi - Q2: 14Wh, Q3: 19.4Wh
Gyári töltő - Q2: 10W, Q3: 18W
Headset fogyasztás - Q2: 6W, Q3: 12WKétszer nagyobb lett a GPU teljesítmény de közben 2x nagyobb lett a fogyasztás is. Hiába van 30%-al nagyobb akksi a Q3-ban, terhelés mellett (pcvr, Red Matter 2) kb. 30%-al hamarabb lemerül mint a Q2.
-
koanla
aktív tag
válasz
barcalaci84 #55586 üzenetére
Köszi Neked és Raymondnak, valamint Tyrone89-nek is. Elég jól működik, ahogy leírtad és így már elég értelmes minőségű is a kép.
-
válasz
AeSDé Team #55572 üzenetére
Áh, semmi időm nem volt sajnos ezzel pepecselni, és a hosszú hétvégén sem lesz, pedig nagyon kellene a Kiwi. Lehet mire odáig jutok, hogy nyomtatgassak, meg próbálkozzak, addigra lesz "natív" Kiwi is
Meg van egy olyan tervem, hogy jövő héten felrakom a Q2-őt, és talán a Kiwivel jobban elviszik.
Egyébként az új gyári elite strapról van már valami infó? Vajon ez is elszakadós, mint a Q2-é? Mert nekem most csábító lenne megnyomni valahol erre egy "kosárba" gombot, és elfelejteni az egész problémakört.
-
a2d2
addikt
válasz
AeSDé Team #55576 üzenetére
Én 2,1A-es 10000-es powerbankot használok és ez kb %-ra együtt merül pont a headsettel.
Én már Quest 2-nél is állandóan bekapcsolt éjszakai móddal játszottam, itt is azzal kezdtem hogy kiszűrje a kék fényt mert általában este lefekvés előtt szoktam játszani 8-10 között. -
fatal`
titán
válasz
GeneraL_XTX #55575 üzenetére
128-as már raktáron volt, de a tegnap rendeltet még nem adták fel.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
koanla #55580 üzenetére
Youtube alkalmazással elvileg vannak még problémák quest 3nál, ha minden igaz pont a felbontás egyelőre még limitálva van 1080p ben legalább is mint ha írták volna itt is a fórumban. Egyébként tűéles képet ne várj akkor sem ha 4K resolution-ben nézed majd. Egyébként tipp, töltsd le youtube-ról ezt a videót a lehető legjobb minőségben és skybox vr appban nézd meg
-
Raymond
titán
-
koanla
aktív tag
Néztem egy 360 fokos (vagy 180? talán a lényegen nem változtat) Bp-i guided tour YT videót a Q3-mal, de valami iszonyat szarul néz ki. Az anyagra valami 8k van írva (de legyen mondjuk "csak 4k, az is bazi sok), a settingsnél pedig direkt megnéztem, hogy Auto (1080p) volt. De eskü 320-asnak néz ki.
Kéne állítanom valamit, vagy ezek ilyenek? Minden totál defaulton van, semmihez sem nyúltam. -
-Solt-
veterán
válasz
És milyen hangja?
-
kevike576
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #55575 üzenetére
De azt vedd bele, hogy 512Gb hiánycikk Európában !
-
Raymond
titán
válasz
"Viszont ~1 óra után megfájdul a fejem a nyomástól."
Ezert varok en egy KIWI vagy AMVR faceplat-et, azokkal jok a tapasztalatok. A gyari pantot be tudom ugy allitani hogy hatul nem problema, viszont elol egy ido utan vagy a homlokomat vagy az arccsontomat nyomja."...valaki így játszik horror játékokat, mert a fényerőt levéve szinte már tényleg fekete a fekete."
Horror jatekokhoz jo lehet, de en bloc hasznalat igy szerintem problemas mivel sok a black crush.
"töltésnek elég az 5V 2A-t leadó powerbank, nem merül közben észrevehetően. Reddit-en olvastam hogy 5V 2A (10W) nem elég, valaki 27W-os töltést dugott rá (elméletileg ez a maximum amivel a Q3 tölteni tud) és még így is merült néhány százalékot.. nem tudom ő mivel nyúzta, nálam egyelőre nem ez a tapasztalat."
Valaki merte (szinten reddit, de nincs meg a link) hogy 2.3A vagy 2.4A amit hasznal ha igazan nyuzva van, egy teszt app ami L4-en tartja a CPU-t es a GPU-t is. Gondolom valos jatekoknal ez nem lesz ennyire durva, keves lehet amelyik ennyire nyuzza a gepet.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Raymond #55573 üzenetére
Eddigi Quest 3 tapasztalataim (próbáltam kevésbé szajkózni és újakat is írni, de ezen a ponton már nehéz
):
- a gyári szíj és faceplate élhetőbbek mint a Quest 2-nél voltak, kipróbálásra teljesen elmegy, nincs olyan érzésem hogy életlen lenne a kép, vagy le akarna csúszni az egész. Ráadásul én a legközelebbi opcióra állítva már a lencsébe pislogok, 2-esen pont kényelmes, szóval nem kell majd 3rd party faceplate a FOV növeléséhez. Viszont ~1 óra után megfájdul a fejem a nyomástól. A hmd-t levéve a fejfájás szinte azonnal elmúlik.
- a passthrough szerintem csodajó, nappal, és este (maxra) felkapcsolt lámpákkal is. Amikor pedig csak egy 4W-os állólámpa ég, még akkor is tök jól látom a környezetemet, akármit tudok ténykedni. A dinamikatartomány is jobb, a Q2-vel nem tudtam kinézni az ablakon mert ki volt égve, a Q3-al már simán lehetséges.
- nagyon tetszik hogy a kijelző fényerő sokkal lejjebb (és talán feljebb is) megy, mint a Q2-nél. Így este alvás előtt jobban vissza lehet venni, Reddit-en pedig azt olvastam hogy valaki így játszik horror játékokat, mert a fényerőt levéve szinte már tényleg fekete a fekete.
- a nagyobb FOV nekem igencsak feltűnő, érezhetően többet látok, pedig a Q2-höz is olyan faceplate-em van amivel szinte belepislogok a lencsékbe.
- a lencsék baromi jók. Egyszer már dolgoztam Q2-ben Immersed-el pár órát, elég nehézkes volt, forgatnom kellett a fejemet amikor írtam, olvastam. Viszont Q3-ban tényleg élesen belátom az egész virtuális monitort, szerintem ez konkrétan alkalmas lesz majd munkára is, ha pl. szállásról kell dolgoznom és nem akarok a laptop előtt görnyedezni.
- a kisebb binocular overlap valóban észrevehető, és kissé zavar is. 1-2mm-el csökketve az IPD-t talán jobb, de ezzel még kísérletezem. Remélem megszokom majd.
- a screendoor szerintem hasonló mint a Q2-n, viszont az élesebb optika és a ferde panel miatt talán könnyebb észrevenni. Persze csak ha keresed.
- fehér logó fekete alapon tényleg be tudja világítani az egész lencsét, de szerencsére játékokban már nem tűnt fel ez a hatás. Szerintem a Q2 ilyen téren rosszabb volt.
- pixelhibára sok panaszt olvastam, az enyémen nem látok
- a kontroller tracking szuper, tegnap erősen feszegettem a határait, sötét szobában is működik, de csak akkor ha a headset látja a kontrollerek tetején lévő IR LEDeket. Ha direkt fejreállítom (tök természetellenes így kicsavarni a kezem), akkor sötétben pár másodperc után elveszíti a trackinget. Pedig elvileg az alján is van egy LED, amit próbáltam szabadon hagyni. Viszont amint felkapcsolom a kis állólámpát (4W, nem sok fény) már kiválóan trackel akármilyen pozícióban. Végigjátszottam tök sötétben pár Beat Saber számot, és nem vettem észre semmi kihagyást vagy pontatlanságot.
- töltésnek elég az 5V 2A-t leadó powerbank, nem merül közben túlzottan. De még tesztelgetem. Reddit-en olvastam hogy 5V 2A (10W) nem elég, valaki 27W-os töltést dugott rá (elméletileg ez a maximum amivel a Q3 tölteni tud) és még így is merült néhány százalékot.. nem tudom ő mivel nyúzta, nálam egyelőre nem ez a tapasztalat. Mondjuk MR közben ezt nem igazán mértem, talán az jobban meríti majd.
- egy nagyon amatőr összehasonlításként próbáltam futni pár kört a Pavlov: Shack Killhouse módjában, és néhány Beatsaber számot is játszottam egymás után a Quest 2 - Quest 3 headsetekkel. Időben/pontszámban egyáltalán nem lettem jobb, viszont a Q3-nál sokkal jobb az immerzió, tényleg nagyon sokat dob az egészen az hogy többet látok, és azt mind élesebben. Számomra ez a legnagyobb újítása a Q3-nak.
-
Raymond
titán
válasz
AeSDé Team #55572 üzenetére
Na, lassan mar mindenkinek lesz aki elorendelt vagy rendelt
-
AeSDé Team
őstag
Te kipróbáltad esetleg a Kiwi fejpánhoz? Érdekelne hogy működik-e out of the box, vagy ha nem jött be akkor mi az aktuális iteráció. Nyomtatnék egyet én is
#55034 gulasoft: Ezt Bobo-hoz linkelted, de jól látom hogy akármilyen fejpánt rámegy? Van már újabb iteráció? Vagy ez az amit ma este próbálsz majd ki?
Tegnap befutott az én Quest 3-am is, Hardverapróról
Járt hozzá kredit is, azt beleszámolva alig volt feláras. Az amazon.it-s rendelésemet pedig lemondtam, mert semmi update-et nem tudtam kicsikarni az ügyfélszolgálatból. Eddig minden nagyon szuper, de a gyári pánttól már szabadulnék.
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #55570 üzenetére
A bobo vrm2 aksi nékülihöz küzdünk az átalakítóval, ma lesz egy új nyomtatás, van egy 2 részes cucc, amit könnyű nyomtatni kevés supőportot tartalmaz, ha kész felrakoma módosítottat a thingiverse-re mert a jelenlegi marhára nem akar bepattani, úgyhogy csináltam rá letöréseket.
Ha jó akkor mehetneka bobo vr m2-esek a q3-ra is. -
Sirandrish
legenda
Valakinek sikerült már szerezni a Q3hoz valami jobb/stabilabb fejpántot, ami nem 40K?
-
gulasoft
őstag
Volt már? Virtual desktop magyarázat.
[link] -
Sirandrish
legenda
Nah az én Quest 3-am is befutott végre...sajna pont éjszakás vagyok még két napig, szóval vasárnapig a dobozába pihen, de azért már ittvagyok
-
kevike576
senior tag
Na ez most hirtelen jött .. poénból berendeltem Q3 512Gb-t amazon.de-n --> dispached !
-
BusinessGuy
őstag
Köszi a tippeket rájuk nezek. Q2 óta nekem sokminden kimaradt, ahogy irtam azt anno pcvr miatt vettem de nem volt sokáig a (számomra) csalódás miatt. Szóval amik kifejezetten a fejesre voltak kimaradtak teljesen.
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55559 üzenetére
Na a leghosszabb pont kimaradt: Walking Dead S&S?
Vagy RPG-s storysból van még Song in the Smoke vagy Green Hell. -
a2d2
addikt
válasz
AeSDé Team #55562 üzenetére
Tyú tényleg ez kapott egy Quest 3 frissítést, rá kellene kukkantani milyen lett.
@BusinessGuy:
Red Matter 1 & 2, Resident Evil 4 megvolt?
Esetleg Hubris, Genotype, 7th Guest?
Vagy egyéb játéknak pl a Moss I&II?
Espire 1 & 2?
Esetleg még Lies beneath. -
AeSDé Team
őstag
válasz
Doom3Quest
-
Dopii
csendes tag
Hálásan köszönöm mindenkinek akkor a segítséget, nem kísérletezek tovább vele!
-
Raymond
titán
válasz
Into the Radius esetleg?
-
BusinessGuy
őstag
Hétvégére utazu k el szóval ideje átnéznem pcvr-ról a fejeshez leszedhető cuccokra.
Tudtok mondani rá jóféle akció rpg túlélő horror vagy egyeb tényleg korrekt játékot ami nem "arénashooter" mint pl a Dropping Dead Cabin hanem van rendes sztori cselekmény,stb?
Köszi -
-Solt-
veterán
-
Dopii
csendes tag
válasz
AeSDé Team #55553 üzenetére
Nem tudom Oculus-al elinditani.. Virtual desktopon csak rákattintok a parancsikonjára és inditja a steamvr-t, de itt a dektop se jön be, csak böngésző külön, meg ami megvan nyitva ablak, de hiába inditottam el a játékot azt nem tudtam megnyitni vele.
-
AeSDé Team
őstag
A vonatos játék mit kezd az Oculus saját linkjével (Virtual Desktop helyett), ugyan így vacakul néz ki?
SteamVR-ban indul el a játék? A SteamVR beállításai mik, ott nincs nagyon levéve (vagy auto-ra rakva) esetleg a felbontás? Ott állítsd fixen 100%-ra, és utána próbálozz megint a VD-ben, vagy Oculus (Air)Link-ben állítani a felbontást.
-
Dopii
csendes tag
Anizotróp szűrés van, annak alacsony, közepes és magas beállítása. Nem változik tőle az FPS. Megnéztem a dreamdrecket is, az igazából szépen megy. Mondjuk ezt nem virtual desktopon hanem az oculus sajátjával tudtam csak elindítani.
-
a2d2
addikt
Ez így nagyon rossz. A kártyád kűzd a 60FPS-el is mivel kb max full hd-ra tervezték itt meg ugye 4k felbontást kellene produkálni minél magasabb fps számon.
Nem mediumra kellene állítani hanem low-ra.
De szerintem a játék textúrájával lesz a gond mert a legelső képen az a magyar felirat nem annyira gázos mint a műszereknél amit látsz.
Én ilyesmit állítanék:
Hevc 10bit
Low
100Mbps
90hz
Ssw
Snapdragon felskálázás
És néznék egy ingyenes experience-t pl oculus dreamdecket vagy a theblu-t hogy mit látsz. -
-
Dopii
csendes tag
Sziasztok!
Egy vonatos játék miatt vettem meg a Quest 3-at, amit egy Dell 3050 es kártyával szerelt laptopon gondoltam kipróbálom megy e.
Tudom hogy nagyon karcsú a laptopom VR-hoz viszont nem értem már a dolgot.
Virtual desktopot használok, és bárhogy is állítom be, az eredmény pont a képen látható lesz. Minden teljesen homályos, feliratok olvashatatlanok.
Már minden fps-en, minden beállítást próbáltam már, bármit állítok ugyan ilyen.
Ez a videókártya miatt ilyen, vagy én nem tudom beállítani?
Köszi -
Raymond
titán
válasz
izomman1 #55540 üzenetére
Akkor ne tegyel fel, mert ha azt mondod hogy nem tudsz Windows-on egy ablakrol egy screenshot-ot csinalni es azt ide a PH!-ra feltoltve beszurni egy hozzaszolasba akkor szerintem guglizz picit es nezz korul a miket tudsz csinalni egy hozzaszolassal amikor irod itt a PH!-n.
-
Cyberbeni
addikt
Nekem is küld valaki egy Beat Saber reflinket privátban?
-
izomman1
senior tag
Képet fel kéne töltenem valahova és ugy tudom a linket benyomni csak úgy screenshoot ot nem enged.
csak annyi , hogy a elég az oculusba a link kábelnél állítani a felbontást 5408x2896 a max és kész vagy ha steam VR ba növelem a supersamplinget akkor az még élesít a képen össze adódik vagy felesleges ott nyomni feljebb elég a 100 % alap beállítás?
Oculus debug tool ba még lehet mókolni valami vagy elég ha az Oculus desktop szoftverbe a link kábelnél fel van véve a felbontás? köszi -
izomman1
senior tag
Valaki súgja meg légyszi : Ha a link kábelre 5400x2900 as max felbontást állítok és ha a Steam VR ban is növelem a supersamplinget akkor össze adódik vagy hiába növelem a Steam VR ban a felbontást az már nem növel a képminőségen? Elég az oculus home ba benyomni a max felbontást az a plafon? oculus debug tool ba kell valamit állítani lehet, hogy élesebb legyen a kép ? köszi
-
Márton
nagyúr
vkinek esetleg Q3 a kaposvár siófok szfv tata vonalon lenne egy gyors megtekintésre?
-
proci985
MODERÁTOR
egy ideje nem inditottam el az oculus quest 2 vrt.
amikor steamen launch oculus VRt ir, nem talalja.
- USBn sem.
- hibauzenetet dobal.latott mar valaki hasonlot? mit kene csinalni vele, hogy mukodjon?
kapcsolatot engedelyeztem, megint bejelentkeztem a PCn, vegignyomtam mindent, azt hiszem. korabban ment par honapja, de ahogy nezem harom updatet tolt vegig.
mit hagytam ki steam linknel?
(meg jo, hogy anyamnak nem vettem egyet, amikor nyaggatott erte)
-
-
izomman1
senior tag
A gyári kábellel össze lehet kötni a Q3 at a PC vel? Próbáltam, de nem jön be a windows intézőbe a készülék mappája... Developer accountom is van mégse látja a Win 11 .. tudnátok mondani kis leírást hogy lehet életre kelteni a Q3 at a PC között vezetéken adat másolás lehetséges?
-
Amire visszakerestem volna a reflinket, jól kimoderálták.
Beat Saberhez dobjon már nekem valaki priviben egy kupont! -
Aki21
aktív tag
Hali. Csak töltésre úgy hogy használat közben ne merűljön a quest 3 eléglehet ez a kábel? link
-
a2d2
addikt
válasz
Márton #55206 üzenetére
Már múltkor ránéztem de elfelejtettem írni. 183ms nálam a latency.
Viszont ez sajnos nem számít semmit mert vannak olyan számok benne ahol egyszerűen szar a labdák elhelyezése. Mintha az egyik programozó elhelyezte volna a golyókat és utána senki nem fülelt volna rá és így került volna be a játékbaPl a Wolves hard-ot néztem ami nagyon nem stimmelt nálam. De vannak nagyon jól eltalált számok is, ahol nagyon jól építették fel a pályát és kifejezetten táncoltatósak.
Én is elszórakoztam már pár éve ezzel hogy megfelelően beállítsam de a fentiek miatt nem sikerült. Mondjuk lehet hogy most hardon jobban észreveszem mert jobban oda tudok figyelni, tegnap edzés végén beraktam már pár expert számot is hogy leizzadjak kicsit, de azok mondjuk a kedvenc számok voltak. Szerintem még stfx-el (vagy vazeval nem tudom már) toltuk úgy multiban hogy minden játék végén be kellett még tenni a dust to dust-ot hogy meglegyen az edzés érték is
Amúgy annyira sokan játszottak ezzel azóta, hogy hardon nagyon örülök ha top 100-ba bekerülök már. Experten viszont talán pont a dust to dust-nál láttam hogy még tartotta magát negyvenvalahányadik helyen a régi eredményem. Na majd elkezdek ráhangolódni kicsit. Felraktam most ezt a fit XR-t is, bár azt nem csíptem mikor kijött csak elbuktam pont a refund periódust. Talán javítottak rajta. Majd váltogatom a kettőt. -
Throme
veterán
Van valamilyen hivatalos alapszabály, hogy hány éves kortól próbálhatja ki a gyerkőc a VR-t?
Nekem valahonnan a 8 év rémlik, de lehet ez marhaság
Szűkítsük le Quest2-re a termékpalettát.Fizikai korlát az oké (szemtengely távolság, fejpánt minimum állás...).
Kipróbálásra a nyakizom az megvan.kösz!
-
Raymond
titán
válasz
gulasoft #55509 üzenetére
"a kameraképet is be kéne küldeni a wifin, a kigenerált képet visszakapni....."
Nem kell kuldeni semmit (nem is lehet, de ez teljesen mellekes), ez sima chroma key mind minden mas ilyen megoldas. VD-ben van mar ez, a problema viszont ezekkel nem ez hogy a kepet kene es nem lehet kuldeni hanem az hogy a helyseg geometriat nem tudod kuldeni ezert PC-s MR alkalmazasoknal mashogy kell megoldani a helyezkedest.
-
gulasoft
őstag
válasz
bali777 #55508 üzenetére
Amit adnak fozzá a First encounter aznagyon aranyos, de egy üres szobában kell játszani, mert a kis szőrgolyók bebújtak nálam az asztal alé meg a fotel mögé. Jó lenne ezt is tudni mi ér sok pontot, mert amikor a combóra mentem, akkor is kevés pontot kaptam, és mikor a mennyiségre akkor is, de aranyos, és amit még láttam az egy zongora oktató volt ami méár q2-őn is ment, meg a múltkor a trill of fight-ot ami meg boxolós. Szóval van benne potenciál, de ezek mind csak natívoknál mennek, nem tudom van e lehetőség pc-vr ar játékokra, ott ugyanis a kameraképet is be kéne küldeni a wifin, a kigenerált képet visszakapni.....
-
-
bali777
aktív tag
válasz
PROHARDVER! #55482 üzenetére
Valami igencsak beakadt
-
-Rolika-
senior tag
Pico 4-hez milyen arcmaszkot ajánlotok?
Nagyobb aksit? -
barcalaci84
őstag
válasz
BusinessGuy #55500 üzenetére
Mondjuk szerintem a faceplate-bol is kell egy másik minden VR eszköznél.Higienia miatt szerintem kell a kettő és aftermarketos cuccon biztos lesz olyan cucc az orrresznel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Google Chromecast topic
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!