Hirdetés
- Táp ventilátor csere
- Akciókamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- XMLTV EPG letöltő progi
- Canon EOS DSLR topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Az M2 HD-ban adja az U20-as meccseket, vagy nem?
-
pohár
félisten
válasz
heihachi #9996 üzenetére
Az egy dolog hogy szinte a legnehezebb ellenfeleket kaptuk, de akkor se kell azt mondani hogy ááá kapjanak csak ki, hadd nyerjek 1,2es szorzóval 500ft-ot, hanem azért mint az a bő 40k ember a stadionban, szurkolni és biztatni a Lokit...
Ez a meccs erőviszonyok szempontjából kb olyan volt mint egy Trinidad-Tobago - Argentína válogatott meccs
-
heihachi
addikt
Attól, hogy oda jutottak ahova, még nem kell rögtön mindenkinek Loki drukkernek lennie. Én pl kifejezetten utáltam, hogy ezt a szar meccset kellett nézni, ahelyett, hogy rendes BL meccset nézhettem volna, két rendes csapattal. Úgyhogy bár nem szurkoltam, hogy kapjanak ki, de kurvára nem is érdekel hogy kikaptak. Előre lehet tudni, hogy minden meccsen ki fognak kapni, kár ezt mutatni valami értelmes meccs helyett.
-
CséZé
őstag
cinizmus rulez, nem elég h bl főtáblán vagyunk?
telhetetlen ez a magyar nép -
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #9990 üzenetére
Csak 4lett nem 5.. no sebaj!
Nem kívánok vitázni!
Jóéjt srácok!
-
tibi666
senior tag
5 perc van még.
simán fordíthat a loki.
kicsit össze kell kapniuk magukat, de sikerülhet. -
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #9985 üzenetére
Értelek
Én sem várom el hogy kitömjék, szimplán 0:5 volt a tippem
Meg fogadtam is rá!
-
Dany007
veterán
Héj, én nem mondtam azt, hogy szar csapat.
Sőt magyar viszonylatban igen jók. És ahogy agyba főbe hirdetik is 14 éve nem ért el ilyen magyar csapat. Ez szép tény.
De a hatalmas felhajtás meg hypeolás nem kellene...
A magyar foci egy szánalom, már több, mint 20 éve. Vannak jó játékosok, akik külföldön is jól szerepeltek aztán ennyi.
Nem kell ezért felhajtás, esély latolgatás, hogy szerzünk azért pár pontot stb... Egy hasábot megér a Blikben azt kész.
Néztem az első 3 percet, meg most az 50.-től... Háát... Eszméletlen. Passzolni még mindig nem tudnak. Inkább kirúgják a labdát a picsbe, mert nem képesek lekezelni, plusz tovább passzolni.
Agresszívan játszanak... Kb 10 perce volt, ember is labda is a vonalon kívül volt már a magyar mégis ráugrott a másik hátára...
Kb ennyi. Nem a Loki szar, hanem a magyar foci úgy összességében. Ettől függetlenül hazai viszonylatban így is szép, hogy idáig eljutottak. -
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #9983 üzenetére
Bejött a tippem ennyi
Boldoggá tesz, látunk jópár gólt!
Mért mit vártál? Debrecen győzelmet? Ugye csak viccelsz.. Lyon az a BL egyik nagyágyúja.. mindig ott vannak! -
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #9968 üzenetére
Na még a végén igazam lesz?
-
tiv83us
veterán
En sem ertem miert kell tulmisztifikalni a dolgot.
Mar ez is hatalmas dolog, hogy egy magyar csapat ott van a BL-ben, ahol milliardos klubok ellen jatszunk.
Az, hogy kigyufazunk sorozatban...megis mit vartatok.
Sajnos a magyar futball ma erre kepes /nem kritika, hanem teny/, se tobbre, se kevesebbre.
Szepen helyt alltunk a Liverpool ellen, most meg valoszinuleg kapunk egy hatalmas zakot.
Aztan valoszinuleg ismet kapunk egy hatalmas zakot.
Ez van, most komolyan azt varta valaki, hogy a Debrecen miutan rongya alazta a Liverpool-t, a Lyon-t magamogott hagyva egyenes uton menetel a dontoig, ahol gloria muzsikara 90 perc utan egbe emeljuk a kupat?
Ebreszto! Mar ez is szep, hogy egyaltalan BL-ben vagyunk, innentol mar csak ugy-ahogy helyt allni kellene szepen.ps: most hogy ezt a szep hosszu hsz-t irtam, termeszetesen lemaradtam a negyedik golrol is, b@sszameg
-
tibi666
senior tag
szép volt!!!
-
peterszky
őstag
Most komolyan, min kaptátok fel így a vizet? Már a sorsolás után tudni lehetett, ha nagy zakót kap a Debrecen, azt a Lyontól fogja kapni. Mindenkinek elborította az elméjét a sok Nemzeti Sport butítás.
-
csimav
őstag
válasz
(Darkwood) #9974 üzenetére
Hát nem kis szájuk volt meccs előtt.
Jövőre remélem a Videoton jut ki -
tibi666
senior tag
válasz
(Darkwood) #9973 üzenetére
igen.
egy dologban vagyunk világelsők, magyar mentalitást kiáltásban!
-
csimav
őstag
Szánalmas banda ez a Debrecen.
Polekszicsről meg ne is beszéljünk.... talán 1 labdát fogott meg rendesen?! vagy annyit se?
kiejti,kiüti....még kapjanak 5-öt, legalább észhez térnek.
-
tibi666
senior tag
válasz
(Darkwood) #9968 üzenetére
ja, bocs. egy isten a loki, maga a megtestesült szentháromság játszik a pályán. ez abból is látszik, hogy még csak három gólt kaptak.
-
Csabee.
nagyúr
TV2-nél direkt nincs stúdiós beszélgetés?
Így elég gagyi felkészületlenek tűnik a dolog.
-
attiati
veterán
Ez tetszett: "jó támadás volt, fél percig nálunk volt a labda"
-
tiv83us
veterán
Na, mindenki meghalt a palyan, mentem zuhanyozni.
Sajnos eleg macska-eger jatek megy a palyan... -
nRu3
addikt
és sokan azt mondták ismerősök közt habzószájal a loki othon esélyes, mire? na majd következő csapat 20év mulva talán többre megy.
-
tibi666
senior tag
3-0. én drukkoltam a lokinak, meg drukkolok is, de be kell látni, hogy ennyit tudunk.
nem csak fociban, hanem mindenben. ennyit a nagy magyar virtusról. -
tiv83us
veterán
válasz
Csabee. #9959 üzenetére
Ja, csak nem tudom minek adja, ha kulfoldrol nem elerheto "due to copyright restrictions". #$%~!. [link]
Ize, Venember83-nak:
Ez a Murphy torvenyek egyike. Olyan ez, mint mikor kimegyek klotyora a 88. percben 0-0-nal egy meccsen es mire visszajovok ket gol esik.
Most is ez volt, elkapcosltam a stream-rol, hogy hozzaszoljak, mire visszaneztem, gol es termeszetesen mind a harom golrol szepen lemaradtam.
Kozben, hogy ezt irom, gondolom jon a negyedik is... -
Bibby
addikt
-
Dany007
veterán
Ennyit a Magyar fociról, meg a nagy szavak / reményekről.
Szerencsétlen gyerek a saját lábában esik el... Majdnem kiköptem a levest a röhögéstől...
Megyek is, inkább Nat Geo-t nézek...
Viszlát 28 év múlva -
tiv83us
veterán
Hat ez nem tartott sokaig...
-
Markgx10
őstag
válasz
Bikerman #9947 üzenetére
Naiv vagy, ami nem gond, de ne feledd, ez nem olyan, hogy nekem jön, neki megyek. Itt nagyon komoly gondok is lehetnek, borzalmas nagy az utálat, 3 éve nem volt derbi és nem csak 16 évesekből áll a Fradi-tábor, aki megy. Lesz ott 5-600 olyan ember, aki külön-külön egymagában az osztálytársaiddal együtt enne meg reggelire és ezt nem bántásból mondom, visszafelé ugyanez érvényes nálatok is megvan ez a mag, aki vadászni fog a Fradistákra. Szóval csak óvatosan és hidd el nem kell hősködni, nem éri meg.
Ezt mint idősebb mondom neked, nem mint ellenfélszurkoló és pusztán jóindulatból. Én már láttam egy-két dolgot az utcán és ez már nem két pofonról szól az utóbbi években. Ha most felsorolnám, hogy csak az idei évben a szurkolói összecsapásokon milyen eszközöket használtak, nem hinnéd el.
-
nRu3
addikt
válasz
Bikerman #9945 üzenetére
a D és B szektor bejárata 1 oldalon van. ha a temetőnél laksz akkor naagyon jól ismered a környéket igy a kiss utcákat is tudod merre hogyan elvileg, én azt gondolom a lefujás után a sünök a váci utra fogják irányitani a vendéd drukereket, igy a temetőhöz nem anyira lesz nehéz kiss kerülövel eljutni.
-
Bikerman
aktív tag
-
Egy gyors kérdés:
2010-ben hol rendezik meg a foci vb-t, melyik városban? Azt tudom, hogy dél Afrika, de melyik város?
-
Csabee.
nagyúr
Én megyek D-re
-
Chili7
őstag
válasz
Markgx10 #9930 üzenetére
Én is elbizonytalanodtam, mikor azt olvastam, hogy csoprtosan az A-ra vettek jegyet Fradisták. Pláne, mikor kijött az Újpest közleménye, hogy ki lesznek köldve.
Szóval inkognitóban sem érdemes menni, mert ebből mindenképp háború lesz. Ha nem engedik be a jegyeseket akkor azért, ha ki akarják majd küldeni akkor azért, ha bent vannak, akkor meg vadászni fognak a lapulókra. Ha felvállalják akkor meg azért lesz háború mert a lilák is állítólag cserélik a jegyeiket az A-ra.
Esetleg, ha beengedik a vendég szektorba a hazai jeggyel érkező Fradistákat, akkor nem lesz nagyobb balhé.
Úgyhogy kössz a figyelmeztetést, de már átgondoltam.Így nem vállalom be. -
CséZé
őstag
Este hajrá Debrecen!
aki nem szurkol nekik az nem magyar(így Dzsudzsák apropóján
)
-
Markgx10
őstag
Én belegondoltam és hülyeségnek tartom, senkinek nem ajánlom, azért is írtam. Ez olyan mint ha egy lila beülne a vendégyszektorhoz legközelebb eső szektorba az Üllőin, ami ugye a 16-os szektor. Aki tudja mit jelent az, hogy 16-os szektor, az tudja, hgy onnan élve nem jönne ki az biztos. Ugyanígy van nálatok is, én senkinek nem ajánlom hogy a hazaiba menjen. Ha ott elkezdenek ütni egy Fradistát, a 2000 vendég (akinek az 50%-a elég komoly pali lesz idén) két perc alatt átszakít minden korlátot és a segítségére siet és ugye nálatok is van sok száz kemény ember, azonnal háború lenne, amibe belekapcsolódik az 1000 rendőr is, hááát még belegondolni is durva
-
nRu3
addikt
-
Markgx10
őstag
Készülnek rá a lilák, aki oda bemegy közülünk, az csúnya verésnek lesz kis gazdája, szerintem. Esküszöm nem lebeszélni akarlak, de az az egy nap háború lesz, gondold át kétszer a dolgot, hazai részen kb 1000-szeres túlerőben lesznek és véres szájjal várják, hogy valakiről kiderüljön, hogy nem dózsás.
Témát lezártam, csak a saját megnyugtatásom miatt is szóltam
, remélem sikerül úgy megoldanod, hogy jó legyen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #9909 üzenetére
Nembaj!
Olcsón adják a fradinak a jegyeket 2500.. nekem is annyiba lesz
-
peterszky
őstag
válasz
(Darkwood) #9925 üzenetére
Túl jól szerepelt a csapattal, csak erre tudok gondolni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
(Darkwood) #9923 üzenetére
Mondjuk közvetítés alatt azt mondta a kommentátor, hogy egy évek óta működő taktikát pár hete felbolygattak. Annyira azért még nem profik a fiatalok, hogy ennyi idő alatt alkalmazkodjanak hozzá. Egy edző csere egy profi felnőtt csapatott is visszavesz egy időre.
De azért passzok, indítások, labdatartás nem ártana ha győzni akarnak. Pont azt számoltam, hogy a 3. passz már rendre eladott labda volt.
-
(Darkwood)
őstag
Ne is mondd!
Úgy felhergeltem magam, hogy nem bírtam elaludni és még a PH!-ra se volt kedvem feljönni!
Tegnapi meccs összegzése: Gyenge játék, gyenge játékvezetés!
Egyszerűen jobban akarták a győzelmet, mint mi! Egyszerűen nem tudtunk normálisan passzolni sem!
Én szégyelltem magam a meccs után!
-
Vladi
nagyúr
Tagnap nézte valaki a Magyarország - Honduras u20 meccset?
Volt szerencsém. Hát már a fiatalok is??? -
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #9920 üzenetére
Ott nem lehet hangulatot csinálni, max teltházzal. Engem az már nem is vonzana annyira.
-
L|zsidoboz
őstag
Ilyen meccseket miért nem a P.F. stadionban rendezik?
-
Chili7
őstag
válasz
Markgx10 #9913 üzenetére
Igen úgy értem hogy valahova az oldallelátóra. Gyáva módon nem vennék fel zöldet és csöndben ülnék
, de legalább jó képeket csinálnék a táborról.
Egyébként Fradi góloknál időnként ki szokott derüni, hogy ott is ülnek Fradisták, - legalábbis régebben úgy volt.azt mondjuk nem tudo, hogy hogy lehetne a hazai oldalra átjutni élve..
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #9910 üzenetére
Örülök, hogy lett jegyed! Nekem is itt figyel a táskámban egy 5 darabos csomag
Kb. 7.30-kor álltam be a sorba, majd adtam át a barátomnak a helyet, aki megvette nekem is, most voltam érte a Blahán egy órája. Kicsit be vagyok sózva.Amúgy nagyon undorítóan néz ki a jegy (
).
Szombaton megyünk vidékre!!!
-
Markgx10
őstag
válasz
(Darkwood) #9909 üzenetére
Hála a Jóistennek, hogy sikerült jegyet vennem!
Hajnalban mentem fel és még így is csak a szerencsén múlt, a hivatalos pénztárnyitás percében már NEM VOLT JEGY!!! Szabályos közelharc volt, de szó szerint, nagyon meleg volt. Amikor kiadták az utolsó jegyet, kb még 300 méteres sor állt.
Kb. 10.000 jegyigénylésről van szó, telefonon kb 5000-et próbáltak lefoglalni és a sorban is mindenki 50-esével vitte.
Délután még lesz a másik 1000 árusítása, olyan 10 percig tart majd, de előtt érdemes lett volna pár órával beállni a sorba.
ŐRÜLET LESZ!!!
Még 5 nap!!!
-
Markgx10
őstag
Ja, nem erre gondoltam, az utcán én is mindig ott vagyok, ahol épp kell és saját tapasztalatból mondom, Debrecenben nem volt még csúszás, legalábbis komolyabb Fradista brigád még nem csúszott az utóbbi években.
Viszont Debrecenben a legkeményebbek a rendőrök, akkor is ütnek/fújnak, ha nem kell. Persze azért 90%-ban jogos
de most azért kicsit erős volt részükről több akció is.
Na, de erről a témáról úgysem itt kell beszélni, csak egy kivételes kitérő volt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest