Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #219399 üzenetére
Következő Gyökeres hír, hogy a szezonban elkötelezett a Sportinghoz.
-
grizlisandor
veterán
Gyökeres még télen Chelsea?!
Oszi Zirkzee csere a láthatáron? -
válasz
mephi666 #219397 üzenetére
Ehhez az egész történethez még annyit, mivel ugye Vargától indult, hogy az ő esetében volt egy komoly probléma, ami Horváth esetében biztos hogy nem áll fent. Jelesül, a játékosok menedzselése közötti különbség.
Az, hogy Varga, csak 26 évesen indult el azon az úton, ahol most tart, abban nagy szerepe lehetett annak, hogy addig elég szarul volt menedzselve. Hiába jó, tehetséges egy játékos, ez önmagában kevés, a játékos is csak egy árucikk, kell a komoly menedzselés.
Mindent elmond a menedzselési hátteréről, hogy legjobb tudomásom szerint, nem a menedzsere ajánlotta be a Gyirmótnak, hanem kifejezetten a Gyirmót szakmai stábja kereste meg, és onnantól már ismert a történet. Ha történetesen nem lett volna meg ez a gyirmóti megkeresés, jó eséllyel Varga, még mindig valamelyik alsóbb osztályú osztrák csapatban aszalódna. -
mephi666
nagyúr
válasz
pendre54 #219396 üzenetére
...Gyökeres Viktoron pörgött pár napja nagyokat az internet: ő ilyen idősen nem tudta beverekedni magát a Brighton kezdőbe és ment kölcsönbe St Pauli-hoz meg Swansea-ba... értéke meg 1milla körül mozgott... most 26 évesen felhúzták 70-re
...fene tudja, hogy mi volt nála a háttérben, de előtte is ott a lehetőség... nem jósolok neki ekkora pályát, de akár lehetne is, mert Rossi se vakon rakta be a válogatott keretbe
-
válasz
mephi666 #219395 üzenetére
A gond az, hogy bő másfél hónap múlva lesz 23 éves, és még mindig a "fiatal magyar teheccség" kategóriába van sorolva, és azt várják tőle, hogy majd csak be nő a fejelágya, meg megkomolyodik, stb., stb. Ja, 23 évesen, hát hogyne. Egy-két év, és totálisan bele fog szürkülni, a nagy magyar rögvalóságba, esetleg majd valami nyugati másodosztályú, inci-finci csapatban öregbíti a magyar foci hírnevét.
-
mephi666
nagyúr
válasz
pendre54 #219394 üzenetére
vannak sajnos ilyenek, de én még bízok benne, hogy megfelelő edző alatt benő a feje lágya
ha megnézed topformában, párosával mentek rá és úgy nem tudták szabályosan elvenni tőle a labdát... fizikuma sem rossz alapból, nem sérülékeny... mindez úgy, hogy csomószor a lazsálás és buli fontosabb volt... ha a focit és edzésmunkát tenné első helyre, szerintem 10-15 évre lenne egy kurvajó játékosunk a válogatottba is... pozícióját nézve meg középpálya és Szoboszlaival ellentétes oldal... ők azért rendesen feladnák a melót kisebb csapatoknak, akik ellen sokszor szenvedni szoktunk
-
válasz
mephi666 #219392 üzenetére
Horváth kezdi gyönyörűen prezentálni, a "fiatal magyar teheccség" iskolapéldáját. Az egy dolog, hogy ha csak az utóbbi kb. 15-20 évet nézzük, akkor látszik, hogy a magyar játékosok számára az olasz foci, egy játékostemető(lásd pl. Kecskést, aki pedig még ifistaként került ki az Atalantához). Igen, én Nagy Ádámot is ide sorolom, függetlenül attól, hogy már évek óta, az olasz másodosztályban vitézkedik.(bohóckodik)
Így abban azért semmi meglepő nem volt, hogy Horváth is felejtős lett az olaszoknál.
A másik dolog meg az, hogy tökéletesen mutatja a hozzáállását az, hogy miért nem a Fradit választotta, pedig keresték onnan is:
"Úgy tudjuk azonban, hogy Horváth elsősorban olyan csapatot szeretne most választani, ahol kvázi garantálják neki a kezdőcsapatot és a folyamatos játéklehetőséget.
Ezt az FTC-nél értelemszerűen már csak a bő keret miatt sem tudják megtenni, a játékosnak olyan vetélytársakkal kellett volna megküzdenie a csapatba kerülésért, mint Kristoffer Zachariassen vagy Kady Borges. Emiatt dönthetett úgy, hogy a Fradi ebből a szempontból még túl nagy falat," [link] -
mephi666
nagyúr
válasz
Redneck #219391 üzenetére
Krisztofernek fejben kell erősödnie: a teljesítményét az is hullámoztatta mindig, hogy Torinoban mellőzték, jött a KTE-be, itt pár hónap után felpörgött, végig küldte a szezont, majd megint Torino-ban hagyták leereszteni... ha fix helye lesz az újpestnél, ahol fixen számítanak rá és biztos a stabil szereplése, szerintem normális edző mellett fenn lehet tartani folyamatosan a formáját
22 éves, Barnabás 30... pár éven belül majd látjuk, hogy ki hol lesz...
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #219388 üzenetére
Mert aztán Kulu és Caldara annyira bevált... A svéd kb. 40-ért érkezett, s annyiért sikerült eladni is, Caldaraért meg visszakapta a Juve Bonut még pár évre, ha az emlékeim nem csalnak. Caldara karrierjének azóta vége lett a csomó sérülés után? De hogy emberi szemmel nem látható távolságra került a bergamói Caldarától, az biztos. Rohadt kockázatos Bergamóból igazolni, én úgy érzem.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #219380 üzenetére
fú, ne is idegesíts ezekkel az interes igazolásokkal.
-
LyonnaisFan1
őstag
HaTTTalmas San Marino.
Liechtenstein-San Marino 1-3 vege! -
vond
MODERÁTOR
-
grizlisandor
veterán
Néztem a PL 9. fordulójának összefoglalóját.
Palmer --> Neto --> Jackson5 akció még mindig gyönyörű!
Aston Villa 1 - 1 Bournemouth meccsen, vendég szöglet a tizenhatoson belül felugrik Leon Bailey, nem zavarja/bántja senki és a feje helyett a kezéről kerül az alapvonalon túlra. VAR vizsgálta, újra szöglettel jöttek a vendégek. -
venember83
nagyúr
Bergamói tőkenyereségek.
Vajon Gasp is kap valami bónuszt? Mert ezekhez nagyon kell az ő munkája is. -
cyberkind
félisten
Szép új Világ, Bentancur banánozva lett 7 meccsről meg behúztak tőle 100k angol pengőt, mert viccelt egy nem pc-set.
-
Redneck
nagyúr
A hazai futballkurva közeghez jól adaptálódott Rossi szerint: "mi győztünk, mert Szalai Ádám jól van".
Szeretnék már egyszer én is abból a cumóból szerezni, amit ezek a NER lovagok tolnak, mert biztos baromi jó anyag, ha ilyeneket haluznak.
Szerk:
4-0-ás mixre is fizethetne a Szerencsejáték Zrt. annyi gubát, mintha 0-4 lett volna... -
Tibiajax
nagyúr
Reunited in ⚪️🔴⚪️ | Ajax Legends - Real Madrid Legends
..ha esetleg valaki lemaradt volna róla, most pótolhatja
Seedorf zmeg ugyanúgy néz ki, mint 25évvel ezelőtt..
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #219370 üzenetére
jajj, akkor ezen a buta szabályon fog múlni, ha 7-7 gól különbséggel verjük a németeket, bosnyákok pedig a hollandokat... pedig simán meg lehetett volna
-
mephi666
nagyúr
...azt írják, hogy biztos a 3. helyünk... pedig nem:
ha pl megverjük a németeket 7 góllal
ÉS a bosnyákok megverik a hollandokat legalább 7 góllal, akkor jobb gólkülönbséggel beelőzünk a 2. helyreez még matematikai esély... nem kellene elengedni
-
venember83
nagyúr
Mi a helyzet az ágyúsoknál? Kell csatár januárban? Pl. egy Vlaho?
-
Tibiajax
nagyúr
hehe, megvan, hogy Kanté gyerek is beállt felnőttfilmezni?
-
Creative997
őstag
válasz
Cs1csó #219362 üzenetére
Azért a gatrendszeruk igen modern és lefedi a teljes partvidéket, fél méter nem gond, hiába vannak tengerszint alatti részei. Ezek nagyon tudnak a tenger ellen védekezni. Szerintem előbb fogja elmosni a szomszédos országokat
"Azért biciklizik mindenki, közel van minden."
Meg mert lapos. Azért komoly bringatarolok vannak, nagyobbak is mint egy autoparkolo magyarban -
Cs1csó
titán
válasz
Creative997 #219361 üzenetére
Azért biciklizik mindenki, közel van minden.
Még fél métert emelkedik a tengerszint és volt nincs Hollandia.
-
Creative997
őstag
válasz
Tibiajax #219357 üzenetére
B1 szinten elbeszelek, bár a nyelvtan az elég gyászos. Hogy minden kötőszo után megvaltozik a szorend.. tegnap is beszéltem pár sráccal akik Gakpotol vártak többet, de annyi slanget használnak, hogy át kellett váltanom angolra. Amit amúgy kb mindenki beszél legalább alapszinten - még a 80 éves pár is a szomszédomban. Szóval nincs gond a kommunikációval.
-
Cs1csó
titán
válasz
Creative997 #219355 üzenetére
Tudom mekkora Hollandia, ott kvázi mindenki a stadion mellett lakik.
-
Soulfly842
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #219355 üzenetére
hát ezt így, hogy amszterdamban élsz-e, valóban nem kérdeztem.. xd
a mikkamakka nyelvvel hogy boldogulsz? vagy angollal elvagy? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #219352 üzenetére
mondom én..a mezem is ilyen
Creative997 értem...
tehát itt vagyunk már mindannyian, évek óta csevejpartnerekként, jóban-rosszban, siker és sikertelenségek közepette és... még majd most árulod el nekünk, és főleg nekem mint látens amszterdami gyereknek, hogy amszterdami emberünk vagy.. konkrétan ott leledzel, a futball ősotthonában
hát elmész te a
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #219346 üzenetére
ilyen volt a régi címer is. még valami '90előtt
Creative997 mindenképpen.
de ezek szerint, odakint élsz? -
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #219349 üzenetére
Oregedjen jól ez a hsz
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Creative997 #219347 üzenetére
Majd losz egy olyat is. Lehet eppen a hollandusokkal leszunk egy vb selejtezo csoportban. -
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #219346 üzenetére
Akkor még épp időben készítettem, megy az archívumba
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Creative997 #219344 üzenetére
Ez is idovel lecserelesre kerul.
Az Ajax cimert fog valtani, igy bizonyara azt is lecserelik arra.Valami retrosabb vonalra mennek at.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #219344 üzenetére
ó, hát mit is mondhatnék...
nekem ez még nem adatott meg...de majd -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #219333 üzenetére
én a kapitányok országa brigádot jobban bírom, mert annyira nem szakmaiak, de szórakoztatók
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #219307 üzenetére
saját kép volt amúgy? kint voltál?
-
DS39
nagyúr
válasz
Napfénysüti #219336 üzenetére
Állítólag újraélesztés nem történt, nehézlégzés miatt pumpálták a mellkasát.
Kiengedték és a csapattal utazik haza. -
válasz
grizlisandor #219333 üzenetére
Kezdenek túl populista irányba menni szvsz, meg egy kis pénzhajhász szájízem is lett az utóbbi időben (Márk vmi gazdasági szakember, szal nem csoda). De magyar viszonylatban szvsz jók. A topicból többen gyűlölik őket btw.
-
DS39
nagyúr
válasz
dellfanboy #219330 üzenetére
Azt eddig sehol nem írták.
-
grizlisandor
veterán
Premier Leak formációt érdemes követni vagy xg húszárok?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #219326 üzenetére
persze hogy ő volt az. ne viccelj már. nem is értem, ez miért kérdés
meg még jó páran, akik nem játszottak. a kispad is probléma volt.. meg alapvetően elég hideg is volt. állítólag. nehéz volt bemelegedni a magyaroknak, pedig nagyon akartak, megint. a szív, a lélek, sok szívszurkoló mögöttük volt, ott volt! a rosszullét persze beárnyékolt sokmindent, nem is ment utána már annyira brutláisan jól a passzolgatás mint előtte, labdakezelés, fejelés, rúgás stb apróságok, mint azelőtt. annyira kár érte.
rohadék hollandok meg csak fociznak mindig, bszódjanak meg, hogy nincs semmi más dolguk nekik, a franc vinné már el kőket, legalább most egy kicsit engedték volna kibontakozni legalább már akkor a derék, tehetséges labdarúgó fiainkat. ők úgy akartak -
Cs1csó
titán
válasz
dellfanboy #219330 üzenetére
Lehet belelátott a jövőbe és hogy 4-et kapunk, nem akart végig ott égni.
-
dellfanboy
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #219327 üzenetére
miért esett össze? vagy az az info titkos?
-
Creative997
őstag
Hát bmeg én is.
Pajzskent használják veresegkent, bár megvolt a lehetoseg hogy ne folytassák, hanem elhalasszak. Megbeszélték a pályán ott és akkor. A kutya nem szólt volna érte (pedig rament egész sok órám, de ezt ki számolja ki előre, hogy ilyen történik?)Felhozva a korábbi esetet a skótok ellen, ami a meccs legvégén történt és egészen más körülmények között.
Persze tudom, hogy az újságírás még torzít rajta, de ne nyavajogjunk már ha meghoztunk egy döntést
-
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #219327 üzenetére
Örülünk
8 perc alatt közel 5k reakció az szép
-
LyonnaisFan1
őstag
-
grizlisandor
veterán
Gulácsi volt a probléma forrása tényleg?
Második félidőt néztem a gólig, előtte volt egy valamire való helyzetünket a fenti képen szerelő bukósisakot hordó ember belecsúsztatott, hogy a kéményseprő cukorkának nehogy jó legyen a helyzet.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Egon
nagyúr
válasz
Richard! #219316 üzenetére
Azért a C ligától előrébb vagyunk szvsz.
Nem lesz egyszerű bennmaradni az A ligában, de a jobb kalapok miatt mindenképp fontos lenne. Más kérdés, hogy van-e értelme kijutni mondjuk egy VB-re, ha ott sz*rrá vernének. De kb. ugyanezt gondoltuk 2016-ban, és az egy igen jó szereplés lett...
A kijutás ellen kb. csak az szól, hogy tudnak vele takarózni, és az évtizedek óta fennálló problémákat megint sikeresen a szőnyeg alá söprik azok a körök, akik k. jól élnek ebből az egészből... -
Egon
nagyúr
A 4. gól előtti támadásban minden benne volt: meglehetősen le vagyunk maradva a nemzetközi élvonaltól (sebességben, pontosságban, kb. mindenben).
Sajnos úgy tűnik, a korábbi jó eredmények tekinthetők kifutottnak, a realitás kb. ez, amit ma láttunk. -
classic B
senior tag
Remélem ma is elmondja Rossi, hogy erről a vereségről ő tehet.
-
Szígyődd magad, Tibi!
-
sittes79
addikt
"3 nem rossz, de a 4 mar sok"---ezt az idiotat
De hogy csinaljak, amikor nyugaton mar ehen fagynak.
-
hobizoli
nagyúr
4....
-
szebe
addikt
válasz
sh4d0w #219303 üzenetére
Pedig körbe van nyalva rendesen, meg olvastam már olyat is ahol a vidit ekézik, hogy elküldték.
Jah, miután évekig sérült volt, de a lóvét kapta. Játszott egy fél idényt, aztán lekérte a csillagokat is az égről. Elment a diókhoz, aztán a már megnyert meccsükön elkérte a tizit, és ünnepeltette magát -
hobizoli
nagyúr
3
-
sh4d0w
félisten
Imadom Rossit, de Varga helyett Szabo - ez valami aberracio... A csavo egyszeruen szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest