Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
NorDezs #44445 üzenetére
Steamesre tudsz custom songokat rakni, natívra nehezebb/ nem lehet. Én a steam verziót venném ha amúgy sem szempont a hordozhatóság.
Más:
Játszik itt valaki még moddolt vtol vr-el? Most feltettem az időjárás változtatósat, de nagyon szaggat tőle a játék (írták is a kommentek alatt, hogy előfordulhat). Van erre valami megoldás, vagy szedjem inkább le? -
NorDezs
senior tag
Beat sabert hol érdemes megvenni? Steam vagy Oculus store? Van valamelyiknek előnye/hátránya?
Az nem szempont, hogy mobil legyek a szemüveggel, csak itthon használom gépről. -
Magyarfarkas
tag
válasz
Wasquez #44443 üzenetére
Konkrétan ezért is van halálra ítélve a PCVR! Van pár nagyobb játék amit érdemes kipróbálni, de normális tartalmat csak stand alone headsetre gyártanak már. Lone Echo 1-2. Asgard's Wrath, No man's sky meg aki half life fan annak ott az alyx vagy ha valaki szimulátor rajongó akkor annak persze kell a komolyabb kártya és fog találni magának elfoglaltságot de az bődületesen soklba kerül már, de maga a pcvr halott is marad jó pár évig kivéve ha a móderek fel nem tudják gyorsítani a folyamatot! Én annak örülök hogy eladtam még időben a 3080-as pc-t, amiből vettem egy 3080-as laptopot majdnem ugyanazzal a konfiggal és a laptopn kerestem már 600 eurót annyira megy felfelé az ára egyfolytában, de szinte alig használom már a pcvr részét...sok értelme már nincsen! Viszont neked mint újnak egy évre való elfoglaltságot adna, csak hát a megfelelő minőségért jelenleg csillagászati összegeket kellene kifizetni
-
Wasquez
senior tag
válasz
Magyarfarkas #44442 üzenetére
Akkor majd egyszer, ha már nem kerülnek a középkategóriás kártyák egy havi fizetésbe!
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Mai napon nekem is meg érkezett a vr. Nagyon be jön igaz, még csak most próbálgatom. Még is vettem a star wars bundle.-t akciozzak most..Vásároltam hozzá egy tokot biztonság miatt.Es kábelt PC hez. És egy gripet. Ami majd hétfőn érkezik meg.
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Rosszul gondoltam, hogy az Alyx elfut a szemüvegen?
Ez a játék, csak pc-re csatlakoztatva fog működni?
Az áruházból nem is lehet letölteni az app-ban? -
kiskuplung
őstag
válasz
Bloose7 #44428 üzenetére
De igen, van egy dedikált router külön a VR streamingre, de nem ez a baj. Ha kikötöm teljesen a képből, és csak a Questet használom önmagában, úgy hogy csak a szolgáltató routere szórja a Wifi-t, akkor is rossz. Utána be is sz*ptam ezzel, mert visszakötöttem a routert, de elfelejtettem visszaállítani rá a Questet, és csak azt vettem észre hogy lagzik az Airlink
Szóval egyértelműen a szolgáltató routerével van nálam valami. Nálad egy routerrel működik rendesen?
Megmondom őszintén, én ezen már nem akarok pörögni ennyit, a Contractorson (meg most már a Demeon) kívül minden működik, szóval ezekben az alkalmazásokban van a hiba)
-
Bloose7
csendes tag
válasz
kiskuplung #44416 üzenetére
Pár napja vettem meg a játékot, nálam nem ment az online rész. Én is hotspottal teszteltem, azzal semmi probléma nem volt. Utána annyira jutottam, hogy a Double NAT a problémája, azaz hogy van egy külön router amire a q2 csatlakozik. Nálad nem ez okozza a problémát?
-
szala86
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Quest 2-vel játszanák ETS2-őt, de amint elindul a játék a VR-be, sem a billentyűzetet, sem a gamepadomat nem látja és nem is reagál egyikre sem. Sőt semmire sem. Eddig működött, de egy két napja nem működik és nem is tudok rájönni, hogy miért. Valakinek nincs egy jó ötlete? Előre is köszönöm! -
Raymond
titán
Azert mert csak Chromecast eszkozok (az se mindegyik), Nvidia Shield es a telefonos app az ami tamogatott (na meg a PC). Sajnos eliminaltak azt a support oldalt ahol ez listazva volt, a linkek ahhoz az oldalhoz iranyitanak at ami mar lentebb linkelve volt es ez az info nincs ott.
-
Márton
nagyúr
válasz
animatrix11 #44424 üzenetére
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Beat seberhez lehet tölteni valahonnan pályákat? Nagyon jó lenne a játék csak a zenék szarok benne
Köszi! -
Proky
senior tag
válasz
gulasoft #44421 üzenetére
Igen, az a gond hogy valamiért nem látja a tv-t, nem tudom kiválasztani sem, csak a telefont vagy a chromecastet. Pedig a telefon látja az összes tv-t is alapban, netflix hbo youtube simán megy ki a tv-re telefonról, sima telefon képernyő is, maga az Oculus nem látja a tv-t
A háló a chromecast, other device-ra semmit sem talál
-
gulasoft
őstag
Ráadásul a rift-s-en soha semmi nem fog natívan futni, míg a quest2-őn egyre több natív játék jelenik meg amihez pc sem kell. A rift-s mellett ezért semmi nem szól, nem hiába állították le a gyártását, az volt az oculus pcvr zászlóshalyója, és amint kijött a quest2 a link kábellell, már dobták a rift-s vonalat. Az airlink meg teljesen kábelmentessé teszi.
-
-Solt-
veterán
A Quest2-t le tudod "butítani" felbontásban és gépigényben a Rift S szintjére, sőt még az alá is, mert a 72Hz ASW-l azt jelenti, hogy XY játékban elég 36 FPS-t becéloznod... és akkor ott van még a világ 8. csodája, az AirLink. Az égvilágon semmi nem szól a Rift S mellett, ellene viszont minden...
Az megint más kérdés, hogy ha egyszer belenézel a HMD-be teljes pompájában, akkor azonnal felrakod az egyik vesédet az ebay-re, hogy vehess egy 3080-t!
-
Proky
senior tag
Sziasztok, valakinek van ötlete, hogy miért nem tudom a Samsung okos tv-re kiküldeni a quest 2 képét? Van 3 Samu okos tv, azonos Wi-Fin mint a quest 2, Sharingnál csak a telefont látja, vagy egy negyedik, nem okos tv-hez csatlakoztatott chromecastet.
-
Raymond
titán
Tulkombinalod a dolgokat. Vedd a Quest 2-t es kesz. Felbontast es beallitasokat mindig valtoztathatsz. Ugyanugy ahogy a tobbi jateknal es felhasznalasnal itt sincs olyan hogy X kartya jo vagy nem, az van csak hogy X kartya Y beallitasokkal jo Z jatekhoz. Egy Quest 2-t tudsz hasznalni ugyanazon a felbontason es frissitessel mint egy Rift S-t, igy az utobbi vetelevel nem nyersz semmit ebbol a szempontbol de vesztesz sokat a tobbibol.
-
luikay
aktív tag
válasz
kiskuplung #44414 üzenetére
Próbáltad már úgy, hogy a routeren beállítod a google DNS-eket? 8.8.8.8 és 8.8.4.4
-
kiskuplung
őstag
válasz
Raymond #44413 üzenetére
Nekem teljesen elment a kedvem tőle, egyszerűen se az Oculus Rift store-os, se a natív Quest-es, se a Steam-es verzió nem működik. Random 5-10 másodperccel a csatlakozás után kidob a főmenübe. Elég sok embernek van hasonló baja. Írtam a fejlesztőknek, mert rájöttem, hogy ha csinálok egy mobil hotspotot, akkor működik, azóta mindenkinek ezt tanácsolják
Ami érdekes, hogy a Demeo is ezt csinálja az új frissítése óta, tökmindegy, hogy a PC-s vagy a Quest-es verziót próbálom. Meg is írom ezt most nekik, hátha segít. -
Raymond
titán
Joparszor elgondolkodtam mar rajta, de most azt hiszem vegre meg is veszem:
-
Raymond
titán
válasz
rolcsi910 #44410 üzenetére
A problema az lehet hogy 200EUR korul hasznaltan nemigen kapsz jo ajanlatot. A Rift S vagy az eredeti CV1 nem eri meg olyan aron a cserealkatreszek hianya miatt, Quest 2-t ha jol tudom nem kapsz annyiert es Quest 1-et pedig nem vennek 200EUR+ aron ha 350EUR az uj garis Quest 2.
-
rolcsi910
csendes tag
Sziasztok, vr vásárlás előtt állok, az lenne a kérdésem hogy pc re mi érné meg a legjobban?
70-80 ezer forint körül nézelődök(nyílván használtan) oculus riftet néztem, illetve questet is néztem.Előre is köszi a válaszokat
-
Dyingsoul
Topikgazda
Igen, ezt rontottad el! A Hellblade szigorúan ülős! Ez kb olyan, mintha autó szimulátoroznál állva.
Vedd ölbe az XB controllert és csüccs! Valamint ajánlom, hogy inkább a grafból vegyél le, de a 90Hz-et próbáld meg erőltetni. A 72 Hz-től én gyorsabban fáradok. Azt is bírom 1-2 órát de utána már nagyon le akarom venni a HMD-t, 90 Hz sokkal pihentetőbb. De máshogy vagyunk bekötve, van akinek mindegy a 72 vs 90 Hz. Én azt mondom minél folyamatosabb a kép, annál kevésbé fárasztóbb. Magamon és vendégeimen is ezt tapasztaltam. -
válasz
fatal` #44403 üzenetére
De, sajnos igaz, az Xbox One controllereknek több verziója volt/van, és egy bizonyos verziótól BT-sek csak (szerk.: látom ezt már ki is tárgyaltátok). Ennél viszont lehet tudni, hogy Oculus CV1-hez volt csomagolva, akkoriban még nem volt BT-s változat, ezért mindegyikhez adtak egy usb donglet is a dobozban.
-
fatal`
titán
Igaz, pontatlanul fogalmaztam, természetesen One S controllerem van (persze külön vettem, nincs köze szorosan a topichoz, csak arra reagáltam, hogy attól, hogy van dongle még lehet BT-s).
Köszi az infot a bekapcsológombról, ezt nem tudtam. Én csak szimplán megnéztem mikor más miatt vettem BT adaptert a PC-hez és működött (előtte donglevel használtam ~1 évig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest