Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
mi a hiba a képen?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #219593 üzenetére
..mi van, már viszi is gyökerest valamelyik szar angol??
ennyi, máris viszik??
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #219592 üzenetére
Közel 5 évet töltött el a portugál ligában, ismerhet pár játékost, aki segíthet a csapatán.
Gyökeres, ha csak fele annyi gólt rúg majd a PL-ben, akkor megérte.
Inácio és Diomande , fiatal, tehetséges belső védő.
Hjulmand, ügyed CDM.Középpályára meg a védelembe 1-1 ember kelleni fog a MU-ba és mind ismeri a játékrendszert, ami nem hátrány.
Evans, Kázmér, Eriksen felett eljárt az idő.
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #219586 üzenetére
A stáb ok, de a játékosok? Túlzás, nem hiszem, hogy PL szintűek. Persze még lehetnek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #219590 üzenetére
...amúgy lehet emlékezni már arra a 0-4-re is a közelmúltból, ami ennél is nagyobb különbséget jelent... oké, hogy más kávéházban játszották a kettőt, de ez is tétmeccs volt, így számomra nem ront az értékéből
...az ahogy a saját játékosaikat fujjolták és elindítottuk haza őket a 2. félidő vége felé, az minden pénzt megért
-
venember83
nagyúr
Ugye mindenki tudja, mi volt 71 éve, s annak megfelelően magasba emelt fővel, kiegyenrsedett gerinccel éli meg a mai csodálatos napot?
-
mephi666
nagyúr
pl őt meg az ilyen ganajtóniékat vitték oda szép pénzért, valamint Mazraoui, Zirkzee se kap keveset és jó hosszú a szerződésük... Hojlund+Garnacho akik látványosan tudnak szépen melózni, ők meg aprót keresnek ezekhez képest
kérdés kik férnek be a büdzsébe? pár portugál még és a költségvetés 2035ig haza van baszva
-
vond
MODERÁTOR
válasz
mephi666 #219584 üzenetére
A heti 350 ezer fontos Casemiro-nál nehéz lesz jobban fizetett játékost magával hoznia.
A gyors Rashford gól után én is elhittem egy kicsit, hogy majd két edzés után jön a csoda, de az Ipswich adott egy maflást.
Azért egy kis időt adjunk még Amorim-nak, tényleg kevés ideje volt eddig, meg ugye sok a sérült is. Bár a játékoskeretről nekem is megvan a véleményem. Jókora mozgás kellene oda, hogy egy contender csapat jöjjön össze. Meglátjuk.
-
grizlisandor
veterán
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó #219583 üzenetére
...gondolj bele, hogy melóhelyen is mennyire jót tesz a közhangulatnak, ha addig megvolt a normális munkavégzés, jön egy csere a fejesek közt, aki hozza magával a kiskedvenceit kurvamagas bérrel
...öltözői légkörnek is biztos jó, amikor ott vannak, akik beverekedték magukat több hónap alatt a kezdőbe, majd jön egy nyikhaj 10x bérrel és instant kezdő
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #219582 üzenetére
Annál nincs gázabb amikot egy edző elhozza a korábbi csapata(i) játékosait.
Ez a viselkedés erősen korlátozott elmére vall. -
grizlisandor
veterán
válasz
mephi666 #219581 üzenetére
2 edzést tudott tartani, meg a 6 belső védőből 4 sérült és 3 belső védős taktikád van.
Szerintem ma már nem nyilatkozná, hogy télen nem hoz el senkit a Sportingból.RvN-t sajnálom, de Chelsean kívül könnyű meccsek voltak, hasonló eredmény lett volna, EtH ül a kispadon.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #219580 üzenetére
a megoldás: még 3-4 betli és karácsonyra ki kell baszni, majd visszahívni fixre RvN-t, bízva abban hogy a nyerő szériáját folytatja... de nem sikerül neki
...aztán majd pár év múlva rájönnek, hogy "lehet nem az edzőkkel volt a probléma, hanem a túlfizetett bohócbrigáddal?"
-
grizlisandor
veterán
Ámor bemutatkozás csalódást keltő volt, persze nem fog varázsütésre megváltozni EtH munkája és világverő csapattá válni a MU, de a hype akkora volt, meg az arc is.
3 védővel felálló kontracsapatot csinált, a meccsen látottak alapján.Hutchinson gyerek meg nagyot játszott.
Delap is jól mozgott, forrófejű a srác. Jackson5 cserének el tudnám képzelni, de 40M körül biztos kérnek érte és helyette ott lenne DDFofana, akit Marecska száműzött.---
Félidőben, meg miután vége volt a fenti meccsnek átkapcsoltam a Napoli - AS Roma meccsre, hát egyre inkább kezdek rájönni, hogy a SzériaÁ nem nekem való.
-
Tibiajax
nagyúr
nem megy a főváros büszke csapatának...... nem megy.....
ezek a krva vidékiek mindig
-
paatrick
őstag
Na Amorim mester felmérhette hogy csak 11 új játékost kell vennie télen és lesz egy csapata
Ebből a fostalicska Manchesterből sose lesz semmi. Megcélozhatják megint a 7-10. helyeket. -
mephi666
nagyúr
...a DVSC edzője lenéz a kispadra, hogy cserél: "van mááásik: májsztró-mjúzik-cakcak" ...és beküldi Dzsudzsákot
...na meg Szuhodovszkit
-
grizlisandor
veterán
Mazrabrki belecsúsztat a kapura tartó lövésbe, amit fogott volna Onana.
1-1
Mephi: kíváncsi vagyok Huntcsira, aki a mi kutyánk kölyke, de hát nekünk Mudryk kellett.
Szmodics is ügyes nagyot ment tavaly a csampóban, meg az elmúlt fordulókban rúgott nagy gólokat.
Delap gyerekre is, mert hírbe hozták velünk, ügyes gyerek, city nevelés. -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #219569 üzenetére
...nézzetek már igazi focit: DVSC-KTE
...jó felvezető volt ehhez a 'pool meccs
...egy jó film címe jutott eszembe ehhez a meccshez
-
grizlisandor
veterán
Steve Cooper kirakva, úgy néz ki edzőt buktattunk, kivételesen nem sajátunkat!
Közben Rashford gól a 2. percben.
-
BenHans
addikt
válasz
atee_13 #219566 üzenetére
Nem azt mondta...
Szerinted amúgy a fotmob, whoscored 8.7/8.8-as értékelése hogyan történhetett?Nem azt mondom, hogy hypeolni kell orrba szájba, de a fikázás is kurta uncsi már. Rohadt jól játszott ma. Ha ezt tudná hozni állandóan, nem a 'poolos helyét vitatná a sok kígyóvállú meg sosemfociztamdenemérdemlimeg, hanem az lenne a kérdés, mikor viszi a Real Modric/Jude helyére.
-
atee_13
őstag
Soton összehoz 4 gólt aztán 10 perccel a vége előtt egy elhalt helyzetből csinál egy 11it. Ha spíleren lenne márk megállapítaná, hogy "kontrol", de így sebőkeék majd elmondják, hogy szbo nyerte meg a meccset.
Ezzel szemben ezt a meccset is bemákoltuk, mert gyakorlatilag önerőből nem sikerült gólt lőni.
// ha marad ez az eredmény, de még izgi lehet az a +8 perc
-
sh4d0w
félisten
válasz
pendre54 #219561 üzenetére
Ez csak valami magyar aberracio, mintha a vilag legjobb spilerei magyarok lennenek. Gyanitom, az itteni Arsenal-szurkolok sem bantak, amikor az Arsenal felallt angolok nelkul es behuztak a bajnoksagot es ezt lehet Barcelona, Milan, Inter, Real Madrid es egyeb szinekre festeni.
-
mephi666
nagyúr
...ez a Macca lerántás mi a faszom volt, ha nem 11es?
...na de ez már tiszta volt... Sára megmutatta, hogy ma is fonottkalácsot ebédelt
-
-
mephi666
nagyúr
Salah mekkora gól, újra kell betonozni a kaput
-
Pkc83
őstag
Mi a f@szomat csinál a Fradi már megint?
-
mephi666
nagyúr
...ez meg 16on kìvül volt... Robertson helyett tényleg jöhetne lassan Kerkez
...basszameg, éreztem hogy Kelleher védeni fog... kár hogy rossz helyre pattant
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai mintha feljebb tekerte volna ma a fordulatszámot
Ui: ezt akartam, hogy érik ma a gólja
-
-
grizlisandor
veterán
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor #219543 üzenetére
Hát Gerard Martin elég kegyelmet kapott hogy nem állították ki az első félidő végén.
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #219519 üzenetére
Lehet, hogy a rossz Meghágot tették ki?
Nem tudom ez miként lehetséges, de tele van a Besztlíg Meghágokkal, egyik ágyúzik, a másik olajozik, a harmadik sajnos már nincs közöttünk.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Napfénysüti #219539 üzenetére
Én azt olvastam, hogy pártatlan játékvezetéssel Celta győzelem lett volna.
Nézni akartam, de már besokaltam 2,8 PL meccstől meg 0,2 SeriaA meccstől.
Utóbbi volt a legkarcosabb. -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #219482 üzenetére
jaj, ilyet nem szabad írni, álomgyilkos vagy!
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti #219539 üzenetére
A mumus mindig mumus marad...
-
Ringman
félisten
nem nézek meccset, erre correa feltámad 2 év után? vajon kitart a lendület még 1-2 meccsig, vagy ez véletlen volt?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #219535 üzenetére
Előkerül a varázspálca vagy a téli átigazolási szezonban jön a bevásárlás. Múltkor néztem kivel lehetne pótolni, Guimarães szerintem megtennè, meg most már jöhet Rakèta is, nem számít ha fogad.
---
Olyan történt Pep Guardiola karrierjében, amire edzői pályafutása alatt még soha nem volt példa: 5. meccsét veszítette el zsinórban a katalán mester.
-
válasz
Napfénysüti #219536 üzenetére
Aztán az egyenlítésnél is ő ragadt be, azért nem lett les.
Tegyük hozzá, a Bárka is két makkos gólt szerzett...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #219534 üzenetére
Ajándék gólt adott sima szituban. Elbalfaszkodta.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #219532 üzenetére
Az a hamarosan még vagy 4-5 hónap
-
Fingéza nem sokat fejlődött, mióta elment a Bárkából.
-
Tibiajax
nagyúr
most akkor mivan a gané szitivel, kifújt a lufi?
-
Creative997
őstag
Cselszi úgy 3. hogy több gólt lőtt (2. legtobbet) az Araenalnal
ez is eljott. Marecska jól összeboronalta az osszeguberaltakat.
Amúgy golaranyokat elnezve, Brentford holtversenyben a 3. legtöbb gólt szerző csapat 22 góllal, úgy hogy a 11. helyen vannak. Igaz, hogy ugyanennyit is kaptak
jó meccsek lehetnek arrafelé
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szerintem a City játékosok már sejtik, hogy a City-re nem sok jó vár a PL pere miatt és nem tudnak koncentrálni a hamarosan bekövetkező tömeges távozás miatt.
-
Datsyuk
aktív tag
"Stay humble eh" Amikor a karma végzi a dolgát.......
-
válasz
Creative997 #219521 üzenetére
Nagyon xarul néz ki ez most, mégha az xG nem is olyan gyászos, de a játék kabaré, mindenki leflopposodott.
#219523 DeathAdder :
A heti BL meccs kezdésekor kellett volna bedobnod! -
-
válasz
Szedd össze magad, elég gagyi ez most a BL felirattal a háttérben.
A Rogán-művek nem vét ekkorát! -
Creative997
őstag
A belga és a hispan nélkül úgy hullanak szét mint Jugoszlávia
-
pekoka
tag
KdB, mintha kicsit hizott volna, nem?! Vagy mar regen talalkoztam vele, nem tudom... de eleg daginak tunt.
-
-
atee_13
őstag
Amikor Werner oktatja a kopaszt
-
Creative997
őstag
Ennyike.
Aztán majd a bírói kar tavasszal jön és segítenek az isteni feltamadasban, Hall of Fame n1, isteni pepsi, BL, besztofdebeszt
-
Cs1csó
titán
Nem hiszem, hogy a City nyerni fog
-
válasz
Soulfly842 #219514 üzenetére
lesz holnap is, ezek után tuti szopunk a tökutolsótól
bár nagy vihart mondanak, lehet elmarad -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #217642 üzenetére
Én szóltam
Tenni akartam ma a City ellen, de végül nyúl voltam
-
pekoka
tag
válasz
grizlisandor #219512 üzenetére
Pedig valahol olvastam, hogy tan egy evet rahuzott. Nincs kizarva, hogy itt (is).
-
grizlisandor
veterán
Kókler out!
Nyuszi - 3.
-
atee_13
őstag
Én 0-1 nélkül szóltam csak a citykónak akartam jót. Nem lett volna ekkora zakó
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #219508 üzenetére
Aztán a nyakába varják a vádpontokat és minden mehet tovább!
----
Vicáriót össze kell drótozni a félidőben, vagy baj is lehet.
-
válasz
grizlisandor #219505 üzenetére
Ez a Gvardiol megért minden centet, az ellenfeleknek...
-
remélem kirúgják
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #219501 üzenetére
No Bodry no party.
Maddison!
Nálunk is elfért volna, de Bólè szerint túl öreg volt.Már kettű!
-
atee_13
őstag
Ott is van
le kell fújni a citykó meccset
-
Cartevo
őstag
Nyert a Postás Akadémia.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #219500 üzenetére
Hajrá csirkék
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest