Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Bikerman #8297 üzenetére
elég lol... az olaszok nem gyakran vannak már formában... a 2006os vb-n kb csak a németek ellen játszottak igazán jól... 2008as eb-n is alig mutattak valamit... nem sok hiányzott, hogy a románok menjenek tovább a csoportból és a franciákkal kézenfogva (mint a vb döntősei) búcsúztak volna... csak hát mutu 11-esét buffon érdekesen "kibűvészkedte"
szerintem '98-2000 körül volt utoljára igazán ütős csapatuk... szerintem is kiöregedtek a nagyok és nem ártana egy vérfrissítés a csapatnak... buffonon kívül én speciel nem sok játékost hagynék meg, hanem fiatalokat játszatnék... azok sokkalta motiváltabbak is lennének, mert azért egy "olasz válogatottban játszani" elég nagy szó... -
Bikerman
aktív tag
válasz
Tibiajax #8295 üzenetére
most oké, hogy fenntartásaim vannak a barcával szemben, meg amúgyis, DE EZ AZ EMBER NOOORMÁÁÁÁÁLIS?
majd' 9 milliót céronaldó fog keresni madridban, nem hogy ez a senkiházi... legalább jól védene. azt hiszem, hogyha nem egy ilyen védősor mögött kéne alkotnia, akkor aztán többször kéne magam mögé nyúlnia...
más: kikaptak az olaszok!
-
copin
őstag
válasz
L|zsidoboz #8294 üzenetére
Nem a korukkal van a baj
A számok nem hazudnak!
-
Tibiajax
nagyúr
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
brownus #8293 üzenetére
Nem a korukkal van a baj, hanem a formájukkal.
Cannavaronak idén se volt egy nagy szezonja, Grosso nem egy elit ligában játszik évek óta, Gattuso hónapokig sérült volt, Pirlo egész szezonja pocsék volt, De Rossi nem a posztján szerepel...
Beckham, meg persze, hogy ki akar menni, 34 éves, ez az utolsó nagy lehetősége, most a csapat se rossz.
-
brownus
veterán
válasz
L|zsidoboz #8290 üzenetére
hát, az átlag életkor 30 felett lehet...
(sztem az is röhej, hogy pl. az angoloknál bekem még kiakar menni a csapattal?! lol)
ilyen szempontból a spanyolok jól csinálják, remélem jövöre begyűjtik a vb címet is
persze ha mi kijutunk akkor az a miénk lesz -
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #8291 üzenetére
Nem nézem a meccset, csak az első félidőt láttam.
Ott nem sok nyugdíjas volt a csapatban, igaz formában lévő játékos sem sok.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #8290 üzenetére
A 36 éves kapus. Vagy százvalahány válogatottsággal rendelkező, húsz percre beálló középpályás. Ja, ők a másik csapatban voltak, bocs.
Kell ez a pofon, ideje felébredni, kedve azzurrik!
-
brownus
veterán
muhaha, kikapottt a nyugdíjas egylet
oké, még félperc... letelt
-
copin
őstag
válasz
venember83 #8286 üzenetére
Nem lehetne azt mondani hogy még (van 20 perc hátra) állja a sarat a kapus? Jól nyomja.
-
venember83
nagyúr
Nem igaz, hogy mindent csak a kib* kapusba lehet lőni.
-
peterszky
őstag
Már várom, hogy mikor kerül elő egy amnesty for vuvuzéla egyesület, meg egy jogvédő is, hogy csak a bőrszín miatt tiltják be
-
Bibby
addikt
válasz
Tibiajax #8282 üzenetére
Ez a Blatter is mekkora pöcs, zavarja a kommentátorokat, zavarja a tévénézőket, zavarja a játékosokat... mégis mi a f@sz kellene még? Helyi jelenség... attól hogy afrikában vagyunk ez még egy focimeccs, csak épp az a probléma hogy a szurkolók nagy része le se szarja a játékot, ő oda táncolni meg "zenélni" megy, ezekkel a csinált szurkolókkal sosem lesz olyan hangulat mint Európában vagy Dél-Amerikában lenne.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #8277 üzenetére
akkor k ideges voltam, mert a spanyolok és az olaszok is hatalmasat szívtak
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #8269 üzenetére
Jajj, az jó kis VB volt, pár csapatot kiejtettek a bírók (köztük az olaszt is).
-
copin
őstag
válasz
bagyulajuve #8274 üzenetére
A 2. hely csak a pótselejtezőre elég. Nem?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
mephi666 #8273 üzenetére
Szerintem van rá esély, hogy a 2. helyet elcsípjük, optimista vagyok. Azonban a portugálok ellen 1 pontot kell szerezni és a svédeket verni kell, meg még a dánoktól is pontot kellen szerezni. De még akkor is túl kell élni egy pótselejtező kört sajnos. Kár, hogy a legutóbb a portugálok hatalmas mákkal begyűjtötték a 3 pontot így még felszívhatják magukat és a behúzhatják a 4 meccset, akkor sajna végünk. Szeptember 5-én ha nyerünk és a dánok megfingatják a portugálokat, akkor lehet majd reménykedni igazából. Szeptember 9-én akár örülhetnénk is.
Azt hiszem 97-ben voltunk hasonló helyzetben, akkor el is csíptük a második helyet, viszont csúnyán beégtünk a jugókkal szemben, mivel 12-1-es összesítéssel ők mehettek Franciaországba.
-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus #8272 üzenetére
az angol beszólt
amúgy gondolom volt már téma: mit szóltok, hogy már évek óta nem voltunk ilyen közel a vb-re jutástól? igaz, hogy a portugálok jóeséllyel behozzák a lemaradásukat, de a meglepetésbe simán beleférne, hogy mi jussunk ki...
4meccset kellene nyerniük és eddig elég gyenge a statisztikájuk... albánokat is csak az utolsó pillanatban sikerült megverniük (sajnos) 2gy-3d-1v arány tőlük szerintem nagyon gyenge... szerintem van rá esély, hogy a mieink nyáron jól felkészüljenek és megverjék őket... sörmeccsen ilyentájt vertük el 2éve az olaszokat is... a dánok már kb biztos továbbjutók (jó lett volna őket is verni 1éve, de mindegy), aztán a portugálok esélyesek még... a svédeknek nem nagyon jött össze ez a selejtező, ők már elbúcsúztak szvsz... mostantól a dánoknak meg a kicsiknek szurkolok a mieinken kívül... nagy szó lenne 24év után megint ott lenni a vb-n... még akkor is, ha egy erős csoportban elvéreznénk...
-
brownus
veterán
válasz
hsz-eket olvastátok? két hülye azon vitatkozik, hogy horváto. vagy töröko. a nagyobb futball nemzet!?!?
erre a legfelső: who cares, both are scum. now make me a kebab há beszarok
-
copin
őstag
válasz
Sajnos arra a VB-re ilyen bírók voltak jellemzők.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #8267 üzenetére
hát ez már komédia...
bagyulajuve. bazmeg..... -
bagyulajuve
addikt
válasz
nálam ez a nyerő
-
brownus
veterán
válasz
LOOL
-
mephi666
nagyúr
hát igen... sokan utálják pl tevez-t, ő meg sokat is sírt, ha nem játszhatott eleget... az ő mentalitása nekem sokkal jobban tetszik, mint 1-2 túlsztárolt játékosé... ha pályára lép, tényleg odateszi magát tisztességgel és küzd az utolsó percig... szerintem sokat köszönhet neki a csapat... sokkal jobban szeretek olyan meccset nézni, ahol kisebb csapatok becsülettel helytállnak, mint ahol a nagy sztárok egymás ellen "töketlenkednek"... az eb-n is pl a törökök hajtása valami hihetetlen volt... a nagy sztárjaik kiöregedtek, de többszörösen is túlteljesítették az elvárásokat... cr meg gyors/technikás, de jól összeállt védelem ellen nem sok esélye van... utálom, ha elkezdi dobálni magát és játssza a nagyhalált...
jut eszembe: kb 1hónapja volt ez az eset... láttátok?
ekkora színészkedést még életemben nem láttam... mellesleg ezt a bírót rühellem gera 2évvel ezelőtti "esete" miatt
-
copin
őstag
válasz
venember83 #8259 üzenetére
Még szerencse.
@#8260 Majd a kibukó sztárokat megvehetik féláron.
Az a baj ezekkel, hogy már azért is sírnak, ha nem lehetnek állandóan a kezdőben. Néha-néha a B csapatból is felkéne hozni valakit. Az szinte ingyen van és nagyobb valószínűséggel lesz hűséges a csapathoz, mint egy szénné polírozott sztár. Amúgy elég világverő kollekciónak tűnik, de ez csak egy kicsit jobb a szurkolónak madridi klumpás válogatottnál. Néhány embernek mennie is kéne.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
jó is lesz úgy.. Barcába nem kell, Realnak meg most ott lesz Villa, legalább marad benne vmi spanyol is. Ibrához nem illik jobban csapat az internél.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
jah boccs
ezt a hírt nem is láttam még, elhagyta a figyelmemet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
kicsit sok lenne már a sztár 1csapatban...
(habár lassan így is sok már) a city arabjai nem költekeznek egyenlőre? tavaly olyan kijelentéseik voltak, hogy összevásárolnak mindenkit, aki csak számít: torrestől kezdve villán át cr-ig mindenkit... majd 100milliókért... még casillas nevét is emlegették
jókat röhögtem rajtuk, de úgy néz ki nem gondolták mégsem komolyan... sütött az összeállításon, hogy pénz lenne sz@rásig, csak ész nem sok van mellé a focihoz... nem ártana már kicsit kiegyenlíteni a viszonyokat, hogy ne lehessen ilyen, hogy a nagy csapatok összevásárolják a legjobbakat és megölik a kicsiket... túlságosan is a pénzről szól már a játék...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #8253 üzenetére
úgy oké. tény, védekező Alonsoval, cével, Kakával elég kemény középpálya lenne. Villa előre, hátul a szintén védekező egyik Diarrával karöltve egy összeszokott védelem kell és kész az új Madrid.
jézusom mit beszélek én itt, tippeket adok az ellenfélnek???
-
brownus
veterán
hogy on is legyek, mivel fogadtam az olaszokra örülök, hogy nyertek, de....... nem írok semmit mert tempbant kapok. egy szar csapat fos játéka.
szerk: nem értem lippit miért ilyen vén tatákra épít...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #8250 üzenetére
szerintem nem nagyon kellene erőltetni gagót meg alonsot egy szinten...
-
Bikerman
aktív tag
most azon gondolkodom, hogy minek erősít a real madrid szélekre középpályán, amikor ott van egy robben, vagy guti, vagy mindegy kit mond az ember (sneijder nagy valószínűséggel elmegy, de ramos is tud néha művelni a széleken valamit). nemhogy a belső középpályásokra gyúrnának, nem kellenek ide diarra tesók, meg gago, meg de la red...
-
válasz
L|zsidoboz #8247 üzenetére
óó banyek, ezt swe gondoltam volna, hogy a szurkolók közé is beeszi magát a politika...
akkor valami ultrák melletti hely is jó lesz
-
válasz
L|zsidoboz #8245 üzenetére
hát, csak átadják magukat a meccsnek, vagy ilyesmi. spirituális izé.
-
válasz
L|zsidoboz #8242 üzenetére
ja, hogy ezek az ultrák
én nm értek a focihoz, a zte-man. utd meccsen voltam utoljára. na majd megkérdezem Márkot
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #8242 üzenetére
Angolért lehet, hogy felszántanák egy bicskával a hátsó feledet, ezzel szoktak c*gánykodni az olaszok.
-
L|zsidoboz
őstag
Ez a meccs darazsakkal és anélkül is gyenge.
-
Vladi
nagyúr
Atyavilág micsoda meccs!
Brazília - Egyiptom : 3 - 3
Ki nézi?
-
peterszky
őstag
válasz
bagyulajuve #8231 üzenetére
Köszi
Július 25., de várom már
És DERBY is lesz
Már most tűkön ülök.
-
mephi666
nagyúr
majd a 'pool kicsit kitömi őket megint
de az is lehet h a barca még előbb...
az meg, hogy cr megért-e ennyit? 1éve azt mondtam, hogy nem lesz mégegy olyan szezonja, mint a 07-08-as... és nem is lett... a 08-09-es idényben meg nem láttam tőle azt, amit előbb... szerintem messi és kaká sokkal többet mutatott... majd kiderül mi lesz madridban... zidane-t nem szerettem, de szerintem sokkal jobb játékos volt, mint cr és rá nem volt jellemző a lazsálás meg a színészkedés... majd meglássuk...
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #8223 üzenetére
Nem. Meg lett írva. Perez a hatalmas vagyonát (is) felhasználva 300 millió euros büdzsét határozott meg, és ebből fogja megépíteni a galaktikusok2 csapatot. Ennyi. Nyilván Calderon sem csóró, de Perezről mint multimilliomos válllakozóról beszélnek.
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #8205 üzenetére
Calderon gyakorlatilag, - Real mércével mérve - csak középszerű játékosokat tudott a klubbhoz vinni. Perez ott folytatja, ahol abbahagyta. Ronaldo, Zidane, Figo, Nistelrooy, Beckham,.....Kaká, CR....
Hogy hogy csinálja azt nem tudom.
Mondjuk, ha igazán nagypályás, akkor megszerzi Zlatant és Messit is. -
bagyulajuve
addikt
Gyenge volt Ramos? Ezzel nem értek egyet.A végén belementek a Barca elleni zakóba, és utána már feladták a játékosok, de ha már az elejétől Ramos lett volna az edző (nem pedig 2008 decemberétől), nem biztos, hogy a Barca ünnepel a bajnokság végén. Bár a sportban nincs ma. Volt egy 18 vagy 19 győzelmes szériájuk is ha jól emlékszem, ami rekord a klub történetében. Annyi biztos, hogy jövőre Pellegrininek jóval erősebb keret fog a rendelkezésére állni, mint idén a Schustert követő Ramosnak.
-
Kicker
őstag
Hát ehhez a játékosállományhoz hasonló játék dukálna mint a barcáé, de legalábbis hatékony. Ki lett most az edző, elfelejtettem a nevét, kíváncsi vagyok mire lesz képes ezekkel a top focistákkal, akiket azért eléggé ki kell szolgálni csapatszinten...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #8213 üzenetére
Őt is meg fogják venni...
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #8213 üzenetére
Nem lennék meglepődve, ha Ribery nemsokára a Manchesterhez igazolna
-
L|zsidoboz
őstag
Így mondjuk könnyű mindenkit megvenni, hogy a reális piaci ára fölé ajánl 10-20 millió euróval.
Nem tudom pl. egy Ribery mennyibe kerül, de gyanítom kettő is kijönne 80m fontból, és semmivel sem rosszabb csapatjátékos... -
Tibiajax
nagyúr
Bede írásából csak egyetlen egy mondat:
'..Ebben az időszakban az örök rivális Barcelona előbb Johan Cruyff, majd követői – és most Gurdiola – irányítása alatt szinte megszakítás nélkül játszotta ugyanazt a focit. Madridban ez egyáltalán nem így volt, Toshacktól Del Bosquén át Capellóig mindenki mást akart..'
Nos, pontosan ezért rühellem ma már, a Realt
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #8208 üzenetére
Ami újra mindent visz
-
brownus
veterán
válasz
venember83 #8208 üzenetére
az 99ben volt, nem? mikor a hosszabbításban kiverték a németeket?
-
peterszky
őstag
Én amúgy örülök, hogy elmegy CR a Manchesterből, emberileg nem bírtam sohasem. Ebből a pénzből pedig simán lehet Ferguson utolsó éveire egy olyan csapatot építeni, ami mindent visz
-
zolynet
veterán
jaja, kap vmi gázsit (80M font) .... majdcsak elkaristol valahogy
CéRonáldó a RM-émajd a sok sztár jól összezavarja egymás, nem adnak labdát, mindenki megoldja magának
-
bagyulajuve
addikt
az is érdekes még számomra, hogy Ramon Calderon kb minden évben elakarta hozni Kakat és Ronaldot, de sosem sikerült neki. Most jön Perez és 1 hét alatt megszerzi mindkettőt
-
bagyulajuve
addikt
fognak ők még védőt és védekező középpályást venni
de a védelem így se rossz:
Ramos-Pepe-Garay-Marcelo, de ha még odamegy Albiol is akkor nem lesz gond
+ középen a 2 diarra sem rossz, mint vkp-ás
így el tudom képzelni a madridot
--------------------Casillas
Ramos--------Pepe--Garay-----------Marcelo
------------L. Diarra-------------M. Diarra
Robben/CR-----Kaka--------------CR/Robben
---------------------------Villamert elhagyja Valenciát a Madrid kedvéért ez majdnem biztos, és azért ez így nem rossz csak kell egy edző aki összegyúrja. Kiderül, hogy Pellegrini képes lesz-e rá. Szerintem nem lesz csapaton belüli feszültség Kaka majd összetartja őket.
-
Kicker
őstag
ronaldo kap valami jó gázsit és Kakaval rúgják a bőrt madridba, de ki fog védekezni megint?
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest