Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blint63

    tag

    Volt szerencsém egy rövid körre kipróbálni az új s60-at, asszem a D3-as motorral és manuálváltóval.
    A korábbi S60-hoz képest keskenyebbnek éreztem, viszont hosszra szerencsére több volt a belső tér. Jól néz ki, tényleg sokkal sportosabb feszesebb a korábbi kiadáshoz képest (de a kényelem teljesen rendben van), városban jól teljesíthet a dízel, kellően erős és a váltó is jónak mondható, 100 felett persze elég gyorsan elfogy az erő. Az átlagfogyasztás 7.2 volt (a pillanatnyit is soknak éreztem), ami szvsz nagyon magas, még úgy is, hogy újságíróknak adták oda és nyilván szrrá húzták. A belső minőség, hááát csalódás. Az ülések rendben vannak, a műanyagok minősége viszont szvsz nem valami jó, a volks-műanyagnál csak egy fokkal van feljebb, szerencsére a betétek valódi krómok. A központi számítógép és kijelző jó volt, magyar nyelvű, a navigáció is tetszett, a telefont is simán hozzá lehetett kapcsolni.

    Na az eddigiek így általános jellemzők, nem vagyok marketinges és pszichológus, de egy ilyen konfigurációjú kocsit kiadni az újságíróknak (mentség lehet, hogy egy vidéki márkaker, de akkor is, nem igaz, hogy nem tudnak egy kicsit több (ilyen kategóriában nem is extrát), de legalább kiegészítőt belerakni):
    Tolatókamera és radar van, de csak hátrafele! Tudok én parkolni basszus, de ha már belerakják tegyenek két szenzort előre is (ez szinte hihetetlen, bár tesztelni nem tudtam). Ebből kifolyólag gyalogosvédelem és távolságtartás sincs. A manuálváltó a 7.2-es fogyasztás szemszögéből gáz, egy ekkora autót, még ha D3-as, akkor is inkább automatával vesznek (gondolom én).

    Értem, hogy nem BP-en vagyunk, de könyörgök, kiadják a helyi újságíróknak, ők ez alapján fogják megítélni az egész szériát, igazán belerakhatták volna a kategóriához méltó felszerelést és nem egy fapadot adnak oda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák