Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tájszon bevert egyet állcsúcsra...
-
grizlisandor
veterán
válasz
cyberkind #220494 üzenetére
Margitba jön CsokiAlonso, Taxicityben Zserbó, Deschamps meg a válogatottal összeforrt.
---
Közben vége a meccsnek, az első félidőben kialakult a végeredmény, a második félidőben meg a meccsre elhozott nagyobb nevek helyére meg ifiket küldött be Marcsa.
Most egy gyors vacsi, után 8+ óra repülőút haza, meg az 5 órás időeltolódás és lehet készülni a vasárnapi Brentford ellen mérkőzésre, ami hatalmas csörte lesz.
5 meccses forma, mi 4-1-0 15:6 rúgott/kapott gólok, ők 3-1-1 12:8, izgalmas lesz, gólokban gazdag. -
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #220490 üzenetére
A premiertrinyóban is említették, meg a topikban is emlékszem, hogy itt volt a foci városában.
Szerintem ez a 10M semmit nem old meg Sportingban, még nyáron azt mondom ok, mert akkor lett volna még idő találni egy megfelelő személyt, meg alakítani hozzá a kerete.
Julian Nagelsmann – from RB Leipzig to Bayern Munich in 2021 for €25 million
Graham Potter – from Brighton to Chelsea in 2022 for €23.1 million
André Villas-Boas – from Porto to Chelsea in 2011 for €15 million
Arne Slot – from Feyenoord to Liverpool in 2024 for €13 million
Enzo Maresca – from Leicester City to Chelsea in 2024 for €11.74 million
Rúben Amorim – from Sporting to Manchester United in 2024 for €11 million
Vincent Kompany – from Burnley to Bayern Munich in 2024 for €10.5 million
Brendan Rodgers – from Celtic to Leicester City in 2019 for €10.5 million
Rúben Amorim – from Braga to Sporting in 2020 for €10 million
José Mourinho – from Inter Milan to Real Madrid in 2010 for €8 millionLocsoltak a klubok rendesen, mi meg főleg, Potter, AV-B.
Lopótök nem tudom meddig húzza még.
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #220493 üzenetére
Elvileg 3 csapat érdekelheti, Madrid, Marseille és francia kispad, a többinek kopó van.
-
válasz
grizlisandor #220488 üzenetére
Cidán olyan helyre nem fog aláírni, ahol a szerződésében nem garantálják a játévezetés megvásárlását a kritikus meccseken.
-
válasz
nyáron még nagyobb volt a kivásárlási ára
az ügynökével portugálkodtak is hogy londonba mennek tárgyalni a westhammel, úgyh a liverpool ne időzzön sokat mert alá fognak írni máshoba..
aztán kiderült hogy westham se tárgyalt velük
mondjuk vakon is jobban jártak volna vele mint lopótökkel
-
cyberkind
félisten
válasz
Ő a nemzetit akarja, a többi nem igazán hozza őt lázba, legyen az bármilyen pénzes buli.
-
grizlisandor
veterán
válasz
cyberkind #220486 üzenetére
Hol volt Zizu mikor a Margiton kívül kellene megmutatni mit tud? Most például Unitedba.
---
Hallgattam a premiertrinyó adásait, most tartok ott, mikor Ámort bejelentette a MU. Nem is tudtam, hogy a Bragából 13 felnőtt meccsen való edzősködés után kivásárolta 10M €-ért a Sporting, Hugo Viana kérésére, aki ugye megy Citykóba majd. Most a MU vásárolta ki Ámort, nem igaz, hogy a nyár után nem tettek a 10M-nál nagyobb kivásárlási árat rá. Most meg a Sporting elbúcsúzhat a bajnoki cím és a nemzetközi menetelés gondolatától.
-
grizlisandor
veterán
válasz
cyberkind #220486 üzenetére
Pep Guardiola fontos bejelentést tett a jövőjéről, a Manchester City lesz az utolsó klubcsapata remélem büszkék vagytok magatokra, hogy az edzőfenomént elüldöztétek a klubfociból!
Persze előtte "Lezárultak a meghallgatások az utóbbi évek legnagyobb sportperében", ahol 130-ra bővült a vádpontok száma.
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #220484 üzenetére
Bodrival se, csak az elköltött zsilliárdok után az univerzum legjobb edzője, én nyírom ki ezzel a topikot!
Még a prime Bőrszalonkával se jött össze a BL címvédés, a szerencsés barom Zizunak 2x is.
-
grizlisandor
veterán
Jól kinyírtam a topikot.
Mi meg vezetünk, Giui vert egy HanSolo kapitányt.
Remélem Kunku mögött kapni fog több játéklehetőséget.Szerk.: a srác Neto centerezését besodorta a védők és a kapus gyűrűjében.
2-0
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #220483 üzenetére
Lehet itt keretértétekkel dobálózni, mikor Bodri nélkül sehol nincsenek, ő az alfája és omegája a Citykónak.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Cs1csó #220481 üzenetére
Szűk keret?
Pepita lesz ott a láma faktor ...
én már mondom régen, most már a pur hab és a szigetelőszalag se tartja egyben ezt a Szitit!
A padon:
Foden - 150M
Kovacic - 30M
McAtee 12M
Nunes 40M
Stefan ortega 9 M
Savinho 50MEz szűk 300 Misi.
Ebből kijön a 7. helyezett Lille össz keret értéke, vagy a Brest, olyan harmada-feléből
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Cs1csó #220477 üzenetére
hát most mondd meg....
a juve is nyer mindig, amikor nem rakok rá. és csak én vagyok egyébként olyan szercsétlen barom aki azt gondolja, egy stuttgart ellen, a delle alpi2-ben, egy szájbabszott, kétesélyes 1x-re hát csak jók tudnak lenni..... de hát akkor nem
mást mindenkit levernek. lényeg, h én ne tegyek rájuk -
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #220475 üzenetére
Az még hagyján, de a Lipcse 0-0-6.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #220475 üzenetére
ez tetszik amúgy ebben az új bl-rendszerben.. hogy mindig más és más meccsek érkeznek.
valszeg meg lehetne előre nézni valahol a párosításokat, de...nem akarom. így tök jó, hogy amikor jön új forduló, akkor látjuk, épp milyen finomságok várnak aznap meg köv.este ránk
sztem ez jó -
Soulfly842
addikt
Az meg van, hogy a következő fordulóban PSG - City lesz?
Szép kilátások...
Mindezek mellett a stuttgart a Slovan-nal játszik A PSV a Crena zvezda-val ők még fognak előrébb is mocorogniSzép lenne, ha tolnának mondjuk x-t és kiesnének mindketten
szerk.: Ja, s lesz még egy Stuttgart PSG is
Stuttgart meg ugyebár megverte pl. a Juventust is és nekik is uganúgy kellhet a pont...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #220465 üzenetére
Azért szépen szórtuk a gólokat, 8 meccsen 50 lőtt és 13 kapott góllal a legjobb a gólarányunk. Kár a két x-es meccsért de ez van, februárban folytatjuk.
Tibi: el kell keserítselek de inkább a Vidi színeit másoltuk, a csapat egy része Vidi szurkoló köztük a vezető is.
Amúgy van fehér meg kék mezgarnitúránk is. -
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #220472 üzenetére
jaja,mindig öröm ha italiano csapat nyer.grat.
-
válasz
Napfénysüti #220454 üzenetére
Grat!
Kálvin mennyit költ a bírókra?
Penaty a favor del Plastobo! -
Tibiajax
nagyúr
szeretnék továbbá drakulálni a juventusnak is az este elért eredményéért. mindenképpen elismerésre méltó, az épp talán feljövendőben lévő arabokat leverni, ilyen tisztán.. ráadásul két góllal
a második gól és az az egész az előtti játékért részemről külön pacsi. rendben volt -
Tibiajax
nagyúr
válasz
drakulálunk! csak én látom bele a mezbe a gránátvörös-kéket vagy.. ez olyan vasas-os garnitúra inkább?
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Napfénysüti #220464 üzenetére
Tessék: [link]
F. Torres első gólja igazi jókor volt jó helyen találat, a másodikhoz meg óriási szerencse kellett, mert majdnem elbalf@szoskodta.
Raphinha meg Yamal hozták a formájukat, jó kis hajtós meccs volt, még több ilyen gólgazdag meccset kívánok! -
pekoka
tag
válasz
venember83 #220465 üzenetére
Hatalmas +1
(az elso reszere
)
-
venember83
nagyúr
válasz
Először is gratula a szép teljesítményhez! A veretlenségek elkerüléséhez mindenképp kell a jó kapus, főleg kispályán, ahol sokszor nincs felállt védelem, amelyik segítene.
De meg kell kérdeznem, Motta az edzőtök, hogy ennyire rámentetek a veretlenségre?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor #220460 üzenetére
És bakker ilyenkor nem látom a meccset mikor Torres végre nem Baby Sharkot alakít.
Ha valakinek lesz jó összefoglaló linkje ne tartsa magában. -
sh4d0w
félisten
válasz
Napfénysüti #220461 üzenetére
Naná, hogy figyeltem
-
grizlisandor
veterán
Neto meg KD-H nem ezért igazolt ide.
Acheampong szerződése meg sínen van Rományó szerint, meg Maresca azt mondta, hogy kezdeni fog a srác.
Az az Olise meg bőrgatyás Olisé öccse.
Finom lesz a -10 fokban focizni. -
grizlisandor
veterán
FTorres szidó bárkások előjöhettek!
-
venember83
nagyúr
Vlahovic lőtte a legtöbb gólt a Serie A játékosok közül 2024-ben, az összes kiírást figyelembe véve. -
sh4d0w
félisten
válasz
Bravo.
Valaki bekeveredett kozetek, aki a Calvin Kleinben jatszik... -
Hatttalmas!!!
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Datsyuk #220452 üzenetére
Jaja kb. Olaszországból indult ez a színészesdi (talán a 80-as években is már), rúgtak egy gólt és utána azt őrízték, ment a mindenféle időhúzás, pedig az igazi catenaccio (60-as évek Grande Inter) az még nem erre épült.
Aztán mindenki átvette, időhúzás, szimulálás, kamu esések stb. -
hobizoli
nagyúr
válasz
sherlock82 #220448 üzenetére
az Azteca azert eleg jo
a 1970 es a 1986 VB-n is szerepelt mar
a VB-n szinten szereplo monterrey-i stadion csak 58k-s, 2015-ben epult 200millio USD-ert
az akkor 58Mrd fabatka volt
a Puskas arabol 3 ilyen jonne ki -
Napfénysüti
nagyúr
Kis pénz kis foci de had dicsekedjek picit.
Ma volt az utolsó fordulónk 2024-ben, és egy remek 4-1-es győzelemmel abszolváltuk a téliszünet előtt.
Az egyetlen veretlen csapat maradtunk, 1 pont hátránnyal a 2. helyen folytatjuk majd a bajnokságot.
Csapatképet is lőttünk mivel majdnem mindenki el tudott jönni. -
SpaceKombajn
aktív tag
Hatalmas Juve!
Még jó, hogy gyorsabb voltam, mert Tibi is biztos be szerette volna ezt írni.Tényleg Tibi, ezen a meccset kinek szurkoltál, vagy egyiknek se?
-
Tibiajax
nagyúr
okádok attól, ahogy rá van a mai foci gerjedve a büntető kiharcolására..
ahogy épp csak megbotlik vagy esik az ember, már mindenkinek a kezei a magasban, ordibálnak, leszedik a bíró fejét vagy épp akit érnek. hát úristen meggyilkolták a csapattársunkat!!
hányinger -
mephi666
nagyúr
...eddigi játékkép alapján manci elbújhat az öreg hölgy mögött
Yildiz etetgeti szépen a madarakat... kicsit gyúrjanak még rá, hogy Pepe ma se maradjon harci sérülések nélkül
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #220439 üzenetére
..de Uruguayban, Paraguayban és Argentínában is lesz egy-egy meccs
édes istenem -
hobizoli
nagyúr
válasz
sherlock82 #220442 üzenetére
azert mehikóban is van par nagyobb lepteku stadion
-
válasz
sherlock82 #220442 üzenetére
Okádék, csak a szokásos.
-
válasz
sherlock82 #220437 üzenetére
Köszönöm, az lenne a cél, hogy elkerüljem a hamisítványokat. Néztem a Nike oldalát is.
-
sherlock82
senior tag
válasz
ez a 2030 nálam kiverte biztosítékot hogy ebben a formában lesz vb helyszín.
2026 usa - Kanada - Mexikó, még azt mondom oké, belefér. ( Bár egyesült államok 1994 vb jól mutatta hogy mennyi stadion van és mennyi néző elfér, meg hát usa eleve más helyzetben van. )
De ez gyerekek..
FIFA - n nem lehet meglepődni már.. -
Iramirez
aktív tag
válasz
sherlock82 #220437 üzenetére
Vagy valamelyik balkáni/török piac
-
válasz
A 2030-as tornát Portugália, Spanyolország és Marokkó rendezi, de Uruguayban, Paraguayban és Argentínában is lesz egy-egy meccs;
A CRessi duónak intéztek még 1 kört?
-
Soulfly842
addikt
Immár hivatalos, megvannak a 2030-as és a 2034-es labdarúgó-világbajnokságok helyszínei! 😯
👉 A 2030-as tornát Portugália, Spanyolország és Marokkó rendezi, de Uruguayban, Paraguayban és Argentínában is lesz egy-egy meccs;
👉 2034-ben Szaúd-Arábiában lesz a világbajnokság. 👀 -
Soulfly842
addikt
egy rohadt kis céda ez a Fifa is
2034-es VB: Szaudiaknál lesz
Romano megerősítette. Mondjuk azután, hogy minden pályázó eltűnt/elállt/kivásároltak - ezután nem is meglepő -
Off lesz.
Focimezt honnan szoktatok venni?
Barca hazai kellene karácsonyi ajándéknak. -
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #220432 üzenetére
"(hozzáteszem: a meccset nem láttam, mert kézilabda meccsen voltam éppen Debrecenben)"
Ha tegnap kérdezel kb ugyan ezt mondtam volna csak más szavakkal, talán annyival kiegészítve, hogy ali védései nagyon kellettek ehhez a meccshez. Szerintem tök reálisan (és nem reálosan
) látta, ha valóban így gondolta.
-
válasz
Soulfly842 #220432 üzenetére
Kíváncsi vagyok egy esetleges hullámvölgy esetén milyen attitűdöt vesz fel.
-
Soulfly842
addikt
Ez az Arne Slot nem egy haknizó kamugép, mint pl. egy Ten Hag az tuti....
Vezetik a PL-t egyre nagyobb különbséggel.. Gyakorlatilag hiba nélkül 13:1 -s gólaránnyal verik eddig a BL mezőnyt, elpüfölik a Realt és a City-t gyors egymás után és egy Girona elleni 0:1-s győzelem után lenyilatkoz egy ilyet
"A mérkőzés után azonban Slot elég kritikus hangot ütött meg, amikor arra kérték, értékelje a játékosai teljesítményét:
Ha el akarunk érni valamit a BL-ben, akkor ennél sokkal jobban kell játszanunk. Távolról sem vagyok elégedett azzal, amit a Girona ellen műveltünk. Két dolog különösen szúrta a szememet. Először is, hiányzott az intenzitás a játékunkból, lassan járt a labda, ami egy ilyen csapat ellen könnyen megbosszulhatja magát, nekünk most szerencsénk volt. Az sem tetszett, hogy a labdavesztések után nem támadtunk vissza agresszíven, így az ellenfél sokszor eljutott lövőhelyzetig. Szinte sajnálom a Gironát, mert többet érdemel annál a három pontnál, amit eddig szerzett. A második félidő egy picit jobban nézett ki, ezt azért mondom, mert igyekszek pozitív maradni”Hatalmas! De legalább ilyenkor is látja, hogy mit nem szabad elkövetni, hogy lehet még jobb és jobb a Liverpool... Tetszik egyébként a hozzáállása!
(hozzáteszem: a meccset nem láttam, mert kézilabda meccsen voltam éppen Debrecenben)
-
paatrick
őstag
válasz
Ringman #220429 üzenetére
Felesleges vonalazni mert nem ebből volt a gól.
Twitteren meg szokás hogy a fanok összevágnak mindenféle cuccot ami őket igazolja vagy amivel lehet hergelni azokat akik nem látták a meccset. Nem véletlenül úgy van kivágva a kép hogy az óra nem látszik a bal felső sarokban
Egyébiránt próbáltam volna visszanézni youtubeon a meccset, az inter és a leverkusen csatornáján is: "A videó nem áll rendelkezésre A videó feltöltője nem bocsátotta rendelkezésre ezt a videót az országodban"
Hivatalos BL csatorna meg nincs. Namost akkor mi van? A németek meg az olaszok nem akarják hogy a magyarok lássák az összefoglalójukat?
. Aztán meg sírnak hogy csökken a foci népszerűsége. Bezzeg 800 db kamuösszefoglaló az fenn lehet amit vérpistike a fifában játszott utána meg elnevezi hivatalosnak a nézettségért. Ez meg a youtube szégyene.
-
atee_13
őstag
válasz
Ringman #220427 üzenetére
Én úgy látom , hogy a fű nyírása az 5.5 vonal kapuhoz közelebbi része. Két védő meg a távolabbi részén is túl van. Nyilván azon lehet játszani, hogy a gyógyszeres válla merőlegesen hol találkozik a talajjal, de annyira be van dőlve, hogy szerintem feketemágia kell, hogy valaki ezt ne lesnek húzza. Mondom ezt akkor, ha a fű nyírása nem valami csálé vonal.
-
Datsyuk
aktív tag
Bellingham november óta: 8 mérkőzés / 6 gól / 3 gólpassz
-
Ringman
félisten
válasz
forceberg #220423 üzenetére
szerintem nem.
nem a legpontosabb így gyorsan kiszerkesztve, de elég közel volt:
sajnos gyenge minőségű a printscreen is, amire rajzoltam, nem méteres les, de szerintem az, pár pixellel (
) előrébb lehet a támadó válla, de ~vonalvastagság lefedi, meg az sem biztos, hogy a labda elrúgásának pillanatában készült a kép.
-
sherlock82
senior tag
válasz
venember83 #220420 üzenetére
United vasárnap talán nem kap ki tőle.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #220419 üzenetére
Szegény Citynek alig lesz elég mezőnyjátékosa a pályára lépéshez... Nem lesz Rodri, Bobb, Foden, Kovacic, Aké, Akanji, Stone.
-
matchday!
csak a Juventus -
paatrick
őstag
Na mióta Amorim átment szívatni magát Manchesterbe, a Sportingnál 4 meccsen 4 vereség
Gyökeres 4 meccs 1 gól az is tizenegyesből. Valahogy el is tűntek a médiából az őt éltető posztok, ki gondolta volna.......
-
Ringman
félisten
csapat szar volt, kár a 90. percben kapott gólért, ami vsz. les is volt:
-
Ringman
félisten
nem gondoltam volna, hogy taremi gyengébb lesz, mint correa, de kuka sajnos az iráni.
-
Duran, egy vadállat
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #220413 üzenetére
...hétvégén a Fulham keményebb lesz... de legalább Ali is át lett mozgatva az elején
most akkor szurkolhatunk, hogy Xabiék akasszanak már legalább egyet az Internek, mert 0 bekapott góllal olyan csúnyán néznek ki a tabellán
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
forza Inda !!
-
atee_13
őstag
Ez a holcer se lett szimpatikusabb mint a a koleszba volt akár csak a lackó
-
hobizoli
nagyúr
ugy erzem hogy a RTL-nek annyira nem valt be az az exkluziv online kozvetitosdi, ha mar a Raiffeisen Bank is ad 3 honapos pass-t, meg mas TV csatornak is adnak BL meccseket 3 honappal a 3 eves szerzodes utan
par eve is volt vmi kabelTV szolgalatato, amit alig lehetett par varosban elerni, ok is leszerzodtek ra nagyot almodva, aztan par honappal kesobb mar inkabb atadtak kozvetiteseket masik kabelTV szolgaltatoknak is, mert nem rohantak le oket ezert a vart uj elofizetoi tomegek -
Kössz a bíztatást!
-
mephi666
nagyúr
Slot olvassa a fórumot: eddig megfogadta a tanácsaim cserékre
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor #220392 üzenetére
Neki nagyon szorítok. Évekig rosszul használták.
De most, hogy gyors és kombinatív játékosok vannak mellette kezd újra a régi lenni. -
mephi666
nagyúr
...ez a Diaz sárga mire? ...ült a földön, a vakegér meg felbotlott benne?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #220395 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #220400 üzenetére
...folytatásra jöhet a helyén Gakpo... Jones szintén nem villog nagyon, helyette meg jöhet Harvey pitbull módba kapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest