Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
semmi
-
Ps Vita
őstag
Elvileg a Barca Jerome Boatenget akarja
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #54289 üzenetére
azt ne bánd, semmiről nem maradtál le
de azt hittem, az usás turnét nézed... -
Sickboy25
addikt
válasz
venember83 #54289 üzenetére
ejnye-bejnye
-
Integra
titán
müller 4.5 misi a mainztól a hsvbe, pipa
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #54285 üzenetére
nna, és amúgy mit szólsz, milyen kellemesen szerepeltek a kék-feketék az amcsi sör-túrán..
(egy) Vidic nem gyengén kellett már ebbe a csapatba, mi?..
-
salival
aktív tag
válasz
KisTücsök #54257 üzenetére
Attól függetlenül, hogy hatalmas adósságállománya van a reálnak fenntartható az. Az meg hogy kölcsönkérnek bankoktól minden klubnál így van. Pl. poolnak 100m font gyorsan lehívható kölcsönkerete van, ha például igazolásnál egyösszegben kell fizetni, vagy vis maior eseteknél.
Az meg hogy pool szurkoló írta az teljesen irreleváns, látszik hogy nem olvastad el a cikket. Amúgy annyira "szubjektív" hogy az Independent számára készült Paul Tomkinstól aki nyilván saját oldalán is lehozta.
(#54277) KisTücsök: csak szolidarítottak a felcsúti ultrák a fradi ultrákkal, azért nem mentek ki.
(#54276) szab.tam: itt mit kell nézni?
-
Sickboy25
addikt
-
KisTücsök
addikt
Szerintetek a hétvégén ebben a vízi csarnokban mennyien voltak? Csak mert pafc hivatalos oldala 1100 nézőt ír. Vagy a nézők 70%-a a meccs alatt a büfékben volt?
-
szab.tam
nagyúr
egy eseményt nézegetve rákattintottama német másodosztály tabellájára.
a hétvégi honi "elsőosztályú" katasztrófa után eme táblára nézve halkan elpityeredtem.
másodosztály... -
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #54270 üzenetére
Nem. Costara. Persze ezt az eddigi felkészülési meccsek alapján mondom. Eddig pozitív csalódás. Viselkedésével nincs gond. Jól mozog, megharcol a labdáért, jól helyezkedik. Aztán majd elválik, hogy hosszú távon mit tud nyújtani. Drogba egy biztos pont lehet a cserepadon, de szerintem már nem több. Azért nem fiatal már. De hogy fair legyek, legyen akkor 1.5 csatár.
Torres meg csak visszahúzza a csapatot. Ha jól rémlik 175 ezer körül keres.
Sickboy25:
-
Sickboy25
addikt
válasz
Napfénysüti #54269 üzenetére
Nem Rakiticcsel van a gond ő egy magas kvalitású játékos... De ezt is írtam a Bárszá lesz sok neki... És igen nem extra sztár, sok divatmakit az, hogy robotol rohadtul nem érdekli... Ez lesz a veszte... Ne legyen igazam...
vénember: Allegriről nekem azért megvolt a véleményem, szerintem sokat nem fejlődött... Remek kis edzőmeccs eredmények születtek már
-
venember83
nagyúr
válasz
KisTücsök #54268 üzenetére
De legalább az az egy csatár rendkívül tapasztalt.
Vagy te nem Drogbára gondoltál? Azért érdekes helyzetben van Torres. Mit lehet neki mondani? Továbbra is növelni az önbizalmát ennyi hiba után? Minek? Vagy simán megmondani, hogy kutyaütő, elküldeni a tartalékosokhoz, ott hátha ismét megtalálja a góllövő cipőjét? Vagy csak simán elkönyvelni, hogy kiégett, ennyi volt El Niño? Amúgy mennyit keres ezért a teljesítményért?
Napfénysüti: Kérdés, hogy megtalálja-e a helyét. Ha sikerül beilleszkedni, akkor hasznos ember lehet.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
Integra #54265 üzenetére
Muszáj kimondanom: Lehetne benne annyi, hogy megkéri a vezetőséget, hogy adják el. Ha akar még kezdeni valamit a karrierjével, itt már a büdös életbe nem fog jól játszani. Atletico szerintem tárt karokkal várná. Persze nem ilyen fizetésért... Jövőre jár le a szerződése, úgyhogy még egy évig ezt kell nézni.
______Azért megnyugtató 1 csatárral kezdeni a szezont.
-
Sickboy25
addikt
válasz
venember83 #54264 üzenetére
Ez most itt nem releváns... Itt Rakitic a fontos és nem oda való... A szurkolók sem fogják megkapni azt a sztárt amire várnak...
Integra: egyre jobb formában van, ahogy közeledik a bajnokság... Mi van ebben a Torresben, hogy mégis folyamatosan erőltetik??
-
Integra
titán
-
Sickboy25
addikt
válasz
Tibiajax #54261 üzenetére
Én régóta követem Rakitic játékát... Már a Schalkétól, mert régen is rengeteg Bundesliga meccset néztem... Egy nagyon jó játékosról van szó, ő az aki focizik és robotol, hogy a nagy nevek azok is maradjanak... Saját vélemény: nagyon rossz döntést hozott, amikor a Bárszához igazolt.. Nem illik oda sem a játékban, sem pedig viselkedésben... Teljesen más világ ő... De majd ti is meglátjátok... Bárszába nagy nevek kellenek és ő nem az és itt nem is lesz...
-
L_YKing
addikt
válasz
Tibiajax #54261 üzenetére
Tudom, hogy nem játszott.
De elméletileg kezdhet az első meccseken. Kíváncsi rája
Rakitic
Én csak a VB teljesítményéről tudok mondani valamit nekem ott tetszett a játéka.
Amúgy nem egy klasszis de szerintem jó.Hát csak az a kérdés , hogy a nagycsapatok ellen is bátor lesz-e a labdával. De remélem igen
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #54260 üzenetére
..de nem is nyerik meg
barca0519951 nem játszott vámpír..
tudod, h nem játszik még, sokáig
meg sokan mások sem játszottak, viszont a kis fiatal horvátot már most látom, h nem véletlen szerezték meg. nincs haragban a labdával, ügyes, bátor. Iniéktől nagyon sokat fog tudni még tanulni, fasza kp lehet belőle
Raketic viszont egyelőre még kérdőjel. nem rossz, de nekem valahogy még mindig az a fajta robotoló, erős középcsapatot hátán cipelő játékosnak tűnik, nem feltétlen egy barca-szintű klasszisnak..
de, még annyira keveset láttunk, lehet ez még másképp is
kicsit nekem olyan mendieta-s filingje van. az is jó volt a valenciába, aztán a barca-ba már alig.. -
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #54255 üzenetére
Én bírom a dinamo londont. A sok kreatívnak távolról sem mondható mellett (beleértve a többi csapat gúnyneveit is) ez szerintem kifejezetten jó.
(#54250) salival:
"a reál meg úgy hogy a világ egyik legnagyobb brand-je, óriási tv-s bevételekkel, globális hálózattal, szurkolótáborral."
Meg olykor-olykor kölcsönkérnek bankoktól vagy éppen perez papa pótolgat bele egy kicsit. Igen. ...
amúgy pool drukker írásával érvelni?
oké, de tőled azért többet vártam volna.
-
salival
aktív tag
válasz
szami777 #54255 üzenetére
De emiatt vezették be az ffp-t, de az láthatóan nem működik.
Nekem pedig tetszik a dinamo londom kif., de akkor a kedvedért nem használom. A Shitty pl tök béna ezért sosem használtam.Azért most hoztam elő, mert ma jelent meg ez a szakmai tanulmány a kedvenc foci blogomon a tomkins timeson. Pl aa saját rendszerű inflációs számításokat használ jobb kifejezésre meg még egy csomó jó gondolat van benne, ajánlom olvasd el.
Amúgy az ne számítson nagy dolognak a chelsea-nél, hogy több mint egy milliárd font befektetése után önfenntartóan tud működni.
-
szami777
addikt
válasz
salival #54243 üzenetére
Kérlek javíts ki ha tévedek, de nem emiatt vezették be (részben) a pénzügyi fair playt?
Amennyiben igen, úgy egy kicsit elavultnak és unalmasnak tartom már ezt a haterkedést szerte a világhálón, itt nem csak rád gondolok persze.(de ne mond nekem, hogy ez nem haterkedés, amikor még a nevükön sem vagy képes nevezni a csapatokat) A city pénzügyi szarságait nem ismerem, de pont akkor kell ilyenekkel előhozakodni, amikor pl a Chelsea saját játékosainak eladásából fizette a költekezéseket.
PL szétcseszéséről meg inkább ne is beszéljünk. -
salival
aktív tag
válasz
Sztbeni #54244 üzenetére
Nyilván a francia 4. helyezettől előbbre akart lépni. A dinamo nem előrelépés egy válogatott kezdő játékosnak. Elmenni a legnagyobb francia klubból az orosz 4.-hez játszani nem egy nagy dolog.
Egy stabil BL csapathoz kellett volna mennie, nem a francba keletre EL-ért küzdeni.
Azt meg ne mond hogy egy MU-ba igazolás nem lett volna nagyobb dolog. A MU a világ 3. legnagyobb klubja, két éve bajnok, a világ egyik legjobb edzője vezeti, anglia legeredményesebb csapata.(#54245) Sztbeni:ha érdekel a válasz akkor olvasd el ezt: http://tomkinstimes.com/2014/08/how-chelsea-ruined-football/
már ha van használható angolod. sajna oroszul nem tudom linkelni.azt meg nem nehéz megérteni mi a különbség a reál és a city gazdaságpolitikája között. a city úgy szerzi a pénzt hogy testvércég szponzorpénzekkel tömi, a reál meg úgy hogy a világ egyik legnagyobb brand-je, óriási tv-s bevételekkel, globális hálózattal, szurkolótáborral. ugyanez elmondható a mu-ról, a barszáról és ezer már klubról is.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
salival #54243 üzenetére
na, így már értem.
tehát vannak páran, akik egy égetett tintát puszilgatnak a bőrfelületükön, (amikor éppen mást nem harapdálnak).
és vannak hazai gyökerek, akik ezt látják, és úgy gondolják, hogy azzal válank sztárrá, ha a belőtt frizura mellett a mozdulatsort lemásolják.közönöm.
teljesen világos lett minden. -
KisTücsök
addikt
válasz
Sztbeni #54245 üzenetére
Én is keresem ezen a diagramon a foci szétcseszésére utaló jeleket, de nem találom. Inkább azt látom, hogy már előttük elkezdődött ez az egész. Most meg azt, hogy nem annyira a city vagy a chelsea vásárolgat évente 80-90-100-ért játékost, csak hogy odaszúrjon a másik csapatnak.
-
Dinter
addikt
Csakhogy az (többnyire) sajat bevetelukbol van.
-
salival
aktív tag
-
L_YKing
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#56268288 #54239 üzenetére
thx.
sejtettem, hogy ilyesmi lehet a háttérben.***
mlsz most majd próbálkozik kilóra megvenni a népet valalmi mlsz kártya + 20% kedvezményes bulival.
tv-ben hallottoam.****
na, ennyi a honvéd és a diósgyőr között a különbség.
az előbbieben a kis friss mediterrán és fekete, neveletlen ungabugák akár meg is nyerhették volna a meccset, helyette kidumáltak maguknak sárgát, pirosat, értelmetlen tizit.
utóbbi pedig 2 kiálítás után is lehozta döncire.
fradistaként hivatalból utálnom kéne a miskolciakat, de nem igazán tudom... -
szab.tam
nagyúr
nálam most gurult el a gyógyszer.
najpest - diósgyőr.
volt már egy 2 sárgás kiállítás, jogos. diósgyőri.
lehet, hog yvak vagyok, de volt egy második piros, amit egy kamu elbotlás előzött meg.
vissza kéne még 1x nézni, de gyanúsan kevésszer ismételtek meg.
a szpíker jogosnak ítélte.a múltheti puhl letiltás, és a sporikat nem szabad szidni irányvonal fényében ez már túl necces.
és az a baj, hogy a 3. félidőben valszeg senki nem mondhatja majd el a véleményt, mert tuti meg vannak zsarolva a közvetítési joggal.
behányok..***
nem tudom, mi a f*-t fognak csinálni ezek az mlsz-ben, amikor a csaldbarát mérkőzésen a családi szektorban az anyukák a kislurkókkal is b*i mlsz-ezni fognak ...
400k-ra büntetnek, vagy családbarát szektor bezárás?***
mindegyik fociszervezet ennyire gusztustalanul hatalommániássá válik?
(most senki ne jöjjön honi politikai hasonlattal, mert kizárólagosan fociról van szó. mindenhol ez megy:
platini, blatter...)****
(#54237) forceberg
én a fradi meccset simán rátettem a kami szelómra.
előttem egyértelmű volt... -
Tibiajax
nagyúr
furcsa ter stiegert látni a kapuban
meg ezt a matyijőt, hátul.. hát nem tudom
egyelőre rohangál ide-oda ez az uj védő, remélem, eredményes lesz. nem csak egy uj patrick andersont kapunk majd.. -
Dinter
addikt
Most latom, Navas hivatalos
fasza
-
szab.tam
nagyúr
ok, de ettől még továbbra sem értem.
azt hittem, van valami oka, célja a rituálénak.mert aki valami vallásos indíttatású mozdulatsort tesz, az világos, értelmezhető.
(ebből is van pár fajta.)
amikor a pszt! mutatják ok.
cumi mutatása ok.de ez a csuklópuszi?
azt hittem a sima gyökérmásoláson kívül van valami direkt, szimbolikus jelentéshordozása.na mind1, hülyén halok meg...
más:
minden ultra táboron fehér poló van.
ez most valami "b*i mlsz"-es összefogás? -
szab.tam
nagyúr
ezt már kérdeztem 1x, de akkor nem jött válasz.
focista gólt rúg, majd utána hosszasan el kezd csókolódzni a csuklójával.
ilyenkor mit érez? -
törölt tag
Ez a győr-honvéd meccs tök jó altató! Akkorákat ásítottam az izgalmas meccs közben, mint a csuda.
Olyan, mintha slideshow-t néznék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W