Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Ilyesmit tapasztalt már valaki? Hol lehet a hiba?
Adott egy WDR-3600, 12.09-es "gyári" openWRT-vel, lóg rajta, egy 2.5-ös vinyó, 2db NTFS particióval, mindkettő sambával, és miniDLNA-val megosztva, az egyikre egy transmission töltöget is lefelé. A fel/lecsatolás egyrészt automatikusan is megy (induláskor, meg hotplugra elméletileg), másrészt gombnyomásra lehet rásegíteni, mezei userek kezelik, egy led visszajelzés van, ha minden felcsatolt, akkor indul a samba, a minidlna, meg a transmission. Alapvetően működik a dolog, ám időnként az egyik (és mindig ugyanaz) a partíció leszakad (amelyik torrenezik is).
A dev alatt megjelenik, de az mnt-ben nem, a másik partíciója ugyanannak a vinyónak gond nélkül megy. Ezt ugye a torrent is zokon veszi, meg a user is.
Ha SSH-n megpróbálom újra mount-olni, ezt kapom:
Mount is denied because the NTFS volume is already exclusively opened.
The volume may be already mounted, or another software may use it which
could be identified for example by the help of the 'fuser' command.
mount: mounting /dev/sda2 on /mnt/ntfs-media failed: No such deviceHa umount-tal próbálkozok:
umount: can't umount /mnt/ntfs-media: Device or resource busy
ls /mnt -re a következőt kapom:
ls /mnt/
ls: /mnt/ntfs-media: Transport endpoint is not connected
ntfs-backup ntfs1 sda1 sda2 sdb1 sdb2Logread-re nem látok smi erre utalót, gondolom már megtelik a 16kib mire ránézek (nem én használom, csak távolról menedzselem). A luci logging fülén most az output level debug, a cron level normal, állítsak esetleg ezeken, hogy nagyobb eséllyel ráadjak valami hasznos infóra?
Van valami tippetek, hogy mi okozhatja a leszakadásokat? Általában egy friss start megoldja a gondokat, de így nem az igazi a dolog.
A segítséget előre is köszönöm!
-
_NCT
addikt
Tinyproxy vagy Polipo beállítással tudna valaki segíteni? Hiába akarok net felől kapcsolódni a proxy server-re ami maga a router, nem sikerül. Belső hálózaton gyönyörűen megy, de sajnos kívülről hiába állítom be a böngészőbe a portot és ip címet, nem megy.
Allowed clients-nél is hiába írom be az eszköz ip címét, nem töltődnek be a weboldalak.
Update: közben megoldódott, sajnos melóhelyről valószínű a 8888-as port nem fog kimenni, vagy nem tudom mi a probléma, de onnan nem csatlakozik. Proxy szerver és tűzfal is van.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Szia!
Buildelj egy saját squashfs firmware-t.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Szia!
Nyilván le tudsz, de a trunk esetén az ipv6-os csomagokon kívül nem nagyon van olyan, ami felesleges...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Szia!
Miért, jffs2-n lenne elég hely? Az kevésbé tömörített...
-
E.Kaufmann
veterán
Ja még egy kérdés. Van két 841nd v8 (bele vagyok buzulva
) Namost az egyiken a wifi jelerőt 20 dbm-ig fel tudom húzni, a másikon 18 a max. Lehet valamit mókolni a háttérben, hogy feljebb vigyük a 18dbm-est? Országkódbeállítással nem érek semmit, bármit állítok be, attól még 18 marad. -
vargalex
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Szia!
Nem is buildelnek már alapban jffs2 firmware-t. Szóval legfeljebb magadnak csinálhatsz ilyet. De nincs is sok értelme, ráadásul nem is túl biztonságos. Pl. bukod a failsafe-t is.
-
E.Kaufmann
veterán
Skacok nem tudjátok, hogy a JFFS2-es Barrier Breaker imagék már stabilok 841n(d) v8-as routeren?
Az attitude adjustmenthez azt írták, nem jó, és tényleg nem volt a jffs2-es kép, a bootál megfagyott. Nokiás soros kábelt kellett felheggesztenem, hogy újraélesszem. -
drdr
senior tag
TL-WR1043ND-re feltettem a Stable (Attitude Adjustment) fw-t, majd a Barrier breaker-t. Utóbbi hibás döntés volt, működik a router, van internet, dchp...,de nem érem el weben, "LuCI - Lua Configuration Interface" felirattal megáll fekete képernyőn, a webes felület nem jön be...
Telnettel bármikor be tudok lépni, a visszaállításra adott lépéseknél a mount_root nem működik, not found...
A firstboot parancs, line 3: /sbin/jffs2reset: not foundMit tudnék csinálni, hogy újra jó legyen minden? Hogy lehetne újra flashelni? Usb-n esetleg betolni alá egy bin? vagy bemásolni egy bin-t és telnetből upgrade-t csinálni???
-
Poo
senior tag
válasz
lucky00
üzenetére
Valamikor tán volt de jelenleg sincs ezen a helyen ez az app sajnos. interface-nél nem jelent meg semmi plusz dolog.
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Sikerült eljutnom addig hogy a vpnc elindul automatikusan,viszont nincs meg a services menü még mindég,mit kellene tennem ahhoz hogy a luciban a servces menü megjelenjen és abban benne legyen a vpnc?

-
lucky00
tag
válasz
lucky00
üzenetére
Sziasztok!
A három fw-ből (barrier-backer+vargalex+poli27) heggesztettem egy Openwrt-t wdr3500 -ra. A block-mount csomagot ki kell cserélni a vargalex félére + /lib/preinit scripteket ki kell pótoni. igaz hogy téglási megeálló is volt benne (fogalmam sincs miért) de működik.. és van extroot. Ha ezt nem teszem meg nem tudom kicserélni a /dev/mtdblock3 -at a winyó particiójára.
Az az egy bajom van, hogy a wifi valmiért , nagyon nehezen ébred fel. Ha már sikerült elindítanom akkor hasít, de két három újraindítás is kell a wifi felélesztéséhez
-
lucky00
tag
Sziasztok!
Újra Openwrt fstab és Overlay probléma!
Poli27-et tettem fel egy TP-wdr3500 -re. wincsi megformáz kap 2GB ext2 őt overlaynak 512 MB swap nak. Két ntfs partició van még rajta. felcsatol (storage és storage extras valamint usb2 csomag telepítve) és nem történik semmi (konkrétan nincs /tmp/fstab uci commit fstab -ra sem).
Nézelődöm a /etc/init.d/fstab -ban és megdöbbenésemre 6 sor van benne. Hát át tettem a vargalex -ből a scriptet és látom az meg a /lib/functions/mount.sh -t használná ha lenne, de nincs. Hát adtam neki a többivel együtt ami még ott van. Aztán néztem a /lib/preinit könyvtárat és látom onnan is hiányzik pár dolog azokat is felmásoltam.
A következmény az lett van /tmp/fstab -om és /etc/extroot.md5sum, látom a vinyót (fdisk /dev/sda) de nem tudja felmountolni a mount -t e2fs /dev/sda3 /mnt/sda3 alá no device hibával. Ja a swap se műxik.No innentől nincs több ötletem... telepítsem a mount paracsot? vagy a libmountot?
-
MindTksWing
csendes tag
Sziasztok!
Egy Vargalex féle 1.1-es OpenWRT-t futtató TL-WR1043ND routeren szeretném megoldani, hogy ingadozó vagy nem működő internetkapcsolat esetén legyen beállítva egy vészhelyzet esetére is. Nézegettem a megoldásként a MultiWAN lehetőségét, ami erre a célra teljesen megfelelne, azonban a másodlagos kapcsolat mobilinterneten keresztül működne, így ebben az esetben szeretném lekorlátozni a hozzáférést a megadott számítógépekre. Milyen ötletetek van a problémára? -
vargalex
Topikgazda
Szia!
Esetleg adsz hozzáférést (külső IP, root jelszó) úgy, hogy közben menjen a kliensen a torrent? Azért elsőre még próbáld meg kikapcsolni egy rövid időre a PC-n a tűzfalat és úgy ellenőrizni a fentebb linkelt URL-en. Mert én a bemásolt config-ok alapján azt mondom, hogy a PC-n fogja meg valami.
-
cekkk
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Elsőre adott válasz és
itt a másikraHa így nem jó adok majd.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Putty-ban SSH-n (vagy LuCI-ban a parancs futtatása ablakban):
cat /etc/config/firewall
(ehhez egyébként biztos, hogy hozzányúltál, hiszen LuCI-n keresztül a tűzfal oldalon pontosan ezt szerkeszted).
Majd
cat /etc/firewall.user
Ezek által visszaadott eredmény kellene. De ha privátban adsz hozzáférést, szívesen ránézek.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Szia!
Amiket leírtam. A repomban megtalálod.
-
_NCT
addikt
arp táblát hogy tudom törölni? mi a pontos parancs?
arp -d <ip-cím> nem működik, sem az ip neigh flush dev br-lan.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
ha bemegyek a hálózatok/tűzfal és ott a portovábbítás menüpontban, megadom a portszámot, ip címet és a többi dolgot, elmentem de még sincs nyitva az a port az miért lehet?

-
vargalex
Topikgazda
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Szia!
Pontosan milyen firmware-t használsz? Egyébként kell hozzá:
- a webcam-hoz szükséges kernel modul (pl. kmod-video-uvc, vagy kmod-video-gspca-*)
- mjpg-streamer
- esetleg a luci-app-mjpg-streamer (ha az én build-emet használnád) -
nyikszi
őstag
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Itt a topicban rákeresel a kamera szóra és találsz leírást. Emlékszem volt róla szó.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Szia!
Igen.
-
sesomaru1989
aktív tag
Egy kicsit más jellegű kérdés

A router USB portjára ha kötök egy kamerát (egyelőre egy webcam), azt OpenWrt segítségével tudom nézni, esetleg képet vagy vidot rögziteni, majd azt feltölteni egy tárhelyre?
Előre is köszi.
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszönöm mindkettőtőknek a válaszokat és a gyors segítséget. Sajnos a switch volt a ludas. Minden mükszik mostmár. Mégegszer köszönök mindent.
Ami fura hog a lan dugokat áttettem a switch másik portjába bírd fél órát nyekk... Most h nicns a switch 4 óra óta semmi probléma... Ilyet még nem tapasztaltam hog a switch portjai egyenként szálnak el...
-
krealon
veterán
válasz
sesomaru1989
üzenetére
"Olyan problémát tapasztaltam viszont, hogy olykor olykor azt dobja fel a gép h nincs bedugva LAN kábel a gépbe hol ott ez nem igaz."
Kontakthiba lehet a csatakozonal.
Okai lehetnek pl:
- az RJ45-os dugo deformalodott
- patch dugo kerult krimpelesre a fali kabelre es a mozgatastol kontakthibas
- a csatalakozo ajzatban elhajlott az erintkezoA legegyszerubb az elso ket esetben uj (es megfelelo tipusu) csatlakozo krimpelese a kabel vegere.
A harmadik esetben adapter csere szukseges, illetve notebookok eseten tipikusan alaplap csere. -
Poo
senior tag
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Dugd át másik portba a switchen kábelt,hány méteres a kábel?
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
stopperos
üzenetére
Ez volt a gond köszönöm. a . . . 99 IP címet végre kiadta a (2) routernek.
Olyan problémát tapasztaltam viszont, hogy olykor olykor azt dobja fel a gép h nincs bedugva LAN kábel a gépbe hol ott ez nem igaz. Kihuzom a gépből visszadugom az se segit, a switch szoraklozhat?
D-link switch nem tudom tapasztalt-e hasonlókat vki. ? -
kopolya
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!

-
kopolya
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg tudnál abban segíteni, hogy merre találok a neten útmutatót a routeres torrentről, vagy olvassam át a 3640 bejegyzést, esetleg a 'kuglival' keresgessek? 
-
LaMeRick
csendes tag
Hello! Egy kis útbaigazitást szeretnék kérni: WDR3600, vargalex 1.1.7, UPC 30 szinte alap beállítások + transmission. Megy minden szépen flottul, aztán pár óra (?! nem tudom pontosan) elteltével elérhetetlenné válik a router ssh-n, luci pedig fekete háttérrel homokórázik, majd 403 bad gatewayjel leáll, miközben a net, wifi szépen megy. Valami tipp mit keressek, ha a végére akarok járni? A vinyó ami rá van kötve egy elég régi darab, okozhat ilyet?
-
válasz
kopolya
üzenetére
Igen a 32MB RAM miatt is, és a 400MHz-es proci miatt is! Bár kétségtelen, hogy pár éve simán torrenteztünk még az ASUS WL-500gP v1-el is, ami 264MHz@32MB volt, de hát az idő itt is halad, és manapság azért a torrentre használt routerek már 5-600MHz-es procival, és 128-256MB RAM-al mennek! Még egyszer mondom, azért ez is működik, csak tudni kell kompromisszumokat kötni!
-
kopolya
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia, köszönöm a választ! Az, hogy gyenge a tl mr 3020 a belső memória mérete miatt várható? Ezért képes kevesebb torrentet kezelni? Eléggé járatlan vagyok a témában, sajna.😥😥
-
stopperos
senior tag
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Ha a dhcp-t leveszed, és a lan portba dugod akkor semmi akadálya. El fogod tudni ip cím alapján a (2) routert, csak adj meg neki egy olyan fix címet, amit nem osztasz ki (pl ha 100-250 között dinamikusan osztasz, akkor a (2) fix címe legyen 10-99 között mondjuk).
Megj: Ha olyan tapasztalnál, hogy nem kapsz valamelyik eszközödön ip címet, akkor valószínűleg az openwrt benyelte. Egyszer tapasztaltam egy TP-Link 941-en.
-
sesomaru1989
aktív tag
Szia
Köszi a segítséget.
Kérdésedre a válasz. A switch azért kell mert a lakásba behuztam a kábeleket. (lan) így minden szobába van kiépitve 2db végpont, ezért kellett a 16 portos switch.A kérdésem még az lenne, hogy a (2) router amit AP-nak használnék wifit az tud majd osztani?
Sztem igen de biztos ami biztos megkérdezem.Ha ezt a hálózatot kialakítom? a (2) számu rutert elfogom érni IP alapján?
-
amstro555
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megoldódott. Köszi a segítséget!

(A lighthttpd.conf fájlban kellet néhány dolgot átírni)
-
Toto00
tag
hmmm érdekes,de gargoyle-al simán megy. DE egy másik idegesítő dolog:
sehogy se tudok 72.2 mbps-nél többet kisajtolni a routerből. próbáltam vargaflex féle openwrt-vel, meg gargoyle-val is. sima 20 mhz, 40 mhz above, below, az összes csatornát tesztelve, jah és persze a fogadó fél is 300mbps-es wifi adapter. vélemény? jah és az 5ghz-t se sikerült bekapcsolni? tudtok valami megoldást erre?
jah wr2543nd-m van -
-
Poo
senior tag
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Valahogy így nézne ki a tied akkor annyi hogy neked van egy switch a 2 router közt bár nem tudom minek de gondolom van oka,ez alapján állítsd be pl az ip címeket.
-
kopogo
tag
Hello
adott TL-WR1043ND openwrt-vel tranmison rajta van leszedni leszedi a torrentett vissza viszont nem tölti mit kell beállítani a tűzfalon vagy hol kell mókolni,
-
Toto00
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy openwrt vargalex-et használok egy tp-link wr2543nd-n és a samba megosztás nem megy rendesen. a routerhez kábelen csatlakozó gép látta a megosztást, de a wifin keresztül már nem értem el pl a teloval, kért felhasználónevet és jelszót. be van állítva pedig az "allow guests" az openwrt-ben. van vkinek ötlete, hogy akkor miért kér még mindig felhasználónevet és jelszót? -
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket.
Van egy TP-Link WDR 4300 (1)tipusú router. Ehhez kapcsolódik egy switch.
A switchből egy utp kábel segítségével szeretnék egy másik TP-link WR741nd (2) tipusú routert csatlakoztatni. A cél hogy a két router kommunikáljon egymással UTP kábelen keresztől és a (2) számú router szorja a netet. Az (1) router a padláson van, a (2) az egyik szobában. Konkrétan Ap-nak használnám a (2) routert.
Probálkoztam beálltani a (2) számú router DHCP kiszolgáloját letiltottam. A subnet maszkok ugyanazok mind a két routernél, de így nem sikerült megoldani a dolgot.Tudna vki segíteni hogy tudom ezt megoldani?
Előre is köszönöm. -
kopolya
csendes tag
Sziasztok! Valakinek keletkezett már tapasztalata a tl-mr 3020 torrentező használatára? Egyáltalán alkalmas rá ez a kütyü?

-
gerokrisz
tag
Sziasztok!
Arra nem tud valaki megoldást, hogy tűzfalon tudjam korlátozni az kapcsolat / ip / port limitet?
Vagyis hogy például a 9987-es porton 1 ip-ről csak 2 kapcsolat lehessen? Többet ne engedjen.Egy 1043ND-van és rajta a vargalex build ver. 1.1.7.
Előre is köszönöm!
-
_NCT
addikt
OpenWRT-ben network share-on keresztül konfiguráltam egy könyvtárat, ami a transmission/torrent mappája. Viszont hiába akarok fájlkezelővel belerakni .torrent kiterjesztésű fájlokat, azt írja:"a hozzáférés le van tiltva".
FTP-n keresztül simán tudok fájlokat belehúzni, de share-on keresztül nem. Hol tudom beálítani az ehhez tartozó jogosultságokat?
Create mask-nál 0022-t írtam be, de nem jó.
-
cekkk
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem!
Köszi!

-
amstro555
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
403 - Forbidden jelenik meg a böngészőben.
-
-
amstro555
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Beírom ezt a sort egy html fáljba, de nem történik semmi. Mint ha ott sem lenne.
<?php phpinfo()?>
-
-
amstro555
tag
Sziasztok!
Vajon miért nem megy a PHP? A Processes szerint ezek futnak:
/usr/sbin/uhttpd -f -h /www -r OpenWrt -x /cgi-bin -t 60 -T 30 -A 1 -n 3 -R -p 0.0.0.0:8088 -i .php /usr/bin/php-cgi -i .cgi /usr/bin/perl
/usr/bin/php-fcgi -b 1026
/usr/sbin/lighttpd -f /etc/lighttpd/lighttpd.conf
Abból gondolom, hogy nem megy, hogy a http://192.168.1.6/index.php oldalra azt írja, hogy 403 - Forbidden. A html-ba ágyazott php sem úgy jelenik meg, mint kellene. Lehet, hogy nem futhat egszerre a lighttpd és a uhttpd?
-
-
cekkk
veterán
Kolléga segítségével sikerült megoldani a wifi problémát.
-
cekkk
veterán
Még egy kérdésem lenne.
Az mitől van, hogy ha a router mellé leteszem a gépemet akkor tökéletesen megy az internet.
Ha felmegyek az emeletre már nem, sőt kiírja, hogy korlátozott hálózat, és még a lucy sem elérhető.
Ugyanazon a csatornán nincs másik wifi és a közelében sincs.
A gyára szoftverrel ezt nem csinálta. mi a gond?
A telefonokkal is ugyaz ezt csinálja.
-
cekkk
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Működik is!
Köszönöm!

A scennelés is megy így?
-
cekkk
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem!

Köszönöm a linket mindjárt ki is próbálom!

-
-
cekkk
veterán
Működik is

A másik kérdésem lenne, hogy a routerem egy 3600-s TP-Link. Feltettem a VargaAlex féle openwrt-t.
Az usb1-s portba betudom a nyomtatót egy xerox phaser 3100mfp-t, engedélyezem a luciban a nyomtató szervert. Mit kellene még beállítanom, hogy menjen?
Vagy a /dev/usb/lp0 helyére mást kellene beírni esetleg?Köszönöm!

-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Dinamikus ip cimes csatlakozást hol lehet beállítani?
Kábel netem van és a wan beállítások között nem találtam.Köszönöm a segítséget.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
factory.bin image-et mivel tudnék szétszedni, hogy belenézzek?
-
Sziasztok!
TPLink 3600-as routerem van, hamarosan felkerül rá az openWRT.
A kérdésem az, hogy létezik-e rá olyan szoftver, amivel megoldható az, hogy több androidos készülék (mobilnettel), illetve egy távoli linuxos gép is azon keresztül menjen a netre.
Valami proxy, vagy ehhez hasonló kellene. Sajna, nem vagyok nagy hálózati szakértő.Az egésszel két célom van:
- központi tartalom szűrés az Androidos telefonok számára (pl. reklámok)
- munkahelyi URL szűrő kikerülése a linuxos gép számáraKössz!

-
kaciokos
őstag
Esetleg még érdeklődhetsz a 3600-as saját topikjában, az is eléggé pörög.
-
Peter789
senior tag
válasz
Plehboj
üzenetére
Eddig nekem minden olyan ment, amihez nem kell feltétlenül win alá drivert telepíteni, megy mezei USB audio adapter módban... Kinézet alapján nem nagyon lehet megmondani hogy melyik adapterben mi van, mert ugyanabba a műanyagba / dizájnba mindenfélét pakolnak a kínaiak, de nagy valószínűséggel bármi menni fog amit rádugsz - max a minősége kérdéses...
(#3593) 060asgabi
Megpróbálnám egy másik HUB-al, esetleg másik pendrive-al a vinyó helyett hátha azzal meg stabil - kisakkoznám hogy melyik komponens okozza a problémát... Egyébként nálam a gyakorlatban az Atheros csippes routerekkel voltak gondok ha GL850* csippes HUB-okat dugtam rájuk... Volt amivel atomstabil volt, de a másik ugyanolyan csippessel meg dobálta az eszközöket, pedig PC-n meg jónak tűnt... Eddig a Terminus csippes HUB-ok tűntek a legjobbnak, FE1.1 / FE1.1s 4 portos és FE2.0 7 portos típusok - ezekkel nem volt gondom...
-
cekkk
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!

Akkor majd ha ma lesz időm akkor ki próbálom

-
-
cekkk
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Köszönöm!
A google szerint támogatja. Egy xerox phaser 3100mfp nyomtatóról lenne szó egyébként.
Akkor csak felteszem az VargaALex félét rádugom és menni fog, vagy valamit még csinálnom kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tudom, linux alatt van hozzá valami generátor. A TX powerre tudsz valamit mondani, hogy lehet 18-ról 20-ig felvinni?
) Namost az egyiken a wifi jelerőt 20 dbm-ig fel tudom húzni, a másikon 18 a max. Lehet valamit mókolni a háttérben, hogy feljebb vigyük a 18dbm-est? Országkódbeállítással nem érek semmit, bármit állítok be, attól még 18 marad.