Hirdetés
Aktív témák
-
Nexuiz
tag
Állítólag Mourinho belerúgott a földön fekvő Fabregasba Link Én nem igazán látok ki a videóból semmit, meg, ha igaz lenne a katalánok már biztos nyilatkoztak volna az ügyben.
-
darál0w
Jómunkásember
hova be nem tévedek.
-
NagyDave
tag
A Serie A sem szerepel a Digisport oldalán abban a sávban...de máshol megtalálható az oldalon. Attól még lehet, hogy közvetítenek, meg akár EL-t is. Nem tudom, csak eddig ott volt mindkét sorozat abban a sávban és biztosan oka van... Vagyis én azt gondolom. Majd kiderül.
-
NagyDave
tag
Szerintem a Digin már nem lesz EL. Vagyis rámentem a digisport honlapjára és a felső sávban, ahol a műsorok vannak, eddig ott volt a BL és az EL és most csak a BL van ott. Igaz a labdarúgás fül alatt ott van mindkettő. De attól ugye híreket írhat róla...
-
NagyDave
tag
Srácok! Amúgy valaki tudja, hogy most mi van az EL-lel? Mármint most az Eurosport adja a Tottenham meccset [igaz, nem nézem], de hogyhogy most ők közvetítik? Story nem fogja már adni? Digi gondolom közvetít csoportkörből. De jövő hétre se látok EL meccset az Eurosporton kiírva. Ezt se tudtam, csak ma, hogy EL lesz az Eurosporton
Kissé meglepett.
-
-
NagyDave
tag
Na, ezzel teljesen egyetértek. Nagyot lőni lehet, de gólt kell lőni, és jól megoldani a helyzeteket és azokat gyorsan felismerni, nem elég csak bombázni, ügyesen kell játszani. És ezt Messi [is] tudja. Ezért tetszik ez a játék. Mert nem nagy gólt kell lőni, hanem "csak" gólt. Kisakkozni az ellenfelet és érvényesíteni ezt a briliáns játékot, ráerőltetni az ellenfelekre. Nekem ez nagyon tetszik
-
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #22077 üzenetére
Messi az a típus aki helyezi a labdát. Lehet hogy nem tűnik férfiasnak, de hatékony.
Azért tartják zseninek, mert egyrészt a rövid szöktetéses labdavezetése szinte leszerelhetetlen. Másfelől szorított helyzetekből is képes sebészi pontossággal irányítani a labdát, legyen szó akár kapura lövésről, akár egy kiugratásos passzról.
Biztos hogy nem tetszik mindenkinek ez a stílus, de rengeteg labdarúgó képes bombákat lőni, ellenben nagyon kevés képes ilyen technikával bánni a labdával. Ha a real támadói pufogtatás helyett helyezik a labdát, könnyen lehetett volna más eredmény. -
NagyDave
tag
válasz
Integra #22082 üzenetére
Előbb láttam a címet meg a képet.
Mindjárt elolvasom. De ez a Mourinho akkora egy nulla ember...
Na olvastam is. El kéne azt az embert küldeni, és az egész Real vezetőséget. Akkor lehetne normális, sportszerű csapat. Így nem érzem azt, hogy ezekkel a barmokkal sokra vinnék.
Nem bírom az ilyen nagyképű, lenéző embereket. Gondolkozzon már el, hogy ő honnan jött. Majom. -
NagyDave
tag
válasz
Boxer001 #22077 üzenetére
Én szerkesztettem is, mert megláttam, hogy nem vagy Realos
Én nem láttam, hogy akadtak volna be a lövések, de majd nézek egy összefoglalót
Lehet, hogy nem tűnik férfiasnak a Barca játéka, de az szerintem tuti, hogy az a tologatás is eléggé fárasztó, sőt. Nekem tetszik ez a kifinomult technika, meg hogy milyen cseleket dobnak be, az az összeszokottság, mintha csukott szemmel is tudnák, hol a csapattárs. Én régen szerettem a Real játékát, addig amíg tönkre nem ment. Amíg Beckham, Zidane, Guti, Raúl, Ronaldo, Roberto Carlos és ezek a nagy nevek ott voltak, akkor volt toppon a Real. Én is szeretem az angol bajnokságot, csak sajna nem tudom nézni... Ronaldo amúgy lehet, hogy erősebbnek tűnik, de mégis Messi lábához tapad jobban a labda és képes a fél csapatot megbolondítani. Ronaldonak meg megy a színészkedés meg a biciklizés
Amúgy ő sem lenne rossz igazán, neki is egy-két megmozdulásával és a stílusával van bajom. VB-n vagy EB-n is volt nagy színészkedése, na de az megesik, csak neki nem az az egy volt. Lényeg a lényeg, szerintem mindkét csapat és játékos eléggé dinamikus és erős csak a Barca technikásabb, gyorsabb, és tovább bírja jelenleg. De a Real Mourinho-val már nem lesz jobb. Ja, Mourinho meg azt mondta, hogy a Barca gyengébb csapat. Csak hát gáz, hogy egy gyengébb csapat veri őket
Na, jólvan, csak Mourinho ne lenne már ott, nem bírom azt a manust.
-
Integra
titán
na és ezt láttátok már????
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #22078 üzenetére
Na b+.
daráló
Egyre jobb.
Ha pl. egy MU-Real, vagy Chelsea-Real meccs menne, akkor az angoloknak drukkolnék. Realos vagyok?Na jó, ha Real-Inter lenne, akkor Realos vagyok.
-
Boxer001
veterán
válasz
NagyDave #22076 üzenetére
Nem vagyok Real drukker, úgy látszik ezt most már folyton le kell írnom.
Na mindegy, a lényeg, hogy legalább megnehezítették a dolgukat. Ha majd egyszer a helyzetkihasználás is toppon lesz, talán sikerül.
Ronaldo hogy megküldte már a labdát, hálószaggató lett volna, ha bemegy...Benzema is, Özil is kihagyta, meg lehetett volna ez, csak az a volna ne lett volna.
Szerk.:
ha már játékstílus...nekem pl. a Barca játéka csak félig-meddig jön be. Tetszenek a megoldások, de pl. a Realban az tetszik, hogy odabaxnak ezerrel, erőt sugárzik az egész, Barca meg ilyen kis tingli-tangli erőtlennek tűnik, mintha csak a technika lenne, nem elég férfiasak.Mondjuk lehet ezért szimpatikus az angol bajnokság...
Pont ezt az érzést tükrözni Messi és Ronaldo. Messi nekem egy kis gyenge pöcs hatását kelti, Ronaldo temperamentuma bejön.
-
NagyDave
tag
válasz
Boxer001 #22075 üzenetére
Nem kell kiakadnod ezért, mert Realos vagy. Bocsánat, igazad van, nem mindenkit kell odavenni, de az edző is úgy kezeli a csapatot, ahogy nem kéne. Én Barca-s vagyok, de nem azért írom ezeket, mert utálom a Realt. Én tisztességes ellenfélnek tartottam a Realt, igazából a csapat nevével most sincs bajom, leginkább csak Mourinho-val és Pepe-vel. Egyébként is én azt hittem, hogy simán a Real nyer. Kár, hogy mindig így elszúrják mindenhol ilyenekkel. Főleg a Barca ellen nem bírják idegileg. Mondjuk én örülök, hogy a Barca nyer, de azért annyira nem vagyok oda. Az a lényeg, hogy Mourinho nem kispadra való, de Pepe se a Realba.
Szerk.: Látom nincs kedvenc csapatod, a Real se az. Bocsi
De nem kell elfogultnak lenni, Mourinho óta egyre rosszabb ott a légkör. [és amúgy én se csak a Barcának szurkolok, spanyoloknál meg globálisan neki, de más meccseket is nézek és mikor kinek szurkolok, meg akinek tetszik a játéka
A Barca-t is a játékstílusa miatt szerettem meg
]
-
NagyDave
tag
Mourinho világ életében egy majom volt. Az én szememben is emberileg nulla. A csapat már így is tönkre van téve, még tesz rá egy lapáttal. Én a meccset nem láttam, de ahogy hallottam, Pepe is a vágóhídra való, mert mindig hentesmunkát végez. El kéne tiltani Mourinho-val együtt örökre, mert már egyikükből sem lesz normális [sport]ember. És a Real és a játékosai már tényleg nem méltóak a csapathoz és korábbi klasszisaihoz. Meg mindegy, hogy Real vagy Barca, ezek a megnyilvánulások nem futballpályára valóak...
-
ClayMore
aktív tag
válasz
darál0w #22065 üzenetére
az ördögi magdi-morinnyó tengely
2:0 és a 3:0 is benne volt a levegőben. draxler és uchida rendben volt, de a többiek...gyalázat laposan, ötlettelenül, lassan-pontatlanul passzolva. ovis szinten átlátszó kényszerítőzésekkel.
azt vártam h majd a második félidőben mosott fejjel megeszik a finneket, de nem. kompaktan ügyesen védekeztek. kb ennyire képesek ahogy néztem, ez ma bőven elég volt nekik a győzelemhez. -
ClayMore
aktív tag
na tessék
HJK:SC04
2:0 -
Sztbeni
őstag
Egyenlített a Gaz Metan!
-
Sztbeni
őstag
Nem hiszem el. Vezet a Wien a Gaz Metan ellen. Ne kéne kikapni, ha a Mainzot le tudták verni, akkor illene a Wient is. Mondjuk ott is mind2 meccsen hátrányból egyenlítettek.
-
Sztbeni
őstag
HJK vezet a Schalke ellen
. De legalább a Vaslui veri a Sparta Prahát
-
ClayMore
aktív tag
Helsinki:SC04
Raul nélkül.
kell vkinek link? -
Boxer001
veterán
Most láttam felvételről a meccset...ismét Barca győzelem, fantasztikus, fenomenális, nincs új a Nap alatt.
Kár a Madridért, tudnak ezek focizni, csak 1-2 gyökér nem kéne oda az edzővel együtt. Tényleg kár értük... -
-
Complete
tag
válasz
fatal` #22020 üzenetére
Murinjónál elmentek otthonról,nagyon messzire.
Értem én,hogy sérti az önérzetét,hogy már az ő keze nyomát viseli a csapat és mégis kikapnak,de egy határt meg kéne húzni.
Ő olyannyira beleszerelmesedett magába,hogy minden önkontrollját elveszítette.
Egyébként ez egy dolog, azonban szerintem nagyobb baj,hogy a Real madridot is tönkreteszi.
Ez nem foci, ez hentes munka,amit csinálnak és nem véletlen.
Nem véletlenül kezdő minden meccsen Pepe és Marcelo.
Ott tartunk,hogy nem tudom visszakeresni a meccs videóit,mert ha beírom,hogy Pepe-Dani Alves kidob 50darabot, hisz az elmúlt meccseket végigszbálytalankodták a reálosok.
De ugyanez van,ha Marcelot írom.
Én nem értem,ez tetszik a Real szurkolóknak?
Nagyon furcsának találom az egészet és azt is,hogy a fifa vagy bármely spanyol foci szervezet nem teszi ezt szóvá.
Ha végignéznék az elmúlt 1 év Barca-Real meccseit, tuti legalább 10 olyan szabálytalanságot találnák Real részről,amiért minyima eltiltás járna.
És ez nem a Real ellen szól, nem a Real szurkolókat akarom sértegetni,
de tényleg ez a jövő, hogy belefér, hogy Marcello odamegy Fabregashoz és belerúg egy bazinyagyot,mert ő ideges?
Az edzője meg hátulról belenyúl a segédedző szemébe?
Mi a fene folyik itt?
Egy ember kiiktatásával meg lehetne oldani a dolgot és lehetne a focival foglalkozni. -
Ijk
nagyúr
Mert mit mondjak rá? Elég messze van ez a komoly csapatjátéktól. Mindkét gól szerencsés volt, az első Alvesről pont Ramoshoz pattant, a második meg tiszta flipper volt. Azt is elismerem hogy az előző meccsen mindkét barca gól is szerencsés volt.
Ami jól ment a Madridnak az a letámadás, a labdakihozatal megakadályozása, majd a megszerzett labdákból a gyors helyzetkialakítás. -
fatal`
titán
válasz
Integra #22017 üzenetére
És attól férfi lesz, hogy oldalról/hátulról sunyin kinyomja a szemét? lol
Mourinho: A Barca egy kis csapat
Kész ez a figura
-
Integra
titán
"Semmit nem akartam eltitkolni Vilanovával kapcsolatban, a kamerák rögzítettek mindent. Én úgy nőttem fel, hogy legyek férfi, nem úgy, hogy az első szellőtől összeessek" - nyilatkozta Mourinho.
wtf
nagy itt a baj nála..
-
-
Bibby
addikt
válasz
Integra #21962 üzenetére
Én nem a tényeket vitattam, csupán azt kell észrevenni, hogy néhány barca drukker túl magas lóról beszél, holott a tegnapi fociban nyújtott teljesítmény szerintem máris sokkal jobb volt mint a tavalyi. Kezdhetjük rögtön Ijk-val, aki szerint a két gól szerencsés volt, és nem volt elképzelés a támadásokban. Ez azért így elég nagy hülyeség.
A madridnak is ugyanúgy év eleje van, jól játszottak, de biztos hogy nem ez a csúcsforma, mint az ellenfélnek sem.
Inkább örüljön mindenki, mert jó meccsek lehetnek még, csak sajnos qrva nehéz elvonatkoztatni a sportszerűtlen és durva játéktól, amiben ráadásul nem tudom milyen változás lehetne, mert hogy Mourinho-t nem fogják kirúgni az holtbiztos. -
Sztbeni
őstag
Szerintem a jelenlegi real szégyent hoz a régi csapat hírnevére. Olyan csapatba, ahol anno olyanok, mint Raul, Guti, Puskás és Hagi játszottak, oda nagyon nem illik pepe, murinnyó és ramos. És az elnök helyébe kirugatnék mindenkit.
-
Mou szerint igazi férfi, aki belenyúl a másik szemébe, majd elsomfordál...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #22005 üzenetére
mindenképpen...dehát majd őket is kiröhögi.
-
lvnt
őstag
válasz
Napfénysüti #22005 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy ezt megússza. Csak az a kérdés, hogy hány meccsre fogják eltiltani.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest