Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
everest140 #166699 üzenetére
...vagy megfordítva a feltevést: egy Marco Rossi mire menne az idei költekezés előtti cityvel?
-
everest140
tag
válasz
DeathAdder #166697 üzenetére
Azért egyszer megnézném őt mondjuk egy Leicester kaliberű csapat élén hányadik lenne a tabellán. Ranieri képes volt a csodára, vajon Pep is tudna menetelni hasonlót 1 közepes kaliberű csapattal a PL-ben?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #166697 üzenetére
Kell a lové, h kibontakozzon taktikai zsenialitása
(megveszünk mindenkit aki másokat erősítene
)
-
pepi a biztonság kedvéért igazolt egy backupot rodri mögé is
kalvin phillips, 50 millió
július sincs de már nettó 200 millió el is röppent
-
DS39
nagyúr
válasz
DeathAdder #166669 üzenetére
A következő a Digi Mobil megszüntetése lesz szvsz.
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #166691 üzenetére
szerintem nem ő akarja ezt az egészet, hanem a suning akarja mindenáron eladni, ettől függetlenül *ha* megy, akkor a 7,7m-es fizut elfogadhatónak tartja.
az internek nem kellene meghallgatnia az ajánlatokat, meg a piacra tenni a leendő csapatkapitányát.
a szlovák korábban a saját ügynökét rúgta ki, mert az a klubváltást erőltette.
Milan Skriniar: “I Sacked My Old Agent & Represented Myself In Contract Talks With Inter” -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman #166690 üzenetére
sose gondoltam volna, hogy csicska icardi-t fogja ő is lekövetni... tényleg (hakimi nem számít, ő csak egy semmirekellő afrikai, neki tökmindegy hol játszik épp aznap és ki adja a kenyérrevalót)
klubikon lehetett volna. szinte már most az volt.. de neki pénz kell
nem sok pénz, még több pénzbaszódjon meg
azt hiszi, majd bl-t fog nyerni velük??.. soha nem fog. mert csak egy nímand zsoldos szedett vetett bagázs, semmi más a psg
nincs meg benne az a csí, ami kell egy sorozat végigviteléhez. játszhat ott akárki -
Ringman
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #166687 üzenetére
..na, most már tudok ma este aludni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vótmán, több, mint egy éve!
Én voltam a tájékoztató
Valószínűleg az átbrandezés ideje lejárt (digi), a szolgáltató is valószínűleg új nevet kap majd; illetve kifut a vásárolt jogok egy része/illetve rendezték a fennmaradóknak a státuszát (ha volt ilyen; felmondás/átvállalás/újra pályáztatás, stb).
Ezek szerint a rebranding-hez a digi nem járult hozzá, vagy a 4iG nem is látja át ennek a súlyát. (a lemorzsolódást erősen csökkentő tényező volt a csatorna)
-
sh4d0w
félisten
válasz
everest140 #166679 üzenetére
Bármennyire is tré, így működik a piac. Aki többet fizet, az kapja a műsort - és van olyan is, amikor már nem éri meg, akkor meg felbontják a szerződést.
Ennek egyik következménye, hogy Angliában ingyenes adón nincs F1 (vagy legalábbis nem volt).
-
válasz
everest140 #166679 üzenetére
Igen, ez van sajnos. Nálam ez a sport 2-vel kezdődött, aztán eurosport 2, majd digi stb. Mindig ment a varia.
-
everest140
tag
Ez a tv csatornás dolog szerintem sosem volt nálunk korrekt amit műveltek vele és mindig a nézők szívták meg.
Ha visszaemlékszem sokáig a Digi-n ment csak a PL, és nehéz is volt beszerezni, mert nem minden szolgáltatónál és településen volt rá lehetőség. Mire sikerült megoldani a legtöbb helyen és a szolgáltatók betették a kínálatba, addigra 2017-ben a Spíler TV megjelent, mint TV2 csoport tag és oda átkerült a PL összes meccse 1 nyár alatt. Megint ment a huzavona egész nyáron semmit nem tudtunk, hogy melyik szolgáltatónál lehet majd nézni a PL-t. Utána 1-2 évre rá amikor a legtöbb szolgáltató betette a kínálatba ezt is, akkor elkezdték átpakolni a meccseket a Digi tv-re megint. Addigra már sok szolgáltató kiszedte a digit és csak a spíler volt az alap családi csomagban, megint ment a huzavona hogy újra kéne valahogy a digi, mert egyre több rajta a meccs.
Bundásligával ugyanez csinálták tavaly. Megint jött 1 új tv2 csoport csatorna az aréna4 és az egész bundást odatették és a csatornát pedig a legdrágább prémium csomagba a szolgáltatóknál, hogy megint a néző szívjon és fizessen ezért is. -
atee_13
őstag
Lukaku rajongóknak
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
lezárult egy korszak..
én szerettem a digit. minőségi csatornáik voltak, a nature-ök is, meg a sport-ok is. volt egy időszak, amikor úgy voltak beállítva a tv-men a csatornák, hogy csak a digi-s csatik. más semmi. mint ahogy az ajánlóikban is kínálták a következő nap műsorait.. bőven jók voltak. sporok, nature-ök, kész. nem is kellett más, összes többi csatorna mind töltelék szar, vagy épp valamilyen párti.. és igazából, most is így van. de a jókat meg kell szüntetni. így kell.
annak idején emlékszem, mennyit güriztem, hogy legyen digisportom.. komoly forgatós antenna, nívós beltérivel, kalóz-szerverról jött a cucc.. de örültem mint nyúl a farkának. digi adott mindent.
ezek a fos spílerek meg semmivel sem jobbak..
de hát, pénz beszél, többi kussol. itt is..rip digi.
üdv, egy nézője -
Pkc83
őstag
válasz
Sose néztem, úgyhogy kb lesz@rom.
-
válasz
Végre. Már azóta utáltam őket, hogy megjelentek és elvették a Premier League nézésének lehetőségét a nép nagy részétől. Hála az égnek, hogy nincsenek többé.
-
válasz
Napfénysüti #166671 üzenetére
Nem!
"Kenyeret és cirkuszt..."
Szerintem mindenhol elérhető csatornákon lesz minden jelentős foci. A focit hagy nézze csak mindenki ingyen az országban, amíg meccset néz a birka, addig sem érzi azt, hogy milyen xar helyzetben van valójában. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Azért vette meg a pénztáros hogy megszüntesse?
-
cyberkind
félisten
válasz
Ezt is sikerült összehozniuk!
-
A CSAKFOCI.HU INFORMÁCIÓI SZERINT 13 ÉV UTÁN MEGSZŰNIK AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB HAZAI SPORTCSATORNA, A DIGI SPORT. ÚGY TUDJUK, JÚLIUS 1-TŐL MÁR NEM LESZ TARTALOMSZOLGÁLTATÁS A DIGI SPORT 1-EN, 2-N ÉS 3-ON SEM, ÍGY A FUTBALLKÍNÁLAT IS MEGSZŰNIK A HAZAI TV-NÉZŐK SZÁMÁRA.
A Digi Sport korábban a legnépszerűbb bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetítette, úgy mint a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Serie A-t vagy a francia bajnokságot. Az előző szezonban a topbajnokságok közül már csak a Ligue I és a Premier League-mérkőzések jogainak egy részét birtokolták.
A csatorna megszűnéséről szóló hírek már tavaly felmerültek. Sokat sejtető tény volt az is, amikor az előző év nyarán eligazolt Monoki Lehel, a Digi Sport “arca”, valamint két állandó szakértőtársa, Bánki József és Sallói István is.
A romániai RCS&RDS nemrégiben adta el a teljes magyar DIGI cégcsoportot a 4iG Nyrt.-nek.
-
atee_13
őstag
-
mephi666
nagyúr
...most nézem, hogy elérhető lett a Zlatan film... másra számítottam: lényegében a könyvének 1/20 része, nagyrészt a Malmö-s időszakról, családdal való kapcsolatáról, lázadó kamaszkorról... egy pici Ajax-al azért meglocsolták, meg epizódszerepben Raiola-val kacsintottak egyet a Juve felé és slussz... aki olvasta a könyvét, annak nem ajánlom megnézni... én ezt jobban el tudtam volna úgy képzelni, hogy 2órás játékidőre nyújtják, amiből 1.5óra a könyv rohamtempóban és fél óra plusz azon felül... Mou+Pep+Inter+Milan+United+USA+pizsi... lehetett volna ehhez érdemben pakolni, de így sajnos értékelhetetlen
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #166664 üzenetére
Simán jó, ha CR szar volt nekik, akkor ő egyenesen a kiszart hányás lesz.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #166664 üzenetére
ez még montázsnak is gagyi..
junior annyira illik a juventusba, mint kb én…. -
Soulfly842
addikt
válasz
venember83 #166662 üzenetére
Ja jó, jogos, tényleg kevertem, s felületes is voltam ezek szerint most
Sorry.
-
venember83
nagyúr
válasz
Soulfly842 #166660 üzenetére
Khelaifi. Nem Kadhafi.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #166660 üzenetére
...van ilyen is... meg van Ibra, aki kimegy 35évesen amerikába levezetni... ahol nincs kihívás, csak pénz... így inkább visszatér és 40+osan megnyeri a Milan-nal a ligát
-
Soulfly842
addikt
Lehet már a nyugdíjas éveire készül. A hírek szerint Khadafi se ragaszkodna hozzá...
Kiderült, miért rúgná ki a PSG Neymart
Báár, ha igaz az, hogy bizonyos feltételek teljesülése alapján automatice újabb évekkel hosszabbodik a szerződése, akkor lehet erre játszik
Nem akar igazán senkivel se komolyan tárgyalni, itt meg elalibizgathat.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #166657 üzenetére
...a jó kis karácsonyi töltöttkáposzta formába hozza
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #166654 üzenetére
-
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #166654 üzenetére
Igazi profi hozzáállás.
-
válasz
venember83 #166653 üzenetére
születésnapja körüli 1-2 hónapot kiveszi azért télen mindig
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #166651 üzenetére
lesz miért nézni a psg-meccseket! még 5évig biztosan
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #166649 üzenetére
..juttatási csomagjait?
versenyképes jövedelmet fog kapni valszeg továbbra is
hát figyelj, megdolgozik érte.. nem kell sajnálni tőle -
mephi666
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #166642 üzenetére
perisic inzaghi alatt jobb volt különben mint conténál.
-
válasz
BenHans #166640 üzenetére
őket jórészt nem ismerem, de annyira más típusú játékosokkel működik a két liga, pl. pasalic sem vált be, pellegrini megint most van szerintem a legjobb helyen, vagy ott van luis alberto
perisic biztos vagyok benne hogy conte alatt az első fordulótól instant upgrade lesz a tottenhamen (aztán nehogy úgy legyen igazam mint keitánál
)
nemtom mennyit érhet a saka, de az eddig mutatottak, a kora, potenciálja alapján, meg hogy nemrég hosszabbított (és még HG, és már bizonyított a ligában mindig hatalmas plusz) biztos le kéne tenni az arsenalnak 80m-et hogy eladják
-
Soulfly842
addikt
Ez egy elég jó kis elemző írás az angol-magyarról:
(kár, hogy a végén azt az 58 passzos jelenetet törölték a videómegosztóról.. szívesen visszanéztem volna, élőben is remek volt)
Magyar tiki-taka 58 passzal Angliában – az elemzőnek is leesett az álla -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #166633 üzenetére
Domenico Berardi egy Sassuoloban 33m 15g 17a
előtte 30m 17g 8a, azelőtt 31m 14g 10arendre kettőznek rajta, de mondhattam volna mást is pl Perisic, vagy nem szélről választva Pasalic, Pellegrini, Barak, Raspadori
Van még 1-2 fiatal srác, akik simán hoznak átlag 7-8 gólt meg hasonlóan gólpasszokat alsóházból is és ez csak a Serie A. Így hirtelen még Marseille - Cengiz, vagy Ekambi - Lyon.
Spanyolországból az épp Rómába készülő Guedes. HazardOké az igaz hogy kb Rodrygo - Fati szint, de egyelőre ők sem Salah szint egyénileg.
Nem látom benne azt amit sok helyen olvasok és az ágyús 85MŁ-os cédulát, mármint azt értem hogy az Arsenal miért tartja ennyire, nem bántóan egylábas sőt, ezen felül hazai és saját nevelés. A City megvenné oké, mert miért ne, gyors ügyes, Mahrez megy ki lassan, a MU lenne ahová tényleg kéne, de ők inkább vesznek Antonyt az Ajaxból túlárazva pedig ott flop szagot érzek bármilyen technikás, a Roma Fonsis védelme leszedte. Greenwood meg lehet elqrta a pályafutását.Ami a legviccesebb a történetben, hogy Gnabry Arsenal rejectként vált a Bayern egyik meghatározó játékosává.
-
válasz
Napfénysüti #166635 üzenetére
Szerintem Jacqueline Grealish.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #166625 üzenetére
Ez ki?
-
válasz
DeathAdder #166633 üzenetére
Tökéletesen megfogalmaztad.
Egyébként itt a mesterterv: Saka-t vissza kell rakni balbunkóba...Szerk.: Egyébként ha megy, akkor 100X inkább hozzátok.
-
válasz
BenHans #166632 üzenetére
20 évesen 11+7-et hozott egy nem topcsapatban fenntartható számok mellett, miközben az ellenfeleknek folyamatosan duplázásokkal kellett hozzáigazítaniuk a védekezésüket, ezt salah-n kívül talán ellene lehetett a leggyakrabban látni
és ha a sziti tényleg eladná bernardót, krisztust, sterlinget akkor biztos saka lesz az egyik fő célpont, tartok is tőle hogy már a saka pénzt forgatják mert egy martinelli smith rowe odegaard/vieira pad kezd sok lenni egy bl nélkül csapatnak úgy hogy krisztust meg rafinhát is nagyon vinnék, és mondjuk cm-ben még mindig szarul állnak
én is kurvára örülnék neki mané után, de a bérezés miatt valószínűleg esélytelen
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #166616 üzenetére
Csak legyen aki megveszi.
A Roma bérleteladási fázisok rekordot döntögetnek, eddig több, mint 35 ezer bérlet kelt el, lényegében a fase 1 azonnal sold outra futott, a 2. szakaszban pedig kb egyből elfogyott két szektor. A rekord eddig 36915 volt 2003/4-ben, ez a számítások alapján simán megdől és 20-max 22 ezer jegy maradhat a meccsekre másoknak.
Ez Friedkinéknek és Mounak köszönhető, akik ápolják a hagyományokat, foglalkoznak a szurkolókkal és csendben de nagyon látványosan építik a klubot.
A most hátrahagyott szezonban is elmondták, hogy tudják ez még nem az a kaliberű csapat, de szükségük van a szurkolókra a lelátón, így levitték a jegyárakat, volt olyan hogy 3 meccsre 30 € volt összesen, cserébe állandó teltház és a bevétel sem maradt el, mert ugye a több ember miatt behozták.#166618 DeathAdder: Azon felül hogy saját nevelést aki ilyen szintet hoz nem szabadna elengedni, de te mit látsz ebben a srácban? Nem kekeckedés, csak az utolsó szezonja most rendben volt számokban, de nem látom azt amiért a Citynek kapkodnia kéne érte vagy bárki másnak a top 5-ből. Na jó talán a Unitedbe beillene sőt, ott még látom is magam előtt, de ez túl okos húzás lenne.
#166628 DeathAdder: Csavard be mint Beckham és Félelem és reszketés Las Vegasban crossover *létezik*
Ajaj, van baj. -
válasz
Ő nem!
-
Ringman
félisten
[link]Curva Nord statement about Romelu Lukaku
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #166628 üzenetére
tisztára
(...Keira Knightley nekem azért jobban tetszik)
ui: ez a gyík úgy néz ki, mint aki a 0-4 óta megállás nélkül piál
...pedig szószgét asszem pályára se küldte, nehogy megálljon a fejlődésben
küldte inkább a hombárt, akinek már úgyis mindegy
-
-
válasz
Azt hiszem a h*mr*ngyó a megfelelő szó.
-
mephi666
nagyúr
válasz
...lányokat nem illik ütni
-
mennyire egy ütni való ember
-
Kecskét... LOL
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #166621 üzenetére
komolyan, mi van engedélyezve? alkohol, buli kihúzva... amiről egy vb általában szólni szokott: nyár, meleg, szabadság, sör, egymást érő focimeccsek... ebből itt kb semmi nem lesz... mindenki szép kulturáltan beülhet 1-1 meccsre, csendben végig szurkolhatja, végül hazamehet és megdughatja az asszonyt... vagy a kecskét?
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
Börtön jár az egyéjszakás kalandokért a labdarúgó-világbajnokságon
...akkor jól vigyázzon mindenki, hogy ne csak 1 alkalom legyen: az angolokat oda-vissza b*szni kell, mint nekünk
-
válasz
DeathAdder #166618 üzenetére
Azok a hírek kamuk szvsz. Tavaly is összehoztak minket sokakkal, aztán olyan nevek jöttek mint ez a srác... Semmi cécó, csak be lett jelentve, hogy leigazoltuk.
Nekem még nagyon hiányzik legalább egy normális szélsőhátvéd, meg 1-2 gólerős csatár, de ha hozzánk legalább 1 igazi gólvágót, már azzal is elégedett lennék. -
válasz
Phoen|x #166611 üzenetére
Más: Fabio Vieira-ról van valami infótok?
szerintem sok idő után mostanában végre tudatosan a megfelelő játékosprofilt igazolják, ez alól ő sem kivétel, ez azé megnyugtató lehet az ágyús szurkereknek
idén nem lett meg a bl, viszont egyértelműen látszik hogy előrébb léptek, pech hogy a két más dimenzióban játszó csapaton kívül jövőre lesz egy beérő conte féle spurs, tuchel cselzije, és a nc is jön fel, a mu meg jó kérdés milyen irányba tart
viszont engem ezek a jézus, rafinha hírek arra következtetnek hogy saka-t nemigen tudják megtartani
de mondom, ha el meritek adni a szitinek én átkot szórok rátok
-
válasz
venember83 #166616 üzenetére
Amikor legutóbb Lecce meccseket láttam, akkor mindig sok gól esett mindkét oldalon.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #166613 üzenetére
a kérdés jogos, nem tudom.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #166606 üzenetére
Kane elmegy, akkor a csirkék zuhannak vagy 6-8 helyet... 2016/17-ben összehoztak egy viszonylag szoros 2. helyet annyi ponttal, amivel gyakran pl-t nyernek... akkor még Dele Alli is minden 2. meccsen gólt rúgott, ott volt Eriksen, Trippier is jó volt, védők közt meg a nagyorrú Walker... akadtak nevek, na
Kane mellett Son az, aki ér még valamit abból a csapatból... ha ők kikerülnek, akkor jön nekik a megszokott középszar szint... nagyrészt Kane emeli ki onnan őket és tényleg becsülendő a klubhűsége
főleg, hogy első éveiben lazán passzolgatták kölcsönbe mindenhova
-
Cartevo
őstag
Néztek-e vízilabdát? A VAR ott is félreítélt.
-
válasz
mephi666 #166601 üzenetére
Bármennyire is nem a szívem csücske, én sem szeretem az ilyen jellegű cuccokat. Pláne úgy, hogy az Arsenal-os oldalakon szabályosan erre hokiznak. Baxxa meg a mi összes csatárunk együtt nem lő ennyi gólt mint ez a szerencsétlen. Ha mi az utóbbi időben szarrá nyertük volna magunkat (mint mondjuk a 'pool), akkor rendben, de így eléggé kicsinyes.
Más: Fabio Vieira-ról van valami infótok? Első ránézésre nem tűnik kimondottan egy PL kompatibilis srácnak.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #166609 üzenetére
[link]
Inter are closing on Romelu Lukaku deal with Chelsea. €8m loan fee plus add ons proposal set to be accepted, final details are being discussed right now. Deal almost done. 🚨🔵 #CFC
Paperworks are being prepared with NO buy obligation or option clause.
és meg sem kell venni a végén, ez egyre jobb. -
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #166604 üzenetére
A változás bizonyos, hisz a keret nem elhanyagolható százaléka cserélődik, csomóan duzzogva távoznak. Ez is mekkora vicc, hogy a maradásért harcolás helyett simán lépnek. Jó mélyre süllyedt a MU.
-
válasz
Soulfly842 #166597 üzenetére
tudom hogy nem mondtál, én mondtam hogy egy sterling lehetett volna trashiből
amúgy a mu-ban nem csak ő hanem mindenki szar volt, előtte meg jó, még sancho is szar lett, ne legyen kétség hogy még lewandowski is az lett volna, vagy bárki
most lehet a tescos guardilával változik valami, de mérget azért nem vennék rá
-
Ringman
félisten
allegri-ball:
Denzel Dumfries (136) had more touches in the opposition box than Alvaro Morata (133) in Serie A last season
szerk:
rano -> monza [link]
sok sikert neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest