- Nagy teljesítményű Thermaltake hűtőpad combos laptopokhoz
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
- Játékosoknak szánt, 4K@240 Hz-es monitor a GameMax értelmezésében
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Next Level Racing Wheel Stand 2.0 egyik "talpát" alig tudtam betekerni selejtes volt gyárilag. Kértem gyártótól csere darabot. Minden oké küldték is, de vámon elakadt.
Egy pdf-t kaptam next level-től amivel igazolni tudom, hogy vámmentes mert garanciás cucc.. meg van egy fuvarlevélszámom.
Valaki töltött már ki ilyet? Elsőre elég kínai nekem.[kép] [kép]
-
RobexX10
aktív tag
válasz
markvszoli10 #74413 üzenetére
Köszönöm. Én is megpróbálok majd egyet.
-
Lanash
senior tag
Köszönöm mindenkinek
. Ez egyértelmű Nvidia fölény.
-
biker
nagyúr
Ha valaki épp rig építésben gondolkozik, akciós a Sim-Lab GT1 EVO az oazis-nál
[link] Jófajta aluprofilos vázElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
RobexX10
aktív tag
válasz
Lanash #74408 üzenetére
A hivatalosan közölt áraktól biztos, hogy jóval magasabb áron fognak kezdeni.
Teszteket érdemes mevárni, hogy a teljesítményük mennyivel lesz jobb a jelenlegi generációhoz képest. Így el lehet dönteni érdemes e várni rájuk.
Amúgy a két játék amit írtál mind a három kartyával tökéletesen futna 100fps felett full grafikával.
Nekem jelenleg 4070S van ACC-vel játszok 3440-1440 felbontáson. -
válasz
Lanash #74404 üzenetére
Engem most az ennek a kérdésnek igazán megfelelő topicban várakozasra intettek pár hétre az új amd kártyák megjelenéséig.
Tervben volt venni, 4070tis vagy 7900xtx , de nvidia irányba próbálták terelni , igaz én VR-ra használom.Szerk: ha találsz garival 4080at azt, vagy egy új 4070tis ha sürgős és nem bírsz várni.
[ Szerkesztve ]
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
Lanash
senior tag
Sziasztok! Jelenleg egy 2070 Super kártyám van, ami néha kevésnek bizonyul, illetve kompromisszumos beállítások terén, hogy jól fusson. 32” 2K monitorom van. Nézegettem a kártyákat és ami most kapható 4070 Super, 4070 Ti Super vagy 7900 Xt közül választanék. 3 monitor mostanában biztos nem lesz, ha cserélek is max UW-ra. Melyik lenne a legjobb választás? Iracing, ACC!
-
niekone1
újonc
Üdv! Használ valaki Nitro Concepts LED vezélrő cuccot? Vettem egyet amit nem lát úristennek se a PC ( alapok átnézve, USB portok,tápellátás,kábelek). Ez már a második vezérlő mert amit elsőnek rendeltem a gyártó garanciában cserélte viszont amit küldtek se akarja felismerni a simhub de még a PC se látja. Létezhet hogy kétszer ugyanabba a sz!rba léptem volna?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest