Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ako001
aktív tag
válasz
Lackooo84 #11197 üzenetére
Nem mindig lehet. Most olyan volt hogy az első egyenes elején már 130 környeken feluszot, es iranyithatatlan volt. Mintha tukör jégen lettem volna. 7perc volt a kör.
De most meghekkeltem a dolgotmegálltam a pit bejáratnál 20 sec-re, hogy mi lesz. Jött is az áldás, én most cseréltem a többiek meg mentek csuszkálni.
De ez is erdekes volt amugy, Portilla a viperben 200+al RH val, a szakado esőben, alig ertem utol. En meg néha felusztam IM el is.
Oké, lehet mivel én utcai autóval vagyok, nem ugy müködik mint egy verseny gép, talan ebböl is adodhat a különbség.
De nem is baj, legalább van egy kis izgalom -
Lackooo84
nagyúr
válasz
ako001 #11196 üzenetére
Ja azt akartam írni, h 5 körös vagy a hosszabb...
Amúgy ott simán el lehet menni a végső kanyargós részig ha a kör elején elkezd esni, addig még nincs hatása az esőnek. Amúgy úgy vettem észre, hogy az eső effekt a gumikra csak így villlámcsapásként kezd el hatni, volt, hogy mentem egy kört SPA-ban éjszaka szakadó esőban és nulla csúszás érzése nem volt a gumiknak, aztán egyszer csak hirtelen paff kitört a kocsi...
-
ako001
aktív tag
Azért a fejlesztök, fordithattak volna töb időt arra, ha az AI, mindenképpen el akarja csalni a versenyt, azt diszkrétebben tegye
LeMans, 2ik kör vege előtt 27sec elöny, szikrázo napsütes, miután elhagyom a pit bejaratat, villany lekapcs, es a célegyenesben mar ömlik az esőonnantol 70kmh,es jegpalya. Persze a tobbiek ki tudnak menni cserelni. Nekem meg 7 perc szerencsétlenkedes a kerékcseréig
-
bardi
senior tag
A legendás autók között van most pár C csoportos gép. Ezeket melyik versenyeken lehet használni? Hátha tudja valaki fejből, nincs kedvem végignézni minden versenyt
És akkor már melyiket érdemes megvenni? Mostanság a circuit experienceket csinálgatom, abból lett kredit bőven, bár 1-2 aranyért meg kellett izzadni rendesen. Nord meg LeMans sose lesz meg kb aranyra, Bathurst ami még nagyon nehéz, borzasztó az az autó hozzá.
-
Lackooo84
nagyúr
Megvettem ezt a Plymouth Jetsons autót, ami elvileg homokszínű, de mire a garázsba ért libafosződ lett, másnak is?
-
ako001
aktív tag
Nagyon bejön ez a 787b motoros Rx7
LeMans ban nagyot megy,a 700pp ben.
Csináltam egyet a Tokyo expressre is 600ppre,de ott meg nem adja, állandoan falhoz csapom az SH gumival -
Lackooo84
nagyúr
Na most nem tudom mi történt, 2 pörgetésből kaptam egy utcai imprezát utána 1 misit. Tegnap valahogy nem volt ilyen bőkezű.
-
-
Sordoran
addikt
válasz
Lackooo84 #11176 üzenetére
Én nem csípem az új ticket rendszert (Sporthoz képest), ritkán ad autót, de még akkor sincs rá garancia, hogy olyat kapsz ami nincs meg. Most hetek óta nem toltam le napit se, tehát régóta nem volt ticketem, de héten megszereztem az új Menü-s jutalmat, a 4 csillagosat. Nem tudom van-e köze hozzá, de a Mercedes GT3-ast kaptam belőle, ami egyik kedvencem. Persze manufaktúra szerződés miatt már megvolt, de az ugye nem saját lényegében, így végre megvan tulajdonban is.
Ez így korrekt volt, de ugye nem ez az általános.
(vicces mikor letolsz egy nagy versenyt, majdnem milliós jutalmat kapsz, majd a ticketből ad a gép egy vacak 5.000 creditet...) -
lo_jo
senior tag
válasz
Lackooo84 #11173 üzenetére
Ha "tönkremegy" a régi, akkor a GT Autoban van az Engine Overhaul, azzal hozod rendbe. Ilyenkor minden marad úgy, ahogy előtte volt, csak kap egy nagygenerált, újra teljes teljesítményt tud leadni. Nekem az Audi R18-ra már kellett, 8814km van benne, szinte csak az 1 órás Spa-val.
A Tuning Shopban is van új motorra lehetőséged, de az is csak akkor kell, ha vissza akarod állítani gyárira, azaz leszedni a motorról a visszafordíthatatlan változtatásokat, mert pl. már nem tudsz annyit a ballaszttal és a szűkítővel csökkenteni a PP-n, hogy beférj egy kisebb limitbe.
A cseremotort belerakni abba az autóba, amibe való, gyakorlatilag pazarlás. Ha van egy C7 Stingray Corvette-ed, akkor ne abba rakd a bele való motort, hanem menjen a Mazda Roadster S (ND) '15-be és egy olyan brutális drift gépet építhetsz belőle, amivel gyerekjáték keresztbe állni, még akkor is, ha minden mást gyárin hagysz
Vagy csinálhatsz Porsche 997 GT3 motoros bogarat, az is egy beteg jószág.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ako001 #11169 üzenetére
Nem, amikor te tickettet kapsz az igazából egy fix dolog már, és ha kilépsz majd újra kipörgeted ugyanazt fogod megkapni újra- ás újra. Nekem nemtom mivan, de csak ilyen lóf*sz 10-30 ezreket dobál + inviteket. Azért egy 4 csillagos tickettől már elvárnám, hogy ne ilyen szarságokat adjon, mint az 1 csillagos.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD #11161 üzenetére
Én nem vagyok pro játékos fogalmam sincs mire jo a motor
-
Mezcal
addikt
A Ray Tracing bekapcsolva futamok alatt is aktív, vagy csak visszajátszásoknál?
-
ako001
aktív tag
válasz
[HUN]NIMROD #11168 üzenetére
Igen resetelödik, ha kilepsz, csak én azt hittem ua azok a dolgok leszek a tikettben mint előtte, de nem.
Na mind1, porgetjük tovab amig lehet. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
ako001 #11167 üzenetére
Ja, nem működik. Ráadásul lehet hogy elbuktad az elsőre kijött 1M-t is, mert addig nem rögzíti a jutalmakat, amíg feljebb nem lépünk a menüben. Legalábbis nálam ezt mutatta a teszt: a 6 csillagosra adott motor darabszáma sem növekedett. Talán a pénzzel ez máshogy van...
-
ako001
aktív tag
válasz
[HUN]NIMROD #11166 üzenetére
Az mekkora fail mar hogy a glichet is meg lehet glichelni
Veletlenül nem leptem ki a tikett menüböl miután kiporgettem a 2őt,hanem bezartam a játekot, és mikor visszaleptem ott voltak a tikettek
Ami azert jo mert megint van 1misis juti benne. Most legalabb ki tudom pörgetni i direktbe
Hoppá, nem ugyan azt a tikettet adta vissza
-
ako001
aktív tag
válasz
[HUN]NIMROD #11164 üzenetére
Stabilan sztem sehogy, viszont eddig adott fixen 3x1misit, 4x500k,,meg parszor ilyen 10-30k, jopar autót, es tunning alkatreszt.
Viszont nekem motorbol sokszor ismételt, mar abba is akartam azt hagyni, mert azt gondoltam csak az az 5 db van, de aztán jott a 787b,most meg egy ford gt is. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Haha, a gtplanet fórumán ez a szöveg került fel az engine swap topikba: "Incidentally, don't do any of this to get infinite engines:"
És a videó alatta:
"Not the Gran Turismo 7 Extra Menu Ticket Glitch
NOTHING TO SEE HERE! MOVE ALONG NOW!
In no way a guide to the ticket glitch from the GT7 Extra Menus introduced in v1.17. This won't help you get infinite 4* tickets and 6* Engine tickets at all. Definitely don't do any of this and then repeat it as often as you like to endlessly farm money, cars, parts, invites (ugh), and above all swappable engines." -
Mezcal
addikt
Ma jött meg a GT7. Nem magyar feliratos vagy csak én nem találom?
-
Nigér
őstag
Gyerekek ha valakinek kell motor tikett, akkor gyerünk:
[link] -
Lackooo84
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD #11150 üzenetére
Ja várjál benéztem, azt hittem a Fordról van szó, ami a paltihoz kell...
Az nem F40 hanem GT40.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD #11147 üzenetére
Tehát akkor nem 4.6 misi?? Direkt annyi lóvét hagytam meg a többit elvertem. Hogy szarjanak sünt, de ezt hogy merik megtenni??
-
v!ct0y
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #11147 üzenetére
Szar a forint
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ó hogy száradna le valamijük, az F40 visszajött, de 2X annyiba kerül mint legutóbb
Már csak ez hiányzott a legendásak közül, hátra van még a 100%-hoz 65 db új ázsiai autó ~37M értékben...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
edeleny #11144 üzenetére
Most kíváncsiságból megcsináltam megint, Tomahawk nagy turbo, HR gumik, ECU 92, PR 90, 3 körben jött az eső, a végén interekre váltottam, és azon mentem végig, igaz nagyon nagy eső volt, az uccsó körre lehetett ovlna slickekért menni, de végigmentem interen, az egész mezőnyben egy másik Tomahawk volt aki nem ment ki 2x, és ugyanúgy interen fejezte be 6mp hátránnyal. Szerintem ez nem nehéz. Ha ugye kis eső jön, akkor amikor száraz kijössz slickért, és jó vagy, és végig mehetsz ugye 1-es fuellel. Soft felesleges erre az autóra, teljesen jól tapad a harddal is.
-
edeleny
őstag
válasz
Lackooo84 #11141 üzenetére
Igen az, mármint nem a legnehezebb pályák egyike Suzuka. Ráadsául több éve tudom fejből. Az előző versenyeken szerettem, alig vártam, simán győztem, de most sehogy se találom a ritmust!
Ezekkel a GR1-es protoipusokkal egyszerűen nem érzek rá. Aztán meg ott az eső.....
McLaren VGT, Tomahawk S VGT, Még a 750-es Peugeot ami úgy ahogy az ízlésemnek való. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
ProEvoFan #11137 üzenetére
Már az vicces, hogy nem tudjuk egy komplett autóból kiszereltetni a motort, ami kell.
edeleny: szerintem egy olyanra gondolsz, ami legendás, és a Hagerty boltban kapható - NÉHA.
-
edeleny
őstag
Van némi problémám:
Ezt a SAuber mercit hol lehet megvenni?
Az új menüből egyetlen egy Mazdát sem találok?Suzuka megkínoz rendesen.
-
ProEvoFan
nagyúr
Későbbi frissítésben jöhetne a motor vásárlási lehetőség, hogy betudjam tenni másik autóba.
Így, hogy random adhatja napi pörgetésben, az nem a legjobb ötlet. -
ProEvoFan
nagyúr
Tokyo rain versenyre az eddigi legjobb autó, amit találtam YouTubeon. [link]
Aston Martin DP-100 VGT. 1 millió kredit.
A verseny kiállás nélkül 26:35 körül teljesíthető.
Manuális váltó kötelező. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #11104 üzenetére
Jajj de jó, mégsem 20M ez a batár, csak 450.000!
-
@rglaaf
veterán
A lap time-nál escudoval elég rendesen kell nyomni az 1.38-időért igaz 2 milla a jutalom
-
edeleny
őstag
Nyilvánvalóan messze állok tőletek.
Hogy a manóba csináljátok, hogy váltogattok menet közben Kipörgésgátló 0, 1, 2?Azzal a kezemmel vezetek.
Az amcsi GR1-es versenyt azzal buktam, hogy kifelé a boxból át kellett volna állítani a FuelMapot 1-ről 6-ra. Ezt oválon csináld meg...., úgy belerongyoltam a dzsindzsásba hogy csak na... -
@rglaaf
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #11122 üzenetére
Jah hogy nem kell most versenyezni érte hanem venni kell a hianyzo kocsikat?
-
bardi
senior tag
válasz
Lackooo84 #11117 üzenetére
Ezért is jó nélküle, ha nagyon alulkormányzott, lehet fordítani a seggét a kocsinak. Szimulátorokban meg valóságban is használom. Azt vettem észre, hogy a TC a turbós autókat nagyon visszafogja kigyorsításon, volt verseny, amit bekapcsolt tc-vel nem tudtam megnyerni, nélküle meg sima ügy volt.
-
edeleny
őstag
Nem tudom, engem semmi új kártya nem várt.
Ami érdekes, hogy ugyan azt az autót nyertem ma is mint tegnap.....Más.GT 1 versenyek.
Látom a Tomahawk az egyik ellenfél, be lehet úgy allutani, hogy beférjen 950 be? Nekem továbbra sem jön 1300 alá akár mit csinálok.
-
Lackooo84
nagyúr
Ja én előtte megcsináltam a szektorokat is, ráadásul javítgattam is még aranyon belül.
TCS0 nem csak kanyarodás közben gázadásnál para, ha mondjuk kanyarban csak elveszed teljesen a gázt akkor is könnyen kifordul TCS nélkül a verda. Ezért már menet közben kanyaronként adagolom a TCS-t, ahol nem kell leveszem, ahova kell oda feltolom 4-5 (pl. Le Mans végén az S kanyar kombinációk...
)
-
-
bghistvan
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #11108 üzenetére
Köszi szépen
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nem para.
Inkább az a para, hogy találtam egy új szimpi autót Tokyo rain versenyre, de sajnos nem tudom úgy beállítani az autót, ahogy a videóban van.[link]
Pontosabban nem tudok végigmenni kiállás nélkül. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ja, ráadásul olyan kocsira öcsém, ami már megvan...
De az nem 6-os volt, 2 X 4 csillagos várt amikor beléptem, abból az egyik adott 1 misit a másik a meghívót. Most kaptam egyik cafe szarságért 6 csillagos motort.
-
Lackooo84
nagyúr
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
bghistvan
senior tag
Kövezzetek meg, ha ordas hülye kérdést teszek fel, de égő nem égő, kénytelen vagyok rá 😀
Szóval a GT7 World Map - on belül létezik az, hogy nincs opció arra, hogy az általam imádott jópár autóval tudjak bármilyen kontinens összes versenypályáján hasítani?
Pl egyik kedvencem a Porsche 911 Gt3, és nem tudok vele minden pályán menni..... hiába állítok a PP-n, akkor sem engedi.
A lényeg, hogy hiányolom azt, hogy a Gtsportban olyan autóval tudtam menni olyan pályán amivel és ahol akartam.Jöhet a vérszívás😀, de tényleg örülnék ha tudnátok segíteni
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD #11104 üzenetére
Én 30000 kreditet kaptam.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
@rglaaf #11101 üzenetére
Nocsak, nem is tudtam hogy a Nascarban vannak "rendes" pályákon is futamok, nem csak így tojás meg úgy tojás oválokon
Ezeket a 20 milliós ősi szekereket nem hiányolom... Elég lett volna 1 is. Most emiatt +12 óra farm Tokyoban
Kaptunk jegyeket 4 és 6 csillagosak. Nekem a 4 adott egy nagy kupac aranyrudat (1M), ez gyanús hogy rögzítve van, senki sem fog kisebb pénzt kapni. A 6-osnál meg CSAK motorok vannak, onnan egy C7-es jött, szóval nem valami extra. Nem látom hogy bele tudnám rakni más autóba. -
@rglaaf
veterán
Holnap frissítés tartalma [link] nem rossz
ford 1932 hotrod watkins glen pálya ,Escudo pikes peak,suzuki vision új cafe menü
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Drive
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest