Hirdetés
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Megvannak a csoportbeosztások
A csoport:
június 11.: Dél-afrikai Köztársaság - Mexikó, Johannesburg 16 ó
június 11.: Uruguay-Franciaország, Fokváros 20 ó
június 16.: Dél-afrikai Köztársaság - Uruguay, Pretoria 20:30 ó
június 17.: Franciaország-Mexikó, Polokwane 13:30 ó
június 22.: Mexikó-Uruguay, Rustenburg 16 ó
június 22.: Franciaország - Dél-afrikai Köztársaság, Bloemfontein 16 óB csoport:
június 12.: Argentína-Nigéria, Johannesburg 13:30 ó
június 12.: Koreai Köztársaság-Görögország, Port Elizabeth 16 ó
június 17.: Görögország-Nigéria, Bloemfontein 16 ó
június 17.: Argentína-Koreai Köztársaság, Johannesburg 20:30 ó
június 22.: Nigéria-Koreai Köztársaság, Durban 20:30 ó
június 22.: Görögország-Argentína, Polokwane 20:30 óC csoport:
június 12.: Anglia-Egyesült Államok, Rustenburg 20:30 ó
június 13.: Algéria-Szlovénia, Polokwane 13:30 ó
június 18.: Szlovénia-Egyesült Államok, Johannesburg 16 ó
június 18.: Anglia-Algéria, Fokváros 20:30 ó
június 23.: Szlovénia-Anglia, Port Elizabeth 16 ó
június 23.: Egyesült Államok-Algéria, Pretoria 16 óD csoport:
június 13.: Németország-Ausztrália, Durban 16 ó
június 13.: Szerbia-Ghána, Pretoria 20:30 ó
június 18.: Németország-Szerbia, Port Elizabeth 13:30 ó
június 19.: Ghána-Ausztrália, Rustenburg 13:30 ó
június 23.: Ghána-Németország, Johannesburg 20:30 ó
június 23.: Ausztrália-Szerbia, Nelspruit 20:30 óE csoport:
június 14., Hollandia-Dánia, Johannesburg 13:30 ó
június 14.: Japán-Kamerun, Bloemfontein 16 ó
június 19.: Hollandia-Japán, Durban 16 ó
június 19.: Kamerun-Dánia, Pretoria 20:30 ó
június 24.: Dánia-Japán, Rustenburg 20:30 ó
június 24.: Kamerun-Hollandia, Fokváros 20:30 óF csoport:
június 14.: Olaszország-Paraguay, Fokváros 20:30 ó
június 15.: Új-Zéland-Szlovákia, Rustenburg 13:30 ó
június 20.: Szlovákia-Paraguay, Bloemfontein 13:30 ó
június 20.: Olaszország - Új-Zéland, Nelspruit 16 ó
június 24.: Szlovákia-Olaszország, Johannesburg 16 ó
június 24.: Paraguay - Új-Zéland, Polokwane 16 óG csoport:
június 15.: Elefántcsontpart-Portugália, Port Elizabeth 16 ó
június 15.: Brazília-Koreai NDK, Johannesburg 20:30 ó
június 20.: Brazília-Elefántcsontpart, Johannesburg 20:30 ó
június 21.: Portugália-Koreai NDK, Fokváros 13:30 ó
június 25.: Portugália-Brazília, Durban 16 ó
június 25.: Koreai NDK-Elefántcsontpart, Nelspruit 16 óH csoport:
június 16.: Honduras-Chile, Nelspruit 13:30 ó
június 16.: Spanyolország-Svájc, Durban 16 ó
június 21.: Chile-Svájc, Port Elizabeth 16 ó
június 21.: Spanyolország-Honduras, Johannesburg 20:30 ó
június 25.: Chile-Spanyolország, Pretoria 20:30 ó
június 25: Svájc-Honduras, Bloemfontein 20:30 ó -
mephi666
nagyúr
jól beoffolok most, mert nem találok box-os topikot és lényegében sportágak közül a focis topik az igazán aktív egyedül: (hátha más is nézte a tegnapi meccseket)
tegnap kegyetlenül vártam Balzsay meccsét, mert bíztam benne, hogy a múltkori szégyenteljes veresége után visszatér és megmutatja... hát visszatért, de nem mutatta meg... majdnem elsírtam magam, annyira színtelenül öklözött... tv-n keresztül én megkérdőjelezném azért a végeredményt, mert szerintem neki sokkal több volt a pontos ütése, mint az ellenfélnek, de ez ilyen sport és az ottani bírák döntenek mindig... más oldalról nézve meg szerintem sem érdemelte volna meg a győzelmet, mert tényleg semmit nem mutatott önmagából... eltáncikált, az ellenfele irányított és totál hulla lett a 12. menet végére
nem éreztem 1 pillanatra sem olyat, hogy: "na, most kellene meghúznia és pár pontos találattal megbénítani az ellenfelet, majd kiütni" nem volt ilyen... őszintén: unalmas meccs volt, iszogattam közben a sört meg az idegtől láncba szívtam a bagót, de fájt, hogy mennyire gyengén szerepel... közben elgondolkoztam, hogy kareszt akarták joe calzaghe-val bokszoltatni? ennek tényleg nagyon csúnya vége lett volna... az a fickó tényleg nem a 2 szép szemével érte el, amit elért... technikás volt, gyors volt, ütött akkorákat, mint a ház és nem fulladt ki még a 12. menet végére sem... nagyon jó volt az állóképessége és az energiáját is nagyon jól be tudta osztani mindig... balzsay meg most csak árnyéka önmagának és ha csúcsformában lenne, akkor is 150%-ot kellene teljesítenie, hogy esélye legyen egy calzaghe kaliberű bunyós ellen... a mostani állás szerint véleményem szerint ennyi volt a karrierjének
nagyon sajnálom...
ui: viszont Bedáknak örülök... nem lehet a pehelysúlyt összehasonlítani nagyobb súlycsoportokkal, de ő tényleg azért ment be a ringbe, hogy leverje az ellenfelét, mint a sz@rt... és így is lett a 7. menetben
-
peterszky
őstag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #12094 üzenetére
Igen
reményeik megmaradtak.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #12091 üzenetére
Most a kis Comunale stadionban játszanak, ott elvileg nem nehéz telt házat összehozni. Ballotellit meg lassan az ág is húzza, a portugál edző is kezdi megelégelni tevékenységét, legalábbis utoljára ilyesmit olvastam.
Kieg.: Most látom, hogy már azt is átnvezték Olimpiconak.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #12090 üzenetére
Két haverom menni akart, le is volt szervezve az út, erre elfogyott az összes jegy.
Rég volt telt ház Torinoban, biztos jó hangulat lesz.
Szegény, szeretetreméltó Balotellit megint szidni fogják.Vasárnap meg Róma-Lazio.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
(Darkwood) #12087 üzenetére
Én néztem.
-
peterszky
őstag
Újpest-Fradi: az El Clásicót is lenyomta
"A Sport TV minden idők legmagasabb, labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatos nézettségét is regisztrálhatta az ősszel, mégpedig az Újpest és a Ferencváros Megyeri úti derbije alatt. A rangadónál többen egyetlen focimeccset sem néztek a csatornákon az elmúlt 9 év alatt: információink szerint millió feletti azoknak a száma, akik belenéztek a mérkőzésről adott közvetítésbe, ami magyar szinten kiemelkedő adatnak számít.
A második helyen ebben a tekintetben szintén egy idei találkozó áll: a Barcelona és a Real Madrid legfrissebb El Clásicója áll a rangsor második pozíciójában."
-
Tibiajax
nagyúr
...A FIFA azonban kizárta az írek által is szorgalmazott ismétlés lehetőségét, mint ahogy azt is, hogy 33. országként részt vegyenek a vb-n..
de vajon miért?.. ugy egyébként -
Bibby
addikt
"Miután a dél-afrikai származású, Oscar-díjas filmsztár az utolsó sorsolási golyót kivette a kehelyből, az éppen utolsóként megmaradt Franciaország neve helyett ezt mondta hangosan: "Írország"."
Vicces lány.
Bár nem biztos hogy magától találta ki.
-
nRu3
addikt
válasz
bagyulajuve #12073 üzenetére
csak nehogy jöjön az angol köcsög és mindet szétver (3.rész jelenet)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #12075 üzenetére
inkább az alatta lévő emberke érdeklődhetne...
-
peterszky
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #12069 üzenetére
jófej főnököd volt akkor..
bár mindenhol ilyenek lennének -
Vladi
nagyúr
válasz
(Darkwood) #12066 üzenetére
Éljen az aranylabdás. Állítólag ezeket direkt a tisztelet jeléül utánozza le.
-
Vladi
nagyúr
válasz
venember83 #12050 üzenetére
Így van. Max 12 másodpercig bírja megtartani a labdát.
-
peterszky
őstag
válasz
Bikerman #12060 üzenetére
Jaaa, ezt azért nem kell olyan komolyan venni
Amúgy vannak "júdások" elég sokan:
Szűcs Lajost a Fradi utánpótlástól elküldték, így lett Újpesten NBI-es kapus, végül a németországi kitérő után "hazatért". Aztán dobbantott innen is. Én kedveltem, mint kapus. Tudta, hogy mit szeretnek a szurkolók, azt is csinálta, igaz, a gerincesség nem az erőssége.Wukovics, aki nekünk egyből gólt lőtt lila-fehér mezben, majd kimutatott a Fradi-tábornak.
Kecskés, aki Újpestről jött, aztán BL játékos lett nálunk.
Rósa, ott nem kellett, itt hős lett.
Szóval mindkét irányban volt mozgás azért a történelemben
-
Bikerman
aktív tag
-
nRu3
addikt
válasz
bagyulajuve #11980 üzenetére
mielőt elolvastam volna a reagálásod Tibiajaxnak, már én is rá akartam vágni "csak mert Torrente is az ... ", késöbb látom
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #12052 üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy ez igaz lenne. Elég csak megnézni, hogy Ibra mennyire nem nyújtotta azt, amit tud pl. a Juventusnál.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Bikerman #12047 üzenetére
Szerintem bármelyik csapatba raknák igencsak kiemelkedő lenne, és ha visszaemlékszünk arra, amikor sérült volt Messi a Barca nagyon gyengén muzsikált. Rengeteg meccset dönt el csak simán az egyéni képességei alapján. Így én inkább azt a következtetést vonom le, hogy ha Messi nem a Barcaban van, akkor nem biztos, hogy bajnokok lettek volna, illetve BL-t nyertek volna.
Természetesen jó csapat is kell mellé, de úgy gondolom, ha MU-Chelsea-L'pool-RMCF-Inter-Milan-Juve szintű csapatokba kerülne, akkor igencsak bajnok és BL esélyesek lennének, ha a jelenlegi Barca formáját veszem alapul.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83 #12050 üzenetére
De ez az állítás mindenkire igaz
-
Bikerman
aktív tag
na úgy látszik simon attila is belép az árulók névsorába...
a pénzéhes k...a mindenit nekijje!
-
Bikerman
aktív tag
válasz
bagyulajuve #12046 üzenetére
ha nem lenne a barcában xavi és iniesta, meg puyol, akkor ő se lenne még senki.
de így tényleg megérdemelte. -
Csabee.
nagyúr
Most látom csak hogy Messi nyerte az Aranylabdát!
-
attiati
veterán
Én tök hobbi focinéző vagyok, de sztem is gyenge meccs volt. Nem szakmailag, hanem élvezhetőségre, bár erről nem a csapatok tehetnek. Lehet azért, mert nem volt előtte egy egész délutános felhozó körítés
-
Buldozer99
senior tag
Szerintem sem volt rossz meccs egyébként...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #12040 üzenetére
hát téged ezentúl asszem szkippelek is, ne aggódj.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Tibiajax #12036 üzenetére
Attól, hogy kifut egy 100.000-es stadionba 22 méregdrága játékos, attól még nem lesz egy meccs jó semleges szurkolók számára (azzal meg végképp nem akarok vitatkozni, hogy ez a 100e ember csinál nagyobb hangulatot, vagy mondjuk 40-50e olyan, mint a hétvégi görög rangadón).
Épp azért van magasabb a mérce ilyen meccseken (ugyanígy a Juve/Inter/Milan, MU/Chelsea/Arsenal/Pool egymás elleni meccsein), mert két bombaerős keretű csapat játszik egymással.
Ha ez egy Barca vs. kiscsapat meccs, akkor elmegy, el is kapcsolok 10 perc után, de mivel ezt "végig kell" nézni, kénytelen az ember végigunni kis túlzással (az utolsó fél órát leszámítva).Ha ez egy Róma-xyz meccs lett volna, akkor ugyanúgy unalmasnak tartottam volna, ugyanúgy elkapcsolok 10 perc után. Attól, hogy Róma szurkoló vagyok, nagyon szívesen megnézem más csapatok meccseit, legyen az angol, spanyol, olasz, francia.
Pl. ott volt múlt héten a Milan-Caliari (?) 4-3-as meccs, sokkal élvezhetőbb és látványosabb volt, pedig egyik csapatot sem szeretem, sőt.Érdekes mód eddig senki sem írta hozzád hasonlóan, hogy jó meccs volt.
Mindenki vak és világtalan rajtad kívül!Komolyan, te egy bunkó vagy, máshogy nem tudok reagálni.
Ilyen lekezelő stílusban beszélgess otthon a kutyáddal vagy a rokonaiddal, de ne velem/velünk egy fórumon. -
peterszky
őstag
válasz
Az is nézőpont kérdése, hogy mitől lesz a legnagyobb rangadó. Mi adja a nagyságát? A tradíció, az € százmilliók, a játék minősége, a hangulat? Mindegyik kategóriában más-más lenne a győztes szerintem. És azt se merném kijelenteni, hogy a spanyol a legnagyobb, pedig én is szeretem az El Classicokat, igaz tegnap pont kimarad, mert Dunaújvárosban voltam jégkorongmeccsen
De ahogy olvasom, amiért én szeretem, az most nem volt meg (sok gól, mindkét fél fantasztikus játéka).
-
venember83
nagyúr
válasz
Értem, amit írtál, de televízión csak a meccs jött át. Az pedig nem tűnt valami nagy durranásnak. Nyilván a helyszínen más lett volna, stadionnal, hangulattal, közelről az egymásnak feszülő játékosokkal, de televízióba mint semleges néző tényleg unalmasnak és a leírásod alapján sterilnek tűnt a meccs. Ha a körítést néztem volna, akkor lehet, hogy az jobban lefoglal.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #12024 üzenetére
Már nem tudok máshogy erre az emberre reagálni.
Ez a történet nem arról szólt feltétlen akkor sem, hogy rajongok a barcáért. Nyilván, jelentős alapot képezett neki, de egy el classico nem szól másról, mint valóban a világ talán két legjobb/legnagyobb klubjának találkozásáról. Ott van a skót rangadó is, ami régebbi, meg ott lehet egy manu vs akármelyik angol nagy is, de én szerintem, nagyságban egyik sem éri el a spanyol rangadot. De ezzel szerintem nem csak én vagyok így, ahogy a meccs előtt is felvezették, többszáz millioan várták a nagy derbit. de mindegy is.
Adott egy fantasztikus arána (legyen az akár a nou akár a bernabeu), adott a csodálatos hangulat, adottak a százmillio eurok, akik felmennek a pályára, adott volt Cé, aki elvileg most majd megmutatja.., adott egy Messi, akitől tegnap este 4 real szintu játákos nem bírja elvenni a labdát, aztán végül adott volt a győzelem. Nem volt nagy, de ahogy a real folytotta a játékot, ahogy nem bírt 3-4-nél többet passzolni egymás után és ezt látni, egy Real Madridtól, az elég érdekes volt..
Én azt nem értem csak, h azoknak az állítolag nagy futballrajongóknak tüntetik fel magukat, hogyan lehet olyat mondani, h egy Classinonál nálam valahogy magasabban van a mérce... hol? egy róma meccs szintjén??..
De mindegy is, igazad van, nem egyforma szemmel látjuk ugysem a futballt. én meg had ne akarjak senkit megváltoztatni már -
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #12034 üzenetére
De ha ő nem akkor Babos
-
(Darkwood)
őstag
válasz
venember83 #12033 üzenetére
Király védte volna...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Darkwood) #12032 üzenetére
Hiába rövid sarok, védhetetlen.
-
Csabee.
nagyúr
Juventus milyen bombagólt kapott : [link]
-
Integra
titán
hábakker már megint ibrahimovics...
nem bírom, de amikor kell, meglövi a gólt..
ahogy olvasom, nagy ratyi játék volt -
zolynet
veterán
válasz
venember83 #12024 üzenetére
Egyet kell értsek veled, semmi élvezetes nem volt a játékban, legalábbis ami az első félidőt illette. Megölték egymás játékát, ahogy az egyik szaki meg is mondta szünetben.
Catania - Milan a hosszabításban megnyerte 0-2-re ('93, '94 Huntelaar, jó csere volt
). Nagy kedvencek (voltak), de gyenge játék, ill Ronaldinho semmittevése, no commentes.
Csabee.: nem néztem a milán meccset, már nézni sem bírom, nagyon kiábrándultam
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #12020 üzenetére
Elmondod, hogy azon kívül, hogy egyik kedvenc csapatod játszott, azon kívül mi volt az élvezetes a ma esti meccsben?
Ha nem tudsz nem lekezelő módon válaszolni, vagy úgy általában a kérdésre választ adni, akkor hagyjad, ne erőltesd, vedd a fenti kérdést költői kérdésnek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #12015 üzenetére
Egy Classinonál nálam valahogy magasabban van a mérce...
Jóvanakkor..
Menjél, nézd a calciot, az sokkal jobb.
szerk. tulajdonképpen nem is értem, minek erőlködsz te egyáltalán spanyol, meg úgy ánblokk, nem-olasz meccsekkel.. tényleg. Nem kell, ami nem megy az nem megy, hagyjad, ne erőltesd. -
hi all!
Létezne , hogy ma volt barcelona vs real meccs ?? Legalábbis az index oldalon ezt az infót láttam...
-
zolynet
veterán
válasz
L|zsidoboz #12012 üzenetére
A 2. félidő is olyan szar volt mint az első?
Nem volt már ingerenciám megnézni.
Eredményt tudom, 1-0 Ibra, gól szépvót. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
mióta nézel classico-kat?
-
venember83
nagyúr
válasz
-
L|zsidoboz
őstag
Kár, hogy már vége is. Sokáig elnéztem volna még, jó kis meccs volt.
?
Szerencse, hogy vége.
Ilyen rossz Barca-Reál meccsre nem is emlékszem, igaz ez legkevésbé a Barca hibája volt.
Egy jó meccshez két jó csapat kell, itt sajnos ez nem volt adott. -
Buldozer99
senior tag
Ibra igeeen!
Puyol és Pique miket mentett ma
Jól nyomta mindenki...
-
Tibiajax
nagyúr
Na, a rend helyre állt, a jobbik csapat nyert. Szép volt, ha jobban kinyílik a Madrid, még többet kapott volna.
Kár, hogy már vége is. Sokáig elnéztem volna még, jó kis meccs volt.De innen üzenem a sport tévének, hogy mi a retkes k*** a***tokért kell olyan rohadt gyorsan elkapcsolni, ahogy vége van az addig annnnyira piszkosul reklámozott nagy derbinek, he????
Siettek valahová, vagy annyira rohadtul kell az a szemét reklámidő utánna??? Vagy ennyi időt bírtok csak kifizetni?? Még szerencse h a lefujást még meg bírjátok várniHova a fszba siettek???????????
-
Tomics
addikt
Szép volt fiúk!
-
Csabee.
nagyúr
Messi mit hagyott ki!! Meccs labda volt!
Realnál is egy piros.. Lass
-
Tomics
addikt
Ajjaj. Sergio Busquets piros
na innentől válik izgalmassá -
Csabee.
nagyúr
Hol lehetne nézni neten ?
Barca piroslap
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest