Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #218499 üzenetére
Atya ég, és tényleg.
Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus...
Örülök a "sikerüknek". -
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #218497 üzenetére
Igen az én fejemben is így szeretne élni a csapat, Olaszország latin focizó brigádja az egykori testvér de később már mostoha Napolival karöltve. Finom szinte telepatikus egyérintős passzok, Totti - Montella - Cassano közt, bokából pörgetve oxival odahúzva, sarkazva, kapásból lőve...
Kár is volt felhozni...
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #218495 üzenetére
Akkor adj tippet kérlek. Ki lenne jó vagy jobb?
Maradjon Juric, aki hátrányban posztra cserél és szerkezetet nem vált?
Jöjjön Mazzarri, Ballardini, Giampaolo közül valaki vagyis inkább úgy kérdezem hárman érnek egy felet?
Csöves szakadt Sarri? Felvenne egy zakót?
Montella? De Rossi? Rudi Garcia?
Tuchel vagy Terzic?Oké, jöjjön Terzic, Hummelst ő is tudja padoztatni, de akár át is értékelődhet a viszonyuk.
Általános igazgatónak viszont a túlkompenzáló jogászπcsa hűlt helyére valaki olyat kéne tenni akinek van fogalma az olasz fociról meg úgy egyáltalán a hatalomgyakorlás és gazdasági módszertanon és manipuláláson kívül ért a futballhoz és nem akar más posztokon lévő embereket önhatalmúlag megkerülni és hajlandó csúnya férfiak közt mediátor pozíciót felvenni (ceo - ds - coach).
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #218492 üzenetére
Kösz a kérdést, -6 pont.
De a fontosabb, hogy jelen pillanatban a morál, a játék és az edző is Balrog tüzes valaga alatt van a mélyben.Mindent elmond, hogy Svilar zsenije 80+ védési % kell ahhoz hogy a meccsenként átlag engedett két ziccerből(!) legalább egyet megfog. (már kevesebb, de csak a Fior meccs miatt)
Mourinhoval is jobb minőségű helyzeteink voltak, az ellenfélnek meg kb túró.
Na mindegy. A mister látja a pozitívumokat. Szerintem az EtH összest forgatja lefekvés előtt. Jelenleg álmodom Allegriről, jó pedagógus, karizmatikus, picivel kreatívabb talán mint José volt.
Ennek a brigádnak ez kell, beseggelni és 2-3 pofás támadásból legalább egy gólt lőni. Az is pozitív előrelépés lenne amit DDR akart, hogy labdával is menedzselni a játékot szűk előnyben, nem csak labda ellen focizni. -
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #218492 üzenetére
Kedvelem a Romát, de azért olyan nagyon nem foglalkozok velük, az az igazság.
De BenHans hozzászólásai alapján igen, valahol ott lehet bírói kedvezőtlen ítéletek tekintetében.
-
válasz
venember83 #218488 üzenetére
róma meg valahol mória bányáinak pincéjében lehet?
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #218489 üzenetére
Jók ezek a sebesség adatok de ha labdával nem bír futni, nem bírja átvenni a labdát, nem tud passzolni, lőni és persze helyezkedni sem akkor ez azért kevés. Ha jól tudom Messi-nél sem a sebessége volt a lényeg, hanem az alacsony súlypont és emiatt a gyorsulása, irányváltása volt kiemelkedő, emellé még úgy úgy is tud focizni mint senki.
-
válasz
DeathAdder #218484 üzenetére
Ki gondolta volna...
-
grizlisandor
veterán
válasz
7600 GS #218485 üzenetére
36.7 km/h – Karim Adeyemi is the fastest player in Bundesliga history
Teljesen fer összehasonlítás LW vs CDAM. -
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #218484 üzenetére
Azt hittem, ez már a City elleni vizsgálat eredménye/ítélete. Bár akkor a Juventus neve mellett is mínusz lenne, ez bizonyos.
Más. Érdekes dolgok a számok (pontok/lőtt és kapott gólok):
7600 GS: Eleve a visszavonulásból jött vissza, nincs ebben semmi meglepő.
-
válasz
7600 GS #218485 üzenetére
mert a 120 milliós belingem gyors? vagy modrik, kroos?
egy rohamnéger mindenkit lefut ha olyan helyzetbe kerül hogy versenyt kell futniláttam eleget, sír a lábán a labda, mint Palhinhanak a bályernben, attól még jók, csak eléggé behatárolja a szerepkört egy topcsapatban, a cselzibe meg pléne minek, ha ott van caicedo meg lavia..
-
7600 GS
addikt
válasz
DeathAdder #218481 üzenetére
Javaslok több Madrid meccset nézni.
Ez az a 121 misis Enzo, akit még csak nem is gyors?
Nagy biznisz volt ez is.
-
1. Manchester City : +16
.
.
.
.18. Liverpool : -7
19. Arsenal : -8Big decisions in each team’s favour since VAR was introduced. (Pens, goals, reds)
City had a positive swing of 23 (Liverpool) and 24 (Arsenal) big decisions against their title rivals.
PGMOL’s influence is huge! -
grizlisandor
veterán
válasz
Hogy ő nem a Camavinga... keverem őket
Enzonak nincs helye a marecska ballban, hiába volt tavaly kirobbanthatlan. Meg most fasírtban vannak az asszonnyal és hetek óta egy értelmeset nem rúgott a labdába.
-
cyberkind
félisten
válasz
Valszeg azért mert Carlo az, aki ragaszkodik hozzá nagyon, és a múlt heti vereség után őt is kikezdték, nagyon úgy néz ki, jön a váltás több téren, amivel az a gond, hogy pénz nélkül ez nem megy.
-
válasz
grizlisandor #218480 üzenetére
mi a fenének? csávó annyira ügyetlen labdával hogy rossz nézni
enzo totál a másik véglet, abszolút a szűk elit, mondjuk fizikalitás híján kitörölheti a premier ligában
de komolyan, aki pénzeli érte a madridot azt a klubot be kell szántani
-
grizlisandor
veterán
Enzo Fernández <-> Aurélien Tchouaméni csere van a láthatáron?
Még ha rá kell fizetni is, benne vagyok. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szotyika77 #218478 üzenetére
Vini Jr. is a MÁV vonataival utazik. -
szotyika77
aktív tag
Jóreggelt! 😬😬
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
60
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #218446 üzenetére
most hazudjak?…hogy
jajj, de kár, sajnálom ezt a szegény juvét..mert amugy annyira szimpatikusak, nekem már jó ideje -
válasz
DeathAdder #218468 üzenetére
Physta vagy hogy hívják... (Freddie
) egész jókat mond szvsz.
-
válasz
grizlisandor #218465 üzenetére
valószínű a Kapitányok országa is be lesz szántva, mert az is az unibet pénzeli, bár azt felvehetnék az ingába és mehetne a szélsőközép csatornán is
azokat birom, mert beleállnak dolgokba, nem csak maszatolnak, de semmi szakmai nincs benne
egri viktor seggfájásán hogy megloptak egy brazilt az aranylabdával jót nevettem
-
válasz
Kaci84 #218464 üzenetére
helyzetei vannak szinte minden meccsen, de azok kimaradnak, gólpasszok nem jönnek, de én nem temetném, egyelőre az egész csapatnak szar a labdás játéka, időbe fog telni, meg szerintem kelleni fognak igazolások is, mert klopp keretével eléggé mást próbálnak játszani
annyi még hogy tudása alatt azért is teljesíthet, mert ezen a szinten már nem tud a tudásával kitűnni, neki ezen a szinten igazán a transition-foci áll jól meg az agresszív presszing, ami nem nagyo lesz Slot alatt
a topfoci tetején neki az első érintése nem tűnik elég jónak, ami pl. emberezés ellen nagyon látványos (cselzi meccs), abban pl. Jones lényegesen jobb nála -
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #218460 üzenetére
Nem halottam még róluk, de utolsó részt meghallgatva sajnálom, hogy csak most fedeztem fel őket.
-
Kaci84
őstag
válasz
DeathAdder #218452 üzenetére
Köszi a választ!
Csak azt sajnálom, hogy tudása alatt játtszik, pedig azt hittem, hogy egy jobb csapat felhúzza és a jobb játékosokkal jobban össze tud majd játtszani.
Igen én is láttam, hogy elvileg elöl lett volna, de ez nem tartott csak pár percig, aztán megint vissza kellett húzódni. Meg hát "csatárként" sem játszották meg. Fogalmam sincs ha nem játtszák meg miből kellene jobban játtszani. Ahogy írtad a csapatot nem tudja a hátán vinni, a fiatal kora meg meg a hierarhia miatt sem mer még egyéni akciókba kezdeni. Amiket tegnap kihagyott olyanokat zsákszámra hagyják ki Salah, Diaz, Nunez.
Padlón lévő önbizalommal 10km meccsfutás után 100m sprint végén a derékhoz rugótt labdát miért nem lövi be havonta egy zicceréből? -
atee_13
őstag
válasz
+1
Ha üres kapura hagyná ki akkor is más lenne a hibás nem ő
Tegnapi produktum a meccs alatt nem volt akármi itt.A cigány tünde megkopasztotta a hipsztereidet
-
pekoka
tag
Akkor ma hajra Como.
-
válasz
venember83 #218457 üzenetére
az 5 topbajnokság, lígő is közte
-
last dance, unibet magyarország yt csatorna beszántva
-
vond
MODERÁTOR
Most nézem vissza a MU-Leicester bohóckupa meccset. Azért az kemény, hogy 40 perc alatt rúgott fele annyi gólt a csapat, mint 9 PL fordulóban.
Mennyivel jobban néz ki Ruud is az oldalvonal mellett, mint az idióta tojásfejű.
Szerk.: Asszem írtam itt is, hogy sokszor jobban jártunk volna, ha "EtH-taktika" helyett csak kisétál az aktuálisan legjobb és/vagy egészséges 11 a pályára, aztán focizgatnak egyet. Nyilván, helyén kezelem a Leicestert, de akkor is.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #218457 üzenetére
Pedig legalább ma van meccs.Összecsapnak a kappák
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #218454 üzenetére
A Serie A topbajnokság? Ne már.
-
válasz
de labda ellen egészen jó, csak ezt nem nagyon méri a whoscored és nem látja a nézők 90%+a, ezért nem értik a rodri aranylabdát sem
Nehéz nem csak nézni, de látni is a játékot. A gól, csel, sok gól kell az átlag nézőknek, azt könnyű látni, hogy bebikázta valaki a kapuba, vagy fölé lőtte-e?
A játék mélységére igazából a többség nem is kíváncsi.17 évesen ilyen finomságot letenni az asztalra egy klászikón:
[link] -
Ringman
félisten
válasz
grizlisandor #218453 üzenetére
ezt az idény közbeni edzőkiváráslást be kéne szántani már egész uefa-szinten
-
válasz
venember83 #218449 üzenetére
nem sok veretlen csapat van a topbajnokságokból, összesen 8
-
grizlisandor
veterán
A Manchester United 11 millió euróért vásárolja ki Rubén Amorim vezetőedzőt a Sportingtól, aki a következő válogatott szünetet követően, az Ipswich Town elleni meccsen debütál a United kispadján.
Most mennyire örül magának Redklíf, hogy ők 20-at is adtak volna érte.
Amorim nem szereti a könnyű menetet, ahelyett hogy a kész Pool-t vette volna át, ez helyett a manchesteri csordát választotta, végül is egyértelmű melyik néz ki jobban az önéletrajzában az alibi munka vagy a CSODA.
-
válasz
Kaci84 #218451 üzenetére
ez nem az a liga ahol sokszor tökéletes ziccerbe fog kerülni, ha nem hozza meg a jó döntést egy pillanat alatt akkor annyi a helyzetnek, sok játékos belebukott már hogy helikopter volt egy lígőőben aztán eligazolt és felsült
tegnap is már kilences volt, de csak kihagyott két ziccert a brighton b ellen amiből legalább az egyiket illett volna megoldania, Gakponak ziccere se volt mégis 3 lehetőségéből kettőt gólra váltottangol szurkolók nem ilyen végletekbe látják, kevés end productban szóval nem elégedettek, de labda ellen egészen jó, csak ezt nem nagyon méri a whoscored és nem látja a nézők 90%+a, ezért nem értik a rodri aranylabdát sem
tőle idén már gólok, asszisztok kellenek ami elvárás is felé, mert olyan szerepben játszik, klopp alatt nem volt ilyen teher rajta
helyén kell kezelni: nem egy marquee player, nem is aként igazolták, liverpoolnál ő volt Mount B opciója (aki inkább a mu-t választotta), valószínűleg nem lesz a PL legjobb kp-i között soha, de még a csapaton belül sem az, attól még rendszerben lehet belőle egy hasznos játékos, Arsenal ellen teljes oké volt, miután beállt megváltoztatta a meccs dinamikáját, cselzi ellen meg vállalhatatlanul rossz volt.. de hogy nem fog hátán cipelni ekkora csapatot mint kdb, odegaard, palmer, fernandes az egyre biztosabb
-
Kaci84
őstag
válasz
Richard! #218429 üzenetére
Igen ad a pontozás támpontot. Viszont nem mér mindent. Pl. egy gólszerzőnél csalóka, mert egy csatár góllal tud extra pontot szerezni míg egy védőnek nemigen van ilyen extra lehetősége. Meg pl. Dominiknál fontos a labda nélküli munka, de azt nem méri.
Viszont itt egy kis pontozás akkor pl. Sofascore szerint:
PL 23/24: csapatátlag 7,12 Dom: 7,15
PL 23/24: csapatátlag 7,08 Dom: 7,04
BL 23/24: csapatátlag 7,08 Dom: 7,3Minden meccsét megnézem, sőt YT műsorokat is, külföldit is. Azt látom, hogy nagyon sokan elismerősen nyilatkoznak róla külföldi oldalakon. Meg sokan szidják is. Vagyis akkor hogy van ez? Általában azt látom aki elismerően nyilatkozik az elemzésekkel is meg tudja indokolni. Aki szidja meg csak fröcsög. Pl. én is, de mephi666 próbáltuk megindokolni, hogy miért volt rossz a Gakpo labdája, de ellen indok nemigen volt csak annyi, hogy béna, mert kihagyta. Vagy ki mit vár? Pl. hiába bírálják a gólhiány miatt, ha Slotnak jól van így, mert olyan munkát elvégez amit más nem tud vagy akar.
Való igaz, hogy teljesítménye alatt játtszik ami önbizalmi problémákra is vezethető vissza. Nagyon sok energia az, hogy hétről hétre csak fut és teszi bele az energiát és nem igazán veszi be a csapat. Csak meg kell nézni hányszor hozták ziccer helyzetbe a két szezonban? A talán 9 gólja összesen hány olyan volt amit tisztán neki szántak és ziccerbe hozták egy valóban jó labdával? Nrem is az az érdekes hány gólja van meg mennyit hagyott ki, hanem hányszor volt igíretes vagy a legjobb helyzetben és nem kapta meg.
Tavaly nem voltam rest egy meccset kikockázni. 40 szitu volt amikor kaphatta vola, de nem kapta meg. Ebből 20 körül amikor jó vagy a legjobb pozicióban volt ebből legalább 10 amikor lőhetett volna vagy lehetett volna indítani kapu felé. Na ez egyetlen meccs. Lehet a számokon vitázni, de azt látom, hogy csak fut és megy és elmaradnak a lehetőségek. Remélem sikerült válaszolnom -
LendvaiFeri1
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #218448 üzenetére
Ezt meg honnan tudod?
-
-
Egyem/igyam meg.
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #218440 üzenetére
Libernyák gyenge teljesítménye, Spurs kiejtette a Citykót és a EtH mentes United is nyert mellett eltörpül minden.
Este láttam, hogy sikerült a pont és szüzességmentés az öreg lánynál, de nem akartam elvenni a kenyeredet meg fájt, hogy kikaptunk az újkastélytól.
Enzo Maresca nyilatkozata a Carabao-Kupa kiesés után:
„Joao és Christo jól teljesítettek. Azért hoztuk el Cole Palmer-t, hogy legyen ott a padon arra az esetre, ha szükség lenne a játékára. De az említett két játékos (a körülményekhez képest) jól játszott, így nem döntöttünk a csere mellett.”
„Úgy gondolom, hogy a taktikánk működött, ha a teljesítményt nézzük. Ha az eredményt elemezzük, akkor természetesen nem működött. Az első gólig, kb. 20 percet mi irányítottunk. Az első félidő utolsó 10 percében volt két tiszta lehetőségünk, de nem rúgtuk be a helyzeteinket.”Igaza van, hogy domináltuk a játékot, csak gólt nem szereztünk, de azért lehet bele kellett volna nyúlni annál az egy darab cserén felül...
-
válasz
venember83 #218440 üzenetére
GrandeBalogh sem volt, pedig ahogy néztem (a meccset nem láttam), a Parma egyik legjobbja volt. Megint.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #218438 üzenetére
bizony
-
Tibiajax
nagyúr
hatalmas Parma
-
venember83
nagyúr
Látszik, hogy kb. mindenki jogosan leírta a Juventust Bremer sérülése után, hiszen semmi örömködés, grandeparmazás nem volt a tegnapi meccs után.
-
válasz
LendvaiFeri1 #218438 üzenetére
-
LendvaiFeri1
addikt
Hatvanesztendős lett Marco van Basten, a hollandok háromszoros aranylabdás, aranycipős, Európa-bajnok, kétszeres BEK-győztes, többszörös olasz és holland bajnok labdarúgója.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #218430 üzenetére
kár h nem a bajnokságra tartogatták, hanem a csicska sorozatra
ez most megvolt, mehet tovább a veretlen széria. rohadjanak le..
na majd ha elmegy guardiola.. -
mephi666
nagyúr
a united erősíteni akar a kereten
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #218430 üzenetére
Werner az aki nem csatár hanem "csatár"
-
mephi666
nagyúr
válasz
classic B #218427 üzenetére
...pattogott a labda, szerintem jól megoldotta az átvételt, csak lendületből érkezett a kapu irányába, a kapus pedig jött kifelé és sikerült nagy szögben lefednie a kaput... (francért ellene kellett ilyen ügyesen megoldania) ...ha pár méterrel korábban kapja a labdát és van lehetősége rendesen helyezni, akkor mondanám ezt 99%-os ziccernek
hiába lehet azt mondani, hogy "10 méterről belebaszta a kapusba", egyszerűen nem volt sok lehetősége és a lassításon is látszódik, hogy századmásodpercek alatt kellett döntést hozni, majd kivitelezni... szűken próbálta elrakni a kapus mellett, mert az jól zárta a szöget... elakadt a kapusban... ennyi
ha távolabb rúgja a kapustól, akkor jó eséllyel kapufa/mellé
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #218424 üzenetére
Ha valakinek Werner gólt lő, az bizony kiesik a kupában.
Ez volt idén az első veresége a Citykónak. -
Richard!
addikt
válasz
Kaci84 #218416 üzenetére
Nem biztos, de hülyeséget csak nem írnak, adnak valamiféle támpontot...
Akárhányszor ránéztem mindig a csapata egyik legalacsonyabb pontszámával bírt, hiába volt pölö döntetlen a mérkőzés, vagy álltak nyerésre. 1-2 meccset láttam idén, de katasztrófa volt szegény. Most vagy elizgulja, vagy nem tom... De nem nézett ki jól.
És ez nem öröm, hanem az, hogy hétről hétre bizonyítja, nagy neki az a pulis kabát, túl nagyot ugrott a karrierjében.
Mindenki tudja, hogy mi rejlik benne, de egyszerűen képtelen átszakadni az a bizonyos gát. Nem tudom, hogy meddig lesznek türelmesek a liverpool-i vezetők, vagy Arne Slot, de véleményem szerint ez az utolsó éve a Mersey-parton.
Egy Tottenham, Brighton, Brentford, Aston Villa még jó lehet neki. -
DS39
nagyúr
válasz
venember83 #218426 üzenetére
134 gól.
Nyers Istvánt előzte meg ezzel. -
venember83
nagyúr
Opta Paolo: 2024-ben 30 bajnokiból 16 döntetlen született a Juventus meccsein, ezen kívül 4 vereség és 10 győzelem áll a Juve neve mellett. Hasonlóra egyszer volt példa, 1956-ban egyetlen naptári év alatt sikerült 17 döntetlent összehozni bajnokikon.
Közben meg Lautaro történelmet írt legtöbb gólt szerző külföldiként az Internél.
-
Kaci84
őstag
Feltettem lassítva Dom gólhelyzet szituját. Szerintem Gakpo rossz döntést hozott és nem igazán adott jó labdát.
-
sziti kiesett
a negyeddöntők
-
grizlisandor
veterán
Újkastély kiismert minket, meg a B csapat nem igazán tette oda magát a mikiegér kupában.
Nkunku-Félix nem egy Jackson5-PalmerVasárnap a most új erőre kapott United ellen megyünk, a francért nem várták meg azt a meccset EtH kirúgásával.
-
mephi666
nagyúr
Kanszag helyett már 20perce be kellett volna hozni az egyik top cb-t, hogy stabilabb legyen a védelem
...mi a faszom? Konatét húzzák izomból, erre ellenünk szabad és Konaté sárga?
-
Kaci84
őstag
Édes jó Istenem mit fog ezért is kapni. Azt azért nézte valaki, hogy Diaz megint el akarta önzőzni az utolsó pillanatban adta Dom-nak pattintva ahogy azt kell.
-
mephi666
nagyúr
...ez a Nyomigyerek hány éves? 14?
-
kimaradt
-
BaKeSZ87
őstag
Jones le Mac Allister fel? Védelem is elég gyenge. Jaros jól véd. Gakpo 2.
-
mephi666
nagyúr
...jáááj-Szoboszláj... ezt be kellett volna baszni
...beverte helyette Gakpo
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #218405 üzenetére
Ha így marad, akkor szűkül a halhatatlan csapatok száma és a bőrgatyás meg a lipcsei energiaitalosok és a citykó marad.
-
Kaci84
őstag
Úgy voltam vele, hogy most kellene Dom-nak gólt rúgni. Se Salah se Nunez ellenben van Gakpo aki azért nagy ritkán èszreveszi. Na meg nem is olyan fontos meccs. Nem is jàttszott teljes meccset vasárnap. Meg is tettem 20EUR-al 13 as szorzón. 😝
Minden jogosságával eggyütt is bántóan rossz nézni, hogy amikor ő lenne ígéretes helyzetben mennyire nem veszik èszre. Nem lesz ez így jó. -
mephi666
nagyúr
Gakpo szereti onnan elrugdosni
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor #218401 üzenetére
A Juve meg a Parmától. G. Bremer kiesése ÉS Danilo játszatása nyomán teljesen szétesett a védelem.
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #218393 üzenetére
Így is a csapata legrosszabbja...
-
Nwaneri!
-
grizlisandor
veterán
Kaptunk már kettőt az újkastélytól, mindkettő védelmi hiba.
Vegyünk már fel egy védekező specialistát, mert ez nagyon nem megy Marescának vagy Tuchel jöjjön félállásban rendbe rakni a védekezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest