Hirdetés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Azért enyhén nem lep meg, hogy Simon, Németh nem akarnak jönni. Ami viszont meglep, hogy őket miből próbálná kifizetni a Vidi? Pár millió eurója a Liverpoolnak bizts bennük van, ha hivatalos megerősítés soha nem is jött az árukról.
-
Szólista
senior tag
Felkészülési mérközés FTC-Hertha BSC
-
Chili7
őstag
válasz
Markgx10 #8088 üzenetére
A másidik félidőben a Tábor elött kétlábbal letarolta a brazilt. Igaz, hogy a labdát akarta, de elrúgott fölötte, a másik lába meg csak úgy lendületből ment a jobb után.
A másik esetre már így 1 nap távlatából nem emlékszem.
Azért kiváncsi leszek hányszor állítják ki őket (Lowton+Wedgbury) majd az nb1ben. -
Tibiajax
nagyúr
Legyen nektek is jó kedvetek
(2. mondat a lényeg..) -
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #8093 üzenetére
"Fradizmusban sehol nem vagyok peterszky mesterhez és nem is leszek soha"
Már ne haragudj, de ez marhaság, esetleg fordítva igaz lehetDe inkább egy idézet:
"Egyet jegyezz meg: itt nincs főrangú és alrangú tag, nincs nagy és kis fradista, itt mindenki egyforma. Mert, akit itt találsz, annak mind egyformán ver a szíve, egyért ver a szíve: a Ferencváros diadaláért." -
Markgx10
őstag
válasz
Tibiajax #8092 üzenetére
Bár tudom, ez nem verseny, de a Fradizmusban sehol nem vagyok peterszky mesterhez és nem is leszek soha, de amíg van rá lehetőségem (gyk. pénzem), addig mindenhová elmegyek, ahol játszik a Ferencváros. Elég szar világban élünk, ki tudja, hogy meddig láthatom még élőben a Fradit (egyszer csak kirúgnak, megszűnik a munkhely stb.), ezért minden egyes meccset megpróbálok kihasználni, akárhol is van.
Tudom, nem vagyunk jelenleg egy Barcelona, sőt még kevesebb sem, de az (és most nem szentimentáliskodok, hidd el, azt én utálom a legjobban) az érzés, amikor állok a pálya mellett és kifut a csapat, arról nem is beszélve, mikor gólt lövünk, az leírhatatlan.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #8091 üzenetére
jó, az oké, h megy le mindig vidékre is a csapattal, tudod h nem azt nem értem..
De, hogy már teljesen tét nélkül, legszivesebben az nb2-re sem emlékezve, készülve testben/lélekben az új szezonra, lemegy olyan messze egy szutykos mako meccsre?..
hát, ez tényleg respectet érdemel -
Markgx10
őstag
válasz
Bikerman #8083 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ő kopasztott-e valakit, de a haverok elintézték, hogy a kisfiammal meccs után bejussunk a Székházba és ott a kis Márk beszélgethessen (ő is focizik az Eger FC korosztályos csapatában, 2002-es) LIPCSEI PETIVEL!
A Legenda (nekünk Ő az) nagyon nagyon kedves és rendes volt, eddig is minden focistánál jobban tiszteltem, de ezután még ennél is jobban fogom
[link]Az ultrák is mindig megemlékeznek Róla:
[link]Kis offként Peterszky barátom után szabadon
: a kisfiam + én még jó egy órával a meccs előtt
[link]Eddig a legeldugodtabb helyre is eljutottam tavasszal, hál' Istennek, még két meccs van egy szörnyen hosszú Makói túra és egy hazai, azokon is mindenképp ott leszek és remélem ezzel örökre elbúcsúztattuk az nb2-t
-
peterszky
őstag
válasz
Bikerman #8083 üzenetére
Nem, csak a hálóból hoztam haza egy darabkát a gyűjteményembe
Ferencváros 3-1 DVSC - DEAC
Gól: Ferenczi (2), Kamate
Az első félidőben nagyon szépen játszott a Debrecen, több Holczer bravúr kellett, végül a vezetést is megszerezték. Utána talán elfáradtak, fene se tudja, de benyomtuk őket, egyenlítés is meglett. Második félidő elején egy kamu tizivel megtörte őket Bede asszisztense, nem tudom mit nézett az a csóka... Kamate gólja csak "hab a tortán" és egy szerény ünneplés. A Szentély gyepén egy közös fotó Lisztes Krisztiánnal, hálódarabolás, kis énekelgetés, szép nap
És még Márk mesterrel is találkoztam kifelé jövet.
-
venember83
nagyúr
Ez a pöcs Sallay vagy ki bejött a Duna TV-hez interjúra, de normális választ nem hajlandó adni, csak vizsgálódni akar. Nem tudom, mit kíván vizsgálni. Tessék rendet tenni a játékosok és a biztonságiak között, a Fehérvár elleni "teljesítmény" semmilyen szinten nem megengedhető.
Hemingway utána legalább nyíltan nyilatkozott, kívánom, hogy minél több hozzá hasonló klubtulajdonos legyen Magyarországon.
-
Bikerman
aktív tag
na peter csupasztottál valakit?
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #8081 üzenetére
Erősen hasonló a meglátásom!
Naa végre elmegy máshova Ancelotti, remélem jót tesz a Milánnak, hát a Chelsea meg
-
venember83
nagyúr
válasz
peterszky #8079 üzenetére
Nem mindegy, hogy kit kap a Debrecen? Ha tudnak futni s néha labdához is érnek, akkor annyi a Debrecennek. Szégyen, hogy a magyar bajnok lassan évtizedek óta nem képes bekerülni a BL csoportkörbe. Illene tenni is valamit a játékosok, edzők, MLSZ szintjén, ez már nem varrható egyértelműen senki nyakába.
-
Peti78
őstag
válasz
peterszky #8079 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy kit kap a Loki, nemzetközi színtéren kurva kevés a teljesítménye nemcsak neki, hanem az összes magyar csapatnak. Ez mutatja a színvonalat sajnos. Kötelező, hogy valaki megnyerje a bajnokságot, ez tény. Nem mindig a legjobb nyeri, ez is tény. Ha fogadnék, akkor nem a Lokira tennék a BL-ben. Ez pedig sajnálatos ugyan, de ellenkező esetben sajnos a kukába is dobhatnám, hátha megtalálja valaki
-
peterszky
őstag
Én se akarlak ám megbántani, de pont az egyik csapat a Debrecen, akiknek semmi, de semmi alapja nincsen arra, hogy a másodosztállyal cinkeljen minket. Nem tudom, hogy emlékszel-e arra, hogyan maradt első osztályú a Debrecen?
Amúgy sok sikert a BL selejtezőben, én szorítani fogok nekik, egy szerencsés sorsolásban bízok, de ismerve az UEFA módszereit, egyből megkapjátok majd a Dinamo Zágrábot vagy a Partizánt és akkor ott vége is a mókának. Viszont ha véletlenül a Slovan lesz az ellenfél, akkor rám is számíthattok a helyszínen, ha marad jegy nem Debrecen szurkolóknak is
-
Peti78
őstag
válasz
Markgx10 #8076 üzenetére
Bocs, ha rosszul esett. Nem állt szándékomban megbántani, csak egy kis cink volt. Mert ugye Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező klubja a másodosztályban az sokat elmond, figyelembe véve a körülményeket pedig pláne.
Én is látom, hogy fogy a pénz Debrecenben. Már megint bajnok lett a Loki. -
Markgx10
őstag
De nagyon jó fej és vicces vagy. Nekünk egyelőre ez van a másodosztályú bajnokavató. És mi ennek örülünk. Visszakerültünk, 20 ponttal nyertünk a második előtt és a bíróság már rég kimondta, hogy jogtalanul zártak ki minket. Szóval jogtalan a gúnyolódásod, de tedd csak, majd egy-két év múlva én is így fogok rajtad, mikor elfogy a szima pénze (már látni a jeleket) és ti is gondban lesztek.
-
peterszky
őstag
Már csak 6 óra és irány az Üllői út
Elvileg ma lesz a hivatalos "bajnokavató", éremátadás, stb. A nap is kisütött, szóval szép nap lesz.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #8071 üzenetére
Neki is és Maldininek is riszpekt, nem is kicsit!
Szegény Nedved is amennyit kapott a serie A-ban, csoda h egyátalán járni tud még. Innye most szembesültem csak vele h zebrák lettek a másodikak és csak brozzal búcsúzott Maldini, sájsze, na mind1, majd a köv szezonban, talán. -
venember83
nagyúr
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #8068 üzenetére
Pontosan. A barátaim (akiket ismersz látásból) és az én véleményem szerint elmondom, hogy látjuk mi ezt.
1. Vannak a valós huligánok (számuk mára elenyésző), akik a másik táborból kizárólag a hasonló mentalitású emberekkel, telefonon lebeszélve, a stadion környékét messze elkerülve lerendezik a dolgaikat. Ezt rendben lévőnek találom, mert semmilyen rongálás nincs benne és a normális szurkolókat nem érinti a dolog, nem is tudnak róla.
2. Vannak a bohócok (számuk a végtelen felé közelít), akik attól érzik részegen erősnek magukat, ha rázzák a kerítést, pózolnak, rongálnak, összetörnek mindent, amit tudnak. Ezeket én személy szerint gyűlölöm, még a stadion környékéről is kitiltanám. -
zolynet
veterán
Fiorentina - Milan 0-2 (Kaka & Pato)
-
peterszky
őstag
Sajnos van egy réteg, akik ezt művelik. De hidd el, hogy nálunk az igazi nehézfiúk és az ultrák is "utaznak" rájuk, hogy leállítsák őket (ha nehezen is hihető). Sőt, már velem is előfordult, hogy leállítottam pár ilyen embert, néha elég egy hangos szó is és észbe kapnak (nem vagyok elrettentő kinézetű, Márk mester megerősítheti
). Sajnos mindenhol nem lehetnek ott...
Én is remélem, hogy nem leszünk téma a híradóban
-
Drizzt
nagyúr
Na sikerült kimennem az első tavaszi Nyíregyháza győzelemre. B-közép nem volt kinn, de nem is baj.
Stoikov elintézte.
Egész élvezhető kis meccs volt, sőt többet is rúghattunk volna, mondjuk a Vasas is.
-
nRu3
addikt
válasz
venember83 #8054 üzenetére
ő hát nem is tudom
most kiváncsian várom mien szankció lesz, mennyi mérközésre lesz zártkapus főnyeremény.
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #8060 üzenetére
-
Peti78
őstag
válasz
L|zsidoboz #8055 üzenetére
Pont ezt mondtam, hogy nem lehet erre fogni. Mégis ezt teszik. Verjék egymást hülyére ha akarják. Igen, vannak Angliában is.. A stadionon kívül. Kimennek, esetleg egy hagyományosan használt helyre és annyi. Mint amilyen van Rotterdamban is. Máshol meg lehet oldani a stadionon kívüli rendbontást, nálunk és az általad említett ( és nem említett) országokban viszont nem?? Miért?
Egyébként szerintem a színvonallal is összefügg. Ha nincs izgalom a meccsen, akkor csinálnak ők.De ha nem tetszik a teljesítmény, miért nem a csapat játékosait verik meg?
-
L|zsidoboz
őstag
A huliganizmus miért függne össze a foci színvonalával?
Lengyelországban, Oroszországban, Olaszországban, Törökországban... ugyanígy vannak balhék a pályán is, Angliában is vannak, csak a stadionon kívül.Erre az egyre pont nem lehet fogni, hogy gyenge a magyar foci.
Amúgy az oroszoknál és lengyeleknél jellemző, hogy néhány nagy csapat szurkolói ezt úgy oldják meg, hogy kimennek egy megbeszélt helyre, kb. egyenlő létszámmal felállnak és puszta kézzel ütik egymást. Mondjuk ott nem is nagyon vannak ilyen 50 kilós anyuci kedvence karakterek.
-
Peti78
őstag
Nem az ujpestieket kellett volna megakadályozni, hogy átugráljanak a kerítésen?
Azt sem értem, hogy miért nem lehet ünnepelni a győzelmet... mert nem tetszik a vesztesnek? na és... Amúgy nekem mindegy, hogy melyik csapat szurkolóinak idiótái és két ballábas játékosai verik egymást hülyére.
Még kamasz lehettem, amikor a fradi külföldön vendégszerepelt, és ledarálták a szurkolókat gumibotokkal, mert nem tudtak emberhez méltóan megülni a seggükön. Akkor fel voltam háborodva. Ma viszont nem kerít ilyen érzés a hatalmába.
Az azért elgondolkodtató, hogy Angliában már nincs szükség kerítésekre. Viszont ezek a balhék jók arra is, hogy rá lehessen fogni, hogy azért ilyen szar a magyar foci, mert ezekhez hasonló események zajlanak. Persze ebből a szar fociból remekül megélnek a dilettáns vezetők, edzők, nemkülönben a maximum fűnyírásra alkalmas focisták.
A vipera pedig tudtommal nem megengedett eszköz, és ilyen formában akár egy szamurájkardot is elő vehettek volna. Igaz, a rendőrök már több alkalommal "nem viseltek " viperát. Akkor mit is várunk egy stadionból kitiltott pontagyú drukker biztonságitól? -
nRu3
addikt
válasz
Markgx10 #8044 üzenetére
pedig visszafogotak voltak a " Nagy része a biztonságiaknak volt újpest-huligán" , csak azzon senki nem gondolkozik és nem vesszi figyelembe hogy a biztonságiak gyorsan ki akarták zavarni a fehérvári drukereket mielőt az újpestiek átugrálnak a keritéseken és akkor más esemény történik, csak 1-2 fehérvári nem akart kifáradni és pl annak az embernek lekevertek egy nagyot, ezzekután nem csoda hogy jöttek a viperák.
Bezzeg mikor fehérváron már a mecs előtt a rendörök és a fehérvári security ütlegelték az újpestieket, a fehérvári szurkolok pedig a mecs alatt a vendég drukerek autoiban kárt okoztak és sorolhatnám.
Tény hogy a biztonságiaknak volt újpest-huligánok vannak köztük, okkal 1-2 vezér szurkolo akkikre a nép halgat . de ez sok pályán igy van.
De szép is lesz majd az újpest - ftc
-
Kickass
őstag
válasz
Integra #8042 üzenetére
gyönyörű, azt nem értem h például tizenéves picsák/hülyegyerekek mire fel szaladgálnak be a pályára meg mennek oda, nagykeménynek hiszik maguk a szurkolók közt aztán ha a rendőr meg megsuhintja csak pislog mint pocok a búzában
de az egész mentalitás szánalmas, kin töltsük ki a dühünket ááá majd ugyis eljön pár fehérvár szurkoló legfeljebb elkenjük azokat, és ezt még előre meg is tervezik, az ilyen az nem szurkoló...
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Most jutottam odáig, hogy megnézzem az Újpest Fehérvár meccs után történteket. A vicc az, hogy maga a meccs nem is érdekel. Ugyanekkora viccnek tartom az egész hazai focit is. Maradandót ma már csak a pályán kívül vagyunk képesek alkotni. A barátságos meccsek meg nem számítanak.
A biztonsági emberen jót virultam. Tulokarcú barátunk kicsit meglepődött. Bár lehet hogy annyira nem is, (biztos megzavarták már őt is szurkolóként) hiszen egyetértek azzal, hogy ezeknek a biztonsági bajkeverőknek a balhé a fontos. Tele kisebbségi komplexusokkal, amiket a másfél-két órára kapott "hatalommal" kívánnak ellensúlyozni. Bár ilyen a rendőri állomány jelentős része is, de ez nem az a topic.
A lényeg az, hogy ezt az egész honi focit el kellene végre felejteni a vezetéssel mehetnek a játékososok is, mert csak bohóckodnak a pályán. Ez vonatkozik a Debrecenre is annak ellenére, hogy tulajdonképpen örülök az ismételt sikerének.Persze más kérdés, hogy a Loki nemzetközi porondon nem tud jól szerepelni, ennyire képesek.
Szélnek ereszteném ennek az egész fosrakásnak (amit még focinak sem neveznék, nemhogy labdarúgásnak), és azt a raklap pénzt, amit erre költünk, az utánpótlásba kellene fektetni. 20 éve pár ember váltja egymást a meghatározó pozíciókon, lesz*va a sikert, hajszolva a pénzt.
Persze ez a balhé is jól jött, hiszen megint van miről beszélni, nem csak arról, hogy miként szedik be ismét TŐLÜNK a többször lenyúlt milliárdokat.
Eljutottam odáig,hogy nem szeretem a Magyar focitui: a szurkolók legalább tudnak futni
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #8047 üzenetére
Dehogy vagyok, persze ettől még mindig ott vagyok, de csak magánszorgalomból
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #8045 üzenetére
Majd ősszel remélem bejönnek közénk is hasonlóképpen, bár mi nem 63-an leszünk, mint szerencsétlen fehérváriak.
-
L|zsidoboz
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #8043 üzenetére
A "szegény" biztonsági ember után elfelejtettél smiley-t tenni.
Nagy része a biztonságiaknak volt újpest-huligán, már előre megtervezték (utána lehet nézni több fórumon is), hogy szerencsétlen fehérváriakat szétcsapják, természetesen fair módon viperával és ilyenekkel.
-
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
A román bajnokság góllövőlistáját 16 góllal vezeti az egyik játékos. Elég szánalmas, lassan itt is elfelejtenek focizni.
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #8035 üzenetére
Mondjuk ez meg a másik véglet
, én tisztes helytállásban reménykedem az első évben és ennek megfelelő erősítésben az év végén, aztán a második évben a dobogóért és nemzetközi kupaszereplésért vívott harcban, majd a harmadik évben már a bajnoki címért való küzdelemben reménykedem
-
Markgx10
őstag
válasz
Bikerman #8034 üzenetére
Örülök, hogy te, mint szakértő, egyrészről a jövőbe látsz, másrészről ismered az elkövetkezendő 5 év nb1-es erőviszonyait, a Fradi igazolásait, a többi csapat biztos anyagi helyzetét és úgy egyáltalán. Öröm, hogy ilyen szakértőkkel írhatunk egy topikba.
Megkérdezhetem, tisztelettel, hogy minden héten látogatsz magyar bajnoki mérkőzésket stb., hogy még csak véletlenül sem azt írtad, hogy "te úgy gondolod", hanem biztos vagy az igazadban? Köszi
-
peterszky
őstag
válasz
Bikerman #8034 üzenetére
Valószínűleg ilyet soha. bajnoki címet már ünnepeltem, de ez valami más, ez csodálatos volt, videó alatt is kirázott a hideg. Amúgy már jövőre fogok
Történelmet írunk, több pontban is: mi leszünk az első csapat Magyarországon, akik feljutóként nyerik meg a bajnokságot és mi leszünk az első magyar csapat, aki tripláz (bajnoki cím, MK, Liga Kupa)
-
Vladi
nagyúr
válasz
Buldozer99 #8030 üzenetére
Itt van részletes beszámoló, meg sok videó is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Buldozer99 #8028 üzenetére
Élőben néztük tegnap
ps. jó az aláírásod
-
Buldozer99
senior tag
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #8023 üzenetére
Mivel írtad, hogy tetszett a válogatott meccs, ezért bátorkodom a figyelmedbe ajánlani, hogy még 2 napig lehet az IBUSZ irodákban 3 meccses bérletet venni 7500 Ft-ért, olyan helyre, ahol voltál te is múltkor.
1. szőröstalpúak elleni "barátságos" meccs
2.-3. svédek és portugálok elleni VB selejtezőAzt még hozzátenném, hogy szerintem a svéd-portugál meccsekre egyenként drágább lenne majdnem a két jegy, mint így a bérlet... (MLSZ-t ismerve)
-
Tibiajax
nagyúr
Aki még nem olvasta volna... Baromi jó írás.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #8018 üzenetére
gonosz..
Nézd, ha nem képesek megtalálni a helyüket normálisan, játszatni őket, menjenek. Én mindig is hangoztattam, Van der Vaart-ot elhozni a Hamburgból is nagy faszság volt, nemhogy az Ajaxból. Egyedül Sneijder volt jó, amikor játszott, meg talán még Huntelaar lehet még jó. De persze, őt is el kellett hozni az ajaxbol, persze, meg mindenkit... Nem baj, hogy ott mind kiválóak, és talán ha együtt tudnák tartani a csapatot csak két szaros évig, máris lehetne újra egy nagy Ajax, neem... nem kell. Mindenki menekül onnan. Fszom kivan ezzel már tényleg -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8016 üzenetére
Mondjuk, én a Realban jelen pillanatban sok becsülni valót nem nagyon látok, de ez már más kérdés
ott egy totál új csapat kell, új vezetőséggel
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bagyulajuve #8015 üzenetére
Egyetértek. Én például Barca szurkolóként sose becsültem vagy sajnáltam le a Realt. Sőt volt hogy Realos barátommal együtt néztük az El Classico-t. Bármelyik csapatnak lehet gyengébb napja és bármelyik elverheti a másikat...
Becsülni kell az ellenfelet anélkül nem ér az egész semmit. -
bagyulajuve
addikt
válasz
Napfénysüti #8012 üzenetére
Szerintem épeszű szurkoló nem sajnálta le egyik csapatot sem
. Lehet ma a Manchester nyerne de pont tegnap jobb volt a Barca. Amúgy nem érdemtelenül lettek ők a végső győztesek, mert a Chelsea elleni párharc kivételével elég magabiztosak voltak. De a MU kb ugyanannyira esélyes volt és ugyanannyira megérdemelte volna a győzelmet az addig nyújtott teljesítményével, s ezt hűen tükrözi, hogy az összes fogadóiroda azonos szorzóval adta a 2 csapat győzelmét.
-
brownus
veterán
köszi srácok
mondhatni a spanyolok lealázták az angolok zsoldos csapatát
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8012 üzenetére
Semmit..élükön Bibbyvel..
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon szép este volt!
Arra kíváncsi leszek mit mondanak azok akik annyira lesajnálták a Barcelonát hogy esélye sem lesz...
-
Buldozer99
senior tag
Szenzációsak voltunk megint!
Pique-t külön kiemelem....
-
Tibiajax
nagyúr
Szeretlek Barcelona !!!!
-
peterszky
őstag
Fantasztikusat játszott a Barcelona
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #8004 üzenetére
Én ezen röhögtem egy nagyon jót (másik oldal egy elfogult embere lehet):
"A BL DÖNTŐN MA ELDŐL, HOGY MILYEN IRÁNYT VESZ A LABDARÚGÁS..... A KATALÁN FÉLE CSALÓ ANTIFUTBALL VESZI ÁT VÉGLEGESEN A HATALMAT A FAIR PLAY SZELLEMÉVEL, A NYÍLTSISAKOS TÁMADÓJÁTÉKKAL SZEMBEN?? VAGY ESETLEG ARTHUR KIRÁLY MÉG UTOLJÁRA VISSZATÉR, HOGY A GONOSZ ERŐIT ELTAKARÍTSA AZ ÚTBÓL? NEKÜNK SEMLEGES SZURKOLÓKNAK EGYETLEN VÁGYUNK LEHET, GYŐZZÖN A FUTBALL! KÖVESSÉK A CSALÓK MESTERÜKET, LUCIFERT!"
Sorry a nagybetűért, copy-paste.
A dígók újra ügyesek voltak
"Rossz hír: az olasz rendőrség beszámolója szerint ma hajnalban megkéseltek egy brit szurkolót Rómában. A beszámolók szerint a drukkert kórházban ápolják, miután négyen megtámadták, és combon szúrták a szállodája közelében." -
Tibiajax
nagyúr
na, legalább az nst-nek helyén a szíve
Ez a beszéd. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
bagyulajuve #7996 üzenetére
Teljes a bizonytalanság eddig.
Szerintem már az is nagy szó lenne, ha sikerülne egyben tartani a jelenlegi keretet.Idén rengeteg sérült volt a védelemben, gyak. minden meccsen más összeállításban játszottak.
Remélem Doni, Loria, Menez elmegy, Baptista is el fog menni szerintem, pedig ő szimpatikus volt.
Egy jó szélsőre lenne szükség, (Mancini nagyon hiányzik a csapatból) egy jó befejezőcsatárra és egy klasszis kapusra, utána egész jó lenne a csapat.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest