Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumi
aktív tag
válasz
kordasb
üzenetére
Hát felteszed a megfelelő vpn csomagot amit használni szeretnél, és onnantól ugyanúgy kell beállítani, mint bármilyen linuxon.. szóval konkrét tippem nincs, de ha rágooglizol, akkor szerintem találsz leírásokat. (pl: https://www.google.hu/search?q=route+specific+ip+through+vpn&oq=route+specific+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.4508j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#q=route%20specific%20traffic%20through%20vpn )
-
Sumi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy WDR-4900-at, és hatalmasat szopok vele

Szeretném VPN szervernek használni, de a trunk-ban nincs alapból benne se az openswan, se a strongswan binárisa. Márpedig nekem olyan megoldás kéne, amit win7/8-as kliensek natív tudnak (tehát openvpn nem játszik).
Próbáltam lefordítani, de az openswan nem fordul le - erről van is ticket hónapok óta az openwrt oldalán, és sajnos a strongswan sem fordul le rendesen.. legalábbis azok a részei amik feltétlenül szükségesek lennének a működéséhez: pl libipsec, netkey-es modul. Maga a strongswan-default meg a crypto modulok lefordulnak, de hiába az egész, ha a kernel-lel kapcsolatos részei nem.
Ez az ígyjártam esete, várhatok amíg ki nem jön egy olyan trunk amiben fordíthatóak ezek a csomagok, vagy vehetek egy másik routert?
Esetleg ha ismer valaki másmilyen VPN szerver megoldást, ami lefordul trunkból, és natív tudnak csatlakozni rá a win-es gépek, akkor ne tartsa vissza magát.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dolce Gusto
- Lexus, Toyota topik
- Lightyear - befektetési app
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest