- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Geradossz #33297 üzenetére
1. Most beszéltem haverommal, mindkettőnknek jövő hétfőig megjön, pedig ő nemrég rendelte.
2. Kezdésnek egy 5Ghz-es router. Én sima fehér UPC box-al tolom majd egyelőre. Ha mindenképp beruháznál kütyükre akkor viszont már Wifi 6-os routert vegyél. A Huawei/Xiaomi elég jó ár/értékben.
3. Mivel én rendszeresen használom a VR-t testedzésre ezért nekem csak a szilikon jöhet szóba. Ezt majd Ebayről veszek. De vannak gyári párnák is a Questhez.
4. Eddig azt hittem 50 euro a kábel, annyit sem ért volna meg szerintem, de kiderült hogy még drágább - 80-100? Annyiért kapsz egy Huawei Wifi 6 routert.Összességében ha megvan rá a keret akkor ne gondolkozz, rendeld meg amazonról kábel nélkül és van egy hónapod tesztelni hogy bejön-e vagy sem, jó-e a wifi stream vagy sem, ...
Elméletileg még a visszaküldés is ingyenes ha nem tetszik a termék. De ha nem akkor buksz rajta pár ezer Ft-ot, kb fél napi VR kölcsönzés ára és egy hónapig tesztelheted. -
gulasoft
őstag
válasz
Geradossz #33297 üzenetére
1:igen
2:eléméletileg a legjobb egy wifi6-os router de hát a nagy előnye az, hogy mennek rajta natívan is játékok.
3: nálunk az indexen textil van, de az át tud nedvesedni egy óra pinpong után.
4:egy sima 3.1-es usb jó hozzá, én quest1-et próbáltam Elittel, innen onnan összeszedett toldozott foldozott kábellel, de e quest2 nagyobb felbontásához lehet kell a jó kábel, de nem hiszem, hogy a hivatalos kéne hozzá. -
Geradossz
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem veszek egy Quest kettőt, de még van egy kis hezitálás ezért lenne pár kérdésem.
1. Várhatóan kb mikor érkezik meg amazonról rendelve? Ott 13.-ai dátum szerepel, de azt kétlem.
2. Mi kell ahhoz, hogy kábelmentesen tudjak steam vrozni? Milyen eszköz kell hozzá hogy a legstabilabb legyen? Ár nem számít, de azért ár/érték arányban legyen jó.
3. VR Covert vagy foamot hol érdemes hozzá venni, illetve mikortól lehet? Melyik a jobb a textil vagy a plastic?
4. Megéri a link kábel? Főleg gépen használnám. Ár itt sem számít, csak jobb e mint mondjuk egy tákolt/utángyártott kábel?
Köszi előre is! -
kazmerr
aktív tag
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko #33290 üzenetére
Naa, akkor aztán ajánlgathatom itt neked az összehasonlítást, meg lesz akkor az házon belül
Közben megjött a levél is, jövő hétfőig ideér. Nagyon szuper.Ez a No Man's Sky engem is érdekelne. Mennyit kell benne gyalogolni? Az lenne jó ha csak repülni kellene mint Elite-ben.
-
s7evcsenko
addikt
Nekem is most emelte le pénteki rendeléssel.
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az S után.Ráadásul szombaton kezdem neki a No Man's Sky-nak, örülnék, ha javulna a képminőség egy kicsit.
A játék nagyon magával ragadott már az elején... főleg, hogy magyarítás is van hozzá. -
$p@rr0w
őstag
Hello a Depth3D-t ismeritek? Én kipróbáltam és elég jó szerintem. Dirt 3-al, és Tomb Raider 2013-al minden féle tweakelés nélkül elég jó eredményt adott.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
#15779328 #33280 üzenetére
Van olyan technika amivel lehetne. De azzal is lehetne amivel ezeket felveszik egy kis odafigyeléssel. De ők sem vakrepüléssel vágnak neki, mert háttér tudás nélkül csak villogást és/vagy mosott képet látnánk...
A linkelt videóban a felvételek pl valószínűleg vagy valami villogás/fényerő kompenzációval és 30FPS-el, vagy 24/25 FPS-el készültek, mert ahogy emeled a kamera fps-ét úgy elkezd villogni a kép (mert közelítesz a rögzített fps-hez, és ha pont osztja a kamera fps-e a headset képfrissítését, akkor telibe villog). Ezeket az alacsony fps-es rögzítéseket nagy változó tartalommal rendelkező témánál nem tudod használni, mert kilóg a lóláb a mosódás miatt (ilyet nem is mutatnak). Plusz valamennyire bontani kell a headsetet mert nem fér be rendesen a kamera (kíváncsiságból megpróbálkoztam egy S9-el és egy dslr-el rögzíteni a cv1-emet a lencsén keresztűl, hát nem volt egyszerű egyiket sem berakni a lencse mögé, és cropot állítani, de mondjuk ha ilyet csinálnék, akkor terveznék hozzá valamilyen állványt és kinyomtatnám 3d nyomtatóval moduláris alkatrészekkel, és akkor minden új headsetnél relatíve kis probléma lenne a felvétel), szóval ez is egy szakma lenne, de ha lenne ilyen csatornám tuti nekiállnék megcsinálni, mert jól megcsinálva fontos és értékes infó lenne. Ezután pedig megpróbálnám kitalálni, hogy a különboző FPS, fényerős videóimat mi alapján nézném össze és szerkeszteném, de ehhez szerintem más jobban ért, hogy hogyan lehet különböző FSP-el és fényerővel rendelkező videókat összehúzni egységesre. -
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #33281 üzenetére
A HP DE Store-ban pedig 699EUR, meg az AFA csokkentes utan se passzoltak hozza az arat (mint a bestware), maradt az MSRP.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
igaz, elnéztem a font ikonját
-
barcalaci84
őstag
válasz
gondolom Angliából nézi...
hp UK store-ban 538 Font
bestware-n valóban 682 Euro -
kiskuplung
őstag
válasz
#15779328 #33280 üzenetére
Szerintem se, ezért szinte feleslegesek ezek a through the lenses videók.
@Bagoly81 : nem tudom, hogy pontosan hol nézed, de én a Bestware-n 682 EUR-ért látom, nem is tudom, hogy lehetne GBP-ben fizetni. A HP honlapjáról meg én úgy látom, hogy csak US címre szállít. "Connection cannot ship this product outside the 50 United States and its territories."
-
kazmerr
aktív tag
válasz
#15779328 #33261 üzenetére
Mivel még nem láttam személyesen így csak egy technikai megjegyzés, a kontraszt szegénységet nagyon eséllyel a film felvétele okozza (legalábbis nagyon gyanús hogy a legmagasabb képfrissítéssel rendelkező headset a legfényesebb). Viszont ettől rosszabbul is néz ki. Kicsit érteni kellene hozzá a felvevőknek és lehetne értékelhető összehasonlítást is csinálni... (bár lehet valahol van, csak én nem találtam még meg.)
(szerk:typo)
-
Bagoly81
aktív tag
nemértek valamit segitsetek. hp reverb g2 bestwaren 682 font a hp weblapján meg euroban ennyi kb 100e a különbség...
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #33276 üzenetére
Csalok egy EA/Frostbite multiban? Unpossible!
-
kiskuplung
őstag
Legyen igazad
Közben felment a Steames értékelés is 73% positive-ra.
Bár nálam most már megint teljesen játszhatatlan VR-ban, most már sehogy se tudom rávenni, hogy ne ugráljon a műszerfal meg a szövegek.És mostanra már tök mindegy, hogy low vagy ultra beállításon tolomAmúgy az 1.1 patch óta azt csinálja, hogy az OTT-ben is látszik, hogy 60hz-en megy CV1-en, VR-ban, ezt nem is értem.Én azt hittem eddig, hogy csak 45 v. 90 játszik.
És persze megjelentek az első csalók is, legalábbis nem tudom mire vélni, hogy a killcam-ben az látszik hogy a képernyő bal alsó sarkában lát engem a srác, és csak egyenesen repül tovább, de közben záporoznak felém a lézernyalábok. Meg hogy egy TIE bomberrel fordulékonyabb, mint egy A-wing
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #33269 üzenetére
Ide a bökőt hogy hó végére legalább 20-25% lesz!
-
GalaHU
addikt
válasz
+1!
-
s7evcsenko
addikt
Ezt már láttátok?
VR Hentai Girl
Az első szélen berántom kíváncsiságképp. -
v2
senior tag
válasz
Ezt a 15%-ot honnan veszik?
-
kiskuplung
őstag
Az EA közölt egy kis statisztikát a Star wars Squadrons-ról : [link]
A felhasználók 15%-a tolja VR-ban.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Raymond #33267 üzenetére
úgy látszik akkor már a FB -nak is kínos volt h Guy headset nélkül is megoldotta a 90 hz-et és minden hír erről szólt ...
gyorsan közölték is h inkább letiltják egy darabig ezt a 90 Hz-t
amúgy is vicc h eleve a streaminget tiltják a store-ban kapható vd-ben és sidequesttel kell szórakozni... persze ott is betiltják majd gondolom jövőre -
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #33265 üzenetére
Nem azonnal kapott, csak szeptember vegen:
"Virtual Desktop’s developer received an Oculus Quest 2 the day after this article published"
-
hfrankee
senior tag
Sziasztok!
Ha egy i5 3340 mellé veszek egy GTX 1070-et az elég egy Reverb G2-höz?
16GB ram
Köszi -
GalaHU
addikt
válasz
barcalaci84 #33255 üzenetére
Köszi!
-
Raymond
titán
válasz
barcalaci84 #33262 üzenetére
Guy irta par hete hogy mar van neki, ezert van a 90Hz tamogatas is amivel az influencerek jatszanak a videokban.
-
Raymond
titán
Egyebkent ahogy a YT ajanlott videoibol nezem eszetlen nagy promo megy a Quest 2-nek. Ugylatszik mindenkinek kuldtek akinek van YT csatornaja, meg az ilyen 1460 elofizetovel rendelkezonek is mint ez [link] Csak egy pelda volt, sok kis csatorna videojat lattam ajanlva a hetekben.
-
gulasoft
őstag
Értem én az alkatrész költséget, de sem a fejlesztésbe beleölt pénz sem az összeszerelés nem dollár árfolyam függő, hacsak nem dollárban fizetik a fejlesztőket és a szerelőket. Ha meg valamit nagytételben rendelsz eleve olcsóbb, ezért furcsa nekem, hogy a Magyar cég éltal itthon gyártott "szék" hirtelen dollár árfolyam függő lett. Inkább arról lehet szó, hogy a sok majomnak külföldön ez nem pénz, és lehet tele vannak rendeléssel, és nem győzik gyártani, és ha el tudja adni x dollárért miért ne ahhoz mérje a forintos árat.
-
Raymond
titán
Igen, csak aztan raaltak kemenyen a mobile standalone vonalra, elkaszaltak az eredeti CV1 utodot, raragasztottak par kamerat es szoftvertamogast egy Lenovo WMR HMD-re amit meg kiadtak hogy ne legyen nagy siras es talan nem voltak a Quest sikereben se 100% biztosak. Egy evre ra mar igen es a PCVR vonalnak pedig teljesen lottek naluk.
-
a2d2
addikt
válasz
Raymond #33236 üzenetére
Jaja, bluetooth-on keresztül van natív Quest támogatása is. Szuper termék. Jó lenne kipróbálni de az eszem azt diktálja hogy várjak vele fél évet mert tuti sokaknak pár hónap után csak a sarokban fog állni és feldobják majd apróra.
@kazmerr: ez sajnos nem sokat ér a béta Link miatt (Quest 1 felbontáson megy a jel H264-es kódolással). Nagyon jó lenne már egy VD-s through the lenses video mert egyértelműen mondják hogy sokkal jobb minőségre mint a béta Link.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Raymond #33230 üzenetére
Joshi ott hibázott egy picit, hogy ő szemenkénti natív 4K felbontású headsetre vár, csak most a visszatérésekor nem ezt írta. Persze mivel pixelsűrűségről és megapixelekről is volt szó, gondolom 110 fokos FOV mellett, ezért nem jó a jelenlegi Pimax 8KX sem.
Joshi, nézz vissza ide úgy 8 év múlva kérlek, akkor már egész biztosan lesz! -
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Geradossz #33241 üzenetére
Ezt láttad már?
https://www.youtube.com/watch?v=ny_OPsxHQmU -
Geradossz
aktív tag
quest 2 képe mennyivel lesz rosszabb kábelen, mint a reverb g2 képe? A quest mellé tenném le a voksom egyelőre mert hamarabb itt lenne, de nem tudom legyek e inkább türelmes.
-
Raymond
titán
En nem Mo-n elek igy a kiprobalasbol se lesz semmi
Csoportos kedvezmenyre viszont nem szamitanak mert ezt irjak a rendelesi oldalon:
IMPORTANT NOTICE: DUE TO THE HUGE AMOUNT OF PREORDERS THE ESTIMATED DELIVERY TIME IS 30-50 DAYS. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE!
Nincs miert engedmenyt adni.
-
goldb
tag
válasz
Raymond #33236 üzenetére
Én is a "városban" élek. Kívánatos technikai kütyünek tűnik, viszont 600-at próba nélkül kiadni érte kockázatosnak tartok, főleg a termék ezen életciklusában, mivel bárhogy is szépítjük, prototípus termékről van szó, vagy legoptimistább kijelentéssel élve is, zéró generációsról.
Persze az, hogy így látom, nem jelenti azt, hogy már holnap nem adnám le a rendelést, de mielőtt megtenném, kihasználva a helyi adottságokat, tennék egy próbát vele. Ezzel kapcsolatban nem említettek lehetőséget? Csak a gyártás megy Tatabányán, az értékesítés / fejlesztés Budapesten történhet? Ha van bárkinek infója ezzel kapcsolatban, ne tartsa magában.
Ezzel kapcsolatban észszerű lenne az érdeklődőket egy ligába tömöríteni, és csoportos kedvezményt kiharcolni, majd rendelni, melyre egy próba után kerülhetne sor.
Valaki szervezi?(Az időpontokat tekintve fontos, hogy karácsonyra legkésőbb átvehető legyen
)
-
a2d2
addikt
válasz
bunnyhu #33227 üzenetére
Pár száz darabot már kiszállítottak a korai megrendelőknek, szerintem azért kell most várni kicsit. Joystick/kontroller mozgáshoz kötött vezérlés mindenképp van benne szóval valamennyire használható kb mindenhez. A natív támogatás csak megspékeli a dolgokat pl rezgéssel, ...
Szóval ha esetleg bukta lenne belőle akkor is használható marad a kütyü. Legalább a következő windows kiadásig@Raymond: az oké, egyértelmű azokkal a legjobb ez a kütyü de mi köze ennek az árához?
-
Raymond
titán
Mi lett it megint...
Joshi es a HMD-k
Nem tudom a temaban diskuralok kozul ki miota van itt, azt hittem vannak regi motorosok is igy meglepett hogy ujra itt kotottunk ki ahol. Joshi-t arrol gyozkodni hogy a mostani vagy a kovetkezo par evben piacra kerulo HMD-k kozul valamelyik is jo szimezesre (vagy barmire) kb annyi ertelme van mint izomman1-et megprobalni lebeszelni egy uj HMD megrendeleserol. Nem sok(#33202) kazmerr
Kiprobalod aztan meglatod megfelel vagy nem. Ha eleg magas szinten nyomod akkor lehet az amit a kollega ir, de olyan szintrol beszelunk ahol tized/szazad masodperce pontosan tudsz konzisztensen korozni. Kizarolag szimezesre egyertelmuen PVCR, azt hiszem ki lehet jelenteni hogy mara oda az elso szamu ajanlas a Reverb es a most erkezo Reverb G2. Viszont erdemes lesz szerintem kiprobalni kevesebb mint fele aron a Quest 2-t foleg a #33186-ban leirt Link javulasokkal de az aktualis VD streaming is fejlodott a leirasok szerint. Kevesebb mint fele aron a G2-hoz kepest egyertelmuen van ertelme kiprobalni na meg lehet bejon a standalone funkcio es jatekok is.(#33226) Cshavez
Orulok hogy rendelsz es lesz nem csak a topic-ban tapasztalat hanem olyantol akinek mar van masik motion platform-ja. Igy legalabb meg tudod rendesen itelni hogy a szoftveres tamogatas milyen. A hardver maga nekem nagyon bejon es bejott mar regen is, azok aki a kickstarter early bird rendeleseket leadtak jol jartak a $890-es arral. Na nem vannak meg nyitott kerdesek. A par reviewt latva se tudom meg mindig eldonteni hogy kell vagy nem a Pro-ban levo fejtamla is. Lehet nem igazan kell mert olyan pozicioban ulsz? A masik dolog hogy milyen kormanyt lehet ra max kotni, valahogy az az erzesem hogy az Logitech G29/920 vagy a TM T300/T500 talan amit meg problemamentesen elbir. -
GalaHU
addikt
A Reverb autószimes tulajoktól kérdem:
Lehet úgy használni a HMD-t autószimeknél (AC, AMS, D2,) hogy a kontrollereket egyáltalán elő sem veszed?
Jelenleg Oculus CV1-em van, évek óta használom, és azt se tudom hol vannak a kontik...Ebből a kényelemből nem akarok engedni.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
#15779328 #33223 üzenetére
Ez is mutatja, hogy mennyire régtegtermék, ezért se lesz olcsó. Bár ez meglepett kissé, hogy nincs készleten, azt gondoltam pár darabot csak legyártanak előre, hogy legyen folyamatosan. Ez azt mutatja nekem, hogy nagyon alulfinanszírozott az egész project, ami arra is utalhat, hogy esetleg bedől és akkor az ember ott marad támogatás nélkül. Az a kérdés, hogy mennyire vagy kötve a céghez, mennyire tudsz magad új, nem támogatott játékokhoz kapcsolódni vele, valami szabványos protokoll, stb. Én ezeknek utána néznék, mielőtt vennék. De amúgy faxa cucc, lenne helyem, én is kontaktolnék velük tutira.
-
törölt tag
Én leveleztem velük:
Szia Csaba! Köszönjük a megkeresést! A Pro jelenlegi árfolyam szerint 599.200 Ft-ba kerül, persze ha változik az USD/HUF árfolyam, ez is változhat valamelyest. Van lehetőség személyes átvételre, viszont nem tartunk készletet, így a rendeléstől számított kb. 30-35 napon belül vehető át a szimulátor. A terméket itthon gyártjuk, nem külföldről jön. Ha bármi kérdés még felmerülne, állok rendelkezésedre. Szép napot! Üdv.: Simon Péter Értékesítési igazgató
Kérdeztem tőlük az áfát és ezt az árat kaptam, de hétfőn még pontosítok velük. -
törölt tag
Tatabányaiak, rendeltem tőlük egyet 30-35 nap alatt van kész, mivel nincs készletük!
A "rohadt drága" nézőpont kérdése, mivel egy motion cockpit 1,5M forint körül indul, az alap yaw 450 a pro 600e ft-ért megkapod, nincs extra szállítási-vám kts., szvsz qurva jó áron van!
Sokáig rotovr -re pályáztam, de 2000 dodotól indul néha volt akcióban 1300 körül, de mire ideért volna 1m ft körül lett volna.(#33224) v2
Rég voltam itt, nem olvastam végig az összes hsz.-t, de én sem értettem azt a mondatot! -
a2d2
addikt
válasz
Ampee1 #33217 üzenetére
Nekem francia amazonról mindenel együtt 137-re jött ki a 64-es. Bár azóta esett kicsit az euro, most kb 135e (még nem emelték le a pénzt amúgy de már felnyomtam rendeléskor transferwise euro számlára).
Ez a 120 sehogy nem jön ki. Esetleg kisebb külföldi boltból ahol nem kell az áfakülönbözetet kicsengetni.
Amúgy nekem 20-23 között szállítják ki. -
Jacek
veterán
-
murphy84
tag
válasz
barcalaci84 #33192 üzenetére
"Szimezni minek a wireless amúgy?
Szvsz Quest 2 kábellel és kábel nélkül is alkalmatlan szimeznide kocsis játékokkal jatszogatni megfelel"
Ezt Te tapasztalatból írtad ?! -
Ampee1
csendes tag
Sziasztok,
Oculus Quest 2 mikor jelenik meg itthon?
Amazonon úgy nézem lehet rendelni egész jó áron (120e, 150e), csak nem tudom mikorra érne ide. -
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #33209 üzenetére
Ha kölcsönadod a Reverb G1-ed, akkor majd megmondom, hogy mi a helyzet.
-
Joshi
titán
válasz
kiskuplung #33208 üzenetére
A nyers specifikációkból nekem csak a kamera megduplázása és a szemenkénti külön kijelző amivel állítható a szemtávolság tűnik fel. Semmi más. Biztosan fontos dolgok, de szimnél ahol egy helyben ül az ember, már a 2 kamera is elegendő volt. A szemtávolság állítása meg megint csak nem az átlag embereknek fontos.
-
Joshi
titán
Nem volt. De hogy is lett volna, hiszen már a beszerzése is körülményes volt és most is az. A másik meg hogy nem voltam meggyőződve arról, hogy pusztán csak a felbontás jobb élményt adna mint a konkurencia. Erre írtam azt, hogy volt aki azt nyilatkozta, hogy a távoli objektumok továbbra is homályosak. Autószimnél nagyon fontos hogy a távoli objektumokat mint pl egy fékezési tábla (200, 100, 50) jól ki tudd venni, de versenynél a többi autó mozgásának a nyomon követése is fontos.
-
barcalaci84
őstag
próbálj ki azért majd egyet , mert szerintem meglepődnél
szerintem kb az 1080p -s nagyobb tv-k részletességét hozzascreen door még itt is van , de pl egy első vr használónak el se tudnám magyarázni h milyen szúnyoghálóról beszélek...olyasminak tűnik inkább mintha szürkésebbek lennének a színek
lehet még fejlődni , de azért ez már tényleg monitorhoz hasonlítható...
Az AC pl most jobban néz ki a szemüvegben , mint amikor elkezdtem anno TV-n játszanig1-nél mondjuk nem árt ha 63-as IPD-d van , de g2-nél már lesz állítható IPD úgyhogy sokkal többen megkapják majd fullos vr élményt
de amúgy én squadronsban sem látom h messzebre lehetne ellátni monitoron
-
gulasoft
őstag
Nostos milyen vr-ban? Sajnos továbbra sincs semmi normális mmorpg. Az orbus egy 1980-as színvonalon mozog, a többi meg csak coming soon.
-
Joshi
titán
válasz
kiskuplung #33187 üzenetére
Most írják a kormányos topikban, hogy a reverb G1-nek is megvolt ez a szemenkénti felbontása. Akkor miért írtad hogy nekem jó lenne?
Már nem emlékeztem a részletes specifikációkra, de beszéltem egy Reverb G1 tulajjal, és neki is a felbontással voltak gondjai. Vagyis a távoli objektumok élessége nem volt megfelelő.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
barcalaci84 #33200 üzenetére
Oké, köszi az infót, akkor erre jobban fogok figyelni a megjelenés hetében, mert ha a 20-30ms-es latency amit páran írnak nem igaz a q2-nél akkor, tényleg meggondolandó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest