- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Analóg fényképezés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Asus fan vagyok én is, nekem mondjuk a 200k is olyan amit sosem költenék el lapra, igazából 20 éve csak használtakat veszek, de soha semmi bajom nem volt velük, hosszú évekig kiszolgálnak ezek a csúcs lapok még engem miután más nagyobbra vált.
-
putti
aktív tag
Nem a témába vág, de érdekelne hogy melyik jobb vagy melyiket érdemesebb választani ebben a kategóriában, az Apex-et vagy a Hero-t. Jelenleg Z690 apexem van, de amikor vettem szemezgettem a Hero-val is, de ha jól tudom Apex jobban karmolja a memóriákat. Nem bántam meg, évek óta kiszolgál és marad is jópár évig, de mindig is érdekelt, hogy ha össze kell hasonlítani a Hero-t vagy az Apex-et, melyik miben jobb.
-
arin
csendes tag
Ezzel a gondolatmenettel abszolút egyet tudok érteni, nekem a ROG AZOTH billentyűzet volt az utolsó amit ASUS márkából beújítottam azóta sem bántam meg, és élvezettel püfölöm, de másra nem nem feltétlenül költenék csak azért mert ROG. Vannak dolgok azért amit jól meg tudnak csinálni, ez tény.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ha nem akarsz rekordokat döntögetni, meg folyékony nitrózni (vagy felsőkategóriás all-ROG gépet építeni), akkor semmi.
-
antikomcsi
veterán
Értem én, hogy csúcs lap, meg minden rajta van, ami csak lehet, de egy ideje letettem arról, hogy Asus csúcs lapot használjak. Pedig kizárólag Asus csúcs lapokat használtam, (Abit után) egészen AM4-ig. De ezután nagyon elgurult a gyógyszer annál, akinek a kezében az árazó ceruza van. Akármennyire is szerettem volna, mégsem tudtam magam meggyőzni, hogy mi az, ami a + 200.000.- Forintot megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest