Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Ez a lufi is kipukkadt! ( szerintem )
-
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #63992 üzenetére
Imádom: [link]
Libabőr level 100000
Be is állítom üzenetjelzőnek...
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #63992 üzenetére
[link] Bayerne se pite
-
Ilyesmi azért hiányzik angliából, mekkora élmény lehet
-
válasz
Napfénysüti #63987 üzenetére
A 0-1-nél meg nem adott 11-esről ne is beszéljünk... Tele van már a tököm ezekkel, hogy ilyenekkel belenyúlnak a meccsbe...
Ez a margit két emberek múlik... Ramos meg a hölgyike. Bármennyire is ki nem állhatom, Ramos a fénykorában lévő Puyolt idézi. -
venember83
nagyúr
Ha nem figyel a Juve, nem lesz olyan szerencsés, mint a Madrid...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #63984 üzenetére
fogadásilag valójában kerülendő bandák kezdenek lenni.
kb, mint az idények elején a nagy csapatok, amíg nem lendülnek bele.****
viszont terry black, (gyk semleges), nézőpontból, fogadást kihagyva, tuti nagyon élvezetes alkalom lesz.
nem hinném, hogy letolnának egy kamu 0:0-t.az már a fogadóirodás szponzoráció legalja lenne.
(itt arra céloztam, hogy szerintem a legnagyobb szőrmegyárosok nem az ázsiai mogulok, hanem maguk az irodák, aki szponzorációs szerződésekkel, átláthatatlan bartelezéssel, nem lehet tudni, miket művelnek.
amíg 1* ki nem buki egy...)
mint legutóbb, messi kihagyott tizije, majd a kipattanó melléfejelése. utána aműbosszankodás. előtte szintén tőle volt egy művi földcsapkodás. ha valaki tanult némi pszichomókiát, az 2.26 kötőjel 2.29 mp alatt levette a kamut...nem baj.
egyszer ez a komplett bagázs is meg fog bukni.
és akkor fogják végre helyén beárazni az értékét a focinak.
kb. a 10-30%-ra zuhanva... -
NyxNyxNyx
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gyuromoj #63981 üzenetére
neeem.
hatalmas tévedés.
a fogadás lélektana szerint x2.***
hasonlatos a hitelhez.
alacsony árfolyamnál vették fel a hitelt devizában.
megszívták.
alacsony forint kamatnál veszik ezt fel.
majd megszíszívják.
most mindenki, (velem együtt), rakta a real-t.
megszívtuk.
emiatt a clasico-n, (rajtam kívül), mindenki rakja a barca-t.
jól megszívják...****
****sőt:
nem tartok kizártnak egy ilyen eredményt:
1:4... -
gyuromoj
veterán
Jövőhéten a Nou Camp-ban megkoronázzák a 2015-ös évet egy orbitális vereséggel, csak hogy megnyugodjon a lelkem.
-
szami777
addikt
hát örülhet a margit, hogy most (megint) nem egy nagycsapatot kapott.
-
scope2007
addikt
nem gondoltam volna, hogy ekkora meccs lesz, woow
-
törölt tag
Kiscsávó de szép gólt lőtt! Casilas csak pislogott!
-
NyxNyxNyx
addikt
Iker istenem...
Modric
Mondjuk Coentrao-t nem tudom minek lecserélni.
-
Tibiajax
nagyúr
de szép ez a Modric... xd
-
törölt tag
Schalke pá pá.
-
szab.tam
nagyúr
vagy 4:3 vagy 3:4 lesz a vége...
lehet nem szerenti roncit, (mint én sem nagyon), de ez a csávó kész.
mit csinált már megint...és most fejtettem meg végleg bale titkát.
azt ugye tudjuk, hogy 10-ből 9* rosszul dönt.
a passzolást és a lövést mindig felcseréli, mint amit éppen kéne, ezt jól tudjuk.
de ha fejre bead, azt mindg személyre teszi, statikus gondolkodással. a a véde erre fel tud készülni.
ezért nem tudja cr-t sohasem kiszolgálni.viszont nézzük a 2. gólt. beívelték a hosszúra, a nagy semmibe. cr pedig gondolt egyet, és távolról rárontott.
ennyi. sem a védő, sem a kapus nem ért oda, csak ő.tehát bale ezt a dinamikus előregondolkodást képtelen felvenni.
meccs előtt elhangzott, hogy a nézők 37% kitenné cr-t.
ok.
de akkor ki lőné a gólokat?bélát kéne már kitenni a f*ba...
én pl. totál elképzelném pl. a psg-ben.
2 eltérő ego, ő elszaldgálna, ibra továbbra is körívessel fejberúgná a lasztit, ontanák a gólokat.***
***egyébként azt sem értem, marci miért nem volt kezdő?
-
NyxNyxNyx
addikt
De szép volt Coentrao
Egyébként Rojadirectán van HD sport 1 stream. (acestream)
-
törölt tag
Szerintem össze fogja szedni magát az RM!
-
szami777
addikt
Szenzációs lenne, ha ma továbbmenne a Schalke, így még sose drukkoltam német csapatnak.
Nem szabad elfelejteni, ki az edzőjük. -
hobizoli
nagyúr
geeeeccccc
-
Dinter
addikt
válasz
NyxNyxNyx #63960 üzenetére
Mert dicserjek meg őket ezert a kabareert amit meccsek ota csinalnak vagy mi??
Pohár, ez sztem nem az ő hibája, nagyon eros volt, ha meg a hosszút hagyja szabadon, oda bikazza at.
Majd ha felébredtek es normálisan játszanak megkapják. Ha én szarul játszok én sem várom el, hogymegtapsoljanak..
-
pohár
félisten
nem az van, hogy oda nem illik annyira gólt kapni? na de legalább ott az egyenlítés, hátha felébredtek
-
NyxNyxNyx
addikt
Egyébként bekaphatják a Real "szurkolók*", mit kell fütyülni? Sokat fog segíteni biztos. Soldado egész angliai karrierje alatt nem kapott ennyi füttyöt
*inkább követelők
-
törölt tag
Hoppá!!! RM alszik?
Hihi. CR egalizált! Jó meccs!
-
Dinter
addikt
Mint a megye2ben..
-
szami777
addikt
válasz
Napfénysüti #63951 üzenetére
De Geánál most nincs jobb kapus a világon, ez szerintem vitán felül van, LVG-nek úgy kell De Gea, mint egy falat kenyér.
Neuernek vagy Courtoisnak nincsen annyi dolga, hogy bizonyítaniuk kelljen, De Gea viszont már sokadszorra mentette meg csapatát a csúfos vereségtől. -
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #63944 üzenetére
Csak ne az legyen, mint keylorral... Mindenki cumizza a himbilimbijet, alig kap szerepet, ideny felenel meg minden realos el akarja kuldeni a fenebe aztan helyere hozni meg egy cserekapust ( gondolom 100millaert)
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #63944 üzenetére
Meg is kapja a jobb csapatot, LVG második éve szokott erős lenni, akárhol volt eddig is, kap megint 150M-et, eladni nem fogják a nyáron annak a hiéna csapatnak, szóval azzal nem lesz gond...
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #63945 üzenetére
Na-na azért annyira nem kell kihegyezni.
Suarez, mint többszörös visszaeső 2-3 hónapot kapott volna. -
-
lacy86
addikt
Tegnap igen sokat koszonhetett az M. United De Gea-nak!
Nagyon jol nyomja ez a srac --> remelem viszik is el minel hamrabb -
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #63941 üzenetére
Csak a Spurs elleni meccset hagyja ki.
-
Maris eltiltásáról van már valami hír?
Remélem az anfielden már játszani tud! -
BenHans
addikt
válasz
viharhozo #63938 üzenetére
Én itt igényeltem: [link] a klubkártya előregisztrációra kattintva lehet simán MLSZ futballkártyát is igényelni, az MLSZ logóra kattintva.
Írni fogja a választható helyeknél hogy hol van lehetőség fényképezésre/és nyomtatásra, ahol nincs ott képet kell mellékelni a regisztrációhoz.Én a SYMA-ban(a fedett atlétikai csarnok épületében, és közvetlen előtte van parkolási lehetőség is) vettem át, ahol egyből le is fotóztak webkamerával
és a nyomtatványok aláírása után már kész is voltam.
Úgy emlékszem a Bálnában is így működik... -
viharhozo
addikt
Hatha van vkinek ilyen tapasztalata. Ha elmegyek a Ticket Express Balnaba, ott egybol megcsinaljak a szurkoloi kartyat?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #63935 üzenetére
ez tényleg nagyszerű kis bungaló
jó kis kolbászsütést lehetne tartani
nézd tény, jelenleg a legerősebb, legösszerakottabb gárda nyilván a torinói, a csodastadionról, szurkolóiról, hangulatról nem is beszélve
de az biztos, h az olasz foci csak pislákol ahhoz az állapothoz képest, ami akár 10évvel ezelőtt volt
a milánóiak 'kiesése' nagy érvágás, ez gyönyörűen látszik... -
L_YKing
addikt
Tegnapi Mu meccs
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #63931 üzenetére
Szeretem az 1-0 eredményű győzelmeket, mivel a meccs így végig izgalmas, és szerintem taktikai szempontból is jól teljesítettek a srácok.
Vajon ki mondhatta?
PS. Nem a Juve sara, hogy ennyire lezüllött a Serie A. Viszont a Calciopoli utórezgései alaposan megtréfálták a milánói gárdákat, mert a Juve teljesen megújult, a hagyományos milánói ellenfelek meg belesüppedtek tán nyakig (vagy lassan már tovább...) a saját maguk által összehordott szemétdombba. Szar az olasz focinak, de nem tudom igazán sajnálni az Intert pl., mert nem ártott volna mással is foglalkozni az egyeduralom évei alatt, mint csak a bajnoki címek besöprésével, ahol amúgy likvidálva lett a legfőbb ellenfél pár szezonra. Stadion és befektetések nélkül nem is fog változni a helyzetük, de nem úgy tűnik, hogy tényleg tenni akarnának valamit a reform érdekében.
-
gmx9
aktív tag
Az MU-Arsenal meccsről pár szó. Rég láttam annyira buta játékosokat elit szinten, mint a Valencia-Young-Fellaini trió, de nem semmi, hogy LvG még rájuk is épít, meg persze arra, hogy ívelgessenek az utóbbira. Ez a nagy taktika 150 millió kivágása után. Mindig is mondtam, hogy régebben bírtam őket, főleg Ferguson miatt, viszont amióta volt a tavaly nyári nagytakarítás, számomra minden kiveszett, amit egykor kedveltem bennük. Azóta minden percét élvezem, ahogy szívnak, legalább a szokásos villantás is jött a sorstól Welbeck személyében. Van Gaal nem hiszem, hogy megy, bármi is lesz a szezon végén. Túl nagy név ahhoz. Kap még egy nyarat eltapsolni pár milliót, mint egy utolsó csőcselék olajcsapat, úgyhogy már csak azt kívánom, azok az emberek, akiket még kedvelek onnan, találjanak maguknak egy értelmes csapatot.
-
-
szab.tam
nagyúr
(#63919) Tibiajax
(#63921) szab.tamha tudnék még 1-2 csapatot is ennyire olvasni, mint ezeket a bajnokságukban, akkor gazdag lennék...
szerencsétlen, amatőr kiscsirkéket sajnálom, akik ma rakták pl. a juve és sporting hendit.
én óvatosan csak 1 gólosra vettem őket... -
szami777
addikt
-
itouchfan
senior tag
Ritka jó, élvezetes meccs volt, csak ezek a színészkedések annyira sunyi, aljas dolgok az én szememben hogy kihatással vannak egy egész meccs megítélésére is, legalábbis nálam.
-
törölt tag
Mekkora színészválogatott!!!
-
Manumanu
Oliver nem eladó!! -
Maris az anfielden sem játszhat akkor? Vagy ez csak egy meccs?
-
Tibiajax
nagyúr
Tamás, megraktad végül 1-0ra juve-meccset?
-
Na ebből tényleg címvédés lesz....
-
homeless09
őstag
Na, kiestünk.
-
törölt tag
Di Maria, te mi a f@szt színészkedsz????? Ezt az ökröt!!!!
-
BenHans
addikt
De Gea
-
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #63909 üzenetére
Di Marianak nagyon nem megy itt a szigetországban, csak szenved. A felidei kettős cserenek semmi ertelmet nem láttam. De legalább foci van, nem is akármilyen.
-
Fellaini a legjobb a manuban.
-
Na akkor most szépen legyen 2-2 és újrajátszás.
-
homeless09
őstag
Valencia meg De Gea ezt szépen összehozta....
Smalling meg persze, hogy 3 méterről kirúgja a stadionból. -
törölt tag
De Gea de szépen lehúzta a lasztit.
-
De szép gól
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest