Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz copin #8265 üzenetére

hát igen... sokan utálják pl tevez-t, ő meg sokat is sírt, ha nem játszhatott eleget... az ő mentalitása nekem sokkal jobban tetszik, mint 1-2 túlsztárolt játékosé... ha pályára lép, tényleg odateszi magát tisztességgel és küzd az utolsó percig... szerintem sokat köszönhet neki a csapat... sokkal jobban szeretek olyan meccset nézni, ahol kisebb csapatok becsülettel helytállnak, mint ahol a nagy sztárok egymás ellen "töketlenkednek"... az eb-n is pl a törökök hajtása valami hihetetlen volt... a nagy sztárjaik kiöregedtek, de többszörösen is túlteljesítették az elvárásokat... cr meg gyors/technikás, de jól összeállt védelem ellen nem sok esélye van... utálom, ha elkezdi dobálni magát és játssza a nagyhalált...

jut eszembe: kb 1hónapja volt ez az eset... láttátok? :) ekkora színészkedést még életemben nem láttam... mellesleg ezt a bírót rühellem gera 2évvel ezelőtti "esete" miatt :W

Aktív témák