Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Raymond #51155 üzenetére
Köszi a részletes piac elemzést.
A Quest 2-őt kitudom próbálni kollégámnál, korábban Ő kért meg hogy vigyem át a Viveomat mert kíváncsi a VR-ra az akkor még vadiúj laptopjával amiben 2080 volt. Microsoft Flight simulatort kipróbáltuk, aztán berendelte a Q2-t (valamelyik amazonról) és azóta amit csak tudott kipörgetett rajta.Szal ezt megtudom nézni, ha azt mondod a P4 esetén a kép jobb, az már jó lehet játékok terén.
Az ilyen Pimax 5k meg 8k-ra felskálázódnak a tartalmak?
Tudom drágák az alapkészülékek, de ha munkához is tudom használni mert a 2x4k felbontással már tudok autocad-ben rajzolni, akkor ha a főnököt nem is tudom megbeszélni hogy fizesse ki az egészet, de legalább pontosodhat a munkavégzésem a 3D rész miatt homeoffice alatt.De ha ezekre a nagyobb felbontásokra még nem skálázódnak fel a tartalmak, akkor nem fogok gyűjtögetni meg várni rájuk...
Tudom van 1-2 VR szalon az országban, tudtok olyat ahol ezeket a nagyobb felbontású készülékeket is ki lehet próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest