- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
scyllafren #42682 üzenetére
Ismerem köszönöm, anno még TrackIr alternatívaként tűntek fel (annak jó is), az ETS elsők között kezdte támogatni. Játékos szemszögből szerintem még arrébb vagyunk attól, hogy egy kitűnően működő szemkövetési rendszert kapjunk hardveres és szoftveres támogatással... 2-3 év még biztos kell, de ne legyen igazam.
-
Raymond
titán
válasz
scyllafren #42682 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
scyllafren #42675 üzenetére
Ez tipikusan az a sztori számomra, amit csak akkor hiszek el ha látom, de akkor sem biztos!
Én lennék a legboldogabb, ha ez működne, de egyelőre én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ez kompromisszumok nélkül megvalósítható jelenleg.
@kiskuplung: Ha semmi más nem jön, csak ezek a kontrollerek, már jó...
-
Razor18
tag
válasz
scyllafren #41893 üzenetére
Illetve így nyersz plusz egy gombot...
-
a2d2
addikt
válasz
scyllafren #41558 üzenetére
Quest 2-m van, nem terveztem megvenni mert kevés időt tudok tölteni PC-vel összekötve.
Azért dobtam be mert többször láttam már itt a nevét az ajánlottak között. -
BullZeye
veterán
válasz
scyllafren #41525 üzenetére
G2-höz létezik ilyen extender, arra láttál ilyet?
(#41526) a2d2
Igen, ilyesmi.Köszi a válaszokat, akkor nálatok az alvó üzemmód működik rendesen?
-
barcalaci84
őstag
válasz
scyllafren #41440 üzenetére
én inkább úgy látom h ez általában elmarad azzal a felkiáltással h szépen végigjátszod és utána elkönyveled h hát azért 20 dollárt már nem adok érte , mert nem is volt annyira jó...
Nagyon kiváncsi vagyok h mit értesz a refund nehézségei alatt? Mivel kell "bajlódni"...Szerintem kb pár kattintás... Ha tényleg csak kipróbálni akarod h tetszik vagy sem , akkor szerintem teljesen betölti a szerepét h felelősen tudj dönteni h sz.r a játék neked vagy sem...
De szerintem nem ezt akarod hanem játszani akarsz és utána magyarázni magadnak h miért nem vagy hajlandó pénzt adni érte...amit írsz az az h kb Patreonként tekintesz minden játékvásárlást...de ha csak Patreon lenne , akkor szerintem alig -alig kapnánk értelmes játékot
-
Nergalos
aktív tag
válasz
scyllafren #41440 üzenetére
+1
Így van, nem tudom mit nem lehet ezen érteni… -
bali777
aktív tag
válasz
scyllafren #41321 üzenetére
Megnyugtattál
-
Vicë
tag
válasz
scyllafren #40742 üzenetére
Khm, MSI Afterburnert pl?
-
bali777
aktív tag
válasz
scyllafren #40688 üzenetére
@scyllafren majd beüzemelem az okosórámhozKérdés mindenkihez: valamit frissített a Q2-m és most eltűnt a virtuális környezetből a passthrough. Másnál van ilyen? Sajnos legtöbbször azt használtam. Van valami tippetek a visszaállításra?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
scyllafren #40289 üzenetére
értem, neked is köszönöm a választ
hát nem tudom nekem mi lesz a vége de lehet ez mellett fogok dönteni, kezdésnek
Oculus Quest 2 64GB&256GB nem tudom van e értelme ha csak PChez használnám, a nagyobb tárhelynek, de úgy vélem ez az megfelelő opció nekem, kezdésnek, és lehet később jöhet a komolyabb is, már ha valóban annyira nagy élmény mint azt gondolom ... -
a2d2
addikt
válasz
scyllafren #40218 üzenetére
Valóban. Nekem is az volt az első VR címem még 60Hz-es GearVR alatt és soha semmi gondot nem okozott, bátran ajánlom kezdésnek.
-
Viper26
nagyúr
válasz
scyllafren #40218 üzenetére
Hotas mellett az nem tudom mennyire megoldható.
-
StLui
veterán
válasz
scyllafren #40071 üzenetére
ráadásul a lakhatás is olcsó, így jut pénz ott mindenkinek mindenre
-
csocsoszán
őstag
válasz
scyllafren #40071 üzenetére
[link] viszont ez rtx 3070 proci meg csak 6 magos! Már .....
-
csocsoszán
őstag
válasz
scyllafren #40069 üzenetére
Értem én csak már ez a 674 ezer ok is kiborít!!
Nem szeretnék 900 ezer okot -
Raymond
titán
válasz
scyllafren #40036 üzenetére
Quest 2-je van, annak vagy USB3.0+ kell vagy mehet WiFi-n. Van ezen egyebkent DP, de a bal oldali USB-C/TB porton jon ki igy kell hozza adapter.
-
csocsoszán
őstag
válasz
scyllafren #40036 üzenetére
Itt melegen ajánlották az air linket! Quest 2-öm van.
-
a2d2
addikt
válasz
scyllafren #39696 üzenetére
Akár a fenti 3 játékkal is évekig ellehetsz még VR-ban
Nekem csak Elite és Subnautica van meg, mindkettőt GearVR-on kezdtem még el, ezek adták az első löketet.
-
gulasoft
őstag
válasz
scyllafren #39688 üzenetére
Szerintem kezdő VR-osként érdemes a vivieport egy hónapos előfizetését megvenni. Ez 4300 forint és egy hónapig az ott található játékok nagyrészét ki tudod próbálni (ezzel igazából csak kölcsönzöd a játékot, ha nem fizeted tovább akkor elérhetetlenek lesznek). Ha megvannak a címek amikkel biztos akarsz hosszabb ideig játszani, akkor azokat a nyári vásáron megveszed a steamen vagy befizetsz még egy hónapot. Van egy 3000Forintos akciós ár, de azzal vigyázni kell, mert azzal azt vállalod, hogy egy éven kersztül minden hónapban fizeted ezt a 3000 forintot, azaz egy év alatt 36.000Ft-al kell számolnod, cserébe, elérhetők prémiumabb játékok, és általában adnak 2 játékot örökre, mert egy év után ugyan úgy elérhetetlenek lesznek a játékok mint az egy hónaposnál ha nem fizeted tovább.
Egy hónap alatt elég sok játékot ki tudsz próbálni, javaslom ne ragadj le egynél, próbálj ki minél többet, keress társaságot a játékhoz, van több facebook csoport discord csatorna ahol tudnak neked segíteni választani.
Én a miénket ajánlom, a többiek, majd ajánlanak esetleg mást.
[link] -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
scyllafren #39688 üzenetére
Steamen van pár ingyenes játék, először szerintem azokkal ismerkedj. Elsőnek ajánlom a The Lab-et, az tipikusan Vr-ral való ismerkedés minijátékokkal de nagyon jó.
Aztán nézz ködül a Steam könyvtáradban, hátha van olyan, amihez van mod vagy VR átirat alapból.
Pl.: Alien Isolation-höz van MotherVR nevű mod.
GTA V-höz is van VR mod, az is nagyon jó, de csak Story módban mert online-ban letiltanak érte (meg nincs is sok értelme online-ban).
Ha van kormányod, akkor még autós játékok azok amik meglehetnek neked (Pl.: Dirt Rally, Assetto Corsa)Fontos: Ha a Half-Life Alyx-szel kezdesz, azzal számolj, hogy az a top-top VR játék... Nem nagyon van még egy olyan a piacon ami megüti azt a szintet, ezért ha azzal kezdesz nagyon magasak lesznek az elvárásaid a VR játékokkal szemben. Alyx annyira jó, hogy utána minden más sz@rnak tűnhet... Nem baj ha ezzel kezdesz, de nem árt ha ezt észben tartod. Minden esetre én megnéznék előtte pár másik címet, ingyenes tartalmakat is.
Amit érdemes mindenképp megvenni az a Beat Saber. Index-szel tuti jó a követésed, az hogy mennyire van most érzéked a ritmusjátékokhoz egy dolog de gyorsan lehet benne fejlődni.
Akcióban sosem volt és kb sosem lesz a Beat Saber, ezért arra be lehet ruházni bármikor.A többi játék sokszor nagy akcióban szokott lenni. Helyedben megvárnám a Summer Sale-t és akkor ruháznék be akár nagyobb összeggel az akciós kosárból több játékra.
Szokott lenni Croteam bundle (Serious Sam VR átiratok és origi VR only cím, Talos princible és a többi) vagy Bethesda játékok is szoktak ilyenkor akcióban lenni. Régebbi címeket most perpill szerintem kár teljes áron megvenni, de az akciók előzményeit az isthereanydeal.com-on is tudod követni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest