-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Elolvastam a linkelt cikkeket, de tuti tippet nem találtam, elég régi a cikk.Szóval a 13 éves fiamnak szeretnék FF-es kormányt karácsonyra (akar a fene, de ezt kért ).
Mi az a minimum belépőszint, ami nem fog csalódást okozni? Nyilván minél olcsóbban szeretném megúszni a dolgot, de vacakot nem akarok venni.
Még mielőtt bármit megnéztem volna, szabtam egy 20e forintos keretet, de már kevésnek tűnik...Köszönöm.
-
arpi6k
addikt
Hát sajna ez a Fanatec black friday nem talált be... Pedig nagyon közel volt, de persze hogy az xbox bundle került bele... Azért várok péntekig hátha valami csoda történik.
Intel & ATI
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok! A kérdéseim a konzolokon való versenyezéshez kötődik. (PS4)
Azok akik pl. egy rally-s szimulátorokon, vagy más versenyzős játékokban ahol kézifék is használandó, ott hogyan használják a kézifékezést? Megnyomják a gombot a kormányon? de ez nem túl kényelmetlen, hiszen tekergetni is kell a kormányt? Vagy kreálnak egy botból, fightstick-ből handbrake-t?
Mindezek megoldásai mennyire lehetségesek a konzolnál? Sokat próbáltam google-ozni, de nem nagyon győzködtem meg... A (nagy) barkácsolást el akarom kerülni...(Ja, és ha már itt vagyunk: A versenykormányt gyártó cégeknek (Pl. Logitech, Thrustmaster) MIÉRT NEM JUTOTT AZ ESZÜKBE EGY OLYAN KORMÁNYCSOMAGOT GYÁRTANI AMIHEZ MELLÉKELIK AZ ALAP KÉZIFÉKET IS?????? Ahogy néztem a google-n gyakorlatilag EGY SINCS olyan kormányokból amik hozzágyártott kézifékkel lenne...!)
Lesz nekem a karira egy Playseat Challenge és Trustmaster T300RS (A sebváltást nem szeretem, különösen kuplunggal együtt, sose tudtam megszokni) és van nekem PSVR-em és Dirt Rally VR és más egy-két autós játék. Azért kérdezem mindezt.
Válaszokat előre is köszi.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Basszus, üresek az aprók teljesen.
Valakinek nincs véletlenül eladó Playseat-je (vagy más gyári ülése)?Ha valaki megválna tőle, egy privátot megköszönnék!
Balázs
-
frelife
aktív tag
válasz wollnerd #26807 üzenetére
Szia. Én xbox one-on tolom egy G920-al. Alapbol a kéziféket a játékok így a kormány egyik gombjára teszik. Ám mivel van sebváltóm igy rallys játékok vagy amelyik támogatja kalibrálható a gombkiosztás. Na most egy befőtes gumival modoltam a sebességválltóm és a kéziféket a 4. Sebességre tettem. Igy van egy kézifékem plusz a pillangoválltókkal tudok válltani. Ami igaz az igaz nem sok cég gyárt kéziféket. A fanatec pl igen. Ám kézifékhez a youtubeon vannak videok amiben otthon barkácsolva lehet kéziféket gyártani és bekötni a kormány egyik gombjára. Ám igye ez garivesztést okoz. Kicsit nézz utána videokban forumokban a kormányodhoz valo moddingolásokat. Azt hiszem minden lehetséges. Bár sim-ezni még mindig a Pc a favorit hiszen ott bármilyen buttonboxot,kijelzőket is legyárthatsz és persze a jobbnál jobb szoftverekkel támogatják is őket.
[ Szerkesztve ]
-
Perbal1
tag
válasz ForRedGlory #26796 üzenetére
Kicsit olvasgattam, azt írják, hogy a PS4-es verzió megkapta a 2.5-ös verzió motorját és vezérlő elektronikáját! Ez valószínűleg lényeges különbség az Xbox-os verzióhoz képest!
Most az a kérdés, ha megveszem akcióban az Xbox-os verziót, csalódni fogok-e. Vagy költcsek még kétszázat és vegyem a PS4-est! Hosszú távra gondolva! A PS4 verzió kormánya is minőségibb! Valószínűleg azért akciózták le ezt, mert mindenki a másikat veszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wollnerd #26807 üzenetére
Nyugi, gyártanak... A cég neve Fanatec!
Ha ennyire rá vagy kattanva a kézifékre és konzolon akarod használni a H-s váltó mellett ez az egyetlen megoldás. Ugyanis az egész hóbelebancot össze lehet kötni egymással és a végén egyetlen USB csati marad.A korábban linkelt CSL most akciósan nagyon megéri, biztos ezt venném a T300 helyett! Ha később XBoxra váltanál erre a base-re rakhatsz XO hubot...
-
wollnerd
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Nos, annyira azért nem vagyok rákattanva a kézifékre... Nem vagyok annyira túl ellenséges a gombos kézifékezéssel.
Régebben sokat nyomtam az versenyjátékokat a PCn a Logi G25-essel majd a G27-essel.
Mostanában már nem játszom ezekkel, csak ETS2, OMSI2-őn használom a g27-est inkább. De ps4-re ismét érzem a kedvet a versenyzéshez.
És ilyenkor azt is kipróbáltam hogy a kuplungos pedálra állítottam be a kéziféket, volt hogy gyakran bevált ez.
De egy hárompedálos verzión elgondolkodni emiatt, sztem nem éri meg... 100e fölött már tényleg túl drágák a kormányok... Aqua-ban 127e egy alcanta edition... (Ráadásul most láttam a meg is emelték a t300rs árát pár ezerrel szinte mindenütt... grat thrustmaster...
Vagy esetleg Logi G29? Ezen is elgondolkodtam már... De nem vagyok benne biztos hogy akarom azt. Hiszen Logitech, ismerem már... Félek hogy nem fogad engem nagy újdonsággal még a PS4-en sem... hogy nem oly nagy áttörés a pc-s g27-hez képest sztem. Ismerem annak FFB-jét... (bár kicsit elfelejtettem már a versenyzős FFB-jét, ráadásul PC-n nehézkes lehet beállítani a megfelelő FFB erősséget. ) De lehet hogy egy hatalmasat tévedek?! Mégis óriási lehet a feeling a 2 platform és 2 kormány közt?
Logitech 29 vs. Thrustmaster t300rs feelinget ismeri valaki?Amúgy ahogy nézem, a CSL-et csak külföldről lehet rendelni. ez ki van zárva nálam. Én a termékeket mindig személyes átvétellel veszem át a boltokban.
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
wollnerd
aktív tag
Ez videóteszt alapján eldöntöttem hogy nagyon vszeg Trustmaster T300RS lesz...
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
ForRedGlory
félisten
válasz wollnerd #26814 üzenetére
Ezt is nézd meg, nagyobb a választék, de nem lebeszélni akarlak, hanem rábeszélni a T300-ra
-
wollnerd
aktív tag
válasz ForRedGlory #26815 üzenetére
Oké, ezt is megnézem majd hnap.
A hallássérült létemre annyira örülök a youtube automatikus (angol) feliratozásának (amit úgy állítottam be a fiókomban hogy minden videónál, ahol ez elérhető, automatikusan be legyen kapcsolva) és a sebesség választójának, ami a 0.75x-sel nálam tökéletes.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Eddig t300 vásárlásán gondolkodtam de ahogy néztem a fanatec akciókat lehet átgondolom és amellett döntök. Van e itt olyan aki csl elite-et használ? Egy kis véleményt mondhatna róla jót is rosszat is, nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet mivel még nem sokat tudok a márkáról.
A másik kérdésem pedig az lenne ha garancián túli baja van akkor mi van? Lehet alkatrészt kapni hozzá?Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz pezo00 #26818 üzenetére
Nekem csak a pedál van, az bőven megéri az alap 80 ezres árat. Tesztek alapján a CSL Elite-t a Thrustmaster PC Racer mellé teszik, szóval a T300nál valamivel jobb azért. Ezen az áron szerintem most abszolút jó vétel, az alap pedál is jobb mint a T300é, hát még ha 140 euróért megveszed hozzá a Load Celles kiegészítőt, ami simán megér annyit.
Fanatecről garancián belül hallottam jót és rosszat is, de szerintem adott esetben ha írsz nekik, biztosan küldenek pótalkatrészt.
[ Szerkesztve ]
-
frelife
aktív tag
válasz jambiyya #26820 üzenetére
Már bocs de 20ezerből elég nehéz megfelelő kormányt venni...igy igen..nehéz a kérdésed hogy vajon mi lehet a jo kormány ajánlás szempontjábol...egy logitech momo az már 10 ezerért kaphato használtan. http://www.vatera.hu/logitech-momo-pc-kormany-pedal-szett-2556661343
[ Szerkesztve ]
-
jambiyya
őstag
válasz frelife #26821 üzenetére
Azt csak azért írtam, hogy látszódjék, nem vagyok otthon a témában, ha az lennék, már lenne kormányom.
Btw, kiadok érte 50 ezrest is ha kell, de az már az a mennyiségű pénz, ahol nagyon morcos lennék, ha a fiam csalódott arcát látnám, ennyiért már vigyorogjon napestig a gép előtt. -
tobias88888
őstag
válasz jambiyya #26822 üzenetére
T150 az a DFGT-vel egy kategória és nincs annyira rég a piacon, azaz nem fogsz találni használtat, legalábbis annyira olcsón biztosan nem mint a DFGT. Ráadásul arról nem tudjuk még hogy mennyire strapabíró miközben a DFGT félig meddig halhatatlan. Szóval DFGT használtan az amit ajánlunk, az elől ki nem szeded a gyereket egy darabig.
B tervnek ott a Black Friday. Nem tudom mennyire szeretsz neten rendelni (én már csak úgy veszek bármit is), de most lesz pénteken Black Friday jópár helyen. Ígérni mondjuk nem tudom hogy lesz olcsón új G29, eddig minden évben volt (60 ezer) de most eléggé felment az ára, olyan mintha kifutófélben lenne. Egy próbát talán megér.
-
jambiyya
őstag
válasz tobias88888 #26823 üzenetére
Mindent neten intézek, amit biz. biztonsági feltételek teljesülése esetén csak lehet.
Na köszi egyébként, akkor DFGT használtat keresek, megnézem BF-et is.
Egyébként T150-nel elsőre annyi a bajom, hogy be kéne bőrözni, mert így nem szívesen fogdosnám... -
tobias88888
őstag
válasz koanla #26770 üzenetére
"(Tiszta vicc különben, az Accuforce BF-re $1300-ról le van akciózva $1000-ra, de ahhoz, hogy ideérjen, $289-t még ki kell csengetni mellé. Szóval a végén megint csak $1300-ról beszélünk. Ez azért eléggé nagy különbség)"
Ezt honnan tudod? Én sajnos nem találtam szállítási díjat náluk, régen még azt hiszem próbaképpen be is rendeltem de akkor sem írták hogy mennyi lenne.
-
tobias88888
őstag
Ha valakinek lemaradt: [Thrustmaster T-GT Review]
Röviden: nem éri meg 240 ezerért
- FFB erősebb és jobb mint a Pc Racer-nél viszont
- csak 28 centis a kormány ami nem is kiváló minőségű
- pedál borzalmas100 ezerrel olcsóbban most Black Friday-en CSL Elitet lehet venni Load celles pedállal, ég és föld.
Az tényleg vicces hogy ki kell emelni ilyen árú kormányoknál, hogy van benne M6 csavar. A T300ban sincs ugye meg egyik másikban sem ami nevetséges. Aki keresett már ilyen csavart a megfelelő méretben az tudja hogy mekkora kínszenvedés
-
wollnerd
aktív tag
Találtam egy ilyen t300-t ugyanugy ps gombok vannak rajta és ez 3 pedálos, csak kb. 15e több.
Véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tobias88888 #26827 üzenetére
Gondolom onnan tudja, hogy az USA ár minden esetben nettó (mivel államonként eltérő adókulcsuk van).
Amit te látsz, arra rájön az ÁFA, plusz vámköltség is. Szóval kb ugyanott vagy, mintha teljes áron vennéd. Persze úgy is lehet nézni, hogy most minden extra költséggel együtt annyi, mint a nettó USA ár, de az azért nem az igazi.
Én bevárom a Fanatec DirectDrive-ot, lassan csak lesz belőle valami, elvcégre év végére igérték. (Mondjuk a Fanatec is arany árban szállít, kész rablás, amit elkérnek, de legalább a visszaigazolás után 2 munkanapon belül ide is ér a cucc, ami azért elég jó).
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz ForRedGlory #26830 üzenetére
Azt én is ki tudom számolni, hogy mennyi rá az áfa és a vám...
Ő azt írta hogy annyit kell még fizetni hogy ideérjen, azaz a szállításra utalt. 289 dollár semmiképp sem jön ki áfára, vámra és szállításra mert csak az áfa és vám 295 dollár! Az a fő kérdés hogy mennyiért szállítják idáig.
-
pezo00
tag
válasz ForRedGlory #26830 üzenetére
Okosítsatok már ki pls, hogy a fanatec bf-n kiírt árra akkor még jön áfa+vám? CSL elite 299+140 a loadcell + posta és akkor erre még számoljak vámot???
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz pezo00 #26832 üzenetére
Nem. Neked ezt kell nézned, ott vannak az árak euroban is. Az általad linkelt kép azért tartalmazza az USA árat, mert a Fanatec azt tette fel.
Ez a kombó nálunk 300 euro, ami tartalmazza már az ÁFA-t is (vám meg nincs, mivel EU-n belülről jön). Szóval ennyiért kapod, amihez csak a szállítási díj jön 43 euro...nem elírás, ennyiért hozzák ide neked németből Szóval kb 110.000 Ft mindennel együtt, amit röhögve megér. Még egy loadcell fékpedál és azzal már el lehet játszogatni.
Ha hozzátennéd a loadcell pedált, akkor a szállítási díj 49 euro lenne, azaz csak 7 euroval több. El kell rajta gondolkozni, mert azzal is lehet spórolni, ha egyben rendeled... Külön csak a loadcell pedál 20 euros szállítási díjért jönne, míg ha fenti pakkhoz csapod akkor csak 7 euroval több a szállítási díj. Máris spóroltál 13 eurot a szállításon. Sok kicsi sokra megy...
[ Szerkesztve ]
-
ManUnited
aktív tag
válasz ForRedGlory #26834 üzenetére
110.000... Ha ps4-hez lenne ennyiért ilyen kormányom lenne jövő héten.
-
pezo00
tag
válasz ForRedGlory #26834 üzenetére
Akkor ha jól számolok 300(kormány+base) + 140 (loadcell) + 49 euro szállítási költség és ennyi....
-
koanla
aktív tag
válasz tobias88888 #26827 üzenetére
Elvittem a falig a kosarat. Aztán legörbült a kicsi szám széle
Ja, és nem tudom (mert nem részletezte az oldal), hogy ebből mi mennyi (VÁM, ÁFA, szállítás). Egyáltalán, mi értendő bele. Ha utóbbiak is még játszanak, akkor végképp tőrt döftek ebbe a projektbe.[ Szerkesztve ]
-
koanla
aktív tag
Uraim, tudja azt valaki, hogy a BF-es CSL szethez hozzá lehet-é pászítani egy G27-es pedálszetet? Érdekes lenne a cucc ennyiért (és esetleg később a BMW rim, mert ez a mostanival nem hasraesés), de ha még az LC pedált is mellé "kell" tenni, azért az már dobja a költségeket. (áramtól nem ijedek meg, van alap krimpelő fogóm is, bár nem tudom, milyen csatlakozót használ a Fana a pedálokhoz)
-
frelife
aktív tag
Akit esetleg érdekel a 3DRAP is leértékeléseket tart Black Friday, aki még nem vágja mi ez...fékpedál keményités rugókkal,kuplung gáz rugok,szettek. Váltó mód,szekvenciális,kulönböző fokozatok, erősebb váltó zár,kormány módok, stb stb:
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz koanla #26838 üzenetére
Ha más nem leobodnar usbre alakítóval tudnád itt ott használni, konzolt kivéve. Kábeltoldásról neten lehet hogy van módszer rá kell keresni nem lehetetlen hogy sima átalakítással tudja kezelni a pedálokat.
De akkor már a helyedben eladnám a pedálokat és következő hónapban vennék mellé egy v3-mat majd azután a bmw rimet.
Én is szemezek vele de az a rim annyiért egy kicsit drága szerintem, de ha a base és pedal is lecserélődött azután tuti kelleni fog az is."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
wollnerd
aktív tag
válasz wollnerd #26829 üzenetére
Meg is rendeltem ezt a thrustmaster t300rs ferrari gt-t a BestMarkt-ből. (Aquaból eltűnt -.-) Csak nov. 30-án érkezik, de ez nem is baj.
Addig a kérdéseim: Mivel látom hogy a fenti kormányt alapvetően Gran Turismo Sport-hoz készítették, azért így is kompatibilis lesz a szimek többségével is, ugye? A PS4 hogy ismeri fel a kormányt, mivel ez egy alváltozat, "Thrustmaster T300RS"-ként ismeri fel, vagy teljes külön modellként?
Utolsó kérdés: A kormányok is a PS gomb megnyomására kapcsolnak be, felpörög a kerekük és bejön a "Ki használja ezt a kontrollert?" menü?PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
koanla
aktív tag
Kicsit utánanéztem közben és vagy PS, vagy RJ csati van hozzá. Amennyire láttam, a doboz hátulján mintha RJ12-es csatlakozó lenne, a bekötését is megtaláltam. Ennyivől - elvileg - már át tudom krimpleni. Vagy akár átalakítót is készíteni, bár annyira nem kardinális a G27 hogyléte talán.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz wollnerd #26841 üzenetére
Igen, ugyanúgy kell beüzemelni mint a kontrollert, miután megnyomtad a ps gombot kalibrál egyet kitekeri jobbra teljesen majd balra ès közèpállás. T 300 rs kènt ismeri fel a ps de finomhangolni kizárólag az autós programokban tudod a gt sport ezen a tèren katasztrófa csak az ffb erőssèget tudod beállítani nekem a leglágyabb beállításon is tördeli a csuklómat rendesen, a project cars után ahol kb 40 fèle beállítás lètezik ez elfogadhatatlan.
F.P.S. FOREVER!
-
Enton
addikt
válasz koanla #26842 üzenetére
Végülis ebből:
G25/G27 Pedal Adapter Cable for Fanatec
meg ebből kiindulva:
Pedals/Shifter Cable (2.0m) PS/2 – RJ12
Simán működnie kéne, persze nem fogadnék rá 100%-ra, de ha más nem van hozzá 2 jó pedál használni fogod tudni vele, ha véletlen nem is menne valamiért(firmware/driver egyéb nyalánkságok).
Ha meg szörnyen gagyi lenne jó áron tovább tudod majd adni, de előtte azért nem árt kipróbálni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
wollnerd
aktív tag
válasz A.C.E. #26843 üzenetére
Köszi a választ!
Részemről a téma lezárva. Kari idején megnézem az egész szimulátorosdit szőrös-bőröstül.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
arty
veterán
válasz jambiyya #26822 üzenetére
aprón van vagy 3 Thrustmaster TMX, szinte biztosan garisak még (uj modell), én azokat nézném meg pl! (40k körüliek)
pc mellett xboxhoz is jó, ennyiben más, mint a t150 ami a pc mellett playstation kompatibilis
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz koanla #26837 üzenetére
áfát és vámot itthon fizetsz majd utána (áfa +27%, vám talán 2%?), a szállítást meg gondolom írná, ha küldenék ide .... hja és még a postai vámkezelés +2000ft lesz, amiért a világ egyik legszarabb szolgáltatását kapod
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Danecay
addikt
válasz jambiyya #26849 üzenetére
"Nem is értem mire jó ez a jegelés egyébként. Írok, megyek, fizetek, hozom és kész."
Arra, hogy az eladó jelezze azt, hogy már megegyezett valakivel de a tényleges adásvétel még nem történt meg, ezért addig nem is veszi le a hirdetést arra az esetre ha valamiért mégis meghiúsulna az üzlet. Ez azt jelenti, hogy félig meddig már elkelt. Én is így szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest