Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
szami777
addikt
válasz
szab.tam #63295 üzenetére
Igen, elmondtam a kontrát, te meg a pro-t nagyjából
Alapvetően az 1-1 jó eredmény a PSG otthonában, engem az jobban zavar,hogy hogy értük el.(#63294) cyberkind
Pontosan tudom milyen a Mou filozófia, kb az 50%-val egyet is értek, viszont ettől függetlenül azt hittem (lehet kissé naivan) , hogy Fabre,Costa érkezésével más lesz. És más is lett a bajnokságban, hiszen vezetik magabiztosan a 2. fordulótól, egyre szebb támadójátékkal, de én mégis azt hittem, hogy a tavalyi után itt most meg támadóbb csapat fog pályára lépni, erre full ugyanaz, mint tavaly. Már a múltkori city elleni hazai meccs is felvitte bennem a pumpát, hazai pályán ilyen kerettel ez vérciki és csak Mounak lehet ezt "köszönni"
A tavalyi PSG-t valahogy sikerült legyőzni 2-0-ra hazai pályán, ahol támadószellemben lépett fel a csapat, a védelem is működött, gólt nem kapott a csapat. -
szab.tam
nagyúr
válasz
szami777 #63293 üzenetére
tényleg rosszak voltak.
ja
csináltak idegenben egy 1:1-es döntetlent az 1. meccsen.
ja.
gyakorlatilag vezetnek 1 góllal.
ja.
ha a következő gömbben az ő golyójuk lesz a húzáson, akkor tök 8, hogy ki húzott vissza.
kit.
és hogyan.
szerintem...***
az más kérdés, hogy fogadásilag jobban örültem volna pl. egy 1:3-nak, 5*-ért, de ez most irrelelváns.
hogy b+ murionnyó!**
**engem még mindig jobban bosszant a tegnapi fakupás spori a mu meccsen.
aki intézett 3 gólt, nehogy valami rendellenes dolog történjen. -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #63271 üzenetére
Gusztustalan szar volt ez ma, Mou visszahúzza az egész csapatot.
Tavaly még nem hőbörögtem annyit, mert Torres volt a "csodacsatár", nem volt se Fabre se Costa, BL-ben ugye Matic sem játszott, de idén ezt kurvára el kéne felejteni, szarok az eredményességre, szép játékkal is lehetett volna ma győzni vagy ikszelni. Azért is zavar ez, mert az idei keretben, csapatban sokkal több van, de így ez nem adja. -
cyberkind
félisten
Egyébként a spoiler gombhoz csak ezt tudom hozzáfűzni ha már mindenhol megy:
[link] -
sh4d0w
félisten
Úgy látom, a nemzetközi fociban semmi nem változott: a Chelsea továbbra is antifocizik, a Szatyrosok meg továbbra is undorítóak. Ha a gusztustalankodásba fektetett energiájukat futballba fektetnék, talán jobban is menne nekik ez a játék.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ilyet mióta lehet? Ez a fejesek meccse volt.
-
BenHans
addikt
Ukrajna-Németország 0-0 Vajon mit szólna ehhez Sztbeni?!
Csak most nézem mit jelent Basti neve: Schwein=disznó steig=(többek közt)mászni, hágni(pl. hegyre fel) azaz Disznóhágó/mászó. Aranyos...
-
Dinter
addikt
1-et igazan belohetne a PSG
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #63279 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
Na egy pár percre izgalmas lett a meccs.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #63278 üzenetére
Biztos fent maradtak támadni...
-
Napfénysüti
nagyúr
Na most a Chelsea védelem sehol nem volt. Cavani 3 védő között tök simán fejelhetett.
-
cyberkind
félisten
1-1, na azé'!
-
L_YKing
addikt
Nem eppen ez volt a meccs kepe
-
KisTücsök
addikt
Luiz.
-
törölt tag
Ibra nem alkot valami nagyot!
-
KisTücsök
addikt
Na kérem szépen. Itt ilyen védők vannak...
-
törölt tag
Ivanovics!
-
cyberkind
félisten
Vezet a Chelsea, nem így nézett ez ki.
No de sebaj, gyöhet Jozef a buszsöfőr. -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #63266 üzenetére
Reméljük nem fog kiderülni, hanem marad sokáig.
_______
Chelsea: Courtois - Ivanovics, Terry, Cahill, Azpilicueta - Matics, Ramires, Fabregas - Willian, Diego Costa, Hazard.PSG : Sirigu; van der Wiel, Silva, Marquinhos, Maxwell; Luiz, Verratti, Matuidi; Lavezzi, Ibrahimovic, Cavani.
-
KisTücsök
addikt
Hazard hosszabbított.
Csak most vettem észre. Kíváncsi lennék, mekkora a kivásárlási ára.
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #63264 üzenetére
Ha meg nincs pénze el kell adni a csapatot, és nem lerombolni, ennek aztán kurva sok értelme van hogy enyém és kész, akkor is ha Lakatos Dzsézönsztethemek játszanak ingyé' a negyed osztályba visszacsúszott csapatomban, rohadjon meg az a vén semmirekellő.
-
venember83
nagyúr
Nem fukar, csak egyszerűen annyira nincs pénz az olasz fociban, hogy ők sem tudnak közel sem úgy költekezni, mint pár éve. Stadion nincs, kb. egyedüli bevételforrás a reklám és a tévédíjak, BL-hiány meg plusz probléma. Így csak csődbe menni lehet, nem fejlődni.
A Juventus is próbál saját lábra állni, azért nincsenek igazán komoly igazolások, és nyilvánvaló, hogy a tulajdonosok nem fognak pénzt beletolni a veszteségbe.
-
-
Sickboy25
addikt
Berlusconi beintett a szingapúriaknak
980 millió ojró kevés
-
törölt tag
válasz
homeless09 #63258 üzenetére
Fordított esetben már anyáznék rendesen.
-
homeless09
őstag
Rooney szépen eldobta magát.
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #63256 üzenetére
Remélem, az Arsenal belehal a szépségbe, ahogy szokott, és akkor meglehet a meccs..
De katasztrófa, amit idén is művelünk.. szerencsére a többiek hozzánk romlottak...
LVG vagy kitalál valamit, vagy mehet a fenébe.... -
Tibiajax
nagyúr
Arsenal szét fogja ütni ezt a Unitedet..
-
törölt tag
válasz
szab.tam #63252 üzenetére
Igen, egyetértek. Angol stream-et nézek, ott azt mondták, hogy a szabály szerint ha nem ér hozzá akkor meg kell adni a gólt. Nem értek hozzá, de én úgy tudom, akkor is be kell fújni a lest ha csak zavarja az ellenfelet a mozgásával, ahogy te is mondtad.
Mindegy, legalább már vezetünk.
-
homeless09
őstag
Na, 1-2.
-
törölt tag
Ez érdekes gól volt, Rooney hozzáért vajon?
-
Enzolord
addikt
Tibi, ne haragudj, de ez a Blind egy **** hihetetlen gyenge játékos...
Bár a többi sem muzsikál csapatként, de ez valami kriminális... Igaza volt Scholesnak.. Fáj nézni őket!!! -
gmx9
aktív tag
Elképesztő hova süllyedt az MU. Az biztos, hogy személyiségben messze nem ugyanaz LvG mint Moyes, de hogy a makacssága hasonlóan árt a klubnak, az tuti.
-
homeless09
őstag
Na ezt nem hiszem el, vezet a Preston....
-
BenHans
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #63241 üzenetére
Roma szintén félévtől szar, mint tavaly... Napoli meg idény elejétől.
Többi csapat meg szót sem érdemel.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #63236 üzenetére
dehát mi a bajod Allegrivel, én nem értem..... hát szárnyaltok így is, nincs vetélytársatok a bajnokságban, egy-egy kisebb döccenés, döntetlenecske idegenben belefér, ugyan már..
-
törölt tag
Úgy látom nem csak mi utáljuk Allergiát
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #63230 üzenetére
Vagy csak nagyon jó oddsa volt a döntetlennek a Roma és Juve meccsén, netán a szövetség szeretné fenntartani a szoros bajnokság látszatát. Vagy a Juve egyszerűen tudatában van annak, hogy többre képes, és most pihent egyet a BVB elleni meccs előtt. Mondjuk személy szerint azt se bánnám annyira, ha nem lenne meg a bajnoki cím, legalább repülne Allegri, és jöhetne valaki olyan, aki kicsit tökösebb, kreatívabb. Mert a scudettóval a zsebben valószínűleg jövőre is HAllegri lesz a padon.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok véletlen valaki nem ismer olyan androidos alkalmazást amellyel majd élőben tudom nézni a BL- meccseket ?
-
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #63227 üzenetére
Na szegények most tuti fogják a fejüket hogy mindkét rivális leikszelt, ők meg a nyitómeccsen lazultak...
..............
Most én ezt a Juve X-et egy utolsó ajándékként sőt az utolsó reményként fogom fel, mert van még 15 meccs és van még esély ha 1 hét alatt Garcia kitalál valamit és felrázza a csapatot, én hiszek bennük. A Juvénál is jöhet hullámvölgy, lehet most kezdődik, de lesz még Roma-Juve is az Olimpicoban.
Jó lenne nyerni a Feyenoord ellen, az adhatna egy kis lendületet. Daje Roma!..............
Az se rossz hogy a bajnokesélyes Real nem tudott még egy X-et sem összehozni az Atleti ellen (ugye 1-2; 4-0-ra kikaptak) és egy Celta Vigo 2-2-t játszott és most 2-0-ra nyert ellenük.
A stat sem épp ua. [link] vs. [link] -
BenHans
addikt
AS ROMA: Egy újabb eltöketlenkedett lehetőség...
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #63224 üzenetére
Jo kis meccs lesz
-
venember83
nagyúr
Remélem, hogy a BVB ellen Pirlo csak a padon fog szotyizni...
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #63222 üzenetére
Nem kotekedni akartam!
-
szab.tam
nagyúr
a szép lóról még 1.
gábor zsazsa mondta 1*:
gazdag és egyben csúnya férfi nincs. -
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #63218 üzenetére
Azt se mondanam annyira szerencsesnek mert ott volt Pedro korrigalni.
-
L_YKing
addikt
Suarez!
.....
-
IreN!CuS
őstag
Szuziiiiiiiiiiiiii
-
L_YKing
addikt
M3SSI!
-
L_YKing
addikt
Mit jatszik a barca!
Na meg meg meg -
itouchfan
senior tag
Giroud lőtt egy kisebb gólt...
-
L_YKing
addikt
Hol volt az les te suger??
-
IreN!CuS
őstag
Na hajrá Pali
-
venember83
nagyúr
Szokásos hétvégi program: Milan-szívás, de a rossonero csapat a rossz oldalon áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hyundai, Kia topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!