Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

Azert latszik hogy ez nem egy kimondott nepauto, amit ugy szerelgetni szoktak a kertbe a lelkes tulajok :)

Van egy amcsi kocsim SATURN marka kb a szuzukinak felel meg, olcso, fapad, nagy tomegben gyartottak, megvetes es kozrohely targya, de ha rakeresek valami alkatreszre komplett youtube videok jonnek fel, hogy kell kicserelni, az ara meg kb vicc kategoria.

Megneztem par dolgot ebayen, megrendeltem a gyari volo 2 dvd-s szerelesi utmutatot.

Kezifek borszoknya szarra van szakadva, gyari volvo borszoknya 20 dollar.

Kell egy hatso utas oldal kozponti zar, utangyartott 65 dollar.

Tukor mozgato joystick szerencsere ragaszthato, de komplett kapcsolosor lenne 10 dolcsiert,

Ugy nez ki a kormanyszervo kiegyenlito tartaj aljara menu gumicsonel szivarog az olaj egyszer biztosan, de ennyir egyszeru nem lehet...

Hogy meg hol szivarog nem tudom, mert meg kell emelnem hozza, de esik az eso, garazsbameg most nincs hely, legrosszab esetben kell egy power stearing rail hozza 300 dollaert vagy egy gumicso meg par tomites, majd kideul, de legalabb jo szar helyen van a motor mogott az fix. Lesz qrvapics@zas, meg jo hogy nem ertik a szomszedok.

Nem fog esni az eso szetboritom, es keresek cuccot bontoba itt helyben, aztan meglatjuk.
    neha a bontoba olyan arat mondank, hogy fele annyiert megvan a netrol ,neha meg olyan hogy negyed ara a netesnek.

De a bontoba nagy elmeny kimenni, ameddig a szem ellat kocsik,5-55 evesig minden fele fajta, keresgeled a megfelelot, ott egy, picsbe nem ilyen motor, a szin nem passzol, hoppa megvan ez kell szedjuk csak ki.

Tesom itt volt, vihettem en barhova, oceanhoz, washingtonba, kiugrottunk a bontoba, 2 hetig halgattam utanna, menjunk ki es szedjunk ki valamit, de nem kell semmi,de biztos azert mi lenne ha csak kineznenk?

Az is lehet ha latok egy ilyet kompletten 800 korul akkor megveszem alkatresznek

Új hozzászólás Aktív témák