Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Danecay #51997 üzenetére
Az Ali értékelésekkel azért csak óvatosan. Magam se hittem volna, hogy képesek rá, de bizony kőkeményen manipulálnak mindent is, nehogy negatív színben tűnjön fel valami kínai szemetjük. Többek között egyszerűen nem engedik ki a negatív véleményt, visszadobják "hibával", vagy elkezdik húzni az időt, hogy vedd fel a kapcsolatot a supporttal, akik persze ha hetente 1x beollóznak egy sablon választ örülhetsz... a lényeg, hogy pontosan addig húzzák az időt, míg le nem járnak a határidők az értékelésre, vagy a Paypal refundra, utána válaszra se méltatnak.
-
d@vee
őstag
válasz
Danecay #51997 üzenetére
Szerintem engedd el, több energiát fektettél egy ilyen érdemi információ nélküli kommentre amire válaszolgatsz, mint kellene.
Nekem pedig hasznos mind a kábel, mind a fejpánt leírása mert most vettem Questet és jól jön minden infó arról, ha a legdrágább kiegekkel is lehet használni. -
Danecay
addikt
válasz
proly01 #51989 üzenetére
Hozzászólásom teljesen segítő szándékú volt, mint ahogy azt tettem korábban feléd is PÜ formájában, és te még csak válaszra sem méltattál. Nem hencegésből, vagy nevezd akárminek írtam és linkeltem be ide a kábelt és a fejpántot is, hanem mint ahogy a kábeles hozzászólásomban is írtam
"Linkeltem is a dolgot, hogy amennyiben OK a kábel a tapasztaltabbak szerint is, akkor ott van, meg lehet rendelni fél áron is."
Bár vannak kétségeim, hogy valóban rendelkeztél fejpánttal, mint ahogy az az óta már módosított hozzászólásodban eredetileg állítottad, arra még kevesebb esélyt látok, hogy pont ilyennel rendelkezel te magad is, főleg úgy hogy egy hete, meg a headset alapvető funkcióiról érdeklődtél itt, és a tartalmak letorrentezéséről, de semmi sem kizárható, viszont a magam részéről minimális esély fűzök a dologhoz. De tételezzük fel, hogy neked van egy pontosan ugyanilyen fejpántod. Le tudnád írni, hogy mi az ami nem tetszett benne, hogy magam is megvizsgáljam olyan aspektusból és, hogy saját véleményt is formálni tudjak róla? Ez sokkal hasznosabb lenne annál amit csinálsz, mert amennyiben valóban igazad van, akkor világíts rá kérlek, hogy esetlegesen ne csak az én első benyomásos hozzászólásom alapján adja valaki rendelésre a fejét. Igaz, nem tudom mennyire tekinthetőek hitelesnek az Aliexpress-en, a vásárlói értékelések, de azért hátha nem kamu mind a 335 db. vevői visszajelzés, ami alapján 4.8-as pontozáson áll jelenleg a termék.
Én sokkal inkább abban látom a megjegyzésed és a kötekedő hangvételű kommented hátterét, hogy mint ahogy írtam a hozzászólásom elején, amikor segítős szándékkal, PÜ-t írtam neked, ami után egy fél szavas válaszra sem méltattál, hangot adtam nemtetszésemnek, aminek nem biztos, hogy már ugyanolyan pozitív kisugárzása volt mint az eredetileg segítőszándékkal írtank
-
kzolee216
senior tag
válasz
fatal` #51995 üzenetére
Főleg shader cuccok, effektek, filterbeállítások vannak fent. Ja és minden majdnem maxon, 4k alatt kb. 75-90 fps. Sok időmbe telt így feltunningolni a grafikát, azért sem álltam még neki szöszölni a Quest2-vel. Lehet újra kellene telepítenem teljes, majd az alapbeállításokat használni csak.
-
luikay
aktív tag
Ha valaki eddig még nem vette meg az F1 22-t, most elég nyomott áron megteheti március 23-ig.
Standard:59,99€-> 9,59€
Champions Edition:79,99€-> 12,79€
[link] -
kzolee216
senior tag
Assetto Corsa-hoz van valami jó custome config 3080 alá valakinek? Nincs kedvem szöszölni vele, viszont egy jó beállítást szivesen elfogadnék, hogy kipróbáljam Quest 2-vel.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Lucky's Talet játszotta valaki? Akciós most steamen, milyen? Régebben bírtam a platformjátékokat.
-
camaro79
aktív tag
válasz
Sziszifeca #51978 üzenetére
Szerintem a 4090-ekkel ertunk el oda, hogy a mai VR headseteket maxon ki lehet hajtani simekben is.
-
gulasoft
őstag
válasz
abydos #51969 üzenetére
Azt írtad, ha jól elhelyezted, a fejeden, akkor a sweetpot majdnem a teljes kijelzőre jó. Ez kicsit fura tekintve, hogy fresnel lencséknél pont az a baj, hogy a szélek felé torzítéanak. Itt szerinted ilyen nincs, vagy csak nem próbáltál a szemeddel a szélén generáltatni egy éles képet, mert hozzászoktál, hogy a q2-vel oda kell fordulni amit élesen akarsz látni. Egy pancake lencsénél van értelme a szemkövetésnek, Én eddig úgy gondoltam, hogy egy frenselnél nincs, de most akkor ezt cáfolod?
-
Tyrone89
aktív tag
Üdv Mindenkinek! Aki quest 2 használ, s van már v50 szoftver, tudjátok használni a direct touch opciót? Vagy van egyàltalàn ilyen lehetőség a beállításokban? Mert ez a funkció a v50 frissítéshez lett beharangozva de nálam nincs ilyen..
-
abydos
aktív tag
Rég jártam erre, bevallom, így most is csak beugrom, hogy megosszam a PS VR2 tesztem.
https://ipon.hu/magazin/cikk/minden-amit-a-ps-vr2-rol-tudni-akartal
Szerintem ne vegye meg az ember, legalábbis semmiképpen ne újonnan. Tegnap már 210-ért láttam "használtan" hardveraprón, biztos lesz kevesebb is... -
gulasoft
őstag
válasz
izomman1 #51965 üzenetére
Ne vergődj már, a Luke Rossos modok ne mtudják a dlss3-at, de nyers erőből megoldják a VR-t. A groundedet toltuk végig, a 8Gb-os 2080-am tudott 60Fpst és néha beesett, a 4070 végig tolta a Q2-n beállított 90-et. Nem volt dlss3 beállítás mert a játékban nincs rá lehetőség, de simán ment 90-el (ami szemenként 45)
Megveszed amazonon kipróbálod, elélvezel és elfelejted ezt az AMD-t VR-ra.
Azért az AMD arra jó, hogy letolja az NVIDIA árait. -
camaro79
aktív tag
Raktam egy SS-t a varjo-ra, igy 4666x4000 / eye. Palya fuggo, de Virginia versenyen szepen futott (iracing). Brutal ez a 4090!
-
Raymond
titán
válasz
fatal` #51959 üzenetére
Megneztem es most nalam is az van hogy az ODT-s beallitas ervenyes az Air Link-re is. nem tudom miota van igy, de regebben nem ez volt. Air Link-et viszont a multkori kavaras ota nem hasznaltam na meg miota megvan a Pico 4 egyebkent is inkabb csa VD osszehasonlitasra es tesztelesre volt a Quest "rakotve" a PC-re.
Most nalam a PC-n es a HMD-n is a v50 van es ahogy neztem megint valtoztattak az Air Link-en es a Link-en mert az ODT-ben az Oculus Link HUD-on ott van minden ami erdekel, nem kell mar az Oculus Link Detail HUB. Az utobbit azert kinyitottam es orommel lattam hogy a decode latency se ugral szinte 0 es max kozott mint ahogy par honapja irtam hogy elturtak, majdnem olyan mint regen. Na nem annyira sima es talan atlag 2ms-el tobb mint lenni szokott, de inkabb csak olyan 10-14ms kozott ugral. Valamit a dynamic bitrate-en is allitottak mert most siman beallitom up to 120Mbps-re amig regebben 75-80 volt a max nalam, magasabb beallitasokon hamar szetesett a kep. Itt nem is megy le annyira durvan mint regen le szokott igy nem kellett a Dynamic Bitrate Offset beallitas se. Ja es most mar mukodik nalam is a Link Sharpening mert siman eszreveszem ha be van kapcsolva plusz nem rohan az Air Link a falnak ha bekapcsolom.
Szoval nekem bejon ez a v50 egyelore
-
fatal`
titán
válasz
Danecay #51954 üzenetére
Külön Air Lik értékkel nem találkoztam a Debug Tool-ban.
Nincs. De a debug toolban beállított érték Air Linkre is érvényes lesz, felülírja, amit a dashen air link alatt állítasz. Ezért ha váltogatsz a kettő között, akkor mielőtt Air Linken kapcsolódsz ezt vissza kell állítani 0-ra. 200mbps felett nem nagyon fogja dekódolni a headset az air link streamet (H265), illetve nem tudom hogy állnak a GPU-k, de lehet hogy az encode is problémás ekkora bitrátánál. A kép mindenesetre szanaszét fog esni.
-
Raymond
titán
válasz
Danecay #51954 üzenetére
"Külön Air Lik értékkel nem találkoztam a Debug Tool-ban."
Mert nincs, azt ott nem tudod allitani. A 0 az a default (tehat nem 0MBps hanem hogy "ahhoz az ertekhez nem lett hozzanyulva es hasznald a default-ot") es en azt meg nem lattam hogy az ODT-ben megadott Encode Bitrate barmit is csinalt volna az Air Link-el, az csak a HMD-ben miutan kapcsolodott ott a baloldali taglanal tudomallitani.
-
Danecay
addikt
válasz
Raymond #51888 üzenetére
Szia!
Ezt nem értem pontosan mire írtad:
"Csak a kabeles kapcsolatnal lehet ennyire magasra. Link = kabel, Air Link = wifi. Az Oculus Debug Tool-ban kell."Külön Air Lik értékkel nem találkoztam a Debug Tool-ban.
"Az Encode Bitrate erteket kell valtoztatni. Az alap 200Mbps, beirni max 500-at tudsz, magasabb ertekeket copy&paste kell berakni."
A Debug Tool-ban, azt hiszem ez az érték egyébként 0, és ezt csak azért írom, mert amennyiben ezt átírtam 500Mbps-ra, láthatóan az Air Link = Wifi-re is hatással volt, mert azt használva szétesett, szaggatott a kép, kilépni sem bírtam a PC-s Oculus-os felületről. Újraindítottam a számítógépet, majd a Q2-t is, hogy hátha valami háttérfolyamat miatt rakoncátlankodik a dolog, de addig nem változott semmi, amíg át nem írtam az Encode Bitrate-et 0-ra és újra nem indítottam az Oculus programot. Ezt követően ismét használhatóvá vált az Air Link.
-
Márton
nagyúr
Egy kis toszkán nosztalgia a DK1-es időkből, immár böngészőben
-
wrrs
tag
Legújabb HEVC Video Extension v.2.0.60531!
[HEVC_bundle_installer] -
-
Danecay
addikt
válasz
kevike576 #51939 üzenetére
Ebben semmi újdonság, vagy fejlesztés nincs, ez így működött első perctől kezdve, azaz rádugva a PCVR2-t PC-re dugva, egy sima 1080p-s Flat megjelenítőt kapsz, és nem többet. A cím egyszerűen csak hatásvadász, vagy clickbait, ahogy tetszik.
#51942 wrrs
"Előbb lehet majd vele HL alyx-ozni , mint ahogy kijön ps storeba""Nem fog kijönni PS store-ba (se)..."
Elvileg fog, csak még reszelgetik.
-
GalaHU
addikt
Bazz, nem jártam itt vagy egy hónapja, de még mindig ugyanaz megy…
A fullos 1080ti huszár most a 2000Ft-os postaköltségen c….kodik.
Srácok, irigylem a türelmeteket… -
izomman1
senior tag
válasz
Busterftw #51933 üzenetére
Ebben igazad lehet csak azt se akarom, hogy 1-2 év és a 12 VRAM kevés legyen... de ha kompromisszumokkal is nem max felbontáson de a jövőben is 12 VRAM al el lehet lavírozni max a texturákat nem teszed annyira magasra... Ha belimitálod hogy ne legyen VRAM limit gyors lehet még egy 4070 tI is a jövőben...csak nvidia semmi más pedig úgy szurkolok az AMD nek , hogy letörje a szarvukat de hiába .. azért 850 csak a 7900 xt mert amire kellene nem használható sok ember számára..
-
kevike576
senior tag
PlayStation VR 2 Works on PC.
PSVR1-et alapul véve innen már nem sok idő és problem solved !
Előbb lehet majd vele HL alyx-ozni , mint ahogy kijön ps storeba -
fatal`
titán
Nem, csak a játék közbeni töltésről volt.
Type-A <-> Type-C is jó, a kolléga is olyan kábelt vett és nekem is olyan volt.
Wifinél is lehet közvetlenül is, de a tapasztalatok alapján nem túl jó, nem igazán optimális a Win hotspot módja. Jobb, ha közbeékelsz egy routert (a PC kábelen legyen), nekem is így van.
-
d@vee
őstag
Ha már kábel, nekem nincs az alaplapon Type-C, csak hagyományos A, bár abból 3.1 Gen2-es. Mindenképp Type C-C kábelnek kell lennie, hogy rákössem a Quest 2-t a gépre, vagy mehet Type C-Type A is, ami elég gyors?
Illetve olvasom hogy megy a kép küldés wifin is. Az alaplapomon van wifi gyárilag, lehet közvetlenül is kiküldeni vele a képet a Questnek, vagy mindenképp közbe kell ékelni a routert? -
-
izomman1
senior tag
Közben kaptam egy választ kintről a Cyberpunkra vonatkozólag:
"At the moment AER 2 only works on nvidia cards. But legacy AER works with AMD"
AER 2 ben jobb a teljesítmény sokkal GTX 1080 tI is ezt érzékelem.. Sajnos így csak NVIDIA jöhet szóba nekem is el is dőlt... ami piaci helyzetet kegyetlenül az NVidia az árazásában ki is használ..
-
Jacek
veterán
-
izomman1
senior tag
azért 900 eurót elkérni egy 4070 ti re vicc úgy hogy 12 gigás csak. (7900 XT meg 20 gigás 850 euroért kint ) .. Persze most még jó de ha kiad ennyi pénzt egy ilyen kártyára nem 1-2 évre venné , de sajnos csak addig lesz jó, mert kifogy már most az új címek esetén magas felbontásban a VRAM ból.. valaki azt mondja kicsit lassabb 4070 600 dolcsi lesz de néztem olyan leak eket is kint , hogy tuti fix 750 dolcsi lesz a kezdő ára.. Hát arra lesz megint csak nagy hörgés a gémer társadalomban.. Másik pletyka , hogy lesz 4070 ból 16 gigás verzió is talán a super verzió de az csak Q3 vagy Q4 be... persze ettől függetlenül én is eléggé eltöprengtem a 4070 ti de +1 GB VRAM nem kielégítő előrre lépés nekem vagy akkor megelégszem egy kicsit lassabb 600 dolláros alacsonyabb fogyasztású 4070 el ha annyi lenne az ára és nem 750... vagy 7900 xt
-
izomman1
senior tag
Nem csak félek ha 2-3 hétig tesztelek akkor nem fog vissza járni az ára telejes mértékben ezért keresek tapasztalatot (Akár VR sisak akár GPU ra ) most néztem az amazon. de accountomon nekem még erre az USB kártyára a posta is vissza járt ! ez hogy lehet hogy neked nem? ( persze árfolyam kockázat volt )
-
Crus
őstag
3080 TI, 3080 után most egy 4070 TI-on játszogatok néha, VR témában is és határozott előrelépés van. Egyértelműen nagyobb teljesítmény, csendesebb vas, kisebb fogyasztás. Szeretem ezt a kártyát, eddig nekem nagy pozitív csalódás, pedig irgalmatlanul ekézte a szakma az nVidia árazása/üzletpolitikája miatt, pedig a kártya amúgy frankó...
-
izomman1
senior tag
Előfordulhat igaz akkor két posta kép próba költség 30 napra? Van GPU ban még másnak vagy VR sisakban tapasztalata visszaküldésben az amazon.de ről mit téritenek vissza és mit nem.. Persze ha látják pár nap max 1 hét akkor lehet teli áron vissza jöhet a GPU ár de utána is?
-
izomman1
senior tag
válasz
Danecay #51917 üzenetére
Nem... De igazándiból lehet egy 4070 et fogok amazonról berendelni aztán ha kell veszek olcsóbban máshonnan és mehet vissza vagy ilyet is olyat is berendelek.. Annak idején mert olcsóbb volt a PImax 8KX a PImaxtől rendeltem be valahonnan franciából szállították ki láttam.. Francia raktárból.. 14 napon belül vissza küldtem valamikor a 12. napon. (Franciába kellett vissza küldeni is ) . Mert tényleg a G2 megverte.. A pimax valam förtelmes díjat a 450 e ft os készülékre megsarcolt 60 e ft al ( + a két posta) ... annyit adtak vissza csak de így is vissza küldtem , mert használt piacon még ennyiért is nehéz lett volna eladni.. Amazon.de ről azért nem rendeltem pedig onnan is lehetett volna, mert! Mondom lehet kelleni fog és nem mindegy, hogy +60 e ft ba fog kerülni az eszköz vagy nem mert annyival drágább volt az amazon.de ről.. De igazat megvalva most utólag inkább berendeltem volna drágábban és ha kell az eszköz akkor vissza amazonnal 100 % vissza térítés és berendelek egy másikat a Pimaxtől..
De kicsit elcs@esztem tanulópénz már máshogy csinálnám... Ha tényleg az amazon.de ilyen korrekt... Sajnos sokszor nem ők a legjobbak nyugat európába árakban legyen az VR sisak vagy GPU és extra adót is rátolnak az árra ha Magyarországra rendelsz mert kiegészíti az áfát ( régen ez nem így volt pedig EU ba élünk miért nem fizethetem meg a 19 % os áfát joguk lenne ide is ennyiért eladni vagy nem? biztos nem na mindegy) -
izomman1
senior tag
válasz
Gigi01 #51916 üzenetére
Jacek azt mondja vissza küldés ingyenes amiért kipostázzák neked azt nem kapod vissza csak a termék árát .. ( igen én is ezt tapasztaltam mikor egyszer egy USB kártyát kellett vissza küldeni mert tényleg nem volt jó a Oculus Rift hez ...) DHL matricát kaptam és ingyen egy Postán feladva vissza is vitték.. Arrra már nem emlékszem, hogy a postát buktam volna e amiért kihozták talán annál még azt is vissza kaptam de nem is figyeltem őszintén. 1 napig volt nálam... ) De itt nagyobb értékű dolgokról GPU VR sisakra gondolok ha nyúzok ( tesztelek ) 3-4 hétig persze vigyázva akkor is vissza jár a termék ára 100 % ban? Más is ezt tapasztalta?
-
izomman1
senior tag
-
izomman1
senior tag
Amazon.de ről rendelt GPU kat tényleg ha 1 hónapig nyúzza az ember teszteli simán vissza veszik és teli áron vissza fizetik az egészet?(Akár VR headset et? ) Posta költséget azért bukod vagy még azt sem? (ingyenes vissza küldés van postákon leadod de csak 1 napig nem is használt soha nem használt USB kártyát küldtem vissza ott vissza fizettek mindent de egy GPU nyúzás 2-3 hétig azért más kategória lehet... vagy egy VR sisak.. caseking en rendelt VR sisaknál nekem például vagy 10 % ot levontak nem fizették vissza a teli árat (+vissza posta költség ) pedig 2 héten belül volt a használat , de ők azt mondták használtam persze igen de nagyon vigyáztam rá nem izzadtam szét egyáltalán még a fóliát is vissza tettem a lencsékre .. egy Oculus Rift volt, de az a caseking .. )
Valakinek ilyenben van tapasztalata vagy 10-20 % levonás van , mert használtad a kártyát?
A poén az , hogy nem az amazonról tudok venni 850 euroért RX 7900 XT ott inkább 1000 euró... de ha vissza lehet küldeni totál az árát ( nem egészen korrekt de ha lehet miért ne) akkor onnan berendelek egyet teszt aztán mehet vissza feladónak és megveszem máshonnan..
Köszi -
-
Danecay
addikt
Itt #51717 azt írja Raymond, hogy:
"A kabel pedig mindegy, csak a legalapabb USB3.0 (tehat 5Gbps) vagy jobb legyen. Azt hogy mennyi valos elerheto savszel az adott alaplaptol es USB kontrollertol is fugg, a jobbaknal van 2.4 es 3.0 Gbps kozott. De a fentiekbol vilagos hogy nem a kabel a limitalo tenyezo mivel az a 200-960Mbps siman atmegy a 2400-3000Mbps kapcsolaton."
Szóval ezek alapján rendben vagyok
Nekem egy ASRock B450 Pro4-es lapom van, lehet egy jobb lappal, nagyobb sebességet is tudna a kábel, de persze az is lehet, hogy nem, de mint ahogy Raymond és Te is írtad, ennek is bőben eléhnek kell lennie.
-
izomman1
senior tag
válasz
Danecay #51905 üzenetére
Személyes tapasztalatra vagyok kíváncsi nem elég , hogy megy viszonylag jó teljesítménnyel megy (vagy kuka az egész hiába megy ) ez is érdekel mindegy ha nincs ilyenról tapasztalat itt akkor nincs csak kérdeztem. Egyébként simán mehet miért ne menne egy GTX 1080 TI vel is quaility FSR 2 ben ( amit az AMD kártyák tudnak ) megy..
-
izomman1
senior tag
Elmarad , de nem annyival mint egy 4070 ti.. és a VRAM időt állónak tűnik főleg a mostani játékok esetén amik 12 giga felett bezabálnak bőven magas felbontásba és igénylik a gyors memory bus-t , de lehet itt senki nem próbált még Lukas VR mod os játékot AMD kártyával? Talán azért mert el se indul? :S
-
izomman1
senior tag
Igen ezt láttam erre mondtam oké ha csak egy 3080 teljesítményt hoz egy 7900 XT (később fejlődhet a driver ) akkor se lenne rossz ha a VR MOD os játékok mennének vele szépen majdnem egy 4080 szintjén.. bár ez kizárt hiába a flat gyorsabb teljesítmény egy Cyberpunk alatt? (10 % eltérés a 4080 hoz képest ) Ezeket a játékokat flat re optimalizálták flat nyers erő kell hozzá vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest