Hirdetés
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Videószerkesztés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
so86
tag
Sziasztok!
Próbálkoztam már maces fórumon, de nem igazán jártam sikerrel, úgyhogy most itt is megpróbálom, hátha...
Szóval adott egy iMac 21.5 c2d bluetooth billentyűzettel és bluetooth Magic Mouse-zal.
Na most utóbbit sehogyan nem bírom életre kelteni Windows7 64bit alatt bootcamp-en keresztül. Először magyar telepítővel próbáltam, aztán az egér driver telepítést nem engedte nyelvi támogatatlanságra hivatkozva. Aztán felraktam egy angolt, ment minden flottul, raktam fel bootcamp 3.1 meg 3.2 update-eket, felraktam az apple wireless mouse 64bit drivert, újraindítottam többször, sehol nem mutat hibát az eszközkezelőben, de semmi. Meg sem moccan az egér.Itt olvastam valahol, hogy amiatt is lehet, hogy párosítva van OSX alatt, és nem engedi a két oprendszer alatt egyszerre. Nem vagyok egy nagy szaki az tény, de nekem ez ellentmondás azzal, hogy a billentyűzet működik tökéletesen, ami szintén bluetooth. Ha azt tudom párosítani egyszerre a két rendszerrel, akkor az egeret vajon miért nem?
Ha bárkinek van valami tippje, hogy mit lehetne ezzel tenni, azt nagyon megköszönném!
Nagy szükségem lenne most erre, több speciális szoftver miatt.
Ha nem sikerül, akkor elképedek, hogy nem lehet megoldani, és törlöm a partíciót, de egyelőre nem hiszem el, hogy ezt nem lehet megoldani valahogyan és nem akarom feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat