- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok!
Közeljövőben autóvásárlásra kerülne sor, és kipróbálnám a Volvót
Amit úgy nézegettem az az s60, korai évjárat. 163 lovas dízel motorral, ajánlja a szaksajtó, 2005 előtt mivel nincs benne részecskeszűrő, és utána lett túlbonyolítva a motor. Ez igaz?
Maga a motor/típus jó választás lenne? Érdemesebb lenne más típust, motort nézni? Megbízhatóak? Automatát vagy manuált érdemes keresni? Az autót magam használnám, nagyon maximum néha a barátnőm ülne mellettem, egy nagyobb vásárlásnál több cucc soha nem kerülne bele (Vagy 4 gumi szezononként, cserekor). A hátulsó helykínálat hidegen hagy, úgysem fogok ott utazni. Ami fontos hogy dinamikusan tudjak közlekedni, kényelmes legyen, és akárhol megtudjak vele jelenni. 22 éves vagyok, de nagyon bejön az autó hideg eleganciája.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest