Hirdetés
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #6098 üzenetére
hívjuk csak a lesen született fiúnak
v potyagólosnak, mert nagy gólt én nem áttam tőle túl sokat
-
Lejszi
senior tag
válasz
venember83 #6098 üzenetére
jaja, mákostésztát vacsiztak
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #6091 üzenetére
Hajtós kis meccs volt, de a játékban semmi élvezet nem volt. Végig fölényben volt az Inter, ha megnézzük a statisztikákat kiderül, hogy míg J.Cesarnak kábé 3szor kellett labdához érnie, addig Manningernek kb 15ször. Alexnak nyoma sem volt. Muntarinak szerencséje, hogy nehezebb volt kihagyni, mint belőni, mert...
-
válasz
zolynet #6092 üzenetére
Az a véleményem, hogy a Milannál régóta edzőkérdés van. Ha bajnokok akarunk lenni, akkor az ilyen meccseket, mint a tegnapi, be kell húzni minden további nélkül. Ancelotti taktikája egyenlő a csőddel. Ha vezetést szerzünk, ráülünk az eredményre, ahelyett, hogy megadnánk a kegyelemdöfést az ellenfélnek; egy csatárral állunk fel, így nem is csoda, ha kevés gólt szerzünk, úgy meg nehéz címet nyerni...
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #6091 üzenetére
kasszis gólok a serie a-ban
csak sikerült a Milánnak leXelnie -
venember83
nagyúr
[link] - Gyenge Juve játék, de az összefoglalót nézve az Inter is max. a három pontnak örülhet.
-
Viszlát
addikt
Érdekesen alakult eddig az angol forduló... Chelsea és Liverpool is gól nélküli döntetlen. Arsenal kapott hármat a Citytől, rúgni nem tudott. Már csak le kéne gyűrni valahogy a Villa-t és akkor egészen jó kis forduló lenne ez.
-
Vladi
nagyúr
válasz
venember83 #6083 üzenetére
Képesek. Hozták az utolsó kettőn. Nincs ebben semmi meglepetés.
-
peterszky
őstag
Gera mekkora gólt lőtt
Sanyi is belebotlott megint
Gratulálok a csapatnak!
-
Tibiajax
nagyúr
Gera Zolii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezaz.
-
Vladi
nagyúr
Van! Nézzétek! Thorgelle gólt lőtt.
0-1
-
Vladi
nagyúr
Sanyi! Saaanyikáám!!
Északír-magyart nézitek?
-
peterszky
őstag
válasz
peterszky #6043 üzenetére
Összefoglaló - mint említettem, érdemes megnézni
-
Tibiajax
nagyúr
szerintem is...
A hollandok jó játékosok (az első kettő főleg), köréjük kellene gyors, fiatal brazil, spanyol, portugál játékos. mondanék argentint is, de akkor egyből gagóra gondoltok, ő meg egy fos..
A Real jelen pillanatban csak kapusposzton, és a kp holland zónáin oké, én így látom -
peterszky
őstag
Skócia - Argentína
A skót válogatott másodedzőjét, az egykori kőkemény hátvéd Terry Butchert 4 az 1-hez adják, hogy leüti szerdán Maradonát.
Megfogadjuk?
-
Chili7
őstag
Pepe és Ramos szerintem is ok, de a középpálya szerintem nagyon nincs rendben. Gyengék, nem a Realba valók. Szerintem a madridot mégiscsak olyan "hollywood" stílusban lehet jól működtetni. Cirkusz kell a népnek. Ezek se nem csinálják a cirkuszt, se nem nyernek semmit így.
-
Lejszi
senior tag
válasz
venember83 #6044 üzenetére
Hajrá Liverpool. ha nem is sok idore, de legalabb ideig-oraig elso volt a tabellan
-
Lejszi
senior tag
válasz
Tibiajax #6049 üzenetére
a hatvedek mellé (pepe és s.ramos) kellene még 2 meghatározo ember.
kozeppalya rendben van.
ja es legalabb 1db csatár is kéne, aki ontja a golokat.a szinhazi dolgat meg felejtseuk mar el, ez mar nem a holywood mardid, annak mar 2eve vege. sztem folosleges csamcsogni mar rajta.
az ajax se tudott mar bajnoksagot nyerni evek ota, raadasul a nemz. kupákban sem alkotnak semmi maradandot évek ota.
teny h jol jatszik iden a barca, de még messze a bajnoksag vege, nagyon messze....
-
Lejszi
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
Jajj de ssssszép volt a második Ajax-gól... ááá...
Emanuelson powa
-
Chili7
őstag
válasz
Tibiajax #6049 üzenetére
Pont ma - a meccst nézve - gondolkoztam el azon, hogy ez a Schuster ugyan szerintem sem való egy RM élére. Nem tud ezekből csapíatot építeni, mint a Getaféből. Korábban meg írtam, hogy ez a mai RM nagyon távol áll attól az RM-től, akit én megszerettem.
Ezek a játékosok nem emelkednek ki a "jó erős átlagból", ezek nem Zizouk, Ronaldók, Figók.
Persze az is gond, hogymíg 2000 előtt, az RM politikája az volt, hogy összevásároljuk a legjobb játékosokat, az ma már nem megy. (Messi, CR, Kaka, stb..) Akiket meg megszereznek, azok nem jobbak annyival a spanyol átlagnál, hogy elég legyen "csak" kimenni a pályára.
Szóval az RM-nek mostanában nem kedvez sem a futball szakmai, sem a politikai álláspontja a mai viszonyok közt. -
Chili7
őstag
válasz
Markgx10 #6045 üzenetére
Aha, szóval Te vagy Kovács Einstein!
Na az én mérlegem kicsit szegényebb: 3 hazai meccs ebben a félszezonban, de ha a Bőcs elleni nem lesz zárt kapus, akkor tuti megyek, és ha nem lesz ilyen szar a játék, mint az elmúlt 2 hónapban és az angol hoz jó spílereket, akkor megyek mindre jövőre.
-
Tibiajax
nagyúr
No,
Eddig nem igazán jött be nekem ez a Hegyi Iván úr, most viszont, legalább egy dologban nagyot egyetértünk.. Nemrég sírtam épp azon, a mai Madrid milyen messzeségben van a régi önmagától..
Hegyi úr épp most fejtette ki érdekes módon pont ugyanezt, a Real egy színház, egy örömszínház volt mindig is, ma meg.... 10-12 új játékos kellene, nem feltétlen Schuster menesztése...
Amíg ilyen gagó, heinze, diarra, cannavaro-k vannak a csapatban, addig a Madridisták csak álmodozhatnak..
és persze nézhetik a jo kis Barca-varázst.de ennek, persze mi örülünk
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #6045 üzenetére
Bencéhez annyit fűznék hozzá, hogy a legjobb játékosoknak is kell egy kis pihenő
Szerencsére ma nélküle is hozta a csapat a jó játékot. Én a pozitív oldalhoz felvésném még Pisanjuk játékát, a játékosok pacsizását és a Draginak elénekelt Boldog születésnapot is
Negatívumként ismét Palit említeném meg
Nálam a KisDVSC, Cegléd, Bőcs maradt ki a bajnoki meccsek közül. Magyar Kupán mindenhol voltam
szerk: Az őszi szezon után én egyre jobban bízom Davisonban, pár furcsasága ellenére is. Morrison, Bence és Pölő lassan (Bence gyorsan
), de biztosan már őt igazolja, hogy érdemes volt beállítani őket és folyamatos lehetőséget adni nekik.
És hozzá kell tenni azt is, hogy az utóbbi évek edzői közül ő az egyetlen, aki majdhogynem napi rendszerességgel látogatja az utánpótlás csapatok edzéseit!
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #6043 üzenetére
Én is hazaértem 6-ra, rengeteg pozitív és egy negatív élménnyel, bár máshol már leírtam, azért most itt is összegzem
Pozitív:
- jó volt az idő és örülök, hogy újra találkoztunk
- egész jól játszottunk
- az otthon eddig veretlen Vecsést simán aláztuk
- parádés gólokat lőttünk
- Dragó megfejelte a tábor előtt a gólját a születésnapján
- Morrison jól játszott (azért őt említem, mert az előző meccsig nem volt túl acélos)
- Williams nem hibázott és az első félidőben, ha jól láttam volt egy nagy védése is (elég szar volt a "kilátás" oldalról)
- őszi elsőként végeztünk a soha nem látott sérüléshullám ellenére
- 11 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség nem rossz mérleg
- 44 gól rúgtunk és "csak" 11-et kaptunk, ami szintén nem rossz
- és egyre javuló formát mutatunkNegatív:
- a nagyokos edzőnk a csapat legjobb játékosának Tóth Bencének 20 percet adott, menjen már...Az őszi szezon összegzése részemről: 15 meccs volt, ebből mind a 8 hazain és 5 idegenbelin megjelentem és csak kettő volt (BKV és Vác), amire egyszerűen nem maradt péz
Tavasszal mindent megteszek, hogy mindenhová eljussak, már a téli szünetben erre fogok spórolni
Érdekesnek ígérkezik a Békéscsaba elleni idegenbeli, a többi szurkolói szempontból a "szokásos" lesz. Már most hiányérzetem van és nagyon várom a tavaszi kezdést
-
venember83
nagyúr
Hehe, a fiatal csodacsapat kikapott, a Villa győzött. Nem volt rossz meccs, s az azelőtti sem, mondjuk ott sem remekelt az esélyes csapat, de legalább nyert a Liverpool.
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #6041 üzenetére
Nevetséges, hogy nem a nyugati rangadót, a ZTE - Haladást adja a TV
Benyomták a két legérdektelenebb csapat meccsét. Hazafelé csak a Nyugatiban több Fradista szállt le a vonatról ma, mint amennyien kint voltak az MTK mérkőzésen... (a 90% Köki-n szállt le, mert mentek a kézilabda mérkőzésre).
Most örülök, őszi bajnok a Fradi, idegenben vertük 4-0-ra a Vecsést, többek között két parádés góllal, ami szerintem nektek is tetszene, remélem készült róla videó, mert Pölő és Noel gólját érdemes lenne újra megnézni!
Nézők is voltak bőven, szerintem 2000 Fradista és 1500 Vecsés szimpatizáns tekintette meg a mérkőzést.
-
Face8814
őstag
válasz
Tibiajax #6041 üzenetére
Mazoista vagy!
Én évek óta nem nézek magyar focit. Minek...? Szánalom amit labdarúgás címszó alatt tesznek kis hazánkban.
Elnézést ha megbántok valakit ezzel a mondattal, és minden tiszteletem azoké, akik rajongani tudnak egy magyar csapatnak a körülmények ellenére, de én már nem tudok hinni a honi játékosokban és csapatokban. Túl sok pénz megy ebbe a sportba - más kárára - és túl kevés a látható eredmény. -
Tibiajax
nagyúr
hát szóval..
most megy a sport1en egy meccs.. mtk - reac..
Nem is tudom, mivel tudnám gondolataimat kifejezni, de. komolyan mondom, ennél lejjebb, emberek, nem lehet. Innen lejjebb nincs. Akárhová mennénk, kapcsolnánk, egy üzbég első ligában élvezetesebb dolgokat látnánk, mint ezen szánalmas, teszetosza nemistudom min..
mtk-s gyerek valahogy lekezeli a labdát az oldavonalnál, kettőt csetlikbotlik, beleszállnak hátulrol, bedobás. Bedobja, másik megkapja, vár, topog, kirugja.. Bedobás, elfejelik, visszafejelik, kimegy a labda. Bedobás, lekezeli, hátulrol löki az egyik, lerázza, szol közben a vigyed fecó! ezaz!, erre elrugja elöre, 20m-belül nem volt játékos, ahová rugta, kimegy oldalt... és (ezzel is) eltelt 4 perc. Ennyi.
az, h lehet a meccsen kinn ahogy elnézem 80-100-ember, az még nagy dolog is, szerintem.
MTK-s, magyar első osztályú labdarugó mérközés, hétvége, és.. ennyi...Szégyen. Takarodjatok a képernyőről is.
-
X@b3e
addikt
Egy kis csemege, zömében olaszhonból. Érdemes átböngészni
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #6034 üzenetére
Ha már foci és Fradi, akkor utánpótlás:
U-19: Vasas - FTC 3-4 G.: Bogáti (3) Sváb
U-18: FTC - Csepel SC 2-1 G.: Gárdos (2)
U-17: Vasas - FTC 1-2 G.: Csordás (2)
U-16: FTC - Csepel SC 2-1 G.: Erdei, Kálmán
U-15: FTC - Honvéd 1-0 G.: Majzik
U-14: Újbuda - FTC 0-3 G.: Csillus, Popgeorgiev, Ábrahám
U-13: FTC - Honvéd 6-1 G.: Murai, Kovács, Varga (2), Lajos, Lakatos
U-12: Újbuda - FTC 0-3 G.: Minárik (2), Bárányos
U-11: UTE - FTC 2-5 G.: Herjeczky, Dragóner, Gulyás (2), Csiszár
U-10: nem játszott
U-9: FTC - Tápiószentmárton 42-0 G.: Papp (5), Mándoki (5), Horvát (14), Babinszky (3), Schmindt (5), Kaltenecker (3), Bene (3), Rutterschmidt (4)Minden csapatunk nyert, de az U9-esek eredménye elég durva 42-0!!! és ebből a Horváth gyerek egymaga 14-et rúgott!!!
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #6031 üzenetére
az első 30percig bírtam nézni, elég is volt, még a végeredményre sem vagyok kíváncsi
szerk: úgy látom azért a lényegről lemaradtam: Tott-Liv összefoglaló 4-2
még ez a női barátságos meccs is jobbnak tűnik ... volt egy kis affér
-
venember83
nagyúr
Tegnap a Liverpool eltemette magát, most temetem én is őket. Kicsit.
-
KrAt
veterán
Hát ez durva, mi megy a Tot - Liv meccsen..
-
peterszky
őstag
Találtunk egy szlovák oldalon egy szavazást, ahol a legnagyobb focistára kell szavazni. Benne volt Puskás Ferenc is a névsorban, sajnos eléggé lemaradva. Tegnap a Fradi szurkolók felhozták az első helyre
És még most is növekszik az előny
Kíváncsi lettem volna a szerkesztők arcára ma reggel
-
zolynet
veterán
szegény Borielló [link] ... tavaly ment Neki, hmmm, nem vettem észre
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #6013 üzenetére
Meg kell, hogy legyen.
Közben felvettem a kapcsolatot egy beépített emberemmel
(viccet félretéve egy jó barátommal), hogy dedikáltasson Ferenczivel is két újságot az újból, ha összejön természetesen tiéd a másik. Minden számot így tervezek eltenni, szerencsére van egy pár ismerős, aki oda tud férni a tűzhöz.
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #6012 üzenetére
Ha úgy küzd a csapat, mint tegnap, akkor szerintem meglesz a 3 pont!
Amúgy ez az NB II nagyon kiszámíthatatlan. Olyan körbeverések vannak, hogy csak ámulok. Szinte csak az borítékolható, ha valaki a Fradival játszik, akkor a következő 1-2 meccsen rossz szériája lesz, mert úgy kihajtják a belüket. Lásd például a Barcikát: velünk 1-1, utána a Vác gurított nekik egy hatost majd döntetlen az ESMTK-val...
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #6011 üzenetére
A vecsési meccsre visszatér Tóth Bence is, hál' Istennek, nagyon nagy szükség lesz rá. Ferenczi, Lipcsei és Ashmore kivételével (mondjuk a 3 lényeges, sajnos) mindenki felépült. Abdi állítólag már ki is pakolt a lakásából és a sheffield-del edz, ő már nem fog visszajönni. A várható erősítések a télre egészen ígéretesek (három fiatal Ashmore szintű angol, Czvitkovics stb.), ha az utolsó meccset behúznánk akkor nagyon jó esélyünk lehetne a feljutásra. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy a Vecsést nem tudta megverni a Bőcs sem, sőt a tegnapi Makónak 6-ot rúgtak.
Nehéz meccsre, de 3 pontra számítok...
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #6010 üzenetére
Az mondjuk nem volt semmi, amikor félidőben ment le, közben mutatta Aranynak, hogy "Megjegyeztelek"
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #6008 üzenetére
Shawt én is lehoztam volna, tegnap elfogadhatattlan volt a játéka sajnos. Én még a tavaszra itt tartanám, a fiatalok tanulhatnak tőle profizmust, nem is keveset. Sajnos öreg már nagyon, bárcsak lenne 5-6 évvel fiatalabb (mondjuk, akkor nem itt játszana...). Vecsésre megyek, lehet hazafelé meg is veszem a tikettet.
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #6007 üzenetére
Következő Tempó Zöldek tavasszal lesz, addig már rengeteg ötlet van, hogyan tegyük még jobbá tartalmilag (külsőre azt hiszem ilyesmi lesz, így is ezt a tagjaink dobják össze, hogy ingyenes legyen) + a szétosztás is profibb lesz.
Gyönyörű volt Igor gólja, Dragóner mióta visszajött azóta nagyon jó, jól védekezik, szervez és még a góljait is megfejeli. Fejpárbajban eddig sem győzte le senki.
Lamine jól játszott kivételesen és Morrison, valamint Zsivó sem volt szar, ezek kellemes meglepetések voltak. Viszont Shawnak én megköszönném az eddigi munkát, mert az öltözői hírek szerint is, a sérülése óta minden kedvét elvesztette, nem fut, nem harcol, teljesen értékelhetetlen teljesítményt nyújt/nyújtott az utóbbi négy meccsen. Az igaz, hogy Debrecenben volt egy gólja, de ennyi helyzetből, amibe hozták, Ferenczi már 10-et rúgott volna. Tegnap is messze a leggyengébb volt.
A héten szombaton Vecsés, bár úgy tűnt erre az egyre nem tudok menni, de mégis sikerült összehozni az anyagiakat az utazásra, tehát ott is ott leszek
Hihetetlen jó lenne, ha azt a meccset is hoznánk és az élen zárnánk az őszi szezont.
-
peterszky
őstag
Márk: Igor tegnapi gólja után elég nagyot ugrott az aláírt Tempó Zöldek értéke
-
-
-
zolynet
veterán
Az addig rendben van hogy támadó futballt játszik a Milán a Lecce ellen (vendégként), de ennyi helyzetből illene már a kapuba bejuttatni a bogyót. Így tovább, csak eredményesebben!!! Forca Milan!!!
-
peterszky
őstag
Nah, megvertük a Makót, ha a bírón múlik, akkor ez nem így történik. Eszméletlen, mit megengedett a makói csapatnak
És még egy ajándék gólt is kaptak sok ember szerint, én nem tudom megítélni, mert közel sem ültem vonalban.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest