Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crax
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem én is egy ilyen, XL-747H egeret az Iponból, mert már akartam végre egy jó egeret és sosem volt rendes. Nos, elég jónak tűnik így elsőre, csak az a furcsa, hogy bal oldalt, a műanyag rész az egér oldalán kattog, ha kicsit erősebben fogom az egeret. Olyan, mintha az is egy gombként (lol) működne, pedig ott nincs semmi. Az anyaghasználatot ezért nem tartom a legjobbnak, de a kérdésem az lenne, hogy:
Ezt vissza lehet vinni rossz anyagminőségre hivatkozva? Esetleg tudnak valamit kezdeni ezzel a kattogással?
Nagyon zavaró játék közben, jó lenne mihamarabb megoldani.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Petiapó
tag
Szép jó estét!
Kb. 3 éve van egy XL-747H egerem. A legjobb amit valaha is fogtam.
A görgője persze ennek is behülyült. Nos én ma szétszedtem, azt a kis blokkot is (ami akkora, mint egy zöldborsó) amiben az érzékelő van. Beáztattam mosószeres vízbe, majd már szárazon megfújtam egy kis kontakt spray-vel. Ezt követően összeraktam (ez a része elég nehézkes volt), és most tökéletes. Pont olyan, mint új korában.
Persze, ha előbb elolvastam volna amiket itt írtatok nem szedtem volna szét, csak simán megfújom, és hadd menjen, de most már mindegy is.Említettétek sokan, hogy sok baj van a makrókkal, és a programozhatóságával. Nos, én azt a megoldást választottam, hogy a saját programjával nem funkciót állítottam be, hanem karakterket.
Egészen pontosan: duplaklikk gomb csinál egy pontot, tehát ezt: "."
A két oldalsó, pedig "-" és "ű". Ezt lementettem az egérbe, és azóta is így használom. Igaz nem szoktam BF-ezni, de CoD-nál, és mondjuk F.E.A.R.-nél, meg az összes többi olyan játéknál (FPS, RPG, MMORPG) ahol lehet konfigurálni billentyűzet gombokra bármit, azoknál tökéletes. Például hozzárendelsz gránát dobást az ű betűhöz, és a gép úgy érzékeli az egér gombját, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg. Ráadásul a laptopon is ezt használom, és sokszor azon is játszok, de nem kell semmit piszkálnom az egérben, mert "viszi" magával a beállítást.
Még a saját driverét sem használom. Amit a Windowstól kap azzal is pontosan tudja ezeket.Remélem hasznos lesz valaki számára ez az infó.
További jó időtöltést!
Üdv: Petiapo
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
X-710BK-t használ itt valaki? Csak érdekelne, hogy másnak is szokott-e a görgő rendszertelen időközönként halk, de idegesítő kis kattanó hangot kiadni. Nemrég vettem egy ilyen egeret, és amúgy fasza meg minden, de van egy ilyen idegesítő tulajdonsága. Érdekes, hogy csak lefelé görgetéskor jelentkezik, és akkor sem mindig...nem jöttem rá, miért adja egyik lefelé görgetésnél a hangot, másiknál miért nem. A hangot amúgy nem tudom mihez hasonlítani, olyasmi, mint amikor két keményebb műanyag egymáshoz ütődik, de nem túl hangos. Egy kis kattanás, minden alkalommal...akkor hallom csak ha csend van a szobában, de akkor elég idegesítő tud lenni.
Garancia gondolom esélytelen, mert az egér egyébként tökéletesen működik, a görgővel sincs funkcionálisan semmi probléma.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Norbika88 #1894 üzenetére
Hi, én tavaly nyáron vettem egy V7 egeret. Először driver gondjaim voltak, mivel ugye a driverben volt 3 mód (azóta már 4) amiből az első kettő ingyenes, a többi fizetős. Én az első módban akartam használni, mivel nem igazán érdekelnek a makrók se a duplatripla lövések, de ott a középső három gomb kihasználatlan maradt, cpi-t váltani meg nagyon nehézkes volt (dupla klikk, görgő, klikk) és a kijelzés is ronda volt. Mindezeket viszont két hete megoldotta az új driver, most már 1. módban szinte teljesen konfigurálhatóak a középső gombok, akár cpi váltásra is, a kijelzés is javult és a minimum cpi-t levitték 100-ra. Mind remek újítás, azóta úgy érzem ez a legjobb egerem amit valaha vettem. Ha még annyit megcsinálnak, hogy a görgő színe változna cpi függvényében, akkor tökéletes lenne, de ez már csak apróság.
Az egér hardverileg szerintem nagyon rendben van, pontos, reszponzív, könnyen csúszik, szeretem. Igaz kapott tőlem egy nagy X7 szövet egérpadot is. -
QbHead
aktív tag
válasz
chungee #1280 üzenetére
én inkább ettől a kollégától vennék vigyázni kell arra hogy vízszintes legyen az asztal mert lecsúszik
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
XL-750 BF egeremet cserélném egy Gaming V8ra.
Esetleg valakinek van valami tapasztalata róla, vagy hallott-e valamit róla? -
Rico45
őstag
válasz
Daszkalosz19 #1890 üzenetére
Letöröltem a Drivert és újraraktam,de ugyanolyan maradt
mindegy marad ilyen....játékban is ezzel a piros gombbal lő,ha makrót teszek be?
Akkor nem tud zoom-ni! Köszi a válaszokat! -
Rico45
őstag
válasz
Daszkalosz19 #1885 üzenetére
Igen lefele viszi! De régebben nem ilyen volt!
csurenzoo újonnan vettem!
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
X7710bk egeremen a piros gomb lenyomásával akar lőni és lefele mozdul!
Nem úgy kéne neki működni ,hogy a piros megnyomásnál aktivál a macró és tűz gombal működjön?Nem tom nem ilyen volt máskor!
Választ előre is köszi! -
Kempeti
tag
Üdv.
Counterstrike GO-ra, melyik X7 ajánlott? Leginkább low sense-n játszanék, és rángatnám mint hülyegyerek a farkát!? -
törölt tag
Köszönöm Uraim.
-
válasz
#56268288 #1871 üzenetére
Nekem is XL-750-es van, csak BF-es.
Pontatlan, mintha vibrálna a kép vele.
Ezt akkor vettem észre, mikor Razer Deathadder 3.5G volt mellette, valamint most Logitech G400.
A két említett márkás egér sztem simán jobb, de sajnos az XL-750BF a legkényelmesebb nekem.Most egy ilyen A4tech-ben gondolkodok:
[N-708X] -
törölt tag
Úgy tűnik, hogy kénytelen vagyok gyorsba venni egy patkányt..
A4Tech X-710BK, árban ez a legjobb, amit találtam és alakra ugyanaz, mint a mostani (=XL-750F), csak ez 2000 dpi-s, de ezt is 1600-on használom.
Esetleg valami negatív/pozitív észrevétel ? -
törölt tag
(#1868) Edy92 Igen, "le kell tölteni" az egérbe a konfigot...
-
Edy92
tag
Sziasztok. Segítsetek már légyszíves. Vásároltam egy A4tech X7-es egeret XL-747H és nem tudok egy macro file-t se működésre bírni vele. Próba képp letöltöttem egyet BF3-hoz betallózom minden. De ilyenkor rá kell nyomni hogy Download to Mouse nem?
erről volna szó:[link]
valaki segítsen!
-
demike
csendes tag
Sziasztok valaki tudna egy driver linket XL-750BK-hoz ami mukodik win7-64bit-en mivel nem talalom meg az egerrel kapott kis cd-t es akar mien drivert telepitek azt felrakja de a vegen irja ki h "mouse not detected" elore is koszi
-
törölt tag
Kéne egy kis segítség.. Nekem az átlagnál kisebb a kezem. Mint korábban írtam jelenleg egy XL-750F-em van, nem rossz, de kicsit talán nagy.
Amit kinéztem egy V-Track F3. Nem tudom mennyire jó egér, de kis kezű embereknek jó. Legalábbis, amit kivettem az angol videóból..
Szóval tudnátok ajánlani 1-2 A4Tech rágcsálót ? (lehetőleg x7 legyen vagy hozzá valami nagyon hasonló jó egér.)
Megköszönném. -
Edy92
tag
A4-Tech XL-760H
A4-TECH XL-750BHMelyik a jobb szerintetek ?
van eget vető különbség a kettő között ?
árán kívül meg a típus számán kívül
venni szeretnék egy X7-es egeret és ezért érdekelne
-
törölt tag
Köszi!
az vajon igaz hogy a mostani a4tech egerekbe (optikaiakba) rosszabb érzékelőt tesznek mint a régiekbe?
-
törölt tag
Nekem egy XL-750F-em van. Bár oscar nincs hozzá, mert pont ez trágya nem támogatja - miért támogatná.. hisz nem kell.. -,de annyira strapabíró!
Megvan már 3-4 éve, folyamatosan kapja tőlem a kisebb-nagyobb, annál is nagyobb pofonokat és még mindig jól üzemel. Jó, már nem úgy kattint, mint újkorában, de működik, tudok vele játszani. Nagyon bevált és nem bántam meg. Állítani nagyon nem tudok rajta sokat - max dpi-t -, de jóvanaz.
Tervezem egy F3 vételét, ha lesz kes.. -
törölt tag
Sziasztok! Az x748k-ról mi a véleményetek? Használ valaki ilyet? Az x710bh-m szeretném leváltani vele. Már meguntam hogy össze vissza ugrál a görgője. Szerintetek megéri lecserélnem a 748k-ra?
-
kungzi
veterán
hali
kéne segítség
van egy x7-718bk egerem, win 8.1 64bit rendszer
beállítom a CPI-t a gombbal és újraindítás után elfelejti és megint be kell állítanom a gombbal. Félek, hogy így hamar be fog halni ez a gomb. Nincs erre valami progi vagy valami? Köszi
-
csaba17
senior tag
helósztok
látom hogy ez az x7-es topicja, nekem x6 van de mivel hasonló így lenne egy kérdésem:
egy hete behalt az alaplapom, már ott is gondok voltak az egér driverével mert ha másik usb-be dugtam át akkor nem müködött a gyári programja, szóval a középső gombot hiába nyomtam nem hozta elő hogy mit állítanék a két belső gombra.
most vettem egy új alaplapot, a drivert letöröltem de mégsem tudom használni az extra gombokat, mikor indítom a gépet akkor valami found hid mouse jön be és hogy telepítem e a driver, itt tök mindegy mire nyomok mert restart után sem fog müködni.
hogy tudnám ezt megoldani? -
pr05p3c
tag
Pár héttel ezelőttig egy XL-750BH-t használtam (most el van rakva tökéletesen működő állapotban tartaléknak, mert lecseréltem egy DeathAdder-re), kb. 3 év használat után ennek is rossz lett a görgője, úgyhogy kitisztítottam és kapott egy kis WD-40-hez hasonló spray-t, azóta (ez majdnem egy éve volt) nem volt semmi baja. Az XL-750BH előtt egy X-750F-em volt, annál is ugyanez volt a helyzet görgővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest