Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #164397 üzenetére
ha nyer a milan és nem nyer az inter, akkor igen.
ha az inter mind2 meccsét megnyeri, akkor 4 pont kell a milannak a hatból.
-
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #164393 üzenetére
de, az is az volt
ha visszanézed, akkor jól látszik, hogy a var óta sokkal több a tizi.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164391 üzenetére
...ott van egy könyv is Hillsborough-ról... az már nem annyira vidám
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #164392 üzenetére
milan durva szezont tol
S a tavaly, amikor rekordot döntött a Milan büntetőinek a száma, az nem volt brutál?
everest140: Nem értek a lovakhoz és a pénzügyekhez, de vicc, hogy egyik percben milliárdot meghaladó adósságtömegről van szó, s kvázi a klub fennmaradásáról, a másik pillanatban meg 2-3 év múlva eladhatatlan csatárra vernek el 30-40-50 vagy ki tudja, hogy hány milliót, miközben 1,5 milliárd eurós tervet fogadtak el a futballstadion/komplexum megújítására. Ez az egész nagyon nem kerek. De fújni kell a lufit, természetesen előre kell menekülni.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #164390 üzenetére
de a teljes szezont levetítve egy csapat minőségét már az xg különbségek mutatják meg a legjobban, mert hosszú távon vizsgálva ezeket az értékeket kijön egy tendencia
milan durva szezont tol (illetve lazio xG brutál), góllövés az inter-juve-róma hármasnak idén nem annyira megy, mint ahogy kellene neki.---
atalanta remélem akar indulni nemzetközi kupában és megcsapja a milant. -
-
válasz
atee_13 #164387 üzenetére
mert legalább annyit elmond adott meccsen a helyzetek minősége, mint hogy 70%-ban birtokolta a labdát és 50x próbálkozott kapuralövéssel
annyira elvont dolog már ez hogy már random mobilalkalmazások is kiírják a főbb statok mellé, meg a bundes közvetítésekben ugyanúgy belebegtetik mint a szögletek számát
olyat hogy kinek kellett volna nyerni mert ennyi meg ennyi az xG 1 meccs alapján normális ember biztos nem mond
legfeljebb azt hogy balfasz voltál mert az ellenfél engedett 3 ziccert 3+ xg-t te meg ebből nem voltál képes egy gólt sem szerezni
de a teljes szezont levetítve egy csapat minőségét már az xg különbségek mutatják meg a legjobban, mert hosszú távon vizsgálva ezeket az értékeket kijön egy tendencia, hogy az adott időszak/szezon valóban a szerencse, vagy a dolgok együttállása alakította ki, vagy az adott játékos, vagy csapat annyira klasszis, hogy ennyire kiemelkedik az átlagból, hogy nekik nem kell olyan minőségű helyzetet kialakítani, hogy hosszú távon is eredményesek legyenek. És ez az xg-ből nagyon-nagyon jól kiolvasható, amik hosszútávon mindig igazolták magukat.
-
everest140
tag
válasz
venember83 #164383 üzenetére
Elvileg létre tudna jönni a transfer ha sikerülne megállapodni. Coutinho bértömege felaszabadult+20 milliót fizettek. De Jongot pedig vinné a MU a nyáron akár 80 millió euróért is + az ő bértömege is felszabadulna.
Lewa szerződése 2023 nyaráig szól, tehát fizetni kell érte. Korának köszönhetően talán 50 millió körül vagy alatt elvihető lesz. A bére is megoldható lenne a távozókból.
Én látok rá esélyt, hogy oda igazol. -
válasz
DeathAdder #164386 üzenetére
Viszont az xG-nek tényleg nem sok értelme, mert ha 1-0 a meccs, amin az xG 0,7-3,8, akkor a 3,8-ból elég lett volna kettőt bevágni az 1-2-höz.
Az xPTS talán már ér valamit. -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #164386 üzenetére
"de még mindig nem 1 meccs viszonylatában releváns ez" teljesen egyetértek, csak akkor azt nem értem minek rakosgatjátok, be ide meccs után, meg stúdiókban minek magyarázgatják, h kinek kellett volna nyerni mert ennyi meg ennyi az xG.
-
-
atee_13
őstag
Van mostanában olyan meccs ahol az xG és a gól egyezik?
-
mephi666
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Lewa kidurcizza vajon a váltást? Lenne egyáltalán pénze az átigazolási díjára a Barcelonának? Minden mercatóra jut legalább egy szappanopera.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #164378 üzenetére
[link]
Roma (3.02) 1-1 (0.34) Venezia -
BenHans
addikt
válasz
forceberg #164376 üzenetére
----
DeathAdder és bandus: Nézzétek majd vissza, megéri, Pellegrini szabadrúgásai meg mentése miatt is, meg ahogy a labdát 20 centire taszítja a gólvonal mindegy honnan pattan.
De lehet várni kell az összefoglalóra, mert még most csomagolják a 3 napi hideg élelmet a munkához a szerkesztők.A sima lesz olyan hosszú mint a bővített szokott.
-
en egeszen birom a romat, de ezt nem tudom hova tenni, hogy egy orat emberelonyben jatszva, 46-bol 16 kaput eltalalo lovessel csak egy golt tudnak a tokutolsonak beramolni. ez szamomra erthetetlen
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164375 üzenetére
Amit láttam, Venezia kapusa védett olyanokat, hogy simán átvehetné egy csapat a topligából... ha már a csapata tuti kieső... az ahogy belelépett az erős megpattanóba, az tanítanivaló
(mondjuk nem fiatal, de pár év még lehet benne)
-
-
BenHans
addikt
Tizi sehol, ismét következetlenül.
46 lövés abból 16 kaput találó, 4 kapufa és egy gól, közel 70%-os labdabirtoklás mellett, és volt kerek 20 szögletünk.
Xg 2.76 a 0.25 ellenében.Mára lekapcsolom a villanyt.
Ja még annyi hogy Cristante előtt le a kalappal, Pellegrini pedig a KAPITÁNY így nagy betűkkel, nézzétek meg a végén a mentését visszafutva lehetetlen helyzetben.
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #164363 üzenetére
xG=/=GÓL
-
mephi666
nagyúr
Venezia kapusának vannak reflexei, ahogy megpattanóba lábbal belenyúlt...
-
BenHans
addikt
Te rohadt tetves büdös retardált féreg velencei cibbány.
Nézzétek vissza ha probléma van a megfogalmazással, sunyiban tökönrúgta Pellegrinit full szándékosan, labda már sehol, lépett és lendített.
Az életbe soha ne legyen az ilyen első osztályban labdarúgó de leginkább sehol, ezért jobb helyen nem csak 5 meccset kap utólag hanem meg is búbolják az öltözőben.szerk. mephi666 Legalja komolyan. Férfiatlan kis sunyi takony, ha nem tetszik valami fejelj vagy csússz keményen, de ez nonszensz.
-
Chelsea and Liverpool scored 0 goals from 7.32(xG) in the League Cup and FA Cup finals this season.
-
Hát ez felér egy tökönrúgással....
-
mephi666
nagyúr
Roma meccsen: tökönrúgás->piros?
-
Holnap kiderül, de egyelőre úgy áll, hogy Hertha - Hamburg.
Megérte Palit félreállítani. Bobic a Hertha Brazzoja...
-
wihay
tag
válasz
mephi666 #164357 üzenetére
Luis Diáz-ból szerintem jó játékos lesz, most az kérdés azokból a helyzetekből mennyi gólt rúgott volna Firmino..
Az első félidő kicsit csalóka volt, nagyon védekezett a Cselzi, másodikra már jóval felszabadultabb focit játszottak..
Azért inkább Angol csapat nyerje a BL-t mint spanyol, pláne ilyen játékkal amit a Madrid képvisel. Konkrétan egy jó meccsük sem volt, csak voltak jó "momentumok". Liverpool-ban most erős a mérce, még mindig azt mondom kellene, egy erős United Angliába....
-
mephi666
nagyúr
Haha, szívatták kicsit Tsimikas-t, hogy a sor végére alig akarták odapasszolni neki a kupát
-
wihay
tag
azért gg meccs volt, ebben a Cselziben azért van potenciál de így hogy elmegy pár név kiváncsi vagyok..
a poolnak is kell valamit nyerni, még mellé jön a bl és egy egész jó szezont mentek.
-
mephi666
nagyúr
2/2 kupa...
...a legnagyobb még hátravan... csak Salah+Fab is legyen addigra egyben
Ja, lutri volt... én Hendót raktam volna mondjuk 5. rúgónak
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #164348 üzenetére
90 percig voltak helyzetek, lehettek volna gólok, de utána a 2x15 senkinek nem hiányzott... ha 9kor kezdődött volna ez a döntő, már aludnék
Olyan érzésem van, hogy ezt a cselszki húzza be... előzőt bukta, statisztikailag ez nekik fog most kijönni
Ui: én Salah helyett Firminot hoztam volna be... Jota formája sehol nincs mostanában, Firmino meg Diaz pedig jól össze tud dolgozni...
Hapciculubéla
-
a semmi nem sok, de annyi sem történt ezen a kupadöntőn mióta nézem
mindkét csapat rengeteg hibával játszik. remélem a poolnak megmarad ez a formája a bl döntőig.
-
miért lett mo lecserélve ilyen korán?
-
válasz
venember83 #164343 üzenetére
Nem kell.
-
mephi666
nagyúr
Ejj, 8perc alatt már lehetne 3-0
-
Nottingham Forest!!!!
-
mephi666
nagyúr
Az azért nem rossz, hogy a Blackburn 6x nyert fakupát... legutóbb 1928-ban
('pool és Chelsea 8x nyert)
-
-
Ringman
félisten
válasz
BenHans #164337 üzenetére
ennek a meznek is nagyon örülök,
ez a retro mez elég jó.
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #164320 üzenetére
Azt lenne jó tudni, hogy kinek és milyen beleszólása lehet a mintába pl a csapat részéről.
Lehet a NewBalance rugalmasabb ilyen szempontból mint a Nike? Jó, mondjuk volt szép Nike mezünk, leginkább ez a 20/21-es galléros vintage címeres.Én ennek a meznek is nagyon örülök, pedig csak edzős szett volt anno. De ez még olyan vintage, hogy a legendás Mazzone volt az edző, aki miatt az lett Totti aki, de akkor még a kapitány Giannini volt. Páromtól kaptam ajándékba, tökéletes állapotú és az oldalon látható árnak a töredékéért tudta megszerezni.
--------
Nem kell messzire visszatekinteni, elég a hét elejét megnézni vagy a kupát és egy újabb következetlenség a bíráskodásban, mert ha ott tizi volt az ami akkor tükör simán meg kellett volna adni egyet a Salernonak.
Értem, hogy a bíróknak van egy kis mozgásterük, és gondolom a VARosokkal le is dumálják, hogy mennyit engednek, de na...szerk. Közben a másodikat megadta, a VAR szólt le hogy lesse meg mégis.
Perotti kihagyta. -
-
-
wihay
tag
Ma mit tippeltek ki nyeri meg az FA Kupát? Pool vagy Chelsea?
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
venember83 #164328 üzenetére
Van, azt XD-ben mérik,
természetesen annak a csapatnak a nevetését mérik, akinek a javára tévedtek.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #164326 üzenetére
hamár xg, az olasz kupadöntő:
rendes játékidő Juventus npxG(2.34) 2-2 npxG(0.94) Inter (ugye egy tizivel)
hosszabbítással együtt: Juventus (2.34) 2-4 (2.48) Inter -
ha ezt bognár gyuri megtudja
Thomas Tuchel, when asked about xG:
“We’ve known about it for a long time and now it is out there in public, which I think is good because it gives you a more realistic view on your performance”
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #164322 üzenetére
szerintem kifejezetten
ilyenem van:
Kb hordhatatlan. Csak valami cingárvállúnak lehet jó totál el van kalkulálva a szabása.Nekem az idei is tetszett volna ha a nyaka meg az ujja széle nem lett volna annyira rikító
-
wihay
tag
válasz
DeathAdder #164322 üzenetére
Nem, de olyan mint az Addidas a Real meznél. Nem nagyon lehet, divatot teremteni..
Mondjuk-Mondjuk azért a 2014-15' Real mez nekem nagyon tetszett..
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #164320 üzenetére
NB vállkialakítása sajna nagyon szar, az új nike szerintem tök jó nálunk.
-
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #164307 üzenetére
-
válasz
venember83 #164309 üzenetére
és miért kurtóá mutatja be?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder #164311 üzenetére
áááááá
-
válasz
venember83 #164309 üzenetére
Na ez nem rossz. Egyedi, de mégsem öngyújtós verzió.
-
-
válasz
DeathAdder #164305 üzenetére
R.I.P. Newcastle United
Ez mostantól egy másik csapat.
-
mephi666
nagyúr
válasz
ez az első számú mez?
végülis csak kezdetek óta ez a csíkos ment náluk... biztos unalmas lett
-
venember83
nagyúr
válasz
Helyes, az új klubidentitásnak megfelelő mez. Csak így tovább!
-
Ringman
félisten
válasz
[insert tibi hányós smiley-ja here]
-
Newcastle United set to turn out in green & white of Saudi Arabia next season. New away kit bears striking resemblance to Saudi national-team jersey & will likely attract criticism. For club, shirt sales in Saudi certain to increase revenue #nufc
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #164303 üzenetére
ez a papírforma... de a papírforma azért van, hogy boruljon
...én még azért kicsit bizakodok
-
atee_13
őstag
válasz
everest140 #164300 üzenetére
A budás szezonját is a barca fizette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest