Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Par napja nagyon megjott a kedvem a szimulatorozashoz.
Meg 2-3 eve hasznaltam egy G29-et, ami meg tobbet is nyujtott mint amit en kihasznaltam, ezert azt vegul eladtam.Az emlitett tapasztalat alapjan, most nem vennek ismetelten G29-et, nem adnek most ki ennyi penzt.
Viszont lattam, hogy a Thrustmasternek van egy T128-as modelje, ami arban egy fokkal baratsagosabb. Mennyire ajanlott vetel ez kezdo szimulatorosnak? Van esetleg valami mas jo vetel? Mindenkepp ujat szeretnek venni. GT7, F1, WRC, FH5, Crew Motorfest vonalon maradnek a jatekok teren.
Elore is koszonom.
-
JulesTS
addikt
Húsvéti akció:
https://pazatech.hu/collections/akcios-termekeink -
Emunem
őstag
kis zárójel a hobby kategóriában:
elnapoltam a vásárlást (így hozta az élet...), addig moddolom (igyekszek minél több saját elgondolást megvalósítani
) a pecaszék/g29 kombót. Ha van rá igény, majd teszek be pár képet, hátha más kezdőt is érdekel.
-
JulesTS
addikt
válasz
pointer4 #75490 üzenetére
Pálya versenyeken van felvéve nekem az FFB 15Nm-re és ahogy RobbyJr írta szimulátorban van visszavéve és ütközéskor bizony kirántja a kezemből a kormányt, meg repülnek a gomb kupakok. Egy órás versenyt azért megérzek izomból, nem is beszélve amikor egymás után két liga is van (40 + 20 perc Supertouring utána 2x11 kör ETRC gyakorlással időmérővel), azután rendes izomlaza közeli érzés jön.
Pedig nem vagyok gyenge, idegből fel tudom kapni a 270kg-os motoromat, ha véletlenül elfektetem a zöld jégen:
https://youtu.be/Xr-tmjJFFdU -
-Rolika-
senior tag
válasz
RobbyJr #75475 üzenetére
Már nagyon azon vagyok, hogy megrendelem a simagicet és eladom a fanát így ahogy van. A p1000 pedálomat viszont Pazatechtől rendeltem és velük is teljesen pozitív a tapasztalat.
A héten átgondolom, hogy elég lenne e a 12-es új bázis vagy inkább matadjak az eredeti tervnél, ami az Alpha volt. -
RobbyJr
addikt
válasz
-Rolika- #75474 üzenetére
Teljes mértékben együttérzek veled. Nekem ugyanez ment a hibás BME modullal, ami lefagyott egy idő után, hiába videóztam le mikor pont lefagyott, vagy 8. email után voltak képesek azt mondani, hogy küldjem el, küldenek újat. Aztán az új is lefagyott, majd mondták, hogy ez szoftver hiba lesz... Ne használjam azokat a beállításokat, amivel lefagyott...
Tudom ajánlani a Simagicet, és Simhome-nál vásároljátok, mert minden garanciás dolgot István végez. Igen, többé kerül mint külföldön, de pont ezt a fajta idegeskedést kerülöd el vele. -
-Rolika-
senior tag
Hát srácok most lett teljesen elegem a fanatecből. Soha senkinek nem fogom ajánlani többet.
Ezt a baromságot amit leművelnek emailben. 3 naponta képesek válaszolni a levelekre. Küldtem már nekik videót a hibáról, de most küldjem el mégegyszer. Frissítsem le a firmwaret. Miután ugye ők írták, hogy downgradeeljem. Wtf??? Kezd tele lenni velük az a bizonyos -
-Solt-
veterán
És akkor most ott tartunk, hogy elhangzott az egyoldalú véleményekből egy csokorral, ha meg jön valaki aki nem ért egyet vele (mondjuk én) és elkezdi mondani a magáét, akkor már is megy a politizálás, amit meg egyébként sem lehet és nem itt kell kibeszélni!
Nem lenne egyszerűbb, ha itt ebben a közösségben csak simán tényként kezelnénk, ha valaminek emelkedik az ára és nem állnánk neki felkutatni a főbűnöst?
Nem tudom ki hogy van vele, de engem irritál a propaganda bármely oldalról is jön... jó lenne ha legalább itt nem jönne ez szembe velünk! Szerintem tiszteljük meg egymást ennyivel!
-
Emunem
őstag
válasz
sentry0 #75463 üzenetére
iagazából nem Trump, hanem Peter Navarro a felelős ezért a piaci cirkuszért, nagyrészt... Nyilván zavarban a legjobb pecázni...
Nekünk túl kevés pénzünk van ezt megérteni.
-
dom1n0
őstag
válasz
-Solt- #75447 üzenetére
Nem vagy, hanem es szerintem.Trump es a vamhaboru miatt no az inflacio vilagszinten a bizonytalansag miatt es ingadozik/esik az usd, ami nem jol titkolt celja nagy valoszinuseggel az amcsiknak, van telexen errol egy nagyon jo levezetes miert jo nekik ha lemegy a dollar. [link]
-
IzI
senior tag
válasz
András12345 #75455 üzenetére
Itt [link] megtalálod
-
sentry0
tag
válasz
-Solt- #75447 üzenetére
Trump konkrétan felborítja a világkereskedelemet, de mellett az USA gazdaságát is meborítja a kiszámíthatatlanságával és a kivetett, visszavont, módosított stb vámok következményei miatt. Ezt írtam 1-2 hete, hogy nem úgy működik a világ hogy fekete-fehér minden, és a kivetett vámok az adott országokat sújtja és kész vége. Hanem a világkereskedelem/világgazdaság egy összefüggő rendszer, amire az ilyen baromságok/őrültségek megjósolhatatlan mértékben és ideig felborít mindent. Mindenki szív, csak az a kérdés, hogy ki mennyire. Röviden a bizalmatlanság, amit Trump okozott a kiszámíthatatlan és eszetlen politikájával, annak ilyen kihatásai vannak, és lesznek is még. Az őrültségre, kiszámíthatatlanságra nem lehet stratégiát/üzleti tervet építeni, és az ebből keletkező bizonytalanságot a cégek/gyártók meg beárazzák a termékeikbe. A felrúgott kereskedelmi hálózatoknak meg vannak inflációs következményei, és igen, az árfolyamok is kiszámíthatatlanul inbolyognak. Japán ráadásul olyan szempontból is kitett az USA hülyeségeinek, hogy az egyik legnagyobb mértékben van befektetése USA állampapírokban. Amik normál esetben ilyenkor erősödnie kellene, de már akkora a bizalmatlanság, hogy sokan elkezdték onnan is kimenekíteni a pénzüket, ami maitt csökken az USA állampíprok értéke, ami maitt nem tudnak alapkamatot csökkenteni, ami miatt drága marad a hitelezés, ami miatt a dollár is értéktelenebbé válik kicsit. Szóval na, ilyen összefüggések is vannak. A lényeg a bizonytalanság, és kiszámíthatatlanság, aminek mindig árfelhajtó ereje/hatása volt/van, és lesz is. Szóval a vámok/Trump miatt van, nem hazudik senki.
(Ennél rövidebben nem tudom leírni. DE a youtube-on rendesen találsz erre anyagot, mert konkrétan minden gazdasági csatorna ezzel foglalkozik.)
-
dom1n0
őstag
Megjött ma a Fanatec GT DD Pro szett + a hozzá rendelt R300 perec CSL-el
Hirtelen annyit veszek észre, hogy részletesebb a kormánybázis mint az előző CSL Elite szíjas verzió.
A hozzá adott Gran Turismo perec elég jó kidolgozású de számomra kicsi átmérőjű így első blikkre, azt megnyeri a fiam az ő szettjéhez, a mázlis
Most várom még a Simube QR2 átalakító szettet, azzal fogom használni a R300 illetve Mclaren pereccel a tervek szerint.
Remélem mihamarabb lesz időm VR-al is tesztelni az összképet -
Géjza
őstag
válasz
Honlapjukon max-nak írják (ami azért nem túl jó előjel, valószínű nem véletlen olcsóbb, mint a most futó erősebb széria - a 12Nm-es lehet az Alpha Minivel lesz pariban):
-
Tósoki
csendes tag
válasz
Úgy velem itt is "tartónyomatékot" határoztak meg. Szerintem az Ultimate utódja még várat magára. Muszáj lesz nekik 20+Nm bázis is mert a Moza-nak, Asatek-nek van a kínalatban. Eu árak már vannak a Simwear.eu-n
-
Tósoki
csendes tag
válasz
GalaHU #75451 üzenetére
Szerintem a 9Nm kontra 12Nm az valahol a Fana CSL DD teljesítmény lépcsője szerint alkalmazzák. Tehát táp vagy ahogyan említed szofver oldalán van különbség.
A LED RGB akármi szerintem is túlzás, de jó magam előző évszázad szülötte vagyok lehet ezert nem nyert meg.
Engem igazából az eddig bekapcs LED sem zavart, már a második Simagic bázisom van, Mini-ről Alpha-ra váltottam az előző hetekben.
Igen a hátsó csatik a lehetőségek tárháza. Szerintem is akár HUB-ként is működik majd a jövőben. -
Tósoki
csendes tag
válasz
Steve1207 #75450 üzenetére
Valóban abszolút korrekt az árazás. Abszolút pariban vannak az árak a jelenlegi kínalattal, sőt arányban a Pro esetén még kissé jobb is. A Zeus is biztosan kíváló lesz, bár nekem az mar túl futurisztikus. Engem a Moza Visoin-ra emlékeztet. Illetve a bázis kínálatot is kissé oda pozicinálták.
-
GalaHU
addikt
válasz
Tósoki #75448 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy az EVO és az EVO Sport esetében van-e bármilyen különbség a hardverben, vagy csak szoftveresen butítják vissza?
A méretük és a tömegük szögre ugyanaz, pedig ugye 30%-al több kraftot kellene kipréselni. Érdekes módon ehhez a Pro-nál már kell plusz anyag, ide meg nem...De a kedvencem a ledcsík, e nélkül nem is tudom hogy lehetett létezni, bár ha csak simán kikapcsolható (és nem vakít meg mint az Alpha zöld LED-e, már megéri).
Viszont a hátsó csatlakozó-erdő az valóban érdekesnek tűnik, fog ez menni minden 3rd party cuccal.
-
Tósoki
csendes tag
Hali!
Az újgenerációs Simagic bázisok már előrendelhetőek:
https://shop.simagic.com/products/simagic-alpha-evo-wheel-base-9nm-12nm-18nm -
sentry0
tag
válasz
fatal` #75440 üzenetére
1-2 hete még nem hittél nekem. Nintendo után a Sony is árakat emel.
Nem megmondtamozni akarok, vagy b*sztatni. Félre ne érts. Csak hogy lásd: nem baromságokat beszéltem. -
Davetim
tag
Van esetleg valakinek elfekvőben régi fanatec pedálokhoz való ps2 - rj12 kábel?
Aliexpressen láttam eddig csak.
-
JulesTS
addikt
Racewerk pedál újra kapható, kicsit átdolgozott 1.5-ös verzió. Van mechanikus kuplung pedál is. Új elektronika, meg program hozzá.
https://racewerk.com/collections/pedals -
fatal`
titán
-
Steve1207
veterán
válasz
Bandit21 #75438 üzenetére
Ez nevetséges ebben a formában, szerintem ők se tudják mit kell vagy gyökérül kezelik még ezt a helyzetet. (Vagy jön a piaci szórás, ahogy az összes corsair által felvásárolt cuccnál és nem csak webshopon lesz elérhető, csak előbb átálltak ezzel. De az se mentesítené globálisan ez alól az eddigi vásárlások gari ügyintézését.)
Mindenesetre, ha egy viszonteladótól vagy kiskereskedőtől vásárolsz külföldről és kénytelen vagy kiküldeni ilyen esetnél, mert nincs hazai garanciaszolgáltatása, olyankor is nekik kell állnia. A kereskedő csak egy köztes pont, de nem háríthatják onnantól a felelősséget az eladókra (ami jelen esetben nincs is helyileg, tehát ők azok). Egy MS termék garanciáztatás is hasonló, mert ők se intéznek itthon semmit (direkt őket hoztam, ők is németben intézik és ups-eznek), ugyanúgy vállalják és intézik, ahogy eddig a Fana is tette.
Szerintem erre van eu jogszabály vagy irányelv is, hogy az adott brand, nevezzük "gyártónak", mivel nincs máshol vásárlási lehetőség se (se nagyker, se kereskedő), szóval ilyen esetben vállalnia kell gariidőn belül a javítást, ha már nincs az adott xy termék, akkor a csereterméket vagy visszautalást és az egész eljuttatási procedúrának a költségét is oda-vissza.
Én szimplán egy katyvaszt látok jelenleg ebben a formában és esélyesen inkább csak az van, hogy több ponton félrekommunikálják magukat házon belül. Vagy az ügyintéző nyomja a sablon szöveget, ahogy más régiókban. (Pl volt MS-nál is olyan, hogy az ügyfélszolgálat folyamatosan azt kommunikálta (amikor usa/indiai vagy fene tudja milyen emberkét értél el, hogy 3 vagy 6 hó gari volt épp xy kiegészítőre a normál termékekre meg 1 év, míg az eu-ban már 2 év kötelező volt minden fityfenére, aztán kb a 4. ügyintéző volt egy ilyennel is csak képben)).
-
Bandit21
addikt
Megkérdeztem a Fanatecet, hogy lehet hogy pár hónapja nekem free shipping ups matrica jött most meg másnak (Pet84) csak egy sima címke jött hogy honnan hová.
A válasz:
Hi Andras,
It's possible a courtesy shipping label was provided in the past. Generally, you would be responsible for the shipping costs. I apologize for any inconvenience!
Hat en ezt nem értem. Aki a múltban küldött víssza Fana cuccot írja mar meg hogy volt?
Ok rendben ingyenes lett a posta, de a garis oda-vissza meg fizetős?
-
Bandit21
addikt
válasz
András12345 #75433 üzenetére
P1v2 a simagic bázison! Ez jó! Sokat szidják de jó kis univerzális multi kormány.
-
mmdms
addikt
válasz
András12345 #75433 üzenetére
Azta, ez ugyanannyi mint maga a kormany.
-
mmdms
addikt
válasz
tome0001 #75428 üzenetére
Hat igen. Le is tettem rola. Pedig igy tetszik ez a formula perec nagyon.
Sztem en is felhagyok a fanaval, mint rolika. Bazist szeretnek cserelni olyan 15nm korulire, Cs DD+erdekelne, de sztem ez nemkicsit tularazott, plusz egyszeruen nincs olyan csapott gt perec ami tetszene es nem horror az ara. Csak rohadtul nem akarom az m3 kormanyt mellozni, akarmit probaltam eddig mindig visszatertem hozza.
Van valami mod arra h mas bazison hasznalhato legyen? -
Bandit21
addikt
válasz
kodaek #75425 üzenetére
Üdv ahogy Marci is írta a t248 a 3 (mágneses) pedál miatt egy jó belépő szett.
Nézz hozzá egy th8s váltót és megvagy.
De ez a pedal már igényelni fogja hogy a szék és a pedál valamilyen módon rögzítve legyen egymáshoz mert a fék alapesetben is egész kemény.
Ár érték arányban egy t3pa-s tmx vagy 150 vagy 300 is jó lehet használtan. -
Marci112233
addikt
válasz
kodaek #75425 üzenetére
Ezek közül a TM T248-at venném meg. Az első kettőt nem is ismerem az igaz, de a Logitech-nek ha jól tudom most is ott a közeép állásban az FFB lyuk ellenben a TM-nél nincs ha jól tudom, legalábbis nekem a T150 és a T300 esetén se volt.
De ha használt is szóba jöhet nézz szét itt hardveraprón és ki lehet fogni 100 körül egy T300RS-GT szettet. Én is akörül adtam el, igaz abban vadi új T3PA-GT pedál volt.
-
kodaek
tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok és szeretnék elkezdeni játszani pár játékkal. Első körben f1 24-25 illetve ETS 2-znénk haverokkal. Egyenlőre ha f1-zünk akkor én csak kontrollerrel tolom. Nézegettem már olcsóbb kategóriájú kormányokat pl: PXN V9 gen2 vagy SpeedMaster X5, de Logitech G923, G29 illetve TM T248. Szeretnék 3 pedálosat illetve váltót is. Esetleg tudnátok segíteni melyiket érheti meg vagy melyik lenne jó választás? Kb 100-120 a max amit tudnék ráfordítani, köszi! -
Pet84
tag
válasz
fatal` #75420 üzenetére
Chatgpt fordítással így néz ki:
Ha a garanciális igény megalapozott, a garanciális ügyintézés díjmentesen történik a garanciára jogosult számára abban az országban, ahol a terméket eredetileg megvásárolták. Ebben az esetben a garanciát vállaló fél megtéríti az esetlegesen felmerülő belföldi szállítási költségeket.
Ha azonban a garancia érvényesítéséhez nemzetközi szállítás (kiküldés és visszaküldés) szükséges, az ezzel járó többletköltségeket a garanciára jogosult viseli, függetlenül attól, hogy a garanciális kötelezettséget elismerték-e.Nekem ez így elég ködös. Nekem ez alapján az jön le hogy csak akkor lenne ingyenes ha Németországban rendeltem volna, csak másképp megfogalmazva. Minden más önköltséges.
-
fatal`
titán
If the warranty claim is justified, the warranty will be settled carriage free for the warrantee within the territory of the country in which the product was first purchased.
Ez alapján ennek ingyen kéne lennie.A return shipping nem garis javításra vonatkozik, hanem arra, hogyha elállsz 14 napon belül a vásárlástól.
-
Bandit21
addikt
Itt most arról van szó hogy mióta világ a világ a Fana állta a garis cuccok postajat oda-vissza.
Korábban ugye mi fizettük a postát vásárláskor, most meg ők állják.
Lehet változás van ebben és mostantól a vétel van ingyen és a gari fizetős?
Viszont ha valaki még olyankor vette amikor fizette a postát most meg fizeti ha gari eset van, az furcsa.Nekem ráadásul ingyenes volt nemrég.
P1v2 téma:
Felteszem a korábbi mennyiség sokszorosa van a piacon az alap r2r miatt így lehet csak a nagy számok törvénye miatt hallunk több váltó gondot vele.
De lehet beszállító változott vagy újak jöttek, nem tudom. -
mmdms
addikt
válasz
Bandit21 #75412 üzenetére
Nemetorszagba kuldtem egy baratomnak parnahuzatot amit muter varrt neki, 14k volt, es ez alap postai csomag, meg csak nem is ajanlott, es nem volt 4 kilo. Sztem ez irdatlan koltseg lesz, oda vissza a kormany aranak a fele. (Nemtom amugy hova kell kuldeni)
A bmw logos volt nekem is par napig, meglepoen jo kormany. De mar legalabb az 5. ember irja itt h a valto hangos vagy laza vagy valtaserzet nelkuli lett. -
Pet84
tag
Sziasztok,
Fanatec kormány gariztatásban lenne kérdésem. #75232-es hozzászólásomban vannak a részletek, lényeg hogy miután videót is küldtem a problémáról Fana rábólintott hogy küldjem el nekik a kormányt átvizsgálásra.
Viszont itt jön a feketeleves: az eljuttatást és a visszaküldést is nekem kéne állni ha minden igaz mivel nemzetközi postázásról lenne szó.
Itt írnak erről:
https://help.fanatec.com/hc/en-us/articles/33445478028305-Fanatec-Consumer-Guarantee
If the warranty claim is justified, the warranty will be settled carriage free for the warrantee within the territory of the country in which the product was first purchased. In this case, the guarantor will reimburse any national shipping costs that may have been disbursed.
If, on the other hand, international dispatch (shipment and return shipment) is required for the handling of the guarantee, any additional costs incurred shall be borne by the policyholder irrespective of any recognition of a guarantee obligation.Ezt megerősíti az a tény is hogy a címkén amit küldtek nekem az instrukciókkal ez áll:
Shipping:
Return shipping to Corsair is covered by the customer. Choosing a shipment option
with tracking is strongly recommended.Bandit21-nek már írtam ezzel kapcsolatban és ő is meg volt lepve hogy valami új dolog lehet, mert eddig ilyennel nem találkozott.
Ti mit mondtok mit csináljak? Azt mondanom sem kell hogy az eljuttatás Németországba nem olcsó, azt meg hogy a visszaszállítást is én álljam az tényleg nonszensz lenne.
-
drsanya
aktív tag
Hmmm, valaki próbálta már ezt az FFB 4.0-át? Egyáltalán megjelent a Pit House-ban? Vagy hogyan lesz ez most majd?Jön/jött új fw?
-
-Rolika-
senior tag
Mivel nélkülöznöm kell a formula perecet, azért előkerült újra a kerek 30-as és igaz, hogy nem ad át annyi részletet, de nagyon élvezem. Kell valami 30cm környéki GT kormány már
link -
Gomez86
őstag
válasz
pointer4 #75398 üzenetére
Összekeveredtem a betűkkel! Természetesen a HGP-ről van szó.
Furcsa nálam a hiba, mert először nem is értettem mi van annyria természetesen csináltam a FW frissítéseket. Először azt hittem elromlott, mert dobálta ki a kocsi a fokozatokat. Aztán jutott eszembe hogy jaa fw-t frissítettem...
Gondolkodtam már rajta hogy levideózom, de itt egy rövid leírás:
a gyári FW-ével ahogy belépek WRC-be az első versenynél el kell játszanom hogy beteszem 1-be, utána 2-be és kicsit bent hagyom mindkét fogokzatban (esetleg 3, de utána a többi már megy neki) ilyenkor hallani hogy kattog a játék "ki-be teszi sebességből". Aztán ez elmúlik és áramtalanításig tökéletes. Azt gondolom ilyenkor kalibrálja saját magát.Viszont ha felteszem az új FW-t, akkor nem ez van. Játékon belül beteszem 1-be és már az sem megy neki. Vagy semmi, vagy 3, vagy R, vagy 4 totál random. És hiába hagyom nem kalibrál semmit. Kilépek a pithouse-ba, ott megnyomom a kalibrálást (R-7-R) utána jó. És a játékban is jó természetesen. Áramtalanításig. Mert utána újra pithouse és kalibrálás.
Szóval nekem kényelmesebb hogy játékon belül, kilépés nélkül az első 50 méteren megcsinálja ezt és nem kell kilépni. De persze a legjobb az lenne ha egyszer bekalibrálnám és nem kellene hozzányúlni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Robot fűnyírók
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest