Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
undercover #10812 üzenetére
Ezt most nem értem. Az L1, a bal alsó a fék, felette az L2 a hátranézés. Jobbkézzel csak elengedem az R1-t és nem csinálok semmit, kipróbáltam. Egyébként végig myomogattam, fingom sincs melyik a lámpakapcsoló! Nem az L2-R2!
GT ChampionShup. 3. futam Mountpanoráma. Mindig csak a hegytetőn a szűk fordítókba csinálta. Nem minden féktávon villogott be.
Más!
Na akkor most jön a szenvedős rész! Nagyon szenvedős.
Jé kopik a gumi, fogy a benya, hatalmas csata az utolsó helyért, máramikor.....
Autót keresek, mert amivel megyek, azzal az egyenesekben is csak távolodom....
Kell egy jó PP600, PP700, PP800
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest