Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
lipido
senior tag
válasz neilszab #7394 üzenetére
Nem tudok egyelőre több infót adni. Egyszerűen h mitől könnyebb "MÉG" nem tudom leírni. Nem azért mert nem akarom, hanem azért, mert nem tudom. Komplexebb, és a valódibb érzés. No meg a motor kontra szíj közti különbség is "élvezhetőbb" vezetést biztosít. Jövök később több infóval, ha játszottam vele többet!
-
beefjeez
senior tag
na xp ujra települt, és megmondhatom, a speed wheel 5 pro teljesen jól üzemel, már driver gond sincs, ajánlom 10ezerért ezt a kormányt mindenkinek, pontos, jó
-
neilszab
őstag
Bocs, hogy értetlenkedek, de tényleg érdekel.
Kicsit próbáld meg kérlek egzaktabb módon körülhatárolni a dolgot, mert abból hogy "könnyebb a vezetés" még nem értjük meg, hogy ez pontosan miben nyilvánul még és hogy konkrétan miért érzed jobbnak a kormány...
Köszi!
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
SirAlo
aktív tag
meg a szijjas FFB miatt simabb a kormanyzas is gondolom , masba nem hinnem hogy nagy kulombseg tud lenni
-
lipido
senior tag
Annyira még nem 'ismerem'. Nemsokára lököm az infót!
Szerk: Annyit már most is írhatok, hogy több köze van az igazi kormányzáshoz, mint a MOMO-nak! Nem tudom, az nekem vhogy életidegen volt (csak 10éve van jogosítványom, és vezettem is már kb 100.000 km-t)
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
Volt MOMO kormányom, és most van egy RGT! Nem tudom ki hogy van vele, de sokkal könnyebb vezetni RGT-vel, mint MOMO-val. Szerintem megérte a cserét!
Szerk: Ég és föld, köbö !
[ Szerkesztve ]
-
-
SirAlo
aktív tag
Bakker, megneztem az UPS oldalan hogy mennyibe kerulne Hollandiabol egesz hozzam a szallitas egy 5.7kg-os csomagnak (DFGT) es 100 euro a standard szallitas Most komolyan az en 90 euros kormanyomnak fizet a logi 100 eurot a szallitasra? Le a kalappal akkor a logi elott
-
-
SirAlo
aktív tag
Itt csak 35 de szerintem varj meg hatha visszamegy az ara , szerintem most a 40%os kedvezmeny veszteseget probaljak a magasabb arakkal visszahozni
-
SirAlo
aktív tag
Loginal e teren nem is kell jobb bar csak minden ceg legalabb ennyire jo lenne
igaz most az EXemet nem csereltek le egybol, azt mondtak probaljam meg csereltetni ott ahol vettem (gondolom ha ott meg van EX-bol) vagy ha nem akkor irjam le pontosabban a kormany problemajat, de persze semmi baja a kormanyomnak csak a fekpedal vagy gazpedal szokott nyomodni ami egy tisztitas+ WD 40 megold , nem is zaklatom oket tovabb csak gondoltam beprobalkozok mar ugyis uton van a DFGT[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz ordas12 #7366 üzenetére
Szia!
Igen mindkettő jó de ahogy előttem már írták, hosszabb távra és a precízebb irányíthatóság mellett a DFGT vásárlása ajánlott.
Nem tudnom, szerintem a további F430 kormány tulajok sem tudják még meddig húzza az eszköz ill. milyen a garanciális ügyintézés ami kérdéses lehet a választás során.
E téren a Logi biztosan jobb.(#7368) lipido
Úgy látom körbejárod a témát csak az árak mennek feljebb.
"F430 vs RGT FFB Vélemény?"
"RGT pro vs MOMO vélemény?"RGT-ről nincs infó mert szinte senkinek nincs ilyen kormánya aki írt volna róla.
MOMO használtan vehetsz max a pedál problémáját kell helyre tenni.
F430 jó vétel lehet hogy téged idézzelek.
Ha tuti jót akarsz (lásd. fentebb) ebben az ársávban akkor DFGT lesz a nyerő. -
lipido
senior tag
RGT pro vs MOMO vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
Nah beszeltem a logitechhel es azt mondtak hogy sok megrendeles erkezett es ez miatt meg 48 oran at keshet a megrendeles , szoval jol gondoltuk sokan kihasznaltak azt a 40%-ot
-
speederiii
tag
-
AMD_ok
őstag
Akinek kell, esetleg tudok segíteni egy 20 %-os kuponnal, 3-at kaptam most ajándékként, 30 napig érvényesek, és egy DFGT 45000 ft, 20 %-os engedménnyel 36000, és kiszállítási költség sincs
SirAlo: szerintem nagyon sok megrendelés érkezhet most hozzájuk, és le van terhelve mindenféle rendszerük
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
Oda van írva, hogy ha utal a delikvens, akkor at beletelik 3-4 napba! Nem olvastad?
-
SirAlo
aktív tag
válasz Dragbajnok #7351 üzenetére
kartyaval, mar a penzet levontak azonnal ahogy megrendeltem
-
SirAlo
aktív tag
válasz Dragbajnok #7349 üzenetére
Akkor ez jo hir mert lehet csak tul sok a rendelesuk most hogy csomoan kaptak 40%os kedvezmenyt , remelem azer megkapjuk
-
SirAlo
aktív tag
Hi, penteken rendeltem a logi oldalarol egy kormanyt de azota se valtozott semmit az allapota, Rendelés állapota: Rendelés folyamatban ezt irja, UPS-el szoktak kuldeni ? egyszer kaptam garanciaval egy egeret azt UPS-el kuldtek de megadtak a kovetesi szamot es tudtam figyelni az utvonalat, de most azota se valtozott semmit es azt irtak emailbe 1 munkanapon belul kiszallitjak
-
zodo
nagyúr
Miért vagytok ilyenek?
Senki nem ajánlott szuper olcsó, szuper jó kormányt.
Ha a kérdező csak pár hsz-t is beleolvas a topikba akkor láthatja hogy:
Belépő/Ismerkedős kategóriában, használtan: Logi Force EX, DFP, Momo
Belépős/Ismerkedős kategóriában, újként: Thrustmaster RGT. F430
Haladó szint, használtan: Logi G25 vagy DFGT
Haladó szint, újként: Logi DFGT, G27
és a csúcsmodellek.Ezekre gondoltam nem másra.
-
fagy53
nagyúr
válasz ordas12 #7334 üzenetére
Érdemes venni, mert billentyűvel nehéz játszani. Bármilyen, FFB nélküli kormány is összehasonlíthatatlanul nagyobb élményt ad, mint a bill., joy., vagy akár egy kontroller.
Az F1 2010-11 nem szimulátor inkább arcade típusú, de élvezhető, szórakoztató, szép grafikájú játék. Csak miatta felesleges 30k-t kiadni, de evés közben jön meg az étvágy és jól jöhet még később egy DFGT, F430 kategóriájú kormány. Előre nem lehet tudni, hogy leragadtok-e ennél az egy játéknál, vagy továbbmentek idővel a szimulátoros játékok irányában, most feleslegesek ezek a kormányok... -
zodo
nagyúr
válasz ordas12 #7340 üzenetére
Nem tudom hogy hol nézted az árakat de a két ajánlott kormány nem kerül annyival többe a megadott keretedhez képest.
Igaz a DFGT ára jócskán felment az elmúlt 2 hónapban, cirka +10-12k-al.Említett játék nem szimulátor jellegű így ahhoz ahogy SirAlo is írja elegendő egy olcsóbb kormány is.
Viszont ha komolyabban gondoljátok e témát űzni akkor mindenképp az ajánlottak közül javallott választani.[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
-
ordas12
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne , hogy F12010-hez egy kisfiúnak (meg magamnak) érdemes-e kormányt
venni.Ha igen akkor javasoljatok valamit kb 30000 +/-5000 Ft lenne rá a keret.
Előre is köszönöm a választ. -
gygalilei
tag
Tudok eladó új Thrustmaster Ferrari GT Experience kormányt ami jó pc-hez és ps3-hoz.
Ha vkit érdekel PM. -
zodo
nagyúr
válasz dbalazs123 #7331 üzenetére
Szia!
Szerintem keress/vegyél nyugodtan egy Logi Force EX-et használtan "ismerkedés" céljából ha jobbat szeretnél akkor DFP-t. (talán tudok egy eladó darabot)
Újban jó lehet Thrustmaster RGT vagy Thrustmaster F430 és a profibb Logi DFGT.
-
dbalazs123
aktív tag
Thrustmaster Rallye GT FFB Clutch kormánnyal kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
SirAlo
aktív tag
csak ha mar a kormany kinezetet annyira lemasoltak a felfogatast mier nem tudtak? nem egy bonyorult szerkezet =)
-
SirAlo
aktív tag
Szerintem ez a legolcsobb FFB-s kormany, hasonlit az EX-hez
Es meg dupla motoros mint a g27[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz beefjeez #7316 üzenetére
360 fokos kormányt nem igen lehet kapni, így megy: 180° --> 260° --> 900° --> 1080°
Minél kisebb az elfordulási tartomány, illetve ha nincs FFB, az természetesen csökkenti az élményt és használhatóságot, azonban egy 180°-os FFB nélküli kormánnyal is lehet élvezni a vezetést és jó köridőket futni! (ha amit a kormi tud, azt valóban jól tudja)
Mindenkinek magának kell tudni, hogy mire és mennyi fogja a kormányt használni és neki mi mit ér meg...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz dbalazs123 #7313 üzenetére
Már hogyne lenne benne FFB, és a elfordulás is 900 fokos.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
ricshard444
veterán
En meg annyit hozzatennek hogy DFGT-m volt 1 evig most G27m van es fogasra szamomra sokkal jobb volt a DFGT.
Vannak dolgok...
-
neilszab
őstag
Szia, így állítsd be:
-
neilszab
őstag
A DFP sokkal újabb, mint a MOMO...a MOMO labdába se rúg mellette, se képességben, se minőségben, se tartósságban... csak nem könnyű találni használt DFP-ét.
15 K alatt újan talán ez jöhet szóba: [link]
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz ricshard444 #7305 üzenetére
No igen, a megfelelő eladó Sztem a DFP régebbi, mint a momo! Nagyobb az esélye, hogy rosszabb lesz. A 900 fok-ban igazad van, de nem mindenki használja ki a 900 fokot! Amúgy adom a véleményed, arra vonatkozólag is, hogy 15 a reális ára!
-
ricshard444
veterán
Ennyibol a Momo is lestrapalt lehet hiszen az is regi modell es kituggya hogy hogyan hasznaltak...15 a realis hasznalt ara. Oke te a momot venned en meg a dfp-t azert mert 900 fokot fordul tobb a gomb rajta pontosabb es a pedalja se hal be mindig...Ez sztem eleg ahhoz hogy a Pro legyen a nyero csak megfelelo eladotol kell venni.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
SirAlo
aktív tag
A DFGT belulrol ugyanaz mint a G25 csak 1 motorral ? Csapagya muanyag vagy fem ? Amugy a logitech rendelesnel azt irja hogy: Rendelés állapota: Rendelés folyamatban elobb felhivnak majd es utanna teszik fel szallitasra?
-
lipido
senior tag
válasz ricshard444 #7302 üzenetére
Az már elég lestapált lehet, én inkább MOMO-t ajánlanám!
-
ricshard444
veterán
válasz dbalazs123 #7299 üzenetére
15ert kapsz hasznalt Driving Force Pro-t. En azt vennem
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest