Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4096 üzenetére
Én meg remélem, hogy nem adja el. Nem akarom, hogy a jelenlegi angol helyzetre hasonlítson az olasz bajnokság, ahol az anyaország labdarúgói max másodrangú csapatokban kaphatnak helyet, szerintem.
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #4096 üzenetére
Soros György lenne a vevő?
-
peterszky
őstag
Az FTC Pártolói Egyesület pert nyert a labdarúgó-szövetség ellen
Lassan akár omladozni is kezdhet az MLSZ székházKisteleki, takarodóóóó
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #4090 üzenetére
Nem érdemelt imádott csapatom vereséget, a 2. félidőben pályán se volt a Palermo. Összesen volt 3 helyzetük, amiből kettőt berugtak és lőttek egy hatalmas gólt, ami igazából nem kidolgozott helyzetből született. A második félidő sztem az év legjobb félideje volt.Remélem a Milán ellen ilyen kezdővel állunk fel, ami a 2. félidőben volt.
Akik óriásit játszottak: Legro, Camoranesi, Sissoko, Tiago, és ALEX. Viszont Trez-től sokkal többet várok, mert volt 3 helyzete és azokat illett volna belőni.
Az első gól az egyik csatárunk (asszem pont Alex) labdavesztése miatt alakult ki, amiből lekontráztak. A 2. gólnál elsősorban a jobbhátvédünk hibáztatható, aki hagyta h abból a lehetetlen helyzetből beadjon a szélső és természetesen Chielllini is vastagon benne volt azért (szoros emberfogás). A 3. kapott gól....hát van ilyen.
-
Viszlát
addikt
Azt azért nem mondanám, hogy nem számolok, bár 6 pontos hátrány 5 fordulóval a vége előtt adhatna okot erre, de bármi megtörténhet. Vasárnap ugye velük játszunk, valszeg azon a meccsen elég sokminden el fog dőlni. Remélem Vidic helyrejön addig, mert így a védelmünk közepe fabatkát sem ér (O'shea kritikán aluli volt, de hát nem is ez az ő posztja).
A Chelsea meg érdekes jelenség, de nem mondanám, hogy jobban tartok tőlük, mint az Arsenaltól...
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #4068 üzenetére
Holczer kritikán aluli, az utóbbi két meccsen négyszer rúgtak kapura ellenfeleink, mind a négy gól lett.
Aztán meg az, ahogy kiállítatta magát, az nagyon durva volt. Az meg még durvább, hogy harmadik gólunkat nem adták meg, én nem láttam semmit, csak, hogy gól, felugrok, ordítok, aztán valaki szól, hogy nem adta meg. Ott mi volt pontosan?
Szerintem Ndjodo magához képest jó volt, az elmúlt pár meccsen abszolút szarul játszott, de most sztem jobb volt. Nem értem még, rengeteg dolog mellet azt sem, hogy miért nem játszott Lisztes, hogy miért kellett a legjobb játékosunkat (Souare) lecserélni, miért kell Lipcseinek annyira előre mennie, mint ha ez a buzi Csank direkt csinálná, hogy még az ilyen alföldi színjátszókörök ellen se tudjunk nyerni.
Ja, ftc.hu szerint 4500-an voltunk, egy hónapja a Barcika ellen majd 13.000-en és ez kizárólag ennek a játéknak szól, amit mi játszunk. Ennek ellenére természetesen ott leszek a következőn is, meg mindegyiken, nem érzem úgy, hogy a meccsről való távolmaradással én jobb szurkoló lennék, meg egyébként is, úgy szeretem a helyemet
-
venember83
nagyúr
Ilyen nincs... Most láttam a meccs összefoglalóját. Eh...
Pedig szép mesterhármas lett volna Alextől a rekordnak számító 553. Juve meccsén. Kell ide védelem is, nem igaz, hogy a Palermo második góljánál milyen könnyedén fejelhetett Amauri, ha jól láttam méghozzá Chiellini mellől. Első Palermo gól csodálatos volt, talán kicsit kint is állt Buffon, de gyönyörű lövés volt, a győztes gólra meg nincs mit mondjak, Cassani tuti nem fog több ilyen gólt lőni éles meccsen s ezt nem a rosszindulat mondatja belőlem.
-
Kicker
őstag
válasz
L|zsidoboz #4084 üzenetére
Fene a dolgukat... a Juve pedig gólokat lőhetett volna, de nem jött össze, erre a hátvéd soselőttgólt gyerek egy kipattanót 26-ról úgy bevert a léc alá, hogy az valami fantasztikus...
Remélem a Chelsea beelőz, vagy BL-t nyer. vagy mindkettő...
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4087 üzenetére
Legalább ne tagadd...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #4085 üzenetére
Nem ez volt az eredeti célom.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4084 üzenetére
Kösz. Mondjuk annyi, hogy sokkal jobban már nem ronthattad el a kedvem, el is feledkeztem a meccsről. 3-2, jó meccs lehetett.
-
L|zsidoboz
őstag
Mekkora gólokat lőtt a Palermo.
Mellesleg nyertek is a Juve ellen. -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4079 üzenetére
Inter meccsen. Illetve néha akkor, ha a Juve játszik, valahogy mindig a zebrák ellen ítélnek idén. Fene meg érti ezt.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #4077 üzenetére
Már 2-1, nem voltam gépnél
És szakad a hó, de durva ...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Viszlát #4073 üzenetére
nem, a meccset sajnos nem tudom nézni, nem is arra mondtam, inkább a Mu/Cronaldo-golt vágott az egyik ujabb angol középcsapat-ellenfélnek solog... nekem ez jelenti a semmit.. amugy biztos jo a meccs
Barcára én is kiváncsi vagyok, ha ma este nem végeznek ki a 90k ember elött egy getafét, akor én erre az idényre befejzetem a nekik valo szoritást... (nem mindtha bárkit is meghatnék ezzel persze...)
-
X@b3e
addikt
Az Inter megintcsak egy khm... enyhén szólva is véleményes góllal vezet
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax #4072 üzenetére
Minden percre jut egy látványos akció szinte. Ha ez neked unalmas... kezd idegesítő lenni ez a fikázzuk az angol focit dolog, vicces egy divat... Vénember is tegnap kiemelte az egyik legszarabb meccset, igaz, hogy közben több is volt, amin 3-4 gól született... no mindegy, kíváncsi vagyok a Barca mikor produkált utoljára ilyet
Ja jut eszembe, múlt héten ötgólos meccsük volt
-
Viszlát
addikt
Middlesbrough - MU 0 - 1 (Ronaldo 10')
-
Kicker
őstag
válasz
venember83 #4066 üzenetére
én a 2. félidőt néztem, az nem volt rossz.
-
venember83
nagyúr
30 perce nézem unottan a Man C - Chelsea meccset, de a játékosok még nálam is unottabbak. Mindenki hibázik, senki se hajt, tipikus alibifoci.
-
Viszlát
addikt
A Liverpool támad emberek, pedig igencsak második csapattal álltak fel... fura
-
X@b3e
addikt
A Real már mindenkit figyel. Szóba jött már Mancini, Vucinic, De Rossi, Aquilani, pár éve Totti...
Amúgy Vucinic nem lenne rossz, ha a saját posztján játszhatna és nem a szélen. A Leccében mérföldekkel jobban játszott befejező csatárként.Vénember83 Iaquintáról már régóta szó van, már ebben az évben is majdnem a ROmaban kötött ki, az Udineseben is Spaletti keze alatt dolgozott, és kedveli a mestert. Nekem személy szerint nem szimpatikus, inkább Di Natale.
-
peterszky
őstag
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #4055 üzenetére
Crespo elég jó lenne, szerintem. Vucinic lóf@sz.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #4056 üzenetére
Aha.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4055 üzenetére
Iaquinta?
4057: Bővebben? Miért ő? Miért menne el?
-
L|zsidoboz
őstag
Vucinic sztem nem megy, nemrég jött. Én mondjuk különösebben nem bánnám.
Amit reálisnak látok a Rómánál az Aquilani és Mancini eladása/cseréje, illetve Di Natale és Iaquinta érkezése. Esetleg Crespo, annyira ő se lenne rossz. -
Chili7
őstag
Viszont azt olvasom, hogy Vucinicet figyeli a Real. De lehet, hogy csak úgy mint anno Husztit.
Dani Alves meg --> Barca. Állítólag. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #4048 üzenetére
Materazzisra meg úgy tudom nem is lehet, túl balhés figura.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #4048 üzenetére
Nézhetőbb. Sokkal.
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #4044 üzenetére
Csinálok egy Materazzi avatart.
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #4037 üzenetére
A Juve kispadján én is. Akkor ugyanúgy nem tetszene a Juve, mint Capello idején.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #4043 üzenetére
a játékunk most is szar
, sajna, bár a 3. hely azért nem rossz
-
venember83
nagyúr
válasz
Ugye nem? Remélem, hogy nem jön. Pedig tuti hozná az eredményt, de félek mit tenne a csapattal. Meg aztán a játék sem mindegy...
Totti alter-ego: Használd egészséggel! De ne arcosodj, azért!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #4038 üzenetére
Köszöntünk a fórumon Francesco
-
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #4040 üzenetére
jézus ki lettél, totti?
-
X@b3e
addikt
válasz
L|zsidoboz #4038 üzenetére
De csini lettél
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Én meg Drogbát a Rómában...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #4035 üzenetére
Nem fanatikus, mint mi...
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #4029 üzenetére
Túlzás volt valóban az olasz foci temetése, de a Milan valóban szétzüllött (kiöregedett), az Internek meg egyszerűen szarul jött ki a lépés.
-
L|zsidoboz
őstag
Örülök, hogy nem csak én látom így a dolgot.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #4024 üzenetére
Ez egy ilyen év, lehet jövőre meg 4 olasz lesz a 8 között és csak 1 angol. Minden évben változik az összetétel, attól még nincs válság, hogy 1 évben kicsit gyengébben szerepelnek az adott ország csapatai. Ha mondjuk 5-10 éven át így lenne, akkor lehet hogy az már valami bajt jelentene, de tavaly ugye a Milan nyerte a BL-t, szal sztem is hülyeség, amit Hajdú B. mondott.
-
X@b3e
addikt
válasz
venember83 #4025 üzenetére
Nem tudom, mennyire van alapja az irányított sorsolás elméletnek, de rengeteg múlik azon is, különben itt állhatna 4 német csapat is az angolok helyett adott esetben...
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4024 üzenetére
Ugyan. Az Inter a szokásos formáját hozza, talán idén kicsit többet mutatott, de a BL-ben általában az AC Milan és a Juventus szokott szépen szerepelni, ezek közül egyikben kiöregedtek a játékosok (természtes folyamat), a másik meg idén még nem vehet részt a BL-ben. Helyettük itt a Roma. Az utóbbi 5 döntőben háromban szerepelt olasz csapat. Min kell gondolkodni, mégis? Mintha divat lenne az olasz focit szidni.
-
X@b3e
addikt
Hát kisetünk nagy valószínűség szerint, de amit Hajdú B mondott, az enyhén túlzás volt...
Nem játszott a MU fölényben egy percig sem, jóformán találtak 2 gólt, VdS pedig kivédte a szemünket. Ki kellett támadni, ekkor már több lehetősége lett a Unitednek is, sajnos nagyon megéreztük Totti hiányát...
Ez van, idén is marad az olasz kupa... -
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #4019 üzenetére
Ez pontosan így van, reméljük pár hét múlva alá lesz írva a szerződés, megjön a pénz és beindul a gépezet. Azért én felkészültem még egy év nb2-re, ezzel kapcsolatban nem is tudok mit írni, csak annyit, hogy szombaton is felutazok és drukkolok a csapatnak. Ez a max amit én tehetek, hogy kitartok, remélem nem csak én gondolom így.
Jut eszembe, nem is beszéltünk a Sheffield elleni meccsről, de asszem jobb is
, ritka szar meccs volt, hangulat sem volt olyan mint szokott, barátnőm felfázott, szóval semmi jó emlék nem maradt arról a meccsről.
-
peterszky
őstag
Nem tudott küldeni, ez párszor már le volt írva több helyen is. Amikor a sikeres pályázat eredménye megvolt, akkor az angliai átigazolási időszak lejárt (a magyarból is csak pár nap volt hátra, max egy hét), tehát a Sheffieldből nem lehetett senkit átirányítani. Látatlanba te sem küldenéd el a játékosokat.
-
Chili7
őstag
válasz
Markgx10 #4015 üzenetére
Én már McCabe negyratörő terveiben sem bízok igazán. Ha komolyan be akar törnia nemzetközi porondra,akkor küldhetett volna 4-5 EU-s játékost. Ezt nekik is látniuk kellett, - már tavaly - hogy ez az állomány meg az edző is egy rakás szar.
Amúgy meg a Szolnok meg a Ny1 állománya sem jobb (sőt), csak ott meg a szakmai stáb jobb (volt) egy fokkal. -
venember83
nagyúr
válasz
Markgx10 #4015 üzenetére
Nagyjából szertároson kívül egészen Albert Flóriig (nyílt intervallum) mindenkinek repülnie kellene, mert valamennyire mindenki felelős. Szerintem. Az már tisztogatás lenne és érne is valamit. A helyükre pedig nem a jelenlegi magyar ürülékkupacból kell edzőket és vezetőket választani, mert akkor ugyanez a helyzet prognosztizálható, bárki is legyen a tulaj. A fent említett csoportbelieknek megvolt az esélyük, elqrták, jöjjenek új arcok, az se baj, ha külföldiek.
Szvsz.
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #4015 üzenetére
De legalább hajtanának! De nem, még azt sem. Egyedül Jojón látom, hogy meghal a pályán, arról nem tehet, hogy ilyen béna
Meg talán Shaw és az elefántok. A magyarok közül senki nem hajt. Volt egy támadás, Jojó tartotta a labdát, egyedül volt a szolnoki térfélen, senki nem ment fel a "támadáshoz". Érik az újabb NB2-es szezon
-
-
venember83
nagyúr
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #4011 üzenetére
Érdekes dolog ez, mert ott van a múlt heti Tottenham - Chelsea, ugye 4-4 lett az eredmény. Hajtós, pörgős meccs volt, iszonyú sok helyzettel, nagy lövések, nagy mentések, szép megoldások garmada, 90 percnyi izgalom. Ezen a héten, mindkét csapat 1 gólt tudott produkálni (főleg a Spurson vagyok meglepődve, négyet kaptak a Szarkáktól)...
-
Martinjoe
csendes tag
Én a Chelsea-nek szurkolok de ezzel a mai játékukkál hát enyhén szólva nem nyűgöztek le
-
venember83
nagyúr
Az angol foci sajnos rendkívül unalmas, a válogatott sehol sincs. Viszont a BL-ben ott az eredmény. Érdekes helyzet.
A kormoránok egy góllal verik az Evertont, egyetlen gól volt az egész meccsen. Ez a spanyol edző, akinek nem jut eszembe a neve, csúfot űz ebből a csapatból. Avram Grant meg méltő utódja Jose Mourinhonak. MU-ról és Arsenalról nem mondok véleményt, kevés meccsüket láttam. Remélem a BL-ben majd megmutatják a másik arcukat az angol csapatok, bár Arsenal - Liverpool meccsen erre vajmi kevés esélyt látok.
Ui.: Rafa Benitez.
-
X@b3e
addikt
Jut eszembe, jaj, szegény Fradi!
-
X@b3e
addikt
válasz
L|zsidoboz #3962 üzenetére
Szép lesz az avatár, kolléga...
Az enyém sokaknak nem mond semmit, csak a szakavatottaknak tűnik fel a turpisság -
venember83
nagyúr
Liverpool - Everton!
-
venember83
nagyúr
A Chelsea eszméletlenül játszott megint a Middlesbrough ellen. Csodálatos. Ilyen játékosokkal.
Juve meccs: A huliganizmus mondjon le, keményen el kellene gondolkodjon az olasz szövetség.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest