Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor a dortmund átok nem hatott, reméljük a madridé is megtörik hogy mindig bl-t nyernek amikor fidesz győz
-
-
Tibiajax
nagyúr
nyavalyás remzi
menj vissza a juvéba..
elcseszte a rangers sikerét -
Napfénysüti
nagyúr
Go Rangers!
-
Tibiajax
nagyúr
de mocskos szar meccs..
-
mephi666
nagyúr
Eddig a pályán és a lelátón is egyértelműen a Frankfurt dominál... ha bírják ezt a tempót, simán behúzzák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164687 üzenetére
az a durva, hogy középkezdés előtt 4 perccel még táncikálnak a pályán és ennyi idő elég arra, hogy mindenki letakarodjon, levigyék a 20méteres címereket, pirotechnikát, eliga-logót, felvonuljanak a csapatok, fotózzanak, pacsizzanak, érmét dobjanak, majd pontosan elkezdjék a meccset... keményen ki van számolva minden másodperc
-
ez a trófea még mindig sokkal faszább mint a BL-é
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DeathAdder #164683 üzenetére
Oksa, köszi így már értem
-
-
válasz
DeathAdder #164683 üzenetére
I'm so wet...
Pedig nem is esett.
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DeathAdder #164677 üzenetére
Kérlek fordítsd már le itt most mit kell érteni
-
válasz
mephi666 #164678 üzenetére
gondolom azért ment fel a mértékadó transfermarktnál mert akkor nyert bl-t a báyern
Brewster is amikor BL-t nyert a pool (ráadásul ő egy rohadt percet nem játszott) akkor az értéke megduplázódott, mert épp BL győztes lett
Rebicen 6 VB meccs dobott 18 milliót
kíváncsi vagyok tsimikason mennyit fog hogy rá jött ki a győztes tizi amit belőtt
Tibiajax - csajozni nehéz lesz úgy de nem lehetetlen
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #164677 üzenetére
mehetek majd, madrid-os mezben?
-
Datsyuk
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164673 üzenetére
ja, de furcsa hogy 5 éve került a bayern-hez, utána 2 évvel felment 60millióig az árfolyama, majd ingyé' távozik onnan 26 évesen... furcsa... kihagyott 19ben vagy fél évet, de azóta nem sokat volt sérült és amikor láttam, nem olyan rossz védő ő... akár az is lehet, hogy 10 évet lehúz most a dortmundban alapemberként... (akkor meg jó vásár volt)
-
-
válasz
wihay #164674 üzenetére
nem adta le, csak akkor még mentality babyk voltak
első félidőt szarrá nyerték, volt ott igazságtalanul elvett gól, két egyértelmű kéz boxon belül (passzsávokat blokkoltak kézzel), de még úgyis megvolt a vezetés a félidőben, aztán egyenlítés, és megrogytak
sokáig fájt, mert kellett volna a bl miatt, mert asszem 8. helyen végzett a csapat abban az évben
-
válasz
DeathAdder #164673 üzenetére
7-8 évnek kell lenni még benne.
Valami félrement a bajoroknál... -
-
wihay
tag
Frankfurt, mondjuk nem tudom miért szerepeltek a bajnokságban ilyen "rosszul"..
Aki bejutt nemzetközi kupadöntő-be meg kell nyerni. Monaco,Leverkusen,Atleti,Arsenal ki tudja mikor játszanak megint?
Zvezda is mit ment 1990/91-ben.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #164669 üzenetére
Tényleg!
Most vettem észre, hogy kimaradt 15/16: Liverpool -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164668 üzenetére
meg az is benne lehet, hogy 26évesen már túl van rég értékben bőven a csúcsponton és nem kellett a münchennek... bundás 2. legnagyobb csapatánál meg szeretettel várták
ha hazai terepen akar maradni, akkor jobb lehetőséget nem igen kap és ezzel kell élni...
ui: az egyébként alap, hogy topligákban az utolsó valamire való játékosok is 1-2 szezon alatt összeszednek annyit, amennyiből kis ésszel az ükunokái is vígan élnek (hacsak nem szórják el ész nélkül a vagyont)
-
-
válasz
forceberg #164666 üzenetére
hát én mindjárt elsírom magam, képzelem ha olajfúrótoronyék megkeresték volna hogy figyu gyerek megnégyszerezzük a béredet, legjobb játékosokkal lehetsz egy csapatban, hazai kupák, toronymagas bl esélyesség, de áhh kösz de kösz nem
eszembe jut amikor ben foster lenyilatkozta hogy ő soha nem is akarna válogatott lenni, mert a klubjára koncentrál, neki a klub a minden, aztán jött egy kapus dögvész, behívták és büszkén igent mondott
vagy amikor jesus navas legendás honvágytól való küszködését a sziti ajánlata elfeledtette
amúgy klopp sem kért béremelést amikor hosszabbított, de ő is mondott olyanokat hogy sok pénzt költeni nem izgalmas, pogba átigazolási árát is pocskondiázta, aztán amikor felkérdezték a van dijk, alisson igazolások után akkor ő maga ismerte el, hogy hülyeséget beszélt
"Did I change my opinion? Yes. It's better to change your opinion than not have one at all."
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Tibiajax #164665 üzenetére
Csalószurkolós Frankfurt? Talán, túl sokan és hangosan szúrkolnak?
A szabály pedig nem így szól. Aki kiejti a BvB-t, az döntőbe jut és utoléri az átok:
20/21 City
19/20 PSG
18/19 Tottenham
17/18 Real
16/17 Monaco kivétel(BvB busz robbantátos év)
14/15 Juve
13/14 Real
A másik kitétel, hogy a Real-on nem fog az átok -
A sok pénzhajhász faxxopónak, szeretettel...
Több pénzt kereshetett volna máshol, mint a Dortmundnál...
Süle: Azt mondtam az ügynökömnek, ha egy klubnak sikerül meggyőznie, akkor nem érdekel, hogy máshol többet kereshetnék. Tisztában vagyok vele, hogy labdarúgóként már így is több, mint elég pénzt kerestem ahhoz, hogy ne kelljen aggódnom a megélhetésem miatt.
Falk
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #164663 üzenetére
de nyilván a Frankfurt nyeri.
ahhoz lesz még azért a Rangers-nek is szava
ne felejtsük el, ultrakirály bvb-t is kiverték..
és aki őket kiveri (haland, vagy mi a neve a gólvágójuknak?), egy elődöntőben, bármire képes. még csicska, csalószurkolós csőcselékes frankfurt ellen is -
válasz
wihay #164659 üzenetére
A negyedosztályból visszamászó Rangers a gólkirály jobbhátvédjükkel, az 50 éves kapusukkal és a sérült csatáraik hiányában a harmadik-negyedik számú centerükkel döntőbe menetelve, egyértelmű a válasz, de nyilván a Frankfurt nyeri.
Egyikük ősszel 1. kalapos BL csapat lesz
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #164661 üzenetére
csakis a Rangers.
-
wihay
tag
Üdv, ma Frankfurt vagy Rangers?
Egy jó intenzív focit azért megnéznék, lehet hogy még lesz büntetőpárbaj is.. Mondjuk az elég kemény párosítás nem gondoltam volna hogy EL-ben össze jön, ez inkább a EKL-be illene.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #164657 üzenetére
semmi gond testvérem, neked épp eléggé kijut mostanában a rosszból, érthető h máshol járnak a focis gondolataid..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #164655 üzenetére
nem az ágyúsokra gondoltam... hanem az Inter utolsó fordulóban eldőlő bajnoki címét vontam össze a Pool utolsó fordulóban eldőlő bajnoki címével
-
venember83
nagyúr
-
válasz
mephi666 #164652 üzenetére
alighanem része a 100 milliónak, mert elég banális bónusz hogy a toronymagasan legesélyesebb csapat bajnok lesz
ezek az úgynevezett szinte garantált bónuszok kb. mint hazardnál hogy további 30+ millió a cselzinek, ha a reálban kezdi az idei idényt is
annyi hogy nála ki volt hangsúlyozva hogy 100m plus add-ons
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #164651 üzenetére
pff..
milyen okosak meg ügyesek voltak azért a villa-sok, hogy ezt bepattintották még a szerződésbeígy kell csinálni
nagyon jól tudták, mennyire sanszos leszmephi nektek se, nekünk sem fog teljesülni sajnos a vágyunk.. én már erre készülök
pedig jó lett volna együtt ünnepelni -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164651 üzenetére
na erről nem tudtam... ez ilyen egyszeri akció és csak erre az egy szezonra szól? (mondjuk szép lóvét akasztottak érte így is... csak nem dobják már el látványosan a meccset emiatt)
ui: rohadt csirkéket meg kellett volna kopasztani...
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #164643 üzenetére
ha valami csoda folytán Gerrard be tudna rámoltatni hirtelen 2-t a csapatával, az az egy esélyünk van
lényegében 3-at kellene akkor a city-nek rúgni, ez pedig lenne nekik akkora teher, amit nehezen ugranak meg... a 'pool ebben a szezonban fene tudja hányszor állt fel akár több gól hátrányból is, a city pedig szorult helyzetben alul tudja múlni önmagát... WestHam ellen is ha nincs a szerencsétlen egyenlítő öngól, simán kikaphattak volna...
ui: természetesen a 'poolnak simán vinnie kell az utolsó meccset, de nem hinném, hogy 1 hetet pihentetett játékosokkal ez nehézséget okozna...
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #164641 üzenetére
-
válasz
DeathAdder #164639 üzenetére
baszki, lehet eljinxeltem
-
mephi666
nagyúr
Matip a nyerő ember
...állt, mint fasz a lakodalomban, a labda meg jött, mint a sült galamb
Ui: na most akkor hátul nagyon figyelni, támadni meg szép nyugodtan és céltudatosan... legyen nagyobb difi a biztonság kedvéért
-
jön a nottingham gyerekek, már csak a huddersfieldet kell lenyomni a döntőben és hírvígó PL
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #164637 üzenetére
Vannak nála stabilabb+jobb támadók... tartalékosként, ha megtalálja a gólvágó cipőt, akkor jó tud lenni, de sajnos nem mindig hozza a jó formáját... rúgni kéne mégegyet első félidőben (folytatásra meg jöhet Origi)
Vicces, hogy pár éve még a Salzburgban együtt rúgta a bőrt Szoboszlai, Haaland és Minimanó
-
mephi666
nagyúr
Minimanóó
-
wihay
tag
remélem a pool leadja..
-
cyberkind
félisten
Bárcsak minden szar játékos ilyen statot hozna, mint Gareth Bale Madridban:
256 Games
18 Trophies (4x UCL)
106 Goals (3x UCL final goals)
67 AssistsNem értem mi ment félre, mert ilyen statok még Zidane-nál se voltak, pedig őt mindenki szerette.
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #164627 üzenetére
Agnelli hiányzik a képről.
-
Ringman
félisten
“With Bastoni, Italy can sleep at peace” - Chiellini
-
wihay
tag
Ahhoz képest, milyen komoly volt a Jugoszláv liga a 60-70-80-as években, sehol nincsenek a franciák meg a németek...
-
wihay
tag
És mire mennek vele ha veretlenül megnyernék a bajnokságot? Így meg elhitetik hogy mennyire komoly a bajnokság, nem fog csökkeni a coefficient pont az országban
Nah a német ligára nem tudok írni semmit, oda kellenének Moneymar, Dembelé kaliberű játékosok és még nézném is..
-
cyberkind
félisten
válasz
wihay #164620 üzenetére
Ahogy a City, és kezdetekben a City jó szarul költötte a pénzt, de utána megváltozott valami, és nagyon erősek lettek mindenhol, ellenben a Psg, hiába van náluk papíron a világverő válogatott, ha ez nem egy csapat, gyanítom, ez a lényeg Mbappé-nak is, brutál marketingértéke lehet, ami csak tovább fog nőni, de szerencsére ez a vonat elment, méghozzá ingyen.
Attól függ, ugye ott van a nyugger Madrid, ahol a legjobb játékos 34 vagy 36 éves (hol Benzi, hol Modric
), őket nem akarja elzavarni senki, fura ez.
Lehet, hogy ő is azt gondolta, hogy a PL után itt az idő, és vége lesz, de nem ez történt szerencsére, sőt olyannyira nem, hogyg értékes húzóembere lett a Milan-nak, ami azért fasza.
mephi666
Szart, azt a ligát a PSG-nek 38/38-as győzelemmel, és 114 ponttal kéne behúzni minden évben, ellenben inkább ellöttyentik az egészet, remélem, Conte készül oda, hogy aztán a sok muffost helyretegye. -
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #164619 üzenetére
abban a bóvli ligában 1 körrel a vége előtt úgy vezetnek 15 ponttal a 2. előtt, hogy az utolsó 5 meccsből 3-at x-eltek
előtte meg kikaptak ilyen monaco-tól, nizza-tól, nantes-tól... 4 meccset buktak, 8-at adtak le x-re... amikor a city-nek 6/3, 'poolnak meg 8/2 ez az arány... a játékosaikkal azt a bohócligát csont nélkül be kéne darálni... max féltucat x-el
-
wihay
tag
válasz
cyberkind #164619 üzenetére
Igazad is van, de ha azt nézzük akkor a 2010' évek-től meghatározó évek a klubb törtélemében. A PSG soha nem volt egy domináns francia csapat a bajnokságban. Ezért nem is értem mért nem egy Lyonba vagy Marseillebe' fektettek be a befektetők. Aminek alapból volt történelmi háttere EU-ban..
A játékosok is lássák, szerintem hogy nem nagyon érdemes maradni.. Kyliánt is addig akarják maradásra bírni, amíg fiatal és formában van. Utána mehet a levesbe. Sajnos erről szól a labdarúgás..
Ibra egy nehéz alak. Azért jött vissza EU-ba mert Amcsiknál túl jó volt?
Velával hasonlították össze
-
cyberkind
félisten
válasz
wihay #164618 üzenetére
Így nézve értelek, én kicsit máshogy gondoltam. Az a baj az egésszel, hogy ilyen szintű játékosoknak ez a bajnokság könnyű, túl könnyű, másrészt a nemzetközi sikerek meg sorra maradnak el minden évben, valamiért Ibra is továbbállt, pedig ő is választhatta volna ezt az utat, meg gyakorlatilag Verratti-n kívül mindenki továbbállt.
És ami a legjobb, ha a Milan bajnok lesz, Ibra visszavonulhat nyugodtan, ha minden igaz, ezt ígérte magának. -
wihay
tag
A Juve ott "építkezett" le amikor hirtelen szükség lett ilyen Morata vagy Danilo féle játékosokra..
Volt egy idő amikor Dybala-t a pool-al is szóba hozzták azóta hogy mi a helyzet nem nagyon figyeltem..
- PSG viszont újabb szerződést ajánlott Mbappé-nak, évi 48 millió fonttal
Viszont a 99 font sem rossz percenként, én előbb maradnék PSG-ben mint Madridban, eleve kevesebb is a PSG legenda.. -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164609 üzenetére
...mindenki meg fogja ismerni Maugli igazi nevét
-
cyberkind
félisten
válasz
drachoHUN #164612 üzenetére
Gyanítom itt csak Agnellit nem szeretik, ami érthető, de náluk minden csak biznisz, még a Ferrari is.
Chiellonak pedig maximális tisztelet, hogy nem hagyta el a csapatot egyszer se, most is kb csak levezetni megy a másik oldalra.
Kivel lehet ezután majd azonosulni a Juve-ban? -
A felügyelőbizottság jóváhagyna egy 60 millió eurós átigazolást 20 millió eurós fizetéssel Lewandowski utódjnak?
Hainer: "Természetesen megfelelő körülmények között nagy befektetéseket is jóváhagynánk."
Herbert Hainer: "A koronavírus miatt 150-200 millió euróról maradtunk le. A járvány utáni harmadik szezont befejeztük, és volt két olyan évünk, amikor nem termeltünk veszteséget. Azt is elárulhatom, hogy idén sem fogunk veszteséget termelni. Sok más klubnál másképp mennek a dolgok."
Süddeutsche Zeitung -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #164604 üzenetére
a végén még suarez is leteszi a nyelvvizsgáját.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #164604 üzenetére
De Di Maria azért letette a nevét már, ellenbe Pogi-val, aki egy örök tehetség marad, aki szart se ért el klubszinten, meg még kiemelkedő se volt sokszor.
LendvaiFeri1
Ugyanez CR meg Özil is. -
mephi666
nagyúr
nocsak: Di Maria -> Juve... Mária már igen öreg hölgy
(hiába argentin, ő azon kevesek egyike, akit rohadtul nem kedvelek)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #164600 üzenetére
vagy 'pool-city-n amikor Pep összevissza ölelget mindenkit... pl TAA-al bedobás előtt elszórakozott
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro