- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_t
csendes tag
Elsőnek a megjelenítőn akartam túllenni. Eddig inkább ACC-t csapattam, de azért az VR-ba.... jó az élmény, de a kép már necces. Azért köszönöm neked is a hozzászólásod !
#75914Beantech
Az jól hangzik csak annyira pixeles, hogy nem látom, hogy mire nyomok, de egy próbát megér köszönöm
#75915dom1n0
Szerintem ez lesz a megoldás. Eddig csak SteamVR al (oculus opció nincs is) -
Beantech
aktív tag
válasz
gabe_t #75908 üzenetére
Ugyanez a problémám a Raceroom-al, quest 2 akárhogy állitgattam a felbontást meg mindent a menü borzalom módon pixeles. Viszont ha elinditasz egy akármilyen verseny/practice-t, ott már jó a felbontás és a menü is jól fog müködni. Igazság szerint még mindig probálom megszokni a VR élményt szóval annyi időt nem öltem bele hogy mi lehet a probléma oka.
-
válasz
gabe_t #75906 üzenetére
a q3 elvileg élesebb képet ad, mint a psvr2 ... de pl ismerve a vr limitációit, nekem utóbbi is "elég éles" (egy kis ponton, ahol fokusz van
).
a gt7 sokkal élvezhetőbb kontrollerrel, mint akár az acc, aminél szvsz szimek közt szinte csak rosszabbak vannak (kérdés, h csak szimezni akarsz-e egyáltalán vagy inkább "autósjátékozni"?). ha csak autóznál, és kormányt sem akarsz, akkor a gt7+psvr2 szerintem jó opcio... de ha a kormány és szimezés a majdani fokusz, akkor q3...és KORMÁNY
(én eleve kormányt vennék először, ha vr-ben egyébként is csak autóznál...)
-
gabe_t
csendes tag
-
Dare2Live
félisten
válasz
gabe_t #75906 üzenetére
Én nagyon kezdő vagyok itt most rendeltem meg a kormányom. A kérdéseid eléggég VR fokuszúka szerintem VRes topikban tedd fől őket.
Ha bejön a SIM szerintem kötelező venni egy DDs alapszetet. Más élmény. VRel főleg. Viszont VRhez tapasztalataim alapján komoly VGA is kell 4070TI alatt komoly kompromisszumok vannak. -
gabe_t
csendes tag
válasz
dom1n0 #75907 üzenetére
Próbáltam, de amikor elindítom a játékot olyan pixeles, hogy szó szerint nem látni semmit. Mintha 640x480 ba futna. Az options-t még képes megnyitni, de ott már nem reagál semmire pedig steamVR ba jók a grafikai beállítások. Újratelepítettem, de semmi.. ugyanez az eredmény mindig.
-
gabe_t
csendes tag
válasz
Dare2Live #75905 üzenetére
Sziasztok !
Vannak itt olyan kollégák akik VR ba nyomják és esetleg van tapsztalat Meta Q3 al és PSVR2 vel ? Pár napja van nálam egy Meta Q3 és eddig AMS2 vel és ACC vel próbáltam.
Lehet velem van a baj, de AMS2 ben az irányítás valamiért nem jön be (jelenleg sajnos csak controllerel nyomom), viszont ACC be eszméletlen jó, sokkal jobban élvezem. ACC ben meg hiába állítok bármit is olyan érzésem van mintha egy rossz szemüveget vennék fel és messzire nem igazán látnék élesen.
GT7 ben + PSVR2 ben is ez lenne vagy picivel "jobb" a vizuális élmény ? Budapesten amúgy van olyan hely ahol ki lehet próbálni egy PSVR2 t ? -
Gabisan
tag
válasz
András12345 #75902 üzenetére
Én is XP1 et használok,csak jókat tudok róla mondani,nagyon masszív,minden tekintetben testre szabható,saroktámasz magasító ajánlott hozzá,mint az előttem szóló is írta.
-
johnnyvsr
tag
válasz
András12345 #75902 üzenetére
Szia, nekem sim-lab van és szeretem elég jó pedál szerintem.
kb mindent is testre lehet szabni. Sarok támaszt érdemes venni hozzá mert magasan lesz a pedál. En raktam hozza plusz alátétet hogy még kényelmesebb legyen. -
András12345
aktív tag
Sziasztok!
Sim-Lab XP1 pedálról mik a vélemények?
-
válasz
Nheo047 #75897 üzenetére
A GT7 ffb elég "csillapított" (nem tudom megfogalmazni jobban), nem lesz olyan "őrült", mint a DR2 vagy más játékok
Kontrolleresen rezegni az a kormány nem tud, de finoman ellentart, megpróbálja rángatni kicsit a kezed, stb... ez sem történik, annak ellenére sem, hogy a játékban pl próbából maxra huztad mindkét ffb csuszkát? (torque/sensitivity)
Én középen használom őket és ismerős gyermeke szólt, hogy "nem megy az ffb" .... pedig ment, csak egy toca race driverhez képest ENNYIRE "nem ordítozik"
#75883 stev65
baromi esztétikus lett, wow, nagyon szép munka!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest