Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Köszi! Minél többet olvasok a témáról, annál bizonytalanabb vagyok. A cégnél egy izmosabb PC-n dolgozom, de a vállalkozásomban egy annyira régi cuccal, hogy legutóbb azt mondták egy számtech boltban, hogy attól már minden jobb!
Tény, hogy nem mai darab, ráadásul a monitor is egy régi CRT LG sudioworks 19', de eddig valahogyan eldöcögtem vele. Most viszont elhatároztam, hogy cserélek. Gondolom más grafikai stúdióban sem tudnak 2-3 évente gépet cserélni, mert manapság azon spórol az ember, amin csak tud. Szóval vagy nem fizet az alkalmazottnak, vagy nem vesz új gépeket, amíg nem muszáj.Amúgy tetszene a cucc, a nagy kijelző, a (mostani gépemhez viszonyított) gyorsaság, az állítólagos gyönyörű kijelző (Még nem láttam személyesen), de ebből a pénzből 4 magos PC-t tudok venni, ráadásul számlával, ami nem mindegy.
Egy használt ADM meg 50 körül már vehető, igaz vinyó és monitor nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tény, hogy nem mai darab, ráadásul a monitor is egy régi CRT LG sudioworks 19', de eddig valahogyan eldöcögtem vele. Most viszont elhatároztam, hogy cserélek. Gondolom más grafikai stúdióban sem tudnak 2-3 évente gépet cserélni, mert manapság azon spórol az ember, amin csak tud. Szóval vagy nem fizet az alkalmazottnak, vagy nem vesz új gépeket, amíg nem muszáj.
Egy használt ADM meg 50 körül már vehető, igaz vinyó és monitor nélkül...
TigerCat