- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
válasz
jambiyya #26822 üzenetére
T150 az a DFGT-vel egy kategória és nincs annyira rég a piacon, azaz nem fogsz találni használtat, legalábbis annyira olcsón biztosan nem mint a DFGT. Ráadásul arról nem tudjuk még hogy mennyire strapabíró miközben a DFGT félig meddig halhatatlan. Szóval DFGT használtan az amit ajánlunk, az elől ki nem szeded a gyereket egy darabig.
B tervnek ott a Black Friday. Nem tudom mennyire szeretsz neten rendelni (én már csak úgy veszek bármit is), de most lesz pénteken Black Friday jópár helyen. Ígérni mondjuk nem tudom hogy lesz olcsón új G29, eddig minden évben volt (60 ezer) de most eléggé felment az ára, olyan mintha kifutófélben lenne. Egy próbát talán megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest