Hirdetés
Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
manutdzoli #2094 üzenetére
Nagyonjók...főleg magukhoz képest!Nemvok foci fan,de már települ Fifa 07,a meccs hatására ...
-
Bencus88
nagyúr
ezaz jók a magyaraok hajrááááááá még 1 gólt
-
dragonfx
veterán
áhh hagyják magukat az olaszok ez nem lehetséges egy vilgbajnok ellen.
Ez nem tétmeccs nekik.
De az első gólunk szép volt, pipába. -
manutdzoli
senior tag
Német-Angol 2-1!!
De lesz@rom,csak mi nyerjünk!!!! -
Tom5
addikt
3:1 váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Istenek vagyunk!!! -
manutdzoli
senior tag
Mivan olaszok?????Nem bírjátok a tempót??
GYERÜNK FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Boxer001
veterán
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
shteer
titán
felvéve
-
Bencus88
nagyúr
Eddig 3-szor kelt fel a tesóm vagy többszőr
Mindig ordítok iszonyat szép gól volt hajrá Magyarok végre ilyet is mondok.
-
KrAt
veterán
Aziiiggeeeennn!!!!!
-
Bibby
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
NEM LEHET ELVESZTENI!!! -
peterszky
őstag
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Feczesin és Gera, vazeeee
mod.: ismét Kannaváró
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ÚRISTEN HÁT MI VOLT EZ?
-
-Nemtom-
őstag
3-1
-
manutdzoli
senior tag
3-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ftc
nagyúr
válasz
valentinho #2076 üzenetére
anno németeket is legyőzték azt kikaptak tétmeccsen egy vacakabb csapattól
-
Tom5
addikt
Ide nekünk a VB címet !!!
Azért jólszúrják a srácok...(kopp,kopp) -
Bencus88
nagyúr
Persze ahogy egy siker bejön talán a többi mecsen is bátrabbak erőszakosabbak.Siker az mindig kell egy csapatnak
-
Tom5
addikt
Kellemes meglepetés ahogy játszunk
Az a potyagól azért szarvolt...
DE HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Vandit.
addikt
Egy baj van srácok.Ez nem tétmeccs.
De,azért hajrááááááááááááááááááá
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hajráááááááááá -
_seth_
veterán
válasz
manutdzoli #2069 üzenetére
Huuubammeg alakul ez
-
Drizzt
nagyúr
2-1!!!!!!
-
manutdzoli
senior tag
2-1 a magyaroknak!!!!
-
peterszky
őstag
Mekkora gólt lőtt Juhász, te jó ég
Az idegroham (Leo miatt) örömrohamba csapott át hirtelen -
manutdzoli
senior tag
Húúúúúúúú,mekkora góóóóóóóóól!!!
Így tovább fiúk!!
Gratula Juhász!!!!!
[Szerkesztve] -
valentinho
senior tag
Azta a ku*va!Mekkora gól!
-
_seth_
veterán
Góóóóól!
-
SzlobiG
félisten
válasz
manutdzoli #2061 üzenetére
De milyen góllal.
-
manutdzoli
senior tag
Vezetnek az olaszok!
-
manutdzoli
senior tag
Jah,és HAJRÁ MAGYAROK!!!!
-
manutdzoli
senior tag
Angol-Német van!
-
koob
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2057 üzenetére
Hajnal nagyon jó? na ne...
-
Chili7
őstag
Eddig kellemes meglepetés...
-
snecy
senior tag
Egy valaminek örülök, hogy az olaszok a legerősebb felállásban játszanak ma (legalábbis ezt mondták)
Egy ilyen összecsapásnál régebben azt hiányoltam, hogy mikor pl. itt volt a Manchester 2002-ben, erősen tartalékos volt a felállás.
-
bagyulajuve
addikt
vajon Filkor miért nincs a kezdőben?
-
ftc
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2048 üzenetére
jah csak ő inkább védőt nyomott az ment neki nekm a kp
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #2048 üzenetére
Ne viccelj már.. bár a hazai szint tényleg elég alacsony, de ez a Lenadro..istenem. Hétvégén v mikor néztem a Debrecen meccsét, kb 10 v 15 percet bírtam belőle, nevetséges. Kb annyi köze van szegénynek a brazil focihoz, mint nekem az idei év alkotmányos jogszabályaihoz.. Nem baj, a neve a lényeg.. a csengése..
-
Drizzt
nagyúr
Fülöp - Szélesi, Vaskó, Juhász, Vanczák - Hajnal, Filkor (Tőzsér), Vass Á. (Leandro) - Gera, Priskin, Dzsudzsák
Végre egy normális felállás, csak nehogy kitalálja Várhidi, hogy a zárójelben írt balfékeknek kell inkább kezdeni... -
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #2042 üzenetére
nekem ugyan nincs, asszony mondta, hogy ne neten nézzem a meccset... mondom jó, de akkor hol? menjünk el fürdeni... direkt 4 csillagosba mentünk, mondom ott tuti lesz, sok a vendég nagy az igény stb... hát erre az alábbiak történtek... fákk
-
Kicker
őstag
valaki írta van eusport2-je, és azon az megy mint ami a port.hu-n ki van írva? mert én vasárnap meg akartam nézni a pool-chelsea meccset, és ahol voltam ott az eusport2-n teljesen más műsorok mentek...
a meccsről annyit olvastam, hogy Chelsea mákkal x-elt... hát, van ilyen...
bakker, gyönyörű volt Torres gólja!klasszis teljesítmény..
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
( ezt a gyenge focit ami most is produkáltunk)
-
Drizzt
nagyúr
Na nekiálltam megszenvedni a Vasas meccset, az első 36 perc tényleg szenvedés volt, aztán eleredt az eső, villámlás, minden, s utána jött egy nagyon jó fordulatos meccs. 0-2 volt a Paksnak, majd a Vasas 10 emberrel fordított. Lázok pedig nagyon jó csatár, ügyes volt nagyon.
-
-
Tibiajax
nagyúr
Privát vélemény.
Ez a Madrid egy szedettvedett csapat, Sneijdernek az Ajaxban kellet volna maradnia még, nem illik oda. Dehát, ez van, a Barcának igy még könnyebb lesz legalább a dolga, és ennek örülök. -
manutdzoli
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2033 üzenetére
Persze hogy nem!Ez a Madrid!!Érthetetlen!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
manutdzoli #2031 üzenetére
Miért, Del Boscét annak idején jó döntés volt elküldeni?
Real Madrid... -
manutdzoli
senior tag
válasz
bagyulajuve #2029 üzenetére
Nagyon jó meccs volt!Drenthe mekkora gólt lőtt!Mondjuk fogható lett volna,de akkor is hatalmas gól volt!Pepe nem ér 30milliót!Lesz még ideje bizonyítani,de a sevilla ellen elég gyenge volt!
-
válasz
bagyulajuve #2029 üzenetére
Ez a Madrid így, ebben a formában harmatos. Azt sem értem egyébként, hogy miért követték a ''jól bevált'' receptet: nyertek vmit egy edzővel, erre elküldik. Most Schuster elölről kezdi a munkát... Nem baj, így legalább a Barca lesz a bajnok
-
bagyulajuve
addikt
Néztétek a spanyol szuperkupa meccset? Sztem nagyon jó volt (már amikor volt adás) gyönyörű gólokkal, és szép játék a Sevillatól. Ez a Real védelem nagyon gyenge jelen pilanatban. Pepe, aki 30 milliót kóstált a Madridnak, harmatgyenge teljesítményt nyújtott, és Sneijder se mutatott valami sokat valós tudásából, viszont Drenthe egész agilis volt. A srác Davidsra emlékeztett, kinézete és megalkuvást nem tűrő játéka miatt is, sztem nagy fogás, csak a védelmet kell gatyába rázni és akkor nagyon izgalmas lesz a spanyol bajnokság. Aminek megnyerésére sztem a Barca az egyértelmű esélyese, viszont a Sevilla is nagyon ott lesz illetve a Madridot is oda várom. Azért remélem az Atletico is villant valamit, bajnoki esélyesként nem említeném, de azért sikerült jó csapatot összehozni, ami bármire képes lehet.
Atleti! Atleti!
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Van valaki, aki megy a magyar-olaszra, és tényleg nem kell neki a jegy? Mármint a meccs után.
Nem nekem kéne, hanem egy belga gyereknek, csak évek óta engem talál meg, aztán ha úgyis a kukában végezné valamelyikőtök jegye, inkább küldjük el neki.
-
L|zsidoboz
őstag
inter - roma 0-1
-
Drizzt
nagyúr
Hehehe, kikapott a Man U.
-
Drizzt
nagyúr
Áá, jól látom, hogy Honvéd-Újpest meccs sehol a tv-ben?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #2011 üzenetére
-
Drizzt
nagyúr
Néztem a Nyh-Fehérvár meccset. Hát őszintén szólva a Nyíregyháza nagyon jó csapat szerencsére továbbra is. Sajnos kikaptunk egy szép távoli gól miatt, nameg mert nem volt szerencsénk, többször hárítottak a gólvonalról, meg ilyesmi. Mindenesetre ettől függetlenül le a kalappal a Szpari előtt, ha még néhány játékos még jobban összeszedi magát, szerintem akár dobogó is lehetne ebből, de legalábbis első 6 mindenképp!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bagyulajuve #2017 üzenetére
Tényleg szar volt a bíró, az igazságos eredmény a döntetlen lett volna, az Mtk-ból az újak közül Kecskés volt egyelőre eléggé meggyőző, sok plusszt adott a játékhoz. Rudolf gólja is szép volt.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #2017 üzenetére
nyert az MTK egy kamu góllal
, nem baj a végén mi nevetünk majd
-
L|zsidoboz
őstag
valaki tud videot mutatni arról, hogy hogyan fejelte le c. ronaldo a pompy játékost?
-
bagyulajuve
addikt
Hát szerencsére vezet már a Loki, igaz az se volt jogos 11-es. Sztem jobban játszik a Loki, de nem sokkal. A játékvezető egy rakás sz*r (asszisztensekkel együtt), 2 kamu tizi, rosszul megítélt lesek, egy játékos összeesik és már fúj, kicsit lehetne engedni a keményebb játékot. Sajnos ez is közrejátszik abban, hogy a magyar játékosok fizikailag nem tudják felvenni a versenyt a külföldi játékosokkal.
-
Integra
titán
láttam ma a honvéd nevét az eurosporton, valami focimeccs volt
valami német brigád ellen
kikaptak vagy kikaptak? -
Drizzt
nagyúr
Mtk jó nagy kamu tizit kapott, bár attól függetlenül jól játszanak most.
-
Ez így van, de ezzel együtt kell élni, mert nem tudsz ellene tenni; mefigyelhető, hogy ez nemcsak klubszinten, hanem válogatott szinten is igaz. Az erősebbeknek kicsit kedveznek, nyilvánvalóan azért, mert mondjuk egy angol, egy olasz, egy spanyol csapat meccseire nem csak az adott városban/országban kíváncsiak, hanem egyéb szurkolók is szívesen megnézik. Üzlet ez, semmi több.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #2008 üzenetére
több ilyen videót légyszi ne linkelj, mert már fáj a hasam a röhögéstől.
-
snecy
senior tag
Ebben igazad van, mindenesetre én úgy érzem hogy nemzetközi porondon egyértelmű hátrányban vagyunk bíró szempontból, így volt ez régen is a politikai helyzet miatt, ma meg amiatt, mert a focink gyengeségei miatt már elvesztettük a reputációnkat. Amit a bíró megad a nyugati csapatnak azt nekünk jó szerivel nem, én ezt tapasztalom.
-
Maradjunk annyiban, hogy ha a Honvéd berúgta volna a helyzeteit, akkor nem kellene a bíróval foglalkozni. Ez egyébként is marhaság; miért mindig másban keressük a hibát? A jv-ben, a pályában, az időjárásban stb. Miért nem néznek egyszer magukba a játékosok, edzők stb. és mondják ki, hogy nem a körülményekkel kell foglalkozni, hanem be kell rúgni a helyzeteket...?!
-
snecy
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2005 üzenetére
Hát ja. Mindenesetre ez kicsit kellemetlen volt a Hamburgnak, de az már nem a mi gondunk.
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2003 üzenetére
Az egy dolog, hogy hamburgból haza zavarnak minket egy hármassal, de tényleg partiban volt a honvéd! Szerintem sokat számít, hogy ezek a grúz, finn, stb ellenfeleknél tart a bajnokság, mi meg szezon legelején kell hogy játszunk velük. Úgy néz ki, hogy azt a kis különbséget ez a tényező ki tudja egyenlíteni.
-
L|zsidoboz
őstag
Bravó honvéd. végre nem égtünk le egy nemzetközi meccsen.
-
snecy
senior tag
Tudom hogy sokat nem számít, de a bírók elmehetnek a * anyjukba.
Meg nem adott tizenegyes, sorozatosan elnézett leshelyzetek..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest