Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Half Life Alyxet végigjátszottam, melyik VR játék az ami még legalább ilyen jó?
¯\_(ツ)_/¯
-
Márton
nagyúr
Ide kapcsolódik, hogy én pedig 25-30centis 90 fokos Type-c kábelt keresek hátulra a powerbankhoz. Kapni ilyet itthon? Vagy valaki nem rendelt többet külföldről?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Crus
őstag
Meta Quest 2-höz, itthonról szeretnék egy normális 5m-es USB kábelt. Tudtok ajánlani, ami nektek is bevált?
Sajnos amit rendeltem mellé, az nem túl jó... a teszt szerint max 370 Mbsp-ot tud és írja is a progi, hogy ez szerinte csak USB 2.0, gyorsabb kéne. Pedig a kábel is USB 3.0-ás, meg a PC-n is nyilván csak USB 3.0 vagy gyorsabb portjaim vannak.
Meg esetleg nincs ilyen összesítő oldal, ahol hasznos tippek, beállítások vannak MQ 2 és PC gaming témában?
Köszönöm!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Reibek
senior tag
23.-an rendeltem egy pár dioptrias lencsét a vr Optician-rol ma meg is jött (5 nap úgy hogy ebből 3 nap ünnepnap volt) kicsit féltem hogy a magyar UPS elfogja húzni de nekem szerencsém volt. Nos életemben először úgy látok tisztán hogy "nem kell a szemüveg" persze ez kicsit kettős hisz csak a hmd-ben és van rajta lencse de eszméletlenül más élmény így. Csak ajánlani tudom minden szemuvegesnek hogy csinaltasson lencsét a HMD-hez.
-
sheep
addikt
válasz pRoject22 #50378 üzenetére
Sajnos így néz ki a dolog igen. Én nagyon reméltem hogy a HP következő hmd-je egy új Reverb lesz pancake lencsékkel, de sajnos ezt ők nem így gondolták.
Pedig tuti minden szimes azt vette volna ha jó áron adják.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
pRoject22
őstag
De basszák már meg, most akkor a G2-n kívül marad az Aero mint opció ami 1.2 millióban áll meg bázisállomásokkal együtt vagy jön a Pimax Crystal amire előfizettem de épp ma írtak vissza ,hogy a januári megjelenési dátum sem biztos, de egyébként az is 700K-ban állna meg.
¯\_(ツ)_/¯
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Megvettem steam-en az Alyx-et.
Gépre nem telepítettem fel,és lenne egy olyan kérdésem, hogy van olyan megoldas,hogy telepítés nélkül jatszhassak vele?
Nem vagyunk otthon, és szívesen kiprobalnam(az oculus természetesen nálam van, van wifi is)
Ilyen felhő alapú dologra gondolok -
pRoject22
őstag
Erről van már esetleg valami szivárgás ,hogy milyen lehet?
Remélem nem egy újabb standalone valami, vagyis lehet standalone csak tegyenek rá dp csatlakozót is
¯\_(ツ)_/¯
-
beci43
senior tag
-
Raymond
félisten
válasz Danecay #50372 üzenetére
"Na, találtam ilyet, a headset saját Home-jában a Wfi beállítások alatt, ahol a 866-os szám szerepel"
Ezt irtam az elso valaszban is hogy ott van a WiFi es Advanced alatt. De ez a 866 nem valami spec vagy szabvany ertek hanem ennyivel kapcsolodott ra a HMD. Menj at a masik szobaba es ott mar nem 866 lesz hanem 720, 650,... stb.A router ajanlatok pedig aszerint vannak amit irtam - birni kell neki a strapat hosszutavon es stabil kapsolat kell. Ezt nem tudja mindegyik biztositani.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Danecay
addikt
válasz Raymond #50370 üzenetére
Na, találtam ilyet, a headset saját Home-jában a Wfi beállítások alatt, ahol a 866-os szám szerepel, tehát ac, amit eddig is tudtam, mert azt megnéztem, hogy egyik róuterem sem tudja az ax-et. Így viszont elég sok router megfelel a kvázi követelményeknek, többszörösen is, még akkor is ha nem tudja az ax szabványt. Mondjuk én valamilyen mért értékre gondoltam volna, nem egy a szabványhoz társított számra. Én azt hittem, hogy sokkal nagyobb ennek a dolognak a jelentősége, pusztán csak az alapján Router téma alapján ami fel szokott itt néha merülni, és ekkor szoktak feljönni a 40+e Ft-os routerek, amik ugyanúgy dedikáltan csak a VR-ra kerülnek használatbavételre.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Van már kb 4 játék, amit sikeresen refundoltam,annyira nem ütötték meg nálam a lécet.
Olvastam viszont valahol, hogy emiatt (mármint pénz vissza kérése)szüntettek meg fiókot.
Amúgy ez a pénz vissza térítés egy hatalmas + nálam, rendkívül korrekt dolog. -
Raymond
félisten
válasz Danecay #50369 üzenetére
Kapcsolat sebessege = Link Speed - ezt ott jelzi ahol irtam. Ha te a maximum atvitely sebessegre gondoltal (data speed) akkor azt iPerf3-al merheted ahogy irtam. A legjobb a PC es egy masik gep kozott amit a WiFi-re csatlakoztatsz. Sok jelentosege nincs, a lenyeg hogy a 866 (ac) vagy 1200 (ax) link speed meglegyen es az a max 150Mbps siman atmegy.
Azt hogy melyik a jobb nem egy iPerf3 speedtest mondja meg hanem a hasznalat - az amelyik tartja a kapcsolatot es nem rocog az atvitel fel-egy ora jatek utan se, az lesz a jobb.
-
Danecay
addikt
válasz Raymond #50360 üzenetére
OK, de azt továbbra sem látom, hogy hol jelzi a kapcsolat sebességét, nem a beállítottat, hanem a mértet. Ezt a feladatkezelőset én hoztam fel, de Te ebben a hozzászólásban #50132 Raymond nem erről beszéltél.
Azért érdekelne a dolog, mert valamilyen alapon össze szeretném hasonlítani, hogy a 2 róuterem közül melyikkel jobb az Air-Link.
[ Szerkesztve ]
-
camaro79
aktív tag
válasz beci43 #50363 üzenetére
Én is 1 év után cseréltem. Magyarországi HP nem akart semmit csinálni, mert szintén serial alapján mondták, hogy lejárt az 1 év gari, menjek a forgalmazóhoz. Erre írtam a Holland cégnek (unboundxr), akik szó nélkül cserélték.
Én a helyedben írnék a webshopnak, mert Unios jog alapján 2 évet kell adniuk rá. -
Raymond
félisten
válasz Márton #50366 üzenetére
Nem cross-buy de nem is nagy ervagas. A brink 7.19 a Walkabout pedig 7.49 csak. Az utobbit viszont feleslegesen vettem mert most jutott eszembe hogy cross-buy es mivel megvan Quest-re igy volt mar egy PC verziom. Na mindegy, annyit megerdemelnek mert jol teljesitenek a fejlesztok es a Quest-re is akciosan vettem anno. Ebbol akkor most mar van egy Quest, egy Oculus PCVR, egy Pico4 es SteamVR verziom. A DLC-k csak Steam-en vannak meg es azt hiszem ez igy is marad
-
Márton
nagyúr
válasz Raymond #50365 üzenetére
Jó döntés volt, a Brink ráadásul most frissült új helyszínekkel!
(bár akkor a steam miatt ezek nálad nem crossbuy-ok ha jól értem)
Épp ma délután golfoztunk 3-an (CV1+2Q2) Jó mókaEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
válasz Márton #50364 üzenetére
Nincs meg, sose vettem meg, csak a regi SteamVR environment-et neztem par eve de onnan a szamok nem osszevethetok az uj verzioval.
Egy AMVR faceplate mar van hozza de a kepekbol itelve ugyanaz mint a gyari. Van Asia faceplate a Pico-tol amit Aliexpress-rol lehet rendelni arra azt mondjak picit jobb mint az EU-s, de a faceplate nelkult nehez lenne uberelni mert ott mar latom a kijelzo szeleit. Az Odyssey foam-al a glasses space-eren metodus pont jo arra hogy a gyakorlatilag max FOV megmarad ugy hogy nem latszodnak a kijelzo szelei mert azt a par milimeter tavolsagot pont megadja ami ehhez kell.
FOV-hoz egyebkent annyit hogy a Q2 valamivel kisebb mint a Q1 es a Pico4 a gyari EU-s cuccal is mar eszrevehetoe nagyobb valamivel mint a Q1-em, anelkul pedig no contest. Az en fejemmel/arcommal termeszetesen.
Szerk:
Most hogy itt a Steam sales megvettem a Brink-et es a Walkabout-ot ott is (az elobbi nincs P4-en az utobbi pedig van de hanyadek a felbonas) es mivel nulla gepigenyuk van igy a 2080-al is tudom Godlike-on menetni ezeket. Nagyon szepek ezzel a felbontas es lencse kombinacioval!
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Raymond: neked gondolom megvan a Rov test fov app.
Mennyit horizontálist mérsz a Pico4-en? És facepad nélkül vagy kijött már valami 3rd party cucc hozzá? Én CV1-en 86-ot, Q2-n 94-et.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
beci43
senior tag
Urak, feltenném újból a kérdést, akinek itt pesten van esetleg Reverb G2-je, elvinném a headsetemet egy próbára, hogy kizárjam a fejszett hibáját.
Csak 5 percet venne igénybe.
A kábel ment valszeg haza, de mivel lejárt a garim, akkor nem rendelnék új kábelt 100+ euróért.
Csak úgy érné meg ha biztosra mennék a fejszettet illetően.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Danecay #50359 üzenetére
Dehogynem lehet. Amikor kapcsoldsz a PC-hez es a PC-s Oculus Home-ban vagy a lenti menusav bal oldalan vannak az Air Link beallitasok. Ott tudod valtoztatni hogy statikus vagy dinamikus es hogy milyen bitrate legyen. Aztan lehet feltoltad 200-ra de ha dinamikus akkor nem lesz mindig 200 csak ha ugy gondolja hogy kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
válasz Raymond #50357 üzenetére
"Az az adatatvitel es max 80 mert 80Mbps bitrate van beallitva az Air Link-nek."
Mármint, hogy Air-Link-nél ez az alapbeállítás és ezen mem is lehet változtatni? Már csak azért kérdezem, mert ott ahol a videóban is a készítő le és fel állítgatja a bitrátát, én ott feltoltam a maximális 200Mbps-ra.
[ Szerkesztve ]
-
wrrs
tag
válasz Aby_2014 #50355 üzenetére
Bizony! Amúgy meg bármi áron jó vétel, kb. a legjobb VR játék, a többi csak próbálkozás. Persze létezik pár szórakoztató játék, de akkora a különbség a HLA javára, hogy csak na (persze ha szereted a világát, meg tudod mi ez az egész).
Itt jegyezzük meg, hogy a műhelyben lévő addon pályák, történetek, stb. legalább olyan értékesek, mint maga az alapjáték!
A teljesség igénye nélkül: Cornered (!), LEVITATION, Gunman Contracts, Overcharge, Belomorskaya Station, From Here To There, The Undertow..., blabla, rettentősn sok kiváló alkotás van. Alap HLA 73GB, a legjobb kiegészítők nálam 85GB! Beszédes.
Szóval ez mind, több plusz óra játék, igazi minőségi munkák! Aki teheti húzza be eredetibe, mert habár létezik tört verzió és a modok is megoldhatók rá, azért ez a játék (is) megérdemli.
-
Raymond
félisten
válasz Danecay #50356 üzenetére
"és nekem is ez a videóban látható max. 80Mbps volt a kapcsolat sebessége."
Az az adatatvitel es max 80 mert 80Mbps bitrate van beallitva az Air Link-nek. A WiFi-nel a Link Speed-et a HMD-ben latod a WiFi Settings alatt van olya hogy Advanced, ott irja ki.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Danecay
addikt
válasz Raymond #50132 üzenetére
Ezt hol is találom pontosan? Az megvan, hogy hogy lehet állítani a fix és az automatikus frame rate-t és annak a maximális értékét, de, hogy hol jelzi a kapcsolat sebességét olyat nem találtam. Megnéztem én is a feladatkezelőben ezen videó alapján, és nekem is ez a videóban látható max. 80Mbps volt a kapcsolat sebessége.
-
Aby_2014
aktív tag
Steam-en 60%-os akció (23,59eur) van a Half Life Alyx-re [link] , szerintem tuti ajánlat.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Crus
őstag
válasz Raymond #50352 üzenetére
És van minőségi romlás így, vagy pöpec? Nyugodtan vehetem? PSVR 1-ről jövök, ott a minőség egy idő után nagyon zavart... erős PC már van
Nagyon köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Olvastam az összefoglalót.
Oculusnál:
"Ez azt jelenti, hogy saját áruháza van, a PC-re vásárolt tartalmakat nem tudjuk vele használni"Vagyis felejtős, ha Steam-es játékaimmal akarom tolni? Mert van vagy 90 db. VR játékom már Steam-re
-
Raymond
félisten
Batman Arkham VR 4.99EUR a Steam-en ha valaki 1 orara Batman borebe szeretne bujni. Nagyon jo kis experience szerintem.
-
-
-
F.B.I.
veterán
Igen, itt, de ez Resident 4 csomag+ ami járt hozzá és már kintről sem tudtam megrendelni.... szóval korrekt így is bőven. Meg ugye ez van....minden olcsóbb lesz, a technika fejlődése miatt...nem drágább.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
kiskuplung
őstag
De akkor miből lenne a PH-s csókának bevétele??? El sem tudod képzelni, mennyi emberbe futok bele, akik inkább kifizetik a +40ezres felárat egy tökismeretlen magyar weblapnak, csak ne neki kelljen megrendelni Amazonról. A csúcs eddig az volt, aki azért nem akart spanyol Amazonról rendelni mert akkor végigcipelik Európán és biztos meg fog sérülni. A Kínában gyártott headset.
-
-
fatal`
titán
Quest 2 akció az Alzán, ha még akar valaki venni Karácsony után, 167k a 128-as.
-
fatal`
titán
válasz F.B.I. #50336 üzenetére
Csepptöltésre áll át, ahogy kell. Én 10-11 hónapja használom, mindig be van kapcsolva, legtöbbször nem is várom meg, hogy a powerbank lemerüljön. 1-2 hete lemerült a powerbank, nem vettem észre, hogy kevesebbet bírna az aksi, mint korábban. Persze lehet, hogy hosszútávon nem tesz jót neki, de a gyári aksis Elite strap is kb. úgy működik, mint egy powerbank.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Quest 2 esetén lehet probléma, hogyha állandóan rá van dugva a powerbank?
Most tolta fiam 1 órát és közben fel is töltött a fejes. Ilyenkor leállítja a töltést ha kikapcsolja (indikátor zölden világít) a fejest?
Gondolom amíg a powerbankot töltjük, addig mindenképpen kössük le a fejesről és mindkettőt külön töltsük fel?Bocs a sok felesleges kérdést de nem akarom majd figyelni, egyszer akarom megérteni, hogy mi a legjobb a fejes aksijának; vagy nincs jelentősége a belső aksinak, úgyis powerbank van rajta állandóan?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
gulasoft
őstag
válasz d3tox1c #50303 üzenetére
Kifejezetten a gamepassos verzióhoz van, és szerintük meg a steammel is. Én a gamepassossal próbáltam. Azt vettük észre, hogyha multit játszol, akkor ha vr-ban indítod a szervert, akkor használhatlanul belassul, ugrál, dadog, minden baja van, a vr-al bejointnak viszont megy kasán. Írtama srácnak, azt írták, hogy az 1.0.4-es vezió rontotta el, de kipróbáltuk vr nélkül és úgy ezzel az 1.1.2-vel semmi probléma nincs, az update history-ból is kivették az 1.0.4-et az 1.0.3 után az 1.0.5 van. Levideóztam a csávónak, elküldtem várom a választ mert látszik, hogy a sima flat game szervert nem öli meg a multi. Mindenesetre kipróbáltuk azt is, hogy egyik ismerős fletben indította a szervert, és ahhoz joinoltam én a vr-al és az is teljesen jól futott mind a szerver, mind a vr-ban csatlakozott embernél. Egyébként nagyon ott van a látvány. Úgyhogy ha multizni akartok egyenlőre valakinek be kell áldozni a vr modot, de reméljük rájönnek mi nem jó.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
pRoject22
őstag
válasz camaro79 #50333 üzenetére
Áh feladtam, kurva jó ez a pico mindenhez ami nem szim, vagy nem iR és AC, most ezt vissza küldöm és lefoglaltam egy Pimax Crystalt, az standalone és DP is egyben, adnak hozzá hangszorót, 2 kontrollert, 2 6000-es akksit dokkoló töltővel és 500 dollár értékű egyéb utalványokat amiket elkülthetsz online.
Nekem az iRacing a legfontosabb és G2-re nem megyek vissza a kis Sweet spot miatt, Pico4 nem jött be, Aeroért nem adok 1.2 milliót, így marad ez.
Majd beszámolok én róla ,hogy milyen.
¯\_(ツ)_/¯
-
tamasa77
csendes tag
válasz pRoject22 #50326 üzenetére
Sajnos iRacing előfizetésem most nincs, AC-ben csak pár nap múlva tudom megnézni, hogy nálam mi a helyzet, és ráadásul egyelőre csak 1660-as vidókártya van alatta, igy ha viszonyításnak tudok is mondani képminőséget, az a sebességgel nem lesz arányban, de megpróbálok egy próbát tenni, hogy nálam jelentkezik-e.
-
tamasa77
csendes tag
válasz Raymond #50302 üzenetére
Néztem már én is a batch-et, az enyém 2022.09-es. Én mindkét szemmel látom, középen, pont a leírások szerint, lassú mozgásnál. Faceplate nélkül próba még nem volt továbbra sem, és továbbra is bizonytalan vagyok, hogy nem az én szemem tesz még rá. (Főleg, hogy ha elkezdem látni a hullámzást egymás után 1-1 szemmel, utána már a kettővel együtt is látom, a fene tudja, nem az agyam is rátesz egy lapáttal...) Hamarosan mással is megnézetem, hogy mi látnak ebből, most már bekerül a fa alá kipróbálható formában.
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
Ezt amúgy próbálta már valaki?
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz Raymond #50320 üzenetére
HEVC-n vagyok 150-es bitrate-el, a képen látható a VD dashboard ami a fejlesztő srác szerint tökéletes, azokkal az értékekkel szerinte jó képnek kellene lenni, beszéltem vele mert fel léptem a VD Discord szerverére és próbáltam segítséget kérni, azt mondja, hogy valami a játék beállításokkal nem oké, de az Assetto Corsa sem jó csak jobb mint az iRacing.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Raymond
félisten
válasz pRoject22 #50319 üzenetére
Ha VD-t hasznalsz akkor told a bitrate-et a maximumra (150). Link-el en is feltoltam a Quest1-en 500-ra, a Pico4-nel a VD-vel ilyen lehetoseg nincs, ott a HEVC 150Mbps a legjobb, ez csukott autoknal eleg kell hogy legyen, open wheeler-nel mar azert lehet problemas.
Az iRacing gondod megoldasara azert kivancsi leszek.
-
pRoject22
őstag
válasz Raymond #50318 üzenetére
A legnagyobb bajom ,hogy sehogy sem tudom a szimulátorok alatt úgy beállítani ,hogy ne legyen szar homályos és töredezett a kép, bármit állítok bárhogyan csak szar marad, közben meg egy sima fps játék tű éles stuttermentes képpel ultrán megy fix 90 fsp-el, kiégek már
¯\_(ツ)_/¯
-
Raymond
félisten
válasz pRoject22 #50316 üzenetére
En se az elessegrol beszelek. A distortion correction problemat a legjobban a szeleken latni es ha meg a spacer-t is betetted akkor az meg messzebb rakja a szemed a lencsektol. En megvarnam mit alkotnak a kovetkezo update-el aztan ha semmi akkor visszakuldenem januar vegen.
-
pRoject22
őstag
válasz Raymond #50314 üzenetére
Én nem azt mondom, hogy a széleken nincs meg a tisztaság, kb 75%-os a sweet spot, az nálam tökéletes, a linkelt videóra reagáltam én is, hogy mikor mozdítom a fejem lassan pl balról jobbra akkor ha nagyon figyelek akkor talán észre veszek némi törést vagy nem is tudom ,hogy mondjam, eddig nagyon fel sem tünt amíg nem láttam ezt a videót
Azt még hozzá teszem ,hogy szemüveges vagyok és felpattintottam rá a szemüveg toldó keretet, az nyilván ront rajta valamit, a G2-t VR Optician féle lencse adapterral használtam, ehhez is tervezek beszerezeni csak előbb elkellett döntenem ,hogy akkor megtartom-e vagy sem.
A fő program amihez vettem az az iRacing amit eddig nem sikerült belőni, hogy jó legyen, viszont pl Half Life olyan szinten tökéletesen megy, hogy akkor az iRacing-nek is mennie kellene valahogy
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Raymond
félisten
válasz pRoject22 #50307 üzenetére
Ha nem ez latod akkor nem hiszem hogy lencse problema lenne. Ha azt latod hogy a szeleken torzit picit mintha tul magas FOV lenne egy monitoron beallitva akkor azon a csere nem fog segiteni. Elmeletileg az kovetkezo update-ben javitanak majd rajta valamit, meglatjuk. Nalam ha faceplate nelkul hasznalom akkor gyakorlatilag eltunik. Az glasses spacer plusz Odyssey foam mod-al szinten. Mindkettonel nagyon kozel van a szem a lencsekhez igy nagyobb az FOV, tisztabb a kep es nincs torzitas.
-
pRoject22
őstag
-
Danecay
addikt
válasz Aby_2014 #50308 üzenetére
Szerintem tök mindegy, úgyis elektronika szabályozza a töltést. Amennyiben kisebb A számú a powerbank, max. hosszabb ideig tart a töltés, vagy rövidebb ideig a műköttetés, nagyobb A szám esetén pedig úgyis csak annyi töltést vesz fel a készülék, mint amennyit az elektronika megenged neki. Akkor fontos az A szám, amikor a töltés direktben történik, nem pedig vezérlőelektronikán keresztül.
Ha valaki másként tudja, majd kijavít.szerk.
Úgy látom, hogy már #50309 Márton meg is válaszolt a kérdést :)[ Szerkesztve ]
-
-
Márton
nagyúr
válasz Aby_2014 #50308 üzenetére
Hogy ez a kérdés mindig felmerül úgy fél évenként itt-ott
Nyugi, az a MAX amit le tud adni, majd a Q2-vel megbeszélik, mikor-mennyi amper áramoljon..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Admir80
csendes tag
válasz Raymond #50302 üzenetére
Nyomoztam kicsit, és a következőkre jutottam: Ha leveszem a faceplate-et, nem úlik el teljesen a hullámzás, de két szemmel nézve nagyon erőlködnöm kell, hogy észrevegyem. Ha csak a jobb oldali lencsén keresztül nézek, akkor feltűnőbb. Ha ilyen lenne faceplate-tel, valószínűleg észre sem vettem volna.
Ugyan nagy a sweetspot, de vertikális irányba jól be kell állítani a headsetet. Pont a nagy sweetspot miatt okoz ez nehézséget szerintem, mert minden éles, így nehezebb eltalálni a megfelelő magasságot/billenési szöget. Így viszont mozgás közben torzul a kép.
Az enyém 2022.10. hó, úgyhogy jó eséllyel defektes a jobb oldali lencse, januárban megpróbálkozom a garanciával.
Egyébként ha a hullámzás nem lenne, ég és föld a különbség a Quest 2-höz képest. Nekem elég nagy, 72-es IPD-m van, a Quest 2 kényelmetlen a szememnek, itt viszont minden éles.
Ha jól értettem a pancake lencséknél nem barrel distortion van, hanem az ellenkezője. Állítólag ehhez hozzászokik az agy, egy idő után fel sem tűnik. Valószínűleg ezen szoftveresen is lehet javítani.
Köszi mindenkinek az ötleteket/segítséget! -
Márton
nagyúr
válasz tamasa77 #50301 üzenetére
Uhh. Októberben nagy buli lehetett a cégnél
De más azt írja a redditen, már szeptemberben is ihattak néhányan:
"Unfortunately mine was 09/2022 QC from amazon.de with awfull wavy distortion on the left lens."[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
-
tamasa77
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.