-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
válasz jambiyya #26822 üzenetére
T150 az a DFGT-vel egy kategória és nincs annyira rég a piacon, azaz nem fogsz találni használtat, legalábbis annyira olcsón biztosan nem mint a DFGT. Ráadásul arról nem tudjuk még hogy mennyire strapabíró miközben a DFGT félig meddig halhatatlan. Szóval DFGT használtan az amit ajánlunk, az elől ki nem szeded a gyereket egy darabig.
B tervnek ott a Black Friday. Nem tudom mennyire szeretsz neten rendelni (én már csak úgy veszek bármit is), de most lesz pénteken Black Friday jópár helyen. Ígérni mondjuk nem tudom hogy lesz olcsón új G29, eddig minden évben volt (60 ezer) de most eléggé felment az ára, olyan mintha kifutófélben lenne. Egy próbát talán megér.
-
arty
veterán
válasz jambiyya #26822 üzenetére
aprón van vagy 3 Thrustmaster TMX, szinte biztosan garisak még (uj modell), én azokat nézném meg pl! (40k körüliek)
pc mellett xboxhoz is jó, ennyiben más, mint a t150 ami a pc mellett playstation kompatibilis
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen monitort vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android játékok topikja
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- További aktív témák...